Ya yaşadığım travmalardan mı bilmiyorum ben kim olursa olsun erkeklere zerre güvenmiyorum. Yok yani en aşığı bile bakar eder kızlarla flörtleşir çapkın abaza geliyor. Sevgilimde öyle geliyor çünkü o da bir erkek. Tamam çok aşık olabilir. Mac Fit'e yazılmış ama nasıl neler diyorum çocuğa varya gittiğine pişman ettirdim. Spora gitmesi gerekti tamam eyvallah. Ama karma orası. Zaten akşam gidiyor. 9 10 11 arası. Benim bulundugum saatte erkek bile çok azdı diyor. Kızlar pilates bölümü orası ayrı ben diyor ağırlıktayım bir de koşu bantları ortak diyor. Yani umrumda değil erkekler için olan spor yerleri yok mu? Ne işi var ya kızlarla aynı yerde spor mu yapılırmış? Bu ne rahatlık kardeşim yemin ediyorum orayı hepsinin başına yıkarım.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoruyu da cevaplara verdiğin yorumları da okudum o kadar çok abartmışsın ve saçmalamışsın ki. Madem bu kadar güvenmiyosun kızlara kesin bakar diyosun ayrıl gitsin. Zaten emin ol bunları düşündüğünü bilse o senle sevgili olmak istemez. Şahsen ben senin gibi kafada olan biriyle asla sevgili olmak istemem. Sadece sporda değil her yerde kız var bakan her yerde bakar. Yolda yürürken de bakar okulda da bakar açar internetten de kızlarla konuşur yapacak olan adamı spora gitmesini engelleyerek durduramazsın. Valla allah sabır versin kimseyi de senin gibisiyle karşılaştırmasın inşallah
54 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın o da bıktı zaten imalarımdan. bunları nasıl ağzına alıyosun diyor. ben aynı cevapları onada söylüyorum.
Cevap sahibi+1 yılSana tavsiye veriyim o zaman. Çok sıkma seni seviyosa zaten aldatmaz sevmiyosa eve de zincirlesen aklında baskaları olur yani engelleyemezsin. Bu demek değil ki çok geniş ol nereye gidiyo kimlerle gidiyo bunları bil güvenmediğin kız arkadaşı varsa sınır koy görüşmelerine o ayrı. Ama böyle şeylerine karışma. Nasıl ki bir kız erkeğin şunu giyme şuraya gitme laflarından nefret ediyosa erkekler de nefret eder. Seni sevdikten sonra zaten hiçbi sorun olmaz. Ben bu şekilde 3 yıldır ilişki yürütüyorum bu şekilde sıksam bu kadar sürmezdi
Soran+1 yılpeki sence sevgilin baska kızlara bakıyor mudur?
Cevap sahibi+1 yılBakmaz benim ona güvenim tam çünkü 3 yıldır hiç sarsmadı güvenimi elime güvenmemek için sebep vermedi
En İyi Cevaplar
Valla benim sevgilimde gidiyor, bende ilk istemedim ama saçma yani yapacak insan her türlü yapar sen söyledikçe aklına sokarsın. Kendine güven o çocuk seni seçtiyse zaten başkalarını istemez böyle yaptıkça kendinden soğutursun. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama düşüncen tamamen çocukça.
24 Yorumla
Soran+1 yılben başkasına bakmasını istemiyorum.
- +1 yıl
😂 başkasına baktığını düşünüyorsan hemen ayrıl zaten. Bende aldatıldım başka bir sevgilim tarafından ve aile içerisinde de aldatmalar mevcut senin gibi kimseye güvenmiyorum sevgilim de dahil buna. Sevgilinle güzelce konuş durumu anlat kavga edip trip atıp onu bu derece kısıtlarsan zaten sevgilin olarak kalmaz emin ol. Hata üzerine hata yapma
Soran+1 yılcidden bu dönemi nasıl atlattın
- +1 yıl
Tek başıma yapmadım bunu sevgilime herşeyi anlattım anlayışlı olmasını korkularımı anlattım ve şuanda 2 yıla yakındır birlikteyiz. Senin gibi çok kıskanıyordum sürekli kavgalar çıkıyordu sırf benim yaşadığım şeyler yüzünden. Ama o fedakarlıklar yaptı her şeyini haber verdi bunları ben istemedim ama kendisi ben olayları anlattıktan sonra bunu uygun görmüş. Zor oldu güvenmek hala şüphe duyabiliyorum. Kısacası sevgilinle iki yetişkin insan gibi konuşmalısın her şeyini anlatmalısın ona güvenmeni sağlayacaktır muhakkak. Olayları da büyütmemeye özen göster çünkü her insan aynı olmuyor her erkek yapacak diyede bir şey yok emin ol buna
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin hicbir iliskin uzun surmez. Adam alt tarafi spor yapacak biraz guven yani kizlara ozel spor salonu olur ama erkeklere ozel olmaz. Erkek kendini kizlardan mi sakinacak? Seninle sevgili olmak kabus gibi olmali. Olasi bir sey yakaladiginda muhtemelen doversin de. Hata yaptigimda bana siddet uygulayacak biriyle birlikte olmanin verdigi korkuyla yasamanin dusuncesi bile kotu :)
111 Yorumla
Soran+1 yıldün yazmıştı soruyu bugun farkına vardım hatamın. böyle bir anda geliyorlar paronayaklaşıyorum. o an sadece benim doğrularım ve kurdugum senaryolar oluyor. sonra birden normal bir insan oluyorum. yani sürekli gel git. yani bugün mesela çok olgunum ve Şu an mantıksız geliyor yaptıklarım. ne cocukca lan diyorum. yani ben cok asırı kıskanıyorum.
Cevap sahibi+1 yılSu an gayet insancil ve iyisin ama ya arada bir dunku gibi oluyorsan? O geldigi anlarda spor salonuna gidip sevgiline patlarsan? Sen kolay cinnet gecirirmissin gibime geliyor cunku dun fena sinirlenmissin, col saldirganlasmissin. Sinirli aninda sevgiline zarar verebilirsin.
Soran+1 yıltehtitle şifresini aldım. bileğimi kestim öyle aldım düşün.
Cevap sahibi+1 yılCok tehlikeli hatunsun, arkadasim olsan yine korkarim senden ve sirf bir sey yaparsin diye mecbur ne istesen yaparim. İnsanlara korkuyla ustunluk kurman iyi degil ama cevrendeki herkes cekinir senden bu sekilde.
Soran+1 yılOnlara zarar vermekle tehtit etmiyorum, vicdan yaptırıp kendime bir şey yapmakla tehtit ediyorum ama.
Cevap sahibi+1 yılO daha kotu yani ona hic dayanamaz kimse. Ayrica karsindakine de zarar verirsin, dun yazdigin cevaplarda gordum. Hayatini bilmem ne yaparim onun falan dedin. Bir kiza bir sey soylerken bile yakalasan tek tarafli dovus gerceklesir o salonda.
Soran+1 yılben kızların orasına burasına bakar diye korkuyorum...
Cevap sahibi+1 yılTam bakis aninda yakalarsan zaten o zaman hak etmis olur ve sevgilinin de orasina burasina tekme atman en uygun ceza olur ama nedense sen hak etmeden de atarmissin gibime geliyor dunku gibi sinir krizi gecirdiginde.
Soran+1 yılbakar mı seven adam
Cevap sahibi+1 yılPislik yapmasa da kasli bir kiz taytini giyip squat yaptiginda, mekik cektiginde, kosu bandinda yurudugunde bakabilir bu normal bir erkek oldugunu gosterir. Oturup kilitlenemez elbette ama anlik gozu kayip hemen onune donebilir. Bunun icin ona vurmamalisin.
Cevap sahibi+1 yılTesekkurler catlak kadin :)
+1 yılYa böyle kıskanç insanları seviyorum :) en azından sevdimi tam seviyorlar.
-Abla ben senin yerinde olsam ondan habersiz 1 defalığına onu sporu bitene kadar izlerdim :) baktın uslu duruyor seslenmezdim ancak en ufak yanlış hareketini görseydim ona orda sağlam bir tokat atar kolundan tutar dışarıya atar ona sporu yasaklardım :)11 Yorumla
Soran+1 yılöyle dusunyuroum bende. :)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
37Cevap
Genişlik değil ki bu. Tamam kıskanç olabilirsin gayet doğal fakst guvenmedigin bir insanla olman ilginç bu güvensizlik sadece sana zarar kendinede erkek arkadaşınıda zehirler bu durum ben de çok kiskanctim aşırı ama bu şekilde sadece kendimede onada zarar verdiğimi fark ettim şimdi çok mutluyuz pozitifim kavga bile etmiyoruz en son ne zaman ettik onu bile hatırlamıyorum
21 Yorumla
Soran+1 yılkızlara bakmaz mı peki?
Hepsinin basina yikmak yerine sende birlikte gitsen ya biraz sakinnnn. Birde guvenmiosan nye birliktesin sonucta spor salonunu gec baska yerlerde de kizlar var yani bu kafayla gidersen zaten senden ayrilir.
12 Yorumla
Soran+1 yılben kızlara bakar diye endişeleniyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlayı bu kadar abarttığına göre geçmiş ilişkilerinin birinde aldatıldın ya da ailede var aldatılma olayı..
Söyleyebileceğim tek şey..
Adamın gözü "dışarıda" ise sen eve veya fanusa kapatsan bulur aldatacak birini..
Güvenmen gerek, tedbiri dikkati elden bırakmayacaksın tabi ki. Ama bu kadarda sıkmayacaksın. Yıpratırsın ikinizi de.. Sonra birde bakmışsın korktuğun şeyden olayı değilde senin bu tavırlarından boğulmuş ve ayrılmışsınız. Benim ki sadece öneri.11 Yorumla
Soran+1 yılya ben aldatmasından ziyade. orda karıya kıza bakar diye korkuyorum.
Bende aynı şekilde sevgilime spora gitme yasağı koydum tartışmasız kesinlikle olmaz hiç tekin bir yer değil haklısın güven olmaz bunlara😁
14 Yorumla
Soran+1 yılneden peki
Soran+1 yılay neler gördünğz :O
- +1 yıl
Genellemek istemiyorum ama Bazı insanlar normal spor yapmak için gelirken kızların çoğu daha çok kendini göstermek birilerini bulmak için geliyorlar ve gördüğüm kadarıyla spor yapmak için gibi gelmiyolar suratlarında bir ton makyaj parfümler filan bir havalar erkeklerde vöyle görünce gerisini sen düşün yani kısacası tehlikeliii diyorum ben göndermedim sende gönderme gitsin yürüyüş yapsın sahilde 😁
+1 yılSonuna kadar arkandayım. kızlar orda cıbıl cıbıl karma sıkıntı yani burda abartıyorsun diyen erkeklerden birtanesi öyle tatylarla gönderir mı oraya acaba kız arkadaşını hah komikler
27 Yorumla
Soran+1 yılbenim napmam lazım bu salağa. ayrıca keyfine gitse anlıcam ama kursa gidiyor kurs çıkısı hemen yakınında olan bir spora gidiyor. bir de akşam işten çıkıyor kursa gidiyor, ondan sonra spora yani akşam 10 gibi nerdeyse. bilerek bulmadı orayı bir de çok uygundu dedi.
- +1 yıl
Sende yazilsana beraber gidin iste aklinda kalmaz eglenceli olur hatta 😊 mac fit evet uygun fiyat olarak gitmistim bende. Keyfe gitmiyorsa cokta zorlama yazik 😁
Soran+1 yılmac fit güzel mi? gerçekten karma mı mesela sevgilim kızların yeri ayr ıdedi
- +1 yıl
Karma içlerinden en kalitesi benim bulunduğum mevkide sen nerede oturuyorsun ki? Sadece yürüyüş bandlarında kızları görüyorlar yani benim gittiğimde 😁
- +1 yıl
Ayrı denilebilir
Soran+1 yılben üsküdar da oturuyorum bana en yakın sanırım ümraniye.
- +1 yıl
Konsept genelde ayni mac fitte bildigim yani bantta kizlarla bir araya gelirse gelir bandlik isi yoksa sorun yok aslinda ama bence bir git gor misafir olarak katilabiliyorsun hem ortami gormus icin rahat etmis olur
güvenmiyorsan ayrılacaksın aşk tutsaklık değil özgürlük isder merak edme millette senin sevgilin gelsede beni bir tıklasa diye beklemez. trahat ol
14 Yorumla
Soran+1 yılben bakmasın istiyorum
Soran+1 yılneden?
+1 yılSen erkeklerle dolu bir spor salonuna yazıldığın zaman erkek arkadaşın sana br şey dediğinde diyeceğin şeyleri bildiğim için haksızsın abartmışsın. Bizimmle Deilsın :D (önyargılı yaklaştım biraz ama kusura bakma :/)
04 Yorumla
Soran+1 yılya bilmiyorum akşam 10da kız olur mu? olsa bile onlara bakar mı?
- +1 yıl
Bakar bakar. Erkek sonuçta. :D yok be ne bakıcak spor yaparken totosundan soluyordur zaten :D çok kafaya takma adam gözlerini evde bırakıp gitse spor salonuna sana yine de bakacakmış gibi gelir. Fazla düşünme. Kıskan ama b*kunu çıkarma. :D
Soran+1 yılbana neden tüm erkekler böyle işte sevgilisi olsa bile çapkın felan geliyor.
- +1 yıl
Fazla Türk dizisi izliyorsun :D
+1 yılBu Nasıl saçma bir düşünce yapısı. Kaç yaşında insanlarsınız sana mı soracak spora gidip gitmeyeceğini? Birazcık akıllı olun lütfen aldatacak olan evinden de aldatır. Spora kadar gidip uğraşmasına gerek yok.
03 Yorumla
Soran+1 yılben kızlara bakar diye endişeleniyorum.
- +1 yıl
Sokakta da bakabilir sokağa çıkmasın. Denize havuza gitmesin. Çalışıyorsa işten çıksın. Okuyorsa işi bıraksın. Kuzenleri falan eve gelmesin. O hiç kimseye gitmesin. Kafeler de falan bir sürü kız var buluştuğunuzda kafeye gitmeyin. Merkete gidiyorsa kasiyerler genelde kadın...
Soran+1 yılyani bakmak var bakmak var... ben o 2. bakma türünden olmasından korkuyorum..
benim erkek arkadaşımda yazılmama izin vermiyor bence bu kadar sıkma yoksa senden kaçıcaktır çünkü ben bile bu durumdan sıkılıyorum, onunla konuş sende yazıl
10 Yorumla
+1 yıleğer çok rahatsızsan birlikte gidin ama bence abartıyorsun biraz
10 Yorumla
+1 yılSevgilim olsan bana gak guk yapmaya bile cesaret edemezsin. Güven olmazsa olmaz bu işler öfke patlaması yaşardım herhalde def ederdim başımdan rahat bırak
04 Yorumla- +1 yıl
Elemanı
Soran+1 yılOna da böyle yaptıgımda yani tek bu konu degil cogu konuda. Öfke patlaması yaşıyor hakaret küfür ne varsa... Haklı oluyor mu o zaman
- +1 yıl
tamamda sen şu hareketine bakarsak resmen adamı kafese kapatmadığın kalmış bi!! İnsanöarı yersiz şeylerle bunaltmak saçma!! Seninle evleneceği bile belli değil bu ne cesaret! Onu bırak sen bu hareketlerinle sevgiline güvenmediğini gösteriyorsun. Erkek adam bundan rahatsız olur. Öfke patlaması normal yani her insan bu kadar büyük baskıya tepki verir!! Biz erkekler bu duruma hiç gelemeyiz!! zaten dert başımızdan aşkın iş stresi vs bide bu tip işlerde patlama noktamız oluyor. Bu yüzden çoğunuz terk ediliyosunuz!! adamı rahatlatıcağına yüzünü güldürceğine boğuyorsun!!
Soran+1 yılevlenmeyecekse neden gezip tozuyor?
Yık sonuna kadar arkandayım. Ben olsam ben de aynı tepkiyi verirdim.
10 Yorumla
+1 yılbuda seni kendine güvenii olmayan kezban gösteriyor.
16 Yorumla
Soran+1 yılişte hemcinsini yeren bir canım. senin yerine cinsiyetinden ben utanıyorum. ya da erkeklerin ne mal oldugunu bilmeyecek olan bir aptalsın?
- +1 yıl
bende senden utanıyorum:)) erkeklerin piçi de var dürüstüde :)
- +1 yıl
kzıım yobazın allahısın :Dne biçim bir kafa bu ne içtin se n :D:D:D o halde her kadında güvensiz demek senin bu lafına göre :D iyimisin:D
- +1 yıl
dilan kaçalım biz cehaletle baş edilmezz :D ahahha
Sana bir tüyo : spor salonuna gidenlerin %80 i spor salonunda seks ya da spor sonrasında salondan biri ile seks düşümüş ya da yapmış oluyormuş. Arastirmalarin yalancisiym
04 Yorumla
Soran+1 yılof benimkine kim bakar be
Soran+1 yılya sen beni iyice delirtip ortalıgı savaş yerine çevirmemi mi istiyorsun?
+1 yılBu kızlar sadece spor salonunda değil ya heryerde var eve kapat en iyisi😳
18 Yorumla
Soran+1 yılbakıyor mudur onlara
- +1 yıl
Eyvah ciddiye aldı. Yazık çocuğa. Sen gibi biri varken bakması mümkün mü
Soran+1 yılNe alaka ben orda yokum sonucta. :)
- +1 yıl
Yanında olmana gerek yok bu baskı yeter ona :)
Soran+1 yılşakayı bir kenara bırakalım ne öneririsniz bana? kim haklı?
- +1 yıl
Fazla baskı yapma bence. Dediğim gibi kızlar sadece salonda değil. Gözünün kayıp kaymaması da onun iradesinde.
Soran+1 yılherkes baskı yaparsan ters teper diyor
- +1 yıl
seviyorsa katlanır da sen yine de fazla sıkma. Güven varsa ilişki olur şüphe varsa birşey olmaz.
- Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılHayda. Bu kadar kıskançlık rahatsızlık yalnız biliyor musun?
02 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum. neden böyleyim neden geçmiyor... kendi kendimi mahvediyorum.
- +1 yıl
Önceden yaşadığın bir şeyler vardır seni bu kadar kıskanç yapan. Git madem bir gün gizli gizli ne yaptığını izle, çocuk insan gibi spor yapıyorsa elleme adama da. Ha bu arada ara sıra koşu bandı boş mu, ağırlıkta kimse var mı diye bakacak, normal olarak, oyma gözlerini hemen.
Haklısın ben kasten erkeklere ayrı spor salonuna gittim.
04 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul da öyle bir yer ben bulamadım.
Soran+1 yılsiz nerde buldunuz
Kıskanmakta haklısın. spor yapmak mı şimdi bu, iş olsun kızlarla ego tatmin etme. gitmesin oraya. amacı spor yapmaksa kız olmayan bir yere gider zatenn.
08 Yorumla
Soran+1 yılya kızların yeri ayrı diyor bir de mecburiyetten oraya gitti en yakın orasıydı. kendisi kursa gidiyor kurs zaten 9 da bitiyor.
Soran+1 yılçalışıyo vakti yok.
Soran+1 yılsana mı sorcak :D
Soran+1 yılhe çiçeğine kodumun salagı he
+1 yıloturduğun yerden poponu büyütüp bıdı bıdı edeceğine sen de kalk git beraber yapın sporunuzu.
04 Yorumla
Soran+1 yılüsküdardan incirliye mi gidicem? :D
- +1 yıl
O zaman çok konuşmayacaksın.
Sporuna da gider dilediği yere de gider.
Derdi karıya kıza bakmak olsa o saatte gittiği yerden haberin bile olmaz.
Soran+1 yılya ben zaten karıya kıza bakar diye endişeleniyorum yani kimsenin gözünü oymak istemem
Soran+1 yılayrıca avukatı gibi ne savunuyosun buna erkek dayananışması mı diyoruz?
+1 yılHahaha nasıl sinirlenmiş 😂
Bencede sen haklısın sadece erkekler olan bölüme yazılsın01 Yorumla
Soran+1 yılöyle bir yer bulamıyoruz ama İstanbul'da küçükçekmecede bahçelievlerde
+1 yılMadem guvenmiyon ayril. Sende haklısın bende kimseye guvenmiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılayrılmak pes etmektir
- +1 yıl
E pes et zaten. Umursama önüne bak yenilere bak napican bu kişiye takılıp kalıp. Eğer seni sevseydi vazgecmeyebilirdin tabiki.
uvvvv çok sert, doğru doğru yürü be yenge kim tutar seni
10 YorumlaErkeklere zerre güvenmiyorum diyorsun ama sevgilin var? Güvenmediğin biriyle neden birliktesin?
01 Yorumla
Soran+1 yılrahatsızım cunku.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYemin ediyorum sevgilim olsan dakikasında defol der giderim. Hastamısın sen?
08 Yorumla
Soran+1 yılnedenini de söyle.
- +1 yıl
spor yapıyor çocuk orda milletin içinde hatunlaramı yazacak hadi onuda geçtim. seni aldatmak istiyor olsa ruhun duymaz uyuyorum demesi yeterli. böyle bir güvensizlik olan ilişkide hayatta bulunmam.
hangi devirde yaşıyorsun. orayı hepsinin başına yıkarmış. özgüven problemin var bence
Soran+1 yılya ben aldatmasını da geçtim kızlara bakamaz bile diyorum. göz ucuyla süzemez. ya bunu yaparsa diye takılmıştım. dün yazmıştı soruyu bugun farkına vardım hatamın. böyle bir anda geliyorlar paronayaklaşıyorum. o an sadece benim doğrularım ve kurdugum senaryolar oluyor. sonra birden normal bir insan oluyorum. yani sürekli gel git. yani bugün mesela çok olgunum ve Şu an mantıksız geliyor yaptıklarım. ne cocukca lan diyorum.
- +1 yıl
hastamısın sen kısmını doğrulamış oldun şu anda. sosyal bir toplumda yaşıyoruz tabiki etrafımızda bir sürü erkek ve kadın var illaki görüyoruz bunu engelleyemessin engellemnde mantıksız zaten seni sevenzaten başkasıyla işi olmaz.
Soran+1 yılben sizi sanki tanıyorum, Trabzonlu musunuz? Ya da orda mı okuyodunuz?
- +1 yıl
ewt aslen trabzonluyum uniye kadar orda okudum.
sen?
Soran+1 yılbende oyle :)
- +1 yıl
mesaj atsana bir sen bana :)
+1 yılSen de git beraber yapın. :)
Tabii ki erkeklere özel mekanlar var. Orayı da seçebilir haklısın. Bir şey demiyorum. 😄10 Yorumla
+1 yılHeh ben senin erkek versiyonunum bacım memnun oldum.
01 Yorumla
Soran+1 yılmerhaba :)
bence problem etmemelisin sonuçta giden tek bayan o değil
03 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım?
bence abartıyorsun. fazla kıskançlık özgüvensizliktendir.
04 Yorumla
Soran+1 yılya onlara bakarsa pardon? aynı ortamda ne işi var onlarla
- +1 yıl
iyi ama bu adam hiç mi dışarı çıkmıcak. ona bakarsan yolda da , iş yerinde de vs herhangi bir yerde de kadnlarla aynı ortamlarda olabilir ve bu kadar çok sıkarsan korktuğun başına gelir. çünkü seninkisi eşşeğin aklına karpuz sokmak çok afedersin. adama sürekli beni ne zaman aldatıcaksın die sormuş gibi oluyorsun. birgün cevabı seni mutsuz edicek.
Soran+1 yılspor salonlarında ki kadınlar nasıl oluyor? bende karma bir yere gideyim görsün ebesininkini
+1 yılbende macfite gidiyorum dediği gibi hersey ortak ağırlık bölümünde bayanlarda çalışıyor pilates odası aynı yakın olur o kısma
012 Yorumla
Soran+1 yılmemnun musunuz bende gidicem.
- +1 yıl
ya ben spor salonunda memnunum ama bil kredi kartıyla ödeme yapılıyor ben bu konuda cok sorun yaşadım bu arada hangi macfit?
Soran+1 yılvalla ben anadolu yakasında oturuyorum. üsküdar'a en yakın neresi varsa orası :)
Soran+1 yılbana dedi ki, onların yeri ayrı göremiyorum ben sadece bantlar ortak ben gece 10 11 gibi gidiyorum erkek bile yok nerdeyse dedi.
- +1 yıl
bu arada benimde erkek arkadasım başka salona gidiyor ilk duydugumda bende senin gibi oldum deliye döndüm ama emin ol anlamazlar seviyoruzki kıskanıyoruz
- +1 yıl
ben kartal macfite gidiyorum erkek arkadaşın hangisine gidiyormus takip edeyim :D:D aktarayım sana durumu eğer izin veriyorsa sende git yazıl hemen
Soran+1 yılsana nasıl izin verdi karma yere :)
Soran+1 yılerkek arkadaşım bahçelievlerde :) o karşıda malesef :)
- +1 yıl
bana hiç bir şekilde izin vermiyordu sadece bayan filan diyordu. Sonra kendi bir salona yazıldı vay dedim senmisin ertesi gün gittim yazıldım aynı salonda değiliz :(
Soran+1 yılŞu an kızıyo mu :)
- +1 yıl
hayırr alıştık 6 7 ay oldu
Soran+1 yılnasıl fiziğiniz sun
+1 yılGerçekten abartıyorsun bu davranışların onu daha çok itebilir bir şeyi ne kadar çok sakınırsan o kadar çok istemediğin durumda sonuçlanırmış.
02 Yorumla
Soran+1 yılyok valla bu baskı ona yeter. bu korkuyla sıkıyosa baksın birine.
Soran+1 yılyani ayrıca kızlarla aynı spor salonunda spor yapmasını ben mi abartıyorum?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimkinin de fazlası var ama kıskançlığımdan yollamiyorum😂
10 Yorumla
+1 yılEee simdi bundan bize ne arkadasim? Sizin iliskinizin tansiyon ölçeri miyiz?
01 Yorumla
Soran+1 yılo zaman neden atlıyosun yarrram?
kıskançlığın böylesin, ide görmedem kocanı irana gönder
01 Yorumla
Soran+1 yıldün yazmıştı soruyu bugun farkına vardım hatamın. böyle bir anda geliyorlar paronayaklaşıyorum. o an sadece benim doğrularım ve kurdugum senaryolar oluyor. sonra birden normal bir insan oluyorum. yani sürekli gel git. yani bugün mesela çok olgunum ve Şu an mantıksız geliyor yaptıklarım. ne cocukca lan diyorum.
Sevgilini odasına kapat, çıkmasın dışarı.
Camlarıda bantla, dışarıdan kız geçerse bakmasin..😒00 YorumlaBen mac fitte antrenorum. Abuuvv göndermeseydin adamı :))
01 Yorumla
Soran+1 yılneden ki? :( akşam 10 11 gibi bayan oluyor mu birde onların yeri ayrı mı gerçekten. sevgilim bantlarımız ortak dedi.
kezban olduğunu kabul ediyor musun yoksa kafana vura vura kabul ettirelim mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılbunun kezbanlıkla bir alakası yok şu s. ktiğimin lafını her yerde kullanmayın. güvenim çok kırılmış psikolojim ne kadar berbat görmüyor musun
Soran+1 yıldün yazmıştım soruyu bugun farkına vardım hatamın. böyle bir anda geliyorlar paronayaklaşıyorum. o an sadece benim doğrularım ve kurdugum senaryolar oluyor. sonra birden normal bir insan oluyorum. yani sürekli gel git. yani bugün mesela çok olgunum ve Şu an mantıksız geliyor yaptıklarım. ne cocukca lan diyorum.
+1 yılsenin biraz beyin cimnastiği yapman gerekli , halk arasında sen ve senin gibilere kezban deniliyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen zaten erkek adam kızlarla aynı yerde spor yapabilir. ki ordaki kızlar genelde tayt giymiş kaşar tipler. ama ben kızınca kezban oluyorum.. vay be.. ama bayan erkeklerle karma bir yere gitse kaşar oluyordu değil mi?
Gizli Üye(36-45)+1 yılGittigim salon arkadasimin. Hem karma yeri var ayriyeten erkeklere ait bir subesi daha var. Ben erkeklere ait olan yere gidiyorum. Spor yapmaya gidiyorum ben hatunlar disarida zibil gibi ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul da biz bulamadık öyle bir yer ya. Bayanlar için hep ayrı.
Cevap sahibi+1 yılVardir vardir. Ama o istemiyor bence
Soran+1 yılya abicim dalga geçtiğimi yalan söylediğimi mi sanıyosun hem zaman sıkıntısı var taa uzak bir yere gidemez ee bulunduğu ilçede bulamadık diyorum?
Cevap sahibi+1 yılAblacim bende dalga geciyorsun demedim ki. O zaman sabah kosusu yapsin. Fitness falan biraksin yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılVallahiy çok haklısın. Aynı durum bende de vardı burnundan getirdim bıraktı sadece erkeklerin olduğu bir yer buldu
01 Yorumla
Soran+1 yılvalla İstanbul'da yok bulamıyoruz.
Bence senin en yakın zamanda bir uzmanla görüşmen gerekiyor. Psikolojik açıdan hiç iyi değilsin
00 YorumlaCok haklisin bence ben olsaydim coktan yikmistim o spor salonunu
00 Yorumla
+1 yılAynı benim kafa bir kız daha
17 Yorumla
Soran+1 yılama ben abarıtıyormusum. kampanya varmıs bir de kursu da orda kurstan çıkıp oraya gidiyor direk çok yakın ondan orayı tercih etmiş.
- +1 yıl
Hikaye ya karı kız için gidiyor işte bunu anlamayacak insan maldır :D
Soran+1 yılabartma sende be ne alaka o zaman giderdi evinin ordakine o da aynı şey. bilip bilmeden yorum yapma
- +1 yıl
Ahahahah noldu hani kıskanıyordun :D Bak buna ters psikoloji derler canısı demek karı kız için gitmiyorsa kıskanacak bir şey yok sana bunu anlatmaya çalıştım umarım anlamış ve rahatlamışsındır :)
Soran+1 yılof teşekkür ederim... ben neden erkekleri hep böyle kızlara bakan abaza olarak görüyorum?
- +1 yıl
Sağlam bir darbe almışsındır o yüzden tedbiri yüksek tutuyorsun. Kısaca sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer meselesi senin ki. Bak ben karı kız kesiyor dedim diye hemen nasıl öyle bir şey yapmaz öyle biri değil dedin. Bilinçaltında aslında sana göre de öyle biri değil öyle bir şey yapmaz sen sadece kuruntu yapıyorsun bu kuruntunu kendi sözlerinle çürüttürdüm sana gidebilirim artık :D
Soran+1 yılcanımsın yaaaav <3
Geniş diyorsunda sende biraz gerikafalılık sezdim?
01 Yorumla
Soran+1 yılbaya hemde.
Allah sabır veersin sevgiline
04 Yorumla
Soran+1 yılpardon kızlarla spor yapması cok mu normal?
- +1 yıl
tatlım kızların karnını tutupta "evet şimdi nefes al eveeeett harikasııın çok güzel şimdi bırak" demiyo gidiyo kulaklığını takıyo koşuyo yürüyo sporunu yapıyo duşunu alıyo çıkıyo. hepsi bu. eğer sen güvenmiyosan kendinde ara bişeyler sevgiline bok atma. ayrıca böyle yapma etme diyerek sevgilinin aklına sokarsın aklında yoksa bile o kızlara bakar. at gözlüğünü çıkar sıkma.
Soran+1 yıltayt giyenler olur orda ama?
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Seninle çıkan erkeğin kafasına ben...
35 Yorumla
Soran+1 yılhmm. yani orda bir sürü kızlar olcak hep beraber spor yapcaklar. neler oldugunu biliyorum oralarda. nasıl öküz gibi baktıklarını. ama abartan benim öyle mi? zaten erkeklere özel spor yerleri de yok?
Soran+1 yılişte ben o gözü keserim hayatını da s. kerim öyle adamın :)
Soran+1 yılhah güldüm :)
+1 yılSonuna Kadar haklısın bacim
10 Yorumla
+1 yılyakında terk eder seni. bu ne güvensizlik.
01 Yorumla
Soran+1 yıldün yazmıştı soruyu bugun farkına vardım hatamın. böyle bir anda geliyorlar paronayaklaşıyorum. o an sadece benim doğrularım ve kurdugum senaryolar oluyor. sonra birden normal bir insan oluyorum. yani sürekli gel git. yani bugün mesela çok olgunum ve Şu an mantıksız geliyor yaptıklarım. ne cocukca lan diyorum.
Var devlet salonları hem ucuz hemde karma değil.😃
00 Yorumla
+1 yıladam zaten senden memnun olsa spora gitmez :D
11 Yorumla
Soran+1 yılne alaka? çok kilo aldı kendini iyi hissetmiyor. şimdi bende kilo aldım bende gitmeyi düşünüyorum? ne yani benim düşüncemde mi aynı
Geniş mi :D abartıyosun
02 Yorumla
Soran+1 yılneden
Elemana allah sabır versin :l
01 Yorumla
Soran+1 yılbugun ozur diledim. of neden boyleyim ben ya. :(
Hiç uğraşmam ayrılırdım sevgilinin yerinde olsam
02 Yorumla
+1 yılBla bla bla , abartı Bu genişlik değil
02 Yorumla
Soran+1 yılhe he cok biliyon
- +1 yıl
Ewt cınım
+1 yıl11den sonra masaj yaparlar
00 Yorumlasen hastasın !!!
02 Yorumla
en iyisini yapiyorsun kesinlikle haklisin
03 Yorumla
Soran+1 yılben napmalıyım simdi spora göndermim mi? çocuk parasını da vermiş ama.
sewgilin varsa biraz güven güvenn kıskanc olmaaa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet abartmissin
10 Yorumