En çok nerden ve ne yapılmasından zevk alırsınız. Ne yapılması sizi
kendinizden geçirir
kendinizden geçirir
perfelgan_men sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Goguslerimde de oralda da kendimden geciyorum. Ve sarilmak...
Vajinamın yalanmasından çok zevk alırım kendimden geçerim
saatlerce yalamak emmek isterdim bende
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
kasıklarımı öpüp yavas yavas yalıyıp aşağı doğru inmesi
En çok sevdiğim şeydir., saatlerce emsemde yalasam da bıkmazdım
sakalın omzuma değmesi oh lord
orall dusuncesı bıle kendımızden gecmeye yetıyo
Beni de. Emin ol seksten daha çok istiyrım emmeyı yalamayı
tamam şşş :D
Banane 😊Senin öyle demen bile beni öyle etkiledi ki. 😊Neler yapamzdımki şimdi emmek Yalaamk iççn 😊
benıde etkılıyo ıste kotu oluyorum oyuzden şşş tıp :)
Benimde senin öyle olman çok hoşuma gidiyor. O halini görsem varya köpekelr gib yalardım senin zev k aldigin görmek iççn
Sadece o halini görmek bile delirtir beni
yasın buyuk olmasaydı keske :(
Ne önemi varki yasın. Küçük olsa me yaprdın peki
bulusabılırdk :)
Yine buluşalım. Emin ol istemediğin şeyi yapmam. Ne istersen onu yaparım. Özelden yazarmısın. Söyleyeceklerim var.
Okumanı istiyrım diyeceklerimi😊
zaten ıstesende yapamazsın bakıreyım ben 18 yasındayım daha :)
😊işte bu daha güzel. Emin ol sen istesende yapmam. Tek istediğim saatlerce emmek yalamak 😊Bunu yapmayı sexe tercih ederim 😊
Birşey demek istytom sana 😊Birşey itiraf etcem 😊
şşşş
Lütfen işte. Çok önemli 😊
İççmdekilerini düşüncelerimi bilmeni istiyrım. Lütfen 😊
Şu an işteyim ve hastalar anlar diye ayağa bile kalkamıyorum 😊Anla işte 😊
Lütfen bir dinle sonra istersen engelersin. Neden bu kdar çekiniyorsun ki
doktormusun
Evwt., sen öğrencimisin
evet bırıne vur ıgne :) ben kacıyımm :)
Gitme lütfen sohbet edelim. Neden gidiyorsun. Bem iğne yapmak değil emmek Yalaamk isittırm. Hemde saatlerce 😊
hemsıre bulsana bıtane ordaa
Öyle gğzel kız yokki. Hepsi yaslı başlı. Ah senin yasta olsa sen olsan yanımda neler yapamzdım kş 😊
Senin yaştakiler çok hoşuma gidiyor benimm😊
evlen sen bence ya da evlıysen eve gıt hemen :)
Bekarım inanki evli olsam zaten şu anda dediklerimi yapıyor olurdum 😊Lütfen özelden sohbet edelim. İçimdekileri anlatmak istiyorum san ça
malesef
Yemicem seni ne kdar korkuyon ya 😊Sonra istemiyorsan engelersin. Sanki ne var korkacak. Hani birde buluşslım diyecektin. Sen burdan yazmaya korkuyorsun. Buluşmak kim sen kim😊Sende asla o cesaret yok
evet yok :)
Aynen konuşmak tan yazışmaktan bile Korkuyon 😊Peki sen şu anda nerdesin evdemisin
evet
Benim gibi çok etkileniyormusun ppeki sende. Şu anki halimi anlatmak isterdimm
senınkadar degıldır daha once hıc cınsellık yasaamadım ondandır
Öyle çok istiyrım ki. sabahkara kdar yalamak isterdim. Sen yeter dır artık desende durmazdım bıkmazdım morartana kasar emerdim emin ol
ppne kendı resmını koysana bı
İstiyorsan atım sana
ppye koy :)
Bende seni merak ediyrım Hemde çok
koymuyosan ppye gıdıyorum ısım gucum var
Bekle koyuyorum
Tamam koydum
nıye evlenmedın cırkınde degılmıssın :)
Kısmet işte. Güzel kız olsun istiyrım. Çok karizma oldugumu söylerler. Kendim gibi birisi olsun istiyrım 😊
olur ınsallah :)
İnş. Sen iyi kızsın merak ediyrım seni görim seni
