Ben çok yanlış buluyorum ve bana yapalım derse yapmayı düşünmüyorum. Siz eşinize anal seks yapar mısınız düşünceniz nedir?
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadın analdan zevk almaz. Tam tersine çok acı çeker. O yapan zevk aldım diyenler de erkek zevk alsın diye yalan söyleyenler tamamen psikolojik. Bunu haydar dümen bile söylemiştir kadın analdan zevk almaz diye. Ama erkek zevk alır kalçasından. Erkek ve kadının boşaltım sistemi aynıdır ama tek farkla. Erkeğin orasında prostat var prostata baskı yapınca yalayınca parmaklayınca aşırı zevk alıyosunuz. En azından yalatın ya da okşatın kadına. Erkek arkadaşlarımın üzerinde denedim onayladım. Daha da ilginci penise dokunmadan sadece parmaklayarak boşalabiliyolar. İlk defa böyle bir zevk yaşadıklarını söylüyolar. Çünkü erkeklerin g noktası orda. Bunları biliyorum çünkü partnerlerime daha çok zevk vermek istiyorum. Bu arada kadının bütün zevk alacağı şeyler vajinadadır g noktası bile vajinadadır. Araştırın prostat orgazmı diye. Hala yaparım diyen varsa soksun döte parçalasın kadının bağırsaklarını.
Erkekler anal bölgelerinden zevk alırlar. Gay olsun ya da olmasın her erkek anal bölgelerinden uyarılmaya çok açıktır. O yüzden kızların da aynı bölgeden aynı uyarılmayı yaşayacaklarını düşünürler ki bu kadın anatomisi gerçeğine aykırıdır.
Gay olanlar bunu zaten anal ilişki yaşayarak yaşarlar. Ama gay olmayanlar " Ne ulan ben gay miyim?" diyerek oralarını elletmezler bile. Bu sefer de içlerinde kalan ve hiç bir zaman yaşayamadıkları bu zevki kadınlar üzerinde yaşamaya kalkarlar ki, bu durum zaten başlıbaşına bir yansıtma ve sapma durumudur.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa hakaret gibi ya canının çok yanacağını bile bile istemesi falan bilmiyorum ben yapmam.
00 Yorumla
+1 yılHer ne kadar dini ve örfi olarak haram ve yaklaşmayın denmiş ise de merak ve bir çok sebep neden bu tarz ilişkiye itiyor insanları. Önemli olan karşılıklı istek ve arzudur. Hijyene dikkât etmek ve bilinçli olmak kaydı ile yapılabilse de neden dos doğru yeri ve adresi var iken oradan ters ilişkiye girelim onuda anlamakta zorlanıyorum. Bence insani değil, ahlâki de değil, onur kırıcı ve aşağılayıcı sorumluluktan kaçan bir eylem oluyor ayrıca. Evet kimse yapmasın, doğru değil bu!!!
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmam. Vajinanın kayganlığı, iç dokusu penise daha uygun. İçindeki doğal sıvı, kadının aldığı zevk... Ben o kadar sıkı bir yerde git gel yapmak istemem, hem de hijyenik değil. Bazıları diyecek; işte anüs daha dar, diye. Ama dışarı doğru açılmaya meyilli bir deliği, içe doğru zorlamak...
