Gerçekten beni çok sinir etti , bende en yakın arkadaşıyla yattım bir anda oldu zaten herşey , pişman değilim aslında beni çok sinirlendirdi. Ona söylesemmi bu durumu? Ben söylemiyim öyle kapansın gitsin diyorum? Napiyim?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaberi vardır merak etme. En yakın arkadaşıysa kazık atacağını sanmam. Senin karı bana geldi ne diyosun demiştir. Sevmiyorum oğlum zaten birazda al sen becer demiştir. Gülüşüp telefonu kapamışlardır. Sende saf saf sinirimden yaptım de üzül. Seni almışlar ortalarına meze yapmışlar. Senin değerin bu çünkü bebek. Böyle muamelerin kızısın. Erkekler bilir kime ne muamele göstereceklerini çok saf sanma sen onları kendini akıllı sandığın gibi.
43 Yorumla
Soran+1 yılBende onları kullanmış oldum amaaaaaaaa
Cevap sahibi+1 yılİki dklık zevk için kullanmış oldun tabi. 😀
Soran+1 yılEvet
En İyi Cevaplar
+1 yılBence durumu söyle ve ayrıl. Hata yapmışsın ilişki yaşamış olman bile yanlış ama seni geçmişinle yargılamayacağım. Sadece geleceğinde böyle olma, kendini kullandırtma ve harcama kendini. Bundan sonra helalin olduğunda yap, hata yapıp vebaliyle yaşama. Anlık zevklerinin bedeli bir gün ağır olur. Kendini düzeltmeye gayret et, hakkında hayırlısı olsun.
00 Yorumla
+1 yılSevgilinden ayrıl!!!
Olan olmuş artık dönüşü yok. Bunun mantıklı bir açıklaması da yok.
Gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkma gibi bir huyu vardır. O zaman daha zor durumda kalırsın.
Ayrıl ve bir daha böyle aptalca şeyler yapma..13 Yorumla
Soran+1 yılDiyosun hmm
- +1 yıl
Perşembenin gelişi çarşambadan belli.
Kendini daha zora sokmadan halletmen lazım bu işi ve üzülerek söylüyorum başka yolu yok.
Soran+1 yılSanirim haklisin
+1 yılSürekli aldattıkları için erkeklerden şikayet ediyordunuz. Günümüz kızlarının aldatma potansiyeli erkekleri geçti.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
78Cevap
+1 yılSevgilinin adı sinir bozucu , gıcık falan oldu okey , senin adın ne oldu şimdi?
82 Yorumla
Soran+1 yılZeynep benimkisi ya
+1 yılbirileriyle yatmayı alışkanlık haline getirmişsin sanırım. sevmeden çekim hissetmeden birilerine nasıl dokunup öpebiliosunuz anlamıyorum. sevgilin de onla bunla yatıyosa normal karşılar heralde
21 Yorumla
Soran+1 yılOluyor işte yahu
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz Ar Namus!
Sonra erkekler migdesiz dersiniz!
Ulaaan biz kerhanedeki karıya bile horerken, bizden once giren arkadasimiz varsa... Olmaz yakismaz diyip ayni kariya girmeyen bir nesildik!
Ne diyecegimi bilemiyorum.13 Yorumla
Soran+1 yılDiniime küfreden mslüman olsa
- +1 yıl
Şu an sıçtın bence sıvıyorsun :D
Soran+1 yılSen sictin
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHer kavga eden biriyle yatarsa, memleket geneleve döner. :):
53 Yorumla
Soran+1 yılZatende öyle
- +1 yıl
Peki ablam. Hayırlı işler. İyi geceler.
Soran+1 yılSagol abi
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Allah seni ve senin gibi ucuzları yok etsin. olayı ne kadar da kendin gibi basite alıyorsun. Allah kahretsin seni
21 Yorumla
Soran+1 yılBeddua etme :(
+1 yılBence söylemeyince hiçbir zaman "kapandı gitti" diye düşünmeyeceksin. Söylemediğin sürece onum yüzüne her baktığında bunu hatırlayacaksın. Sonucu ne olursa olsun söyle derim ben. Yoksa kendini yıpratırsın.
00 YorumlaNaptın kızım delirdin mi ya madem pişman değilsin ayrıl sevgilinden arkadaşıyla devam et zaten öyle arkadaş olmaz.
24 Yorumla
Soran+1 yılE arkadaşıyla görüşüyo sonucta
- +1 yıl
Hmm peki Pardon olmaz öyle tabi bu sefede eski sevgilinin en yakın arkadaşıyla sevgili olup yeni sevgilini onun en yakın arkadaşıyla yani yine eski sevgilinle aldatırsın ve bu bir kısır döngü olarak devam eder sonra bir bakarsın siz 3 kişisiniz sen eski sevgilin ve eski sevgilinin yakın arkadaşı tabi oda eski sevgilin oluyor.
Soran+1 yılSonuc olarak kimle yatcam ben kafam karıştı
Gizli Üye(25-29)+1 yıl:D nasıl insanlarsınız kızım siz :D o çocugun duygularını düşünebilcenmi o çocugun yaşadıgı hayal kırıklıgını tahmin bile edemezsin kelimeler tarif edemez çünkü bende yaşıyorum ALLAH sizi yarattı şeytanı nie yaratmaya gerek duydu
120 Yorumla
Soran+1 yılSanki siz çok şeysiniz he
Cevap sahibi+1 yılKızım bak nasıl anlatayım sana Hani hiç kimse dogru düzgün eşini bulamıyor aşk konusunda ilk sırayı kim kaydırdıysa ALLAH belasını versin :D sizlere göre biz bizlere göre siz şeytansınız hiç hak ettiklerimiz çıkmaz karşımıza :P
Soran+1 yılEvleneceğin kız arkadan vermiş olmasın ama dikkat bakire diye fazlada şeyapma :D
Cevap sahibi+1 yılvala devir kötü bakire bulabilirsek iyi şimdiki kızlara bakıyorumda bilmiyorm imam hatipten gelin almak lazım ALLAH korkusu olucak insanda
Soran+1 yılİmam hatipten çok arkadaşım var fazla emin olma :D
Cevap sahibi+1 yılbak sen niye şimdi böyle dedin :D köylüler nasıl :D
Soran+1 yılOnlar biraz daha iyi ama onların hepside sağlam değil bilgine :D
Cevap sahibi+1 yılbenim profilim açık senle uzun uzun konuşmamız lazım :D:D
Soran+1 yıl:Muhabbeti hep böyle böylemi açıyosunuz yoksa :D Yardım ayağından sonra versene bikere diye
Soran+1 yılKendin bu yolun yolcususun hala temiz kız arıyosun :D
Cevap sahibi+1 yılHiç bir insan için Ümidi kesmemek lazımki insanları tanımadanda yorum yapmamak lazım her insanın içinde ışık vardır ^^ sadece bazılarında biraz kararmıştır ama tekrar aydınlanabilir
Cevap sahibi+1 yılve ve ben uçkuruma degilde mutluluguma daha çok önem veririm :))
Soran+1 yılBu nediki şimdi :D Kendini aklama mı? Neden benle uzun uzun konusmak stedin? 2 dakika sonra arkadanmı öndenmi seversin muhabbetini acmak içinmi?
Cevap sahibi+1 yılÇogu insan öyle olmuş bugün bakınca lakin bugüne kadar karşımda hiç bir kızı kadını öyle küçük düşürüp alçakca itham etmedim ben sadece sordum yani konuşalım diye konuşmayalımda diyebilirsin herkez oldugundan daha iyidir ayıklamayı bildigin sürece
Soran+1 yıl360 derece dönüş bu olsa gerek
Cevap sahibi+1 yıltamam sen öyle düşün :D terazi burcuyum kızım ben duygusal bir erkegim :D:D iyide felsefe yaparım :D
Cevap sahibi+1 yılla şuna ba durumda beni küçük düşürdü gitti mesaj atma sakın atarsan döverim :D
Soran+1 yılKucuk dus banane
Cevap sahibi+1 yılEyvALLAH ALLAHA emanetsin iyi akşamlar ^^
Soran+1 yılIyi geceler .. Sende ALLAHA emanet kardes
Babası ile yapsaydın daha etkili olurdu küflü kaşar
50 Yorumla
+1 yılbir anda oldu? hee zaten kavga eder etmez sen onun arkadaşını çağırdın bir şey konuşmadan demeden hemen yatağa atıp işini gördün değil mi? bahane arama peynirlik ruhunda var senin...
12 Yorumla
Soran+1 yılGözümde vardı biraz yalan dğeil
- +1 yıl
diyorum işte, peynirlik ruhunda var...
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTabii ki söyle. Bir an önce senden de ötekinden de kurtulsun. Senle yattığına göre en iyi arkadaşı değilmiş zaten. Arkadaşı da değilmiş. Hadi sen kendi o. ospuluğuna bahane aradın ama ötekine yakışmamış. Ama sana yakışmış. Sen böyle devam et.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. diğer arkdaşlarınıda dene içlerinde en iyi olanla devam et
24 Yorumla
Soran+1 yılBenim işim belli olmaz valla
Soran+1 yılHoşuma gidiyo dayı ne var bunda
+1 yılKızımızi tebrik ediyoruz ve kendisine, çift kaşarlı Ayvalık Tostu ikram ediyoruz. Alkışlayalim gençler...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlan bir gecelik keşke benimkinin de arkadaşı benle yatsa. Çok istiyorum o çocuğu yaa. Sevmiyorum ama istiyorum. Arkadaşı nasıl razı oldu?
012 Yorumla- +1 yıl
yok artık gerçek mı bu ve neden ıstemıyor senı
Soran+1 yılDunden raziymis o zaten
Cevap sahibi+1 yılNasıl yanaştın
Soran+1 yılBen yaptm sen yapma sevgilini aldatma sakın
Cevap sahibi+1 yılAldatmam da merak ettim ya da belli olmaz bilmiyorum çocuğu istiyorum bildiğin karşı koyamıyorm kendime sen nasıl yanaştın ona
- +1 yıl
öfke ve sinirden nasıl olucak
Soran+1 yılIstiyorsan sevgililden ayril da yiceksen ye o halti. O cocuga teklif ettim kabul etti oda karaktetsiz zaten sen yapma bak
Cevap sahibi+1 yıl@YanlızlardaYasar ya arkadaş bir müsade et of ona sorduk sana mı
Cevap sahibi+1 yılAyrılmak istiyorum salk peşimi bırakmıyor
Soran+1 yılNasi birakmiyor ya anlat
Cevap sahibi+1 yılAyrılmıyor işte anlatırım diyor yaşadıklarımızı. Ben onun arkadaşını istiyorum ama öyle sevgili olarak değil. Farklı duygu dimi
Soran+1 yılSen o cicugu aklindan cikar biyle bisey yapma
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazik ya.. böyleleri yüzünden bütün kizlarin adi cikiyor. Gercekten cok yazik sen oglani haketmiyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılOrasi oyle
Bunu burada anlatıcak kadar şerefsiz ve ruh hastasısın bence
12 Yorumla
Soran+1 yılOlan bu
Cinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı. olan olmuş giren girmiş çıkan çıkmış yapcak bişey yok :D
mutlu oldun mu bari :D00 YorumlaYa hadi sen sinirlendin bir nevi anlamaya calisalim da en yakin arkadas. Iyi ki en yakin arkadasim diye bir kavramim yok
00 YorumlaBence bu işi ticarete dök hazır arkadaşlarını da ayartmışken.
20 Yorumladusunsene sevgilinin senin kuzeninle ya da birliktr vakit gecirdigin kizla yatttigini nasıl hissedersin
00 Yorumla
+1 yılÇok yazık valla biri sevdiği insan diğeri en yakın arkadaşı sesizce hayatından çık bence Allah karşımıza cikarmasın sizin gibileri
00 YorumlaYahu yapmadan önce danışsana , yaptıktan sonra ne yapmalıyim diyon gı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini sevgilinin arkadasina si.. rmissin bir de utanmadan söylesem mi diyosun. Allah senin gibilerden korusun müslüman erkekleri
00 Yorumla
+1 yılYa hadi ordan . Amerika mi lan burasi ne guzel senaryolar
110 Yorumla
Soran+1 yılAmerikamı bilmem ama Kocaeli hatta Başiskele (:
- +1 yıl
Siz fazla amerikan filmi izlemisiniz kafan atinca arkadasina beni sey mi yap dedin mk
Soran+1 yılYaşın küçük anlamıyosun kardeşim
- +1 yıl
Yav bunun yasla ne alakasi var
Soran+1 yılBasina gelmeden anlamazsin benimde aklima gelmezdi
- +1 yıl
Harbiden lan nasil yaptin hadi gel intikam alalimmi dedin
Soran+1 yılIntikam icun oldunu soylemedim ona
- +1 yıl
Lan bisey dimi bu isten yattigin cocuk karli cikmis
Soran+1 yılNiye lan
- +1 yıl
İntikam icin bir kiz onu tercoh etmis yatmis :D ohhh
saftirik derler senin gibisine
haydi söyle bak ne oluyor00 Yorumla
+1 yılTroll oldugu o kadar net ki. Soruyu yazarken hissederek yazın, oyunculugun en önemli kuralı budur.
00 Yorumlaayıp etmişin 1 tanesiyle yatıp... ne kadar varsa yatmalıydın sana o yakışırdı
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok sinirlenirsem belki
Kavga edince böyle yapıyosan ayrılınca ne yapacağını cidden merak ettim şimdi
00 Yorumla
+1 yılevlenince bahaneden sülalesini eldende geçirirsin sen
00 Yorumla
+1 yılSinirin geçmemiştir bence, git birde onun arkadaşının arkadaşıyla da yap!..
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok sinirlenirsem belkii
- +1 yıl
Şimdiden yap garanti olsun :)
Sinirlenmeyi bekleme bile..
Cok inandık ya sonra?
62 Yorumla
Soran+1 yılSana kalmış orası bacım
- +1 yıl
Abi bu arkadas fake hangi kız böyle şeyi paylasırki
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ne ara bu hale geldi gençlik yav, çok yazık
66 Yorumla
Soran+1 yılSanki siz hiç yapmadınız amca he
- +1 yıl
Hahahaa amcaa 😀
- +1 yıl
@Demirovski23 hayrola
Soran+1 yılBende çocukken öyleydim öpüşme sahnelerinde ağlıyodum. Sonradan zevkli geldi ne var bunda
Cinsel Yaşam konusunda 747 cevap paylaştı. Bir daha sinirlendiğinde bana da uğra nasılsa pişman olmuyorsun :P
00 YorumlaBen sana kimseye sòyleme demedim mi neden bizi etiket ediyon millete
00 Yorumla
+1 yılsöylemezsen yattığını nerden bilecek. intikam almış olmazsın haberi olmazsa.
00 YorumlaBenzin dök kendini yak..
20 Yorumla
+1 yılİlişkiye girdin mi ki. Oral falan en azından. İleriye gittin sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHep terkedilmeye mahkumsun açık ve net. Ona laf gelmez kendi kaliteni düşürürsün ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöyleme. İleride bebelerine, torunlarına anlatırsın ne s... beni dersin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYatmak için bahaneye bak sen kimi beğensen onunla yatarsın yorumlardan da okuduğum kadarıyla.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılİyi ışte farklılık olmuş
10 Yorumla Kavga bahane olmus gibi?
01 Yorumla
Soran+1 yılSanki
Bu nasıl bir sinir yaa :)
07 Yorumla- +1 yıl
kudurgan sinir :D
- +1 yıl
s. kişmek için bahane çok :D senin bahanen ne :D
- +1 yıl
canını yesinler :D
- +1 yıl
Yakalarsam muahh :D
Yatmadan önce düşünecektin
10 Yorumla
+1 yılSöyleme ya bozmayın keyfinizi
02 Yorumla
Soran+1 yılBencede devam edelim böyle olmamış gibiiii
- +1 yıl
aynennn :D, -de ayrı yalnız :/
+1 yılLanet olası hadi işine..
12 Yorumla
Soran+1 yılNee diyon yav
- +1 yıl
Otomatik düzeltmiş şimdi tam yazıyorum
Seni lanet olası S-rtük.
Cinsel Yaşam konusunda 562 cevap paylaştı. Söyle.
Başkasından duymasın.00 YorumlaSenin söylemene gerek yok, Arkadaşı söyler zaten
00 Yorumla
+1 yılTroller başladı hadi hayırlı işler.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllahim genclik elden gidiyor 🙆🙆
10 Yorumla
+1 yıltroll olmayı becerebilsen keşke
00 Yorumla
+1 yılSen fazla sinirlenme 4. köprü olacaksin bu gidişle
00 Yorumla
+1 yılfahişe görmek isteyen soruya gellsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılher kavgada biriyle yatarsan ooooo
00 Yorumla en mantıklısı sinirlenince yatıcaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah ıslah etsin. 😔
02 Yorumla
Soran+1 yılAmin :(
Cevap sahibi+1 yılHepimizi :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılInsan misiniz la siz...
10 Yorumla
+1 yılBende arkadaşıma sinirlenip sevgilimle yatmıştım
00 YorumlaAllah seni evlerden ırak etsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnlatma ama hersekılde duyulucaktır
00 Yorumla- Devamını Gör (34)
Devamını Gör(79)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimle kavga ettim sinirden arkadaşıyla yattım napmalıyım :( ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler