Kızlar cevaplarsanız sevinirim nişanlınızla ilişkiye girer misiniz?

İyi günler KS üyasi arkadaşlar.Nişanlıyım cok guzel ve uyumlu ıkı ınsanız yaşımızda 30 ikimizinde mayısda nikah eylülde düğün yapıcaz.Nişanlım duygusal iyi yürekli sevecen maddiyat gütmeyen huzur mutluluk temelinde bir hayat isteyen birisi daha öncesınde cınsel anlamda hıc bır sey yasamamıs hatta hayatında ılk beraber uyudugu erkek benim.Sevisme sürtünmeden ılerı gıtmedık ve benle ilişkiye girmeyi çok istiyor.Lütfen üslubu bozmayalım başına vurmus felan diye duyguyla beslenen bir istek nişanlımınki bu isteğine senın ıstemedıgın senı uzecek bır sey yapmak ıstemem senın hazır olman ve istemen onemlı dıyorum.Önümüzdeki hafta sonu 2 gunluk geziye cıkıcaz beraber ozaman seninle ve senın olmak istiyorum artık dedi.Rahat ol ALLAH göstermesin ölüm ayırırsa bizi hayatıma bekar devam etmeyi göze alıyorum ve bundan kesınlıkle rahatsız deılım dıyor.Kafam çok karışık bende çok arzuluyorum onu onlayken aldıgım zevkı ve hazzı bugune kadarkı hıc bı ılıskımde almadım ama yanlısmı yaparım diye içim içimi yiyiyor:( Lütfen tecrübe sahibi aklı basında olgun cevap yazarsanız benı aydınlatmıs olursunuz.
Kızlar cevaplarsanız sevinirim nişanlınızla ilişkiye girer misiniz?