Acımasızca bir davranış. Hele ki kadın bu istemiyor ve mecbur kaldığından yapıyorsa bu direkt hakaret oluyor bu durumda.13 Yorumla
Soran+1 yılPeki erkek çok zevk aliyor mi
Soran+1 yılMuuu😄
Cevap sahibi+1 yılNereden bileyim ben hiç denemedim, muhakkak cinsel uyarılma olacaktır.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
57Cevap
+1 yılya neyini yanlış düşünüyorsunki oda ayrı bir zevk şimdi bak ben yeni evliyim 9 yaş var aramızda benden küçük ama vajinası geniş zevk alamıyorum o 2-3 defa orgazm olurken ben bir defa oluyorum 45 dk sürüyor ilişki ona güzel ama ben yoruluyorum bende ard ardaa gitmek istiyorum ama orgazm olamıyorum ayrıca erkek sert çe sokarsa acı hissedersin elbet ama orayı yumuşatmalı oyuncak sokmalı ora gevşemeli krem sürdükten sonrada yavaş yavaş alıştıra alıştıra ilişki başlamalı bence
00 Yorumla
+1 yılbu konuda zevk alan kadına denk gelmek gerekiyor bazı kadınlarla yaşadığım bazılarıyla sadece önden yaptım eğer zevk alan kadına denk gelinirse her iki taraf için de mükemmel :) en azından deneyin zevk alıyorsanız yapmaya devam edersiniz zaten zevk almazsanız önden takılmaya devam edersiniz ;)
06 Yorumla
Soran+1 yılEşim asla kabul etmez ki ya
Soran+1 yılİstesem de yapmaz
- +1 yıl
yapması için özendir sende onu ilişki esnasında konuşarak veya seks filmleri izlediğinizde onlardan da izleyin belki aklında bişey uyanır
Soran+1 yılBikere istediğimi söyler gibi yaptım bana çok kızdı sana onu yakıştıramıyorum dedi ama sadece merak ettiğim için 1 kere yapmak istiyorum o da hayır diyor olmaz yani :))
- +1 yıl
eşin tutucu birisi mi? peki bu senin aklına nerden takıldı böyle :D bu kadar istekliyken mutlaka bir kere yapmalısın kesin zevk alacaksın bunu yaşamalısın :D
- +1 yıl
ikna edebildin mi :D
Kendi zevkim için sevdiğim insanın acı çekmesine göz yumamam
14 Yorumla
Soran+1 yılErkek daha çok mu zevk alıyor?
Soran+1 yılEn iyisi vajina be 😄 anal seks de ne yaa
- Cinsel Yaşam konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılsaygısız bencil değilim yapayım onun saglıgı herseyden önekmli
12 Yorumla
Soran+1 yılTebrikler
- +1 yıl
tşkler :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkek normal ilişkiden artık soğuma derecesine gelip başka heyecan arıyorsa anal sekse kafayı takmışsa ve eşi buna izin vermiyor günah olduğu için karşı çıkıyorsa, erkeğin gözü muhakkak dışarıya kayacak hayat kadınlarında anal seks merakını giderecektir.
Bu durumda görev kadına düşüyor erkeğini yuvada tutmak için yuvasının bozulmaması için anal seksi kabul eder erkeğini elinde tutarsa bu günah olmazmış.
Normal de anal seks en büyük günahlardan birisidir00 Yorumlaçooook merak eder ve istersem. eşimle konuşurum ve ççoookk nadir olarak arada bir yapmak isterim. onun da temizlenme ve hijyen hale gtirme yolları var. ve pat diye dalmam önce eşimi ufak ufak alıştırırım hazır oldugunda olaya girerim samimi olarak söylemek gerekirse her erkeğin içinden geçiyor. hiiiç burda ben asla istemem demeyin
00 Yorumla
+1 yılSaçma. Normalinin dozunu arttırırım daha iyi. Haftada ikiye çıkarmak gibi:D
16 Yorumla
Soran+1 yılHafta da iki az bence 😄 biz hafta da 4 falan yapıyoruz 😄😄
- +1 yıl
İyi maşallah. Yeni evlisiniz demekki. Yatağı kırmayasınız dikkat :D
Soran+1 yıl1 yıldır evliyiz 😄
- +1 yıl
Oralla Anal bana saçma geliyor. Süreci uzatmak gerek evet ama olayın doğasının da dışına çıkılmamalı ;)
- +1 yıl
@buğrahanı Kırma gençlerin şevkini. Genellemelere karşıyız emmi. Belki devam ederler :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu çok özel bir zevktir ve sadece işini bilen bayanlar bu hazzı tadarlar. Herkes özellikkede burdaki kezbanlar bundan anlamaz.
Bunu sadece eşiö isterse olur yoksa olmaz 😊😊029 Yorumla
Soran+1 yılPeki hangi taraf daha çok zevk alır
Cevap sahibi+1 yılBundan bayan müthiş zevk alır. Vajinadan bile daha çok dsha fazla. Bu kadar bayan yanılıyor olamaz. Ama uyulması gereken kurallar var.
Lağman yapacaksın ve anüs bölgen temiz olacak
İyi bir kayganlaştırıcı ve hassas bir erkek
Ve en önemlisi evde kendin bunu sevip sevmeyen ini kendine ispat edeceksin. Bunun için özel mast yöntemleri mevcut 😆
Bunu yapman laızm yoksa devamlı kendini kasarsın
Bu çok özel zevk ilgini çekti sanırım
Cevap sahibi+1 yılAklına biraz takıldı ve kararsızlık var sanırım.
Evlisin ve biraz daha fazla zevk almak istiyorsun.😀😀😀
Soran+1 yılBen istemiyorum eşim asla ben istesem bile kabul etmez ve zaten yeterince hatta daha fazla zevki alıyorum eşim yaşatıyor banaaa :)))
Cevap sahibi+1 yılEğer yoğun orgamz yaşıyorsan sorun yok demektir. çünkü evli bayanların sadece %15 i orgamz olabiliyor. Gerisi olduğunu zannediyor o kadar.
En az 15 dakika süresi lazım
Oluyorum?
Soran+1 yılİlişki sırasında sürekli orgazm yaşadığım söylenemez tabii orgazmi yaşıyorum ama sürekli degil
Cevap sahibi+1 yılEvett
Cevap sahibi+1 yılEğer erken boşalma sorunu yoksa sende biraz sorun olabilir. Bunu düzeltmen lazım mi çok büyük hazlar alman için
Soran+1 yılErken boşalma sorunu yok eşimdee bana nazik davranıyor ben biraz sert olsun istiyorum yani ya ona söyleyemiyorum da
Cevap sahibi+1 yılÇekinme söyle. Onunda hoşuna gider. Sanırım anal ı biraz bundan mı düşündüm😊😊
Biraz sert ve muthiş zevk almak için
Soran+1 yılSert ol sert davran biraz diyorum dediğim de olmaz ben canını yakamam falan diyor galiba asla değiştiremicm onu :)
Cevap sahibi+1 yılDeğİşit merak etme.
Eğer yatakta sen zevkten inlersen oda gaza gelir daha hızlı yapmaya başlar.
Aslında anal tam senlik gibi. Bence seversin gibi
Cevap sahibi+1 yılDeğil mi
Cevap sahibi+1 yılKontrol onda olsun istiyorsun belli
Soran+1 yılEvet onda olsun istiyorum ama o çok nazik yaa 😄😄😄
Cevap sahibi+1 yılSen kendini yoğun orgamz moduna getir ve inleme başla
Amam vucudun falan şiddetli titreşim o zaman biraz daha hızlanır.. anala ikna edebilir miisn
Cevap sahibi+1 yılEvet bekliyorum😀😀
Soran+1 yılHayır anal istemiyorum 😝
Cevap sahibi+1 yılSadEce sordum zaten 😜😜
Biraz daha sert yapıp senin üstüne hakimiyet kurmasını istediğin için söyledim.
Saçını falan çeker biraz canını acıtmasını istersin değil mi😀😀
Soran+1 yılYa sertlik derken o kadar değil 😄 sadece yaparken azcık sert olsun istiyorum o kadar 😃
Cevap sahibi+1 yılSen çok canının mı ağrıyacağını zannediyorsun 😊😊 o zevki biraz ön deneme yapabilir sin
Soran+1 yılNasil
Cevap sahibi+1 yılBunun özel bir mast tekniği var. Evde kendin uygularsın. Bu mast tekniği sayesinde hem çok yoğun orgazm olacaksın hemde bu zevki biraz deneme fırsatın olacak. Hatta dana şöyle söyleyeyim normal mast ın en az 5 katı yoğun zevk alacaksın. Bulutların üstüne çıkmak gibi. Sadece bayanlara özel bir durum
Tabii istersen...
Cevap sahibi+1 yılBunu den emek istermisin diye sormuyorum 😆 😆 Sanırım istiyor sun
Soran+1 yılYok istemiyorum neyse 😄
Cevap sahibi+1 yılSadece bir mast yöntemi o kadar. Hem yoğun hemde arzu edersen diğer zevkide biraz denersin.
😀😀😀
Cevap sahibi+1 yılSon kararın herhalde 😊😊😊
Ama bir deneme ile birşey kaybetmezsin
Cevap sahibi+1 yılEğer kararını değiştirsen biraz bahsederim
Cevap sahibi+1 yılİyi akşamlar 😊
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. asla. insan hayat yoldaşına sevgilisine sevdiği insana zulum ve kötülük yapar mı?
00 Yorumla
+1 yıl"Cennete ayak basamassın" anal yaparsan ki günah olmasa bile yapmazdım çok iğrenç.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten önden yapıyorken arkaya pek gerek yok ama nedir çok çocuk yapar ön baya gevşer sıkılırız falan o zaman yavaş yavaş sokarak esnete esnete prezevatif kullanıp kayganlaştırıcı kullanıp yaparız iki tarafta zevk alır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBütün yorumları baştan sona dek tarafin.
Arzuluyorsun arka deliginden ama sana tek bir sual soracağım; "Allah inancın/korkun var mı? "03 Yorumla
Soran+1 yılVar o yüzden asla denemicem diyorumm
Soran+1 yılMeral edilebilir bu doğal birşey
Cevap sahibi+1 yılDoğal bir şey falan değil.
Sana bunları doğal dedirten, izlediğin flm vb gibi zihnini besleyen tuhaf şeyler. Doğal olsaydi, lanetlenmezdi.
bekarken yapıyorduk ama şimdi istemiyor :) bana da iğrenç geliyor zaten.
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki kadın mı erkek mi daha çok zevk aliyor
onlar teklif etti ben red ettim ak varken bok olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılGüzel ☺
+1 yılAnalı bir tek grupta yaptım. Onun haricinde tercihimdışı.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden zevk almıyor musun
- +1 yıl
Ben zevk alıyorumda karşıdaki sanki zevk almıyor. o yüzden kızlara zarar vermenin bir anlamı olduğunu düşünmüyorum.
+1 yılBilmiyorum. Atmosfere bağlı seks meselesi.
İsteyeceğimi pek düşünmüyorum. Partnerim isterse olabilir anca.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yıleşimde kabul ederse yaparım sevgilimle zaten yapıyorduk
02 Yorumla
Soran+1 yılHimm
- +1 yıl
kimi kadınlar zevk alır kımılerı almaz ama illa olacak diye bişey yok sen istemedıkten sonra kımse yapamaz
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen yemek yaparım eşime.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapma bence bir isterse devamı gelir sonra tutamazsın
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok zevk alır diye mi?
Cevap sahibi+1 yılHem zevk hem de senn sağlıgına zararlı bılmem bılıyor musun
canım istedi sırf meraktan yapmak isterim bir defa olsun. ama kabul etmedi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl4 yıllık evliyim aklımın ucundan bile geçmedi , anal iğrenç birşey , mühim olan kendini frenleyebilmek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılherkesle olmaz eğer kadın filmlerdeki kadar etkileyici kalça ve temizliğe sahipse yapılır
00 YorumlaO sana zorla yapar :-D
01 Yorumla
Soran+1 yılYapamaz 😄
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen yapamam heralde dinen günah ama p*rnoda güzel oluyor yani izlemek..
00 YorumlaDinde yeri yok, cıks.
00 Yorumla
+1 yılEşimde bende bunu hoş karşılamıyoruz zaten.
10 YorumlaHijyenik değil, yapmam.
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki 😄
Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı. Çok yaptım karşı taraf istedi
12 Yorumla
Soran+1 yılPeki kadın mı erkek mi daha çok zevk aliyor
Cinsel Yaşam konusunda 562 cevap paylaştı. Yaparım
Yırttırırım onikiparmak bağırsağımı.11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. tabi ki hayır haram
20 Yorumlabazen şeytan dürtüyo ama doğru değil tabi
00 Yorumla
+1 yılAsla. Hiçbir kiza da yapmafim
01 Yorumla
Soran+1 yılEn iyisi 😊
Bilemeyiz evlenekte bir
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki erkek mi zevk alır kadın mı?
+1 yılYapmam sen yapılmasını istermisin
00 Yorumlaanal dışında sınırlarım yoktur yapmam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla yapmam, Sen niye 19 yaşında evlendin?
024 Yorumla
Soran+1 yılÇok seviyordum evlenmek istedim evlendik :) neden
Cevap sahibi+1 yılgençmişsin ondan dedim, kocan kaç yaşında :)
Soran+1 yıl23 yaşında o :))
Cevap sahibi+1 yılBak sakın yapma tamam mı, Pişman olursun. :)
Soran+1 yılZaten istesem de eşim yapmaz yani doğal olarak yapmicam bende :))
Cevap sahibi+1 yıl:)) Keşke o yaşta evlenmeseydin :)
Soran+1 yılNiye ki çok mu küçük? :D
Cevap sahibi+1 yılÇok küçük. :)
Soran+1 yılYok ya sen evli misin peki?
Cevap sahibi+1 yılDeğilim ben :)
Soran+1 yılHım kaç yaşındasın 😄
Cevap sahibi+1 yıl19 :)
Soran+1 yılAaa bir 25 yaşına gelince falan evlen bence 😄😃
Cevap sahibi+1 yılÖyle yaparım ama sana üzüldüm o yaşta evlenmene :)
Soran+1 yılYa niye üzülüyon ki :)) mesela neden?
Cevap sahibi+1 yılO yaşta evleneneler birbirinden çabuk bıkıyolar, Boşanmalar oluyo ondan. :( :)
Soran+1 yılCiddi misin umarım öyle olmaz yaa korktum şimdi
Cevap sahibi+1 yılEvet ciddiyim, Bizim akraba eş dost var genelde hep o yaşta evlendiler hepsi boşandı biride sürekli kocasıyla kavgalı.. İşte genç yaşta evlenmenin zararları :(
Soran+1 yılHayırlısı olsun ya şu an çok mutluyum inşallah hep öyle devam eder
Cevap sahibi+1 yılİnşallah böyle devam eder. :) Ama dikkat et kocanı elinden kaçırma :)
Soran+1 yılKaçırmam mutlu olması için herşeyi yapmaya hazırım 😄😄
Cevap sahibi+1 yılMutluluk seks demek değil bak unutma :) :) :)
Soran+1 yılHerşey derken tek onu kast etmedim 😄
Cevap sahibi+1 yılNeyi kastettin :)
offfff mide bulandı yine
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır asla
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. bu güne kadar hiç kimseyle anal seks yapmadım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılisterse yaparım istemezse yapmam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYapmazdim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla hak yolu varken b0k yolu neden
00 YorumlaÖnden daha iyi
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha çok mu zevk alınıyor
hayır tabikide
00 Yorumla
+1 yılasla ama asla yapmam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaparım tabiki affetmem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkesınlıkle hayır
00 Yorumla
+1 yılÇok günah bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılYapmam
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılGünah knk
10 Yorumla Bilmem
00 Yorumla
+1 yılsen evde kalırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılEvliyim
- +1 yıl
ayrılır yakında oral yapıcak hatun bulur
Sen evlimisin cidden
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet 19 yaşındayım
Asla
014 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılAnladimm kadın hiç zevk almıyor yani anal seks de
Soran+1 yılDaha önce denemedimm
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılTabiki alıyorum neden?
Soran+1 yılMerak ediyorum ama yapmıyorum yani bu doğal birşey merak etmem bence
Soran+1 yılNeden pişman oldun?
Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. asla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevet istersen tabi.
04 Yorumla
Soran+1 yılDerken?
Cevap sahibi+1 yılistersen aşkın her türünü yaşamalı ve tatmalısın bence. yani seni analdan zevke getirmesi gerek yoksa ızdırap verir arkadaşım.
Soran+1 yılAnal asla kabul etmiyor ya
Cevap sahibi+1 yılsen istiyorsun demi eşinmi istemiyor. Bu arada adınızı nedir.
+1 yılO isterse
00 Yorumla
+1 yılHaram haram
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?