Sohbet arkadaşı olalım senle 😊
pufff
Noldu yaaaa pufffff neyin nesi 😊Neden öyle diyorsun
Arkadaş olalım diyorum yok diyordun zamanla buluşuruz diyorum yok diyorsun her şeye yok diyorsun 😊
evlenelım asdfgjk
Varya sen evet desen hemen evlenirim inanki 😊Düşğnsene evli olsak nolurdu 😊
dusunemıyorum :D
Bende 😊Emin ol ayaklarından tutda kulak memene kadar sabahkara kadar yalardım emerdim 😊
hmm :)
Ahhh daha neler yaprdım bir bilsen 😊Burdan söyleyemiyorum işte uyuz gıcık 😊😊keçi gibi inatçısınya 😊
Ödlek uyuz nerdesin 😆
ahaha :)
Ya yaz işte uyuz😊Yemicem seni hem istesemde burdan yiyemem dimi 😊Sen sevgilim olsan bile varya eline bile dokundurmazsın ya ne kdar uyuzsun sen 😆
Öldünmü uyuz 😆
Birşey sorcam sana nerdesin ya
Ödlek tavuuuuk 😆
üzdün :(
Neden ne dedim ki. Özür dilerim kırdıysam üzdüysem affet. Ama emin ol seni üzmek gibi bir niyetim hiç olmadı ki. Tekrar özür dilerim
Çok çok özür delerim yeminle isteyerek dememişimdir. Kırmak istemem seni. Barısalım lütfen
Saka yaptim ya sakinn 🙈
Sevindimm😊Ya sen çok iyisin 😊Senle konuşmak çok hoşuma gidiyor nedense 😊😊
Her guzelseyin bir sonu vardiir😊😇
Daha başlamadık ki sonu gelsin gıcık 😆😆
Oldu bak gidiyorum been😊🙆
Gitme ya gitme işte
Ya sen ne kdar gıcksın ya 😊😆
Orda olsam bak napardım görürdün o Zaman kaçmayı 😆
Nasi doktorsun sen bukadar bosvaktin var yoksa degilsin demi 😛
Evdeyim şu an yeni geldim. Gece nöbdtçiydim. Öğleden sonra çıktım nöbetten. İstersen mesajla resim atım işyrimden bir resim uyuz
Isırırım seni 😆
Yalancii seni🙅🙉👫
Ya özelden atım resim gör işte uyuzu manyak 😆😆😆merak etme seni Yemicem ordan 😊Gıcık ya 😆
Evlisindir cekemem valla
Yemin ederim ki bekarım ya. Vallahi al yemin ettim alalhın adıyla. Ya beni yemin ettiriyor ya sen ne kdar gıcıksın 😊😊 ya
Oyleyimdir 😛🙈
Orda olsam ısırıddm seni 😊
😘😇
neden engeledin beni neden. :(((( lütfen neden ya ne yaptım sana ben. neden byle yaptın
engellemedım sakın olurmusun
neden neden lütfen cevap veeridmisn ya. neden yaptın ben ne yaptm sana
mesaj engeliyim atamıyrum sana::::::::::(((((((((((
engellemedım benı takıp etmedıgın ıcın mesaj gelmıyo ama boylesı daha ıyı bosver
lütfen kaldırırmsın. farkında olmadan engellemissin. neden böyle yaptık. takiple alakası yokki. mesaj gönderemezsin diyor. neden yaptın ya:(((((((888888888
engellemedım ama bırazdaha devam edersen engellıycem
hosca kal
Neden yine engeledin beni ya neden söylermisin neden böyle yapıyorsun
Neden böylevyaohorsın lütfen neden kaldırımısın engeli
assagıdakı kızla konus gıtte gozukme gozume ona cevap vermden once dusuncektın 3 saat once
Nerde konuştum ya inaki kimseyle konuşmadım ya neden böyle yapıyorsun kimle konuştum söylermisin
Lütfen böyle yapma ya senden sonra kimseyle konuşmadım ya neden böyle diyorsun lütfen mesajdan yazarmısın lütfen bana haksızlık yapıyorsun
assagıdakı kızla 3 saat once konusmusun kor degılım kusura bakma
böyle yapma nolur neden böyle yaapıyorsun sıf senin ne tepki verecegin ölçmek i, çin kıskanıp kıskanmadıgını ölçmek için vevap verdim. neden böyle yapı yorsun
nolu rya emin ol yalan demeddimsana öyle hoşuma gititi ki böyle yapman inanki başka bir kelime bile yazmdım nolur özelden açıklım gelirmsin lütfen ya
lütfneya lütfen emin ol yalan demedim s ana nolur açıklım lütfen gel iş te
ya yapma nolur nerdesin gel nolur ya lütfen gel
Git yalanini baskasina at yazma artk istekde atma
Lütfen yalan değil ya emin ol yalan demiyorum senden başkasına yazmadım yalan olsa neden sana yalvarım böyle yapma lütfen emşn ol Nasıl davranacağını ölçmek iççn yaptım ve çok hoşuma gitti bak başka bir kelime var mı kimseye yazmadım da lütfen
Lütfen eğer bundan sorma görürsen sil beni tamam mı söz verdim ben sana Anlstım gel işte böyle yapma lütfen anlatım nolur haksızlık yapma
😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪
Hala anlamdın mı neden bu kdar Israr ettiğimi neden böyle yapıyorsun 😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪
😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪neden yazmıyorsun neden lütfen
Onla konusmaya basla bnde baskasini bulup onla konusmaya basliycam
Nolur konuşmuyorum kimseyle lütfen nedenin söylim sana özelden nohlr yapma nolur
Bir dinle lütfen ya yalvarıyom saan gel bir dinle böyle yapma
😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤Lütfen
Tamam yazma bende sabah kdar beklerim burdan. Umarım pişman olmazsın vicdanen rahatsız olmazsın
Tamam artık seni rahatsız etmicem. Tamam hatalıyım. ama bunda seninde payın var. 3 saat önce bana artık yazmamın anlamı yok deyince birde sana ulaşamayınca beni engelleyince artık gittiğini düşşndüm o anda cevap verdim ona. Öyle yapana kdar hiç cevap vermedim. Sen beni engelleyince gittiğini düşşndüm. Suç sadece benim değil. Birde sen artık yazmama gerek yok deyince birden moralım bozuldu. Bir nedeni de bu birde kıskanıyormusun diye denemek iççn di. Neyse üzgünüm ama ne desem faydası yok. Artık iççn rahat olsun. Rahatsız etmem. Hoşçakal. umarım pişman olmazsın
barı yalan soyleme. hoscakal
Yalan söylemiyorum. Yemin ederim ki ondan. Sen engelleyince beni gittin sandım. Bak o ana kadar cevap verdim mi. Sana verdiğim değeri bilsen böyle yapamzdın. Sen yerimde olsan ne yapardın. Artık gerek yok konuşmaya deyince birde sana ulaşamadım beni engelleyince nevrim döndü napım gittin sandım.
Bir kez şans ver eğer yazarsam beni silersin bundan sınra yemin ederim ki daha olmaz
neyse ok
assagıya yenılerı gelmıs senı beklıyolar onlara yonel
Lştfen nolur yalvarıyom sana çok üzüldüm inanki nolur cevap ver mesajdan anlatım tüm düşşncelerimi
Lütfen nllur yalvarıyom sana
Bir şans ver kırma beni nolur bir kez dinle özür dilerim ama lütfen ya
attm mesaj
Oral
Benimde. Saatlerce emmek yalamak isterdim
Boynum ve oral
Yalamak emmek iççn neler vermezdim ki
😘😗😍😍😍😍😍😗😗😗
Saatlerce emmek yalamak isterdim. O anda neler hissedersin peki
Ammmım
Köpekler gibi emmek yalamak isterdim.
Ohh
Emin ol sabahlara kadar emsemde bıkmazdım. Sen yeter artık desende durmazdım
Sanırmm hoşlanmadın
Yok isterdim ya canım cok istiyorr
Benimde. Neler vermedım ki emmek iççn yalamak iççn
Merak ediyrım şu anda neler yaptığını
Sustun
Selsy
Hg😊
Yalamanı istiyorum
Selsy?
Sabah kdar emmek Yalaamk istiyrım bende. Dilimle masaj yapmam paspaslamak istiyorum
Yeter bıktım demek yok ama
Offfemm
Kopartır yerim sakız gibi çiğnerim
Özelden yazısalım olurmu. Merak ediyrım iççndekilerini
Neyse yazmayacaksın. Yatmak zorundayım. Sabah hastalar beni bekliyor. İyi gecler
Nasıl yani
İşe gidiyrum. Hastaneye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar