kuzenim sporu vücut geliştirmeyi çok seven bir besyo öğrencisi. bu resimlerde benim merak ettiği şey önündeki kabarıklık neden. normal bir erkekte erekte olmadığı sörece böyle belli olmuyor. spor yapmasıyla mı alakalı yoksa büyük mü ya da erekte mi olmuş. öyle olsa bunları instagramda paylaşmazdı heralde. neden böyle duruyor önü sapık bir insan asla değil bundan rahatsız olmuyomudur?
Burada sahit olmustum bir bayan paylasmisti erkeklerin kabarik gostermek icin ic camasirinin icine corap koymak gibi yontemler uyguladigini. Vucut yapanlara, kaslı, kılsız erkeklere genelde gay, yumusak, i. ne gozuyle bakildigi icin belki kanitlama amacli boyle bir caba gosteriyodur. :)
Bayanlar baylar inanmayın Manita düşünmeye çalışıyor. Her şeyi gizleyip sadece gittiği salonun ismini bırakmış istiyor ki instagramdan stalklayarak onu bulalım. İnanmayın kuzeni falan değil kendisi.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
ya tatlım ne kurdun be maşşallah sana ben trabzonda bile yaşamıyorum kuzenim de öyle ama salon fena değil gitmek isteyenler buyursun bana da kıbrısa kart atarsınız :D :D ben hayatımda bu kadar çekemeyen b*k atan insan görmedim helal sana hemcinsim olmandan utandım yorum yapma soruma hadsiz
Spor yaparken cinsel istek cok artar. aslında spordan sonra daha cok olur. kuzenin de onun icin sertleşme oluyordur. sapık değildir ama bundan rahatsız olmayabilir. vücut güzel bununla birlikte cinsel organını da sergilemek hoşuna gidiyordur.
valla hiç bilmiyorum iç çamaşırdan olduğunu düşünmüştüm, her çeşit iç çamaşırı denedim olmadı, galiba vücut yapısıyla ilgili bazılarının alt kısmı üst kısmından önce olunca öyle gözükebiliyor, sapıklıkla alakası yok yani
Bayan daracık giyip arayı belli ederken daha sapık çünkü bu erkeğin yaptığından çok benim dediğimi yapam sapık sapmış A. cık kaynıyo cadde sokaklar... Gerçekleri konuşmak lazım delikanlı gibi...
En İyi Cevaplar