Romantik bir an boyundan öpmek erkege zevk veriyor mu? cünkü kadın boynundan opuldugunde ucabiliyor? aynı seyi erkek de hissediyor mu operken? opulmek daha hoc bence?

Ben bunu yapmak isterdim yapilmasini da isterdim cocuk kizi seviyorsa bence hosuna gidiyordur daha cok bile isteyebilir isteniyor da böyle düsünürsek
Kadın benim vucuduma boylu boyunca uzanıp beni öpse çok zevkli olur.
yani kadını boynundan öpmek kadına daha cok zevk veriyor erkege o kadar cok degil mi?
Kadınlarda çok zevk alır kendi düşüncem bende çok zevk alırım. Sadece boyundan öpülmek değil benim için boyunumdan başlayıp vücudumun öpülmeside çok zevk verir bana.
Evet
Cevap
19Cevap
evet kadin zevk aliyor ama bir erkegin kadina o zevki yasatmasida erkege ayri ve pahabicilmez bir zevk verir
hangi taraf daha cok zevk aliyo?
zevki olcemezsin ama genellikle butun kadinlar bundan buyuk zevk duyarlar, erkeklerde ise boyle degildir bazi erkekler bundan zevk alir bazilari boyle seylere onem vermez, bencillik edip edip kendi tatminini dusunur, olaya sadece gir cik acisindan vbakarlar
erkek kadinin heryerini opup koklarken , en az kadin kadar zevk alir :)
Sabaha kadar ayaklardan tutda kulak memesine kadar heryeri öpmek isterdım
iyi de zevk alan biziz? siz?
Kadını zevk aldığını kendinden geçtiğini görmek müthiş zevk veriyor bize
aa ne ilginc ya :D öğrendigim iyi oldu sasırdım ama he
Öyle ama 😆Bana en çok zevk veren şey bu işte
kadınıma ne yaparam yapayım onun zevk aldıgını görmek banada zzevk verir
Benim çok hoşuma gidiyor ön sevişmede boynum öpüldüğünde daha da hırslanıyorum
Erkek hissetmez sadece sana zevk vermek için bn mesela kulak memesi ne nefes versem ucarsn
Boynumdan öpse bir kız sabaha kadar s*kmezsem şerefsizim
Sevgilim olmadı ama hep yapmak istediğim bir şey boynundan öpüp kokusunu içime çekmek :)
Size hizmet ediyoruz. Amac bu
ama zevk almıyosan nesi güzel ki bu işin?
Benim mantığima göre kadın öyle mutlu olmalı ki yin3 vermeye sebebi olsun once kadının alacagı haz önemli. Bu yüzden
yani kadını boynundan öpmek kadına daha cok zevk veriyor erkege o kadar cok degil mi?
Erkek x aliuosa
Kadın 20 x aliyo bence.
Morartanlar var bir de:))
Benim manita uçuyor öptüğüm zaman bide kafamı bastırıyor cıkmıyım ordan diye D:
Hayır erkekte fena olur boyundan
aynı seyi erkek de hissediyor
Erkekte çok zevk alır
Kadın iyi öperse olur
bende ordan öpülmek isterim çok hoş bir duyguu
Yok bana da zevk veriyor öperim boyundan bir dal.
Ben bişey hissetmiyorum
Erkeğe de
ikiside hojdir
Tabiki
Biz zevk almiyoruz
neden opuyosunuz
Siz zevk alın diye
Verir
ama galiba kadın daha fazla zevk alıyor?
Cook
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar