Yeni gerçeğimin ismi; "Kanlı Öpüşme" :)

Sevgilimle sinemaya gittik gece matinesi kimse yoktu salonda önümüzdeki bir başka çiftten başka. Bir süre sonra öpüşmeye başladık arada ara verdiğimizde ensesine yaslanıyordum boynuna falan küçük öpücükler kondururken dudaklarım yanmaya başladı tahriş oldu sanırım parfümünden kaynaklı olabilir diye düşündüm. Bu arada hayatımda ilk defa öpüştüğümü belirtmek isterim. Normal mi bu yanma dedim sevgilime o da normal dedi benim de yanıyor falan ancak eve geldiğimde ağzımın içinin (alt dudağımın iç kısımları) kan dolu olduğunu farkettim ve bunu ona söyledim biraz sert bir uslup mu kullandım nedir bir daha beni öpmüyor "özür dilerim senin canını yakmak istemem asla" oldu durdu defalarca. Ben de her zaman olmadığı sürece tek seferlik aslında hoşuma gitti demek beni bu kadar arzuluyorsun öyle mi bu doğru mu oldum cevap vermedi hala sadece özür diliyor çok mu acıdı gerçekten inan kasıtlı yapmadım vs Oysa ben "vaayy... demek bu kadar arzulanıyorum olup mutlu olmuştum.

Direk "öp beni" olmak istemiyorum ama beni öpmesini istiyorum yine. Ne yapmam gerek sizce yeniden öpüşmek için ve onun ilk adımı atması gerek.
Yeni gerçeğimin ismi; "Kanlı Öpüşme" :)