Kızlar, Kızlar sizce 2 yıllık cinsellik planım nasıl? Gerçekleştirilebilir mi? Eksik ve fazla noktaları neler? :D?

Kızlar önümüzdeki 2 yıl için "cinsel kalkınma" doğrultusunda belli başlı planlarım, hedeflerim var. Son 1 yılım bekâr geçti ve bu duruma karşı acil önlem planını yürürlüğe sokm gerek artık.

Oldukça kişisel hedefler elbette. 2 yıllık cinsellik planı kapsamında şu saydığım özellikte kadınlarla birlikte olmak istiyorum. :D

Katkılarınızı, öneri ve şikayetlerinizi, ar-ge yardımlarını bekliyorum efendim. :D
Kızlar, Kızlar sizce 2 yıllık cinsellik planım nasıl? Gerçekleştirilebilir mi? Eksik ve fazla noktaları neler? :D?

Evet, hedef listem:

- Vücudunda ciddi ölçüde ve özellikle ayak bileğinde, köprücük kemiğinin altında, belinde poposunun hemen üstünde ve bir bacağında olmak şartıyla estetik dövmeli bir kız.

- Benden en az 5 en fazla 10 yaş büyük bir kadın.

- Zenci bir kız.

- Gerçek ve tamamen kıvırcık saçlı bir kız.

- Göbek dediğinde, dilinde ve mümkünse ama şart değil, vajinasında piercing bulunan bir hatun.
- Havayolu hostesi.

- Gerçek bir sanatçı (ressam, heykeltraş, müzisyen)

- Yoga yapan ve birkaç senedir aktif olarak bu işin içinde olan bir kadın. Tantrik seksi bilmesi gerek.

- Ateş burcundan olup, ay burcu Yengeç, Venüs burcu da toprak burçlarından olan biri.

Evet şimdilik aklımda bu kadar var. 2 yıl için mantıklı. Ben karmaşık bir insan değilim, hedeflerim de gayet anlaşılır, to the point ve basit hedefler.
Bunların dışındakiler zaten olursa olur, onlar normal ve hedef listede değiller.

Hepsi veya bir çoğu tek bir kişide toplansa? derseniz evet öyle biri varsa zaten bende söz biter.

Evet kızlar, ne diyorsunuz, cinsel kalkınma planım nasıl? Başarıyla yürütebilir miyim? Ne gibi yatırımlar yapmam gerek? Sizce halkımızı memnun edebilir miyim?

Güncellemeler
+1 yıl
pol
Güncellemeler
+1 yıl
rek