1- oral ilişki yaşamadığım için bilmiyorum vajinanın tadı var mıdır nasıl bişeydir
2- kızlar orgazm olduklarında erkekler gibi meni akıtır mı?
2- kızlar orgazm olduklarında erkekler gibi meni akıtır mı?
Bala falan benzemez tadi kandiriyorlar seni benden demesi. bal gibi akiskandir sadece yapis yapis ondan adi bal kutusu olabilir. senin dedigin gibi zevk suyu olayi hatun kisilerde de var eger o zevk suyu olmasaydi cinsel iliski sirasinda alev cikardi kadinin vajinasindan...
tadi biraz eksimsi ve kizin temizlik anlayisina bagli atiyorum yeni dus almissa cok hos olabilir terlemis ise erkege budnan buyuk zulum yok. ped kullaniyorsa gunluk ped yani gunluk pedin etkisi olabiliyor tada ki ben bunu sevmiyorum.
1-her vajınanın tadı kokusu farklıdır
2-kızlar da orgazm olduklarında sıvı akıtırlar
vajinanın tadı vardır tabi ama o bölge çok terlediğinden ter tadı olur genelde o yüzden oral kremi kullanmak işe yarar bu sayede erkek kullanılan kreme göre çilek muz kiraz vanilya tadı alır.meni değil bir sıvı çıkar bildiğin su gibi
Bir tadina baksan
Müptelasi olursun
Birdaha birakamazsin. Inan bagimlilik yapar buna emin ol
Cekinerek baslarsin
Asla birakamazsin
Tadindanmidir yoksa tuzundanmidir bilememama bir tadan birdaha birakamiyor hep istiyor
aynen öyle çok güzel yazmışsınız :)
:) :)
Tadan bir kere hep istiyor demi :)
Cevap
9Cevap
1 Vajinanın tadı vardır da terle karışık olduğu için pek anlatılabilir bişey değil. Ama tiksinç te değildir kişisine göre değişir.
2 Orgazm olduklarında sperm değilde su renginde bir sıvı akar , hatta fışkırır baya. Bu gibi durumlarda mümkünse az uzaklaşmak gerekiyor. :)
1.vajina hastasıyım anasını satim saatlerce yalayabilirim, bence harika birşey kim ne derse desin
2.boşalıyorlar i.erden beyazımsı bir sıvı geliyor, sen o anda içerdeysen bir anda fazladan bir kayganlık hissediyorsun zaten
su gibi bir sıvı akar meni değildir zevk aldığı için gelir tadını bilmem de iyidir bence sana tatlı gelebilir yani :D
Kardeş kadınların su fışkırtarak boşaldıgını videolarda görüyorum ama pek inanmıyorum boşalan kadınlar genelde sıvı akıtır ıslanır lar ama okadar çok degil vajinanın tadıda bildigin hafif tatlı tuzlu yumuşak et işte :) koklamadıgım için :D
1- vardır bala benzer. takma adı ondan bal kutusudur.
2-meni erkeklere has bişeydir. orgazm öncesi kaygan sıvı gelir sebebi ilişki içindir.
Kaygan sıvı, bizdeki zevk suyuyla aynı mı acaba yapış yapış?
1. Yaşayınca anlarsın o tadı zaten.
2. Kızlar erkekler gibi meni akıtmaz.
pisdir beee... midesiz misin olum. orayla işiyo. adet görüyor.. pistir be! midem kalktı bak :)))
Umarım partnerine oral yaptırmayan biri bunu yazmıştır.
oral sex haramdır. siz beni eksileyin. ahirette size bu eksiler yol su olarak donecektir :)))
kızlarda meni olmaz.hiç vajina tatmadım ama vardır.terin bile varsa. onun niye olmasın
asagıda var dıyor ama
meni erkekte olur o zevk suyudur.meni ne senin haberin yokmu
var da fıskıracak kadar ıslandıgınızı bılmıyordum
Meni akıtmayız suya benzer bir sıvı akıtırız ama damlamaz fışkırır :)
klıtoral orgazm veya vajınal orgazm farketmıyor mu ıkısınde de aynımıdır
bende ikiside aynı yani diğerlerini bilemiyorum.
Fışkırdığı gerçek :)
her vajinanın kendine ait bir kokusu ve tadı vardır kdınlar meni değil yaklaşık bir çay kaşığı civarında kaygan bir sıvı salgılarlar
vardır-akıtmazlar...
çokmu kısa oldu ne?
Senin iyi bir tecrübe kazanman gerek :D
tadı yoktur ama mis gibi bir kokusu vardır.
mis mi :)) hacı parfüm kokusudur o eminmisin :))
aa niye seninki kötü mü kokuyodu?
hımm herseyın oldugu gıbı elbet bununda vardırr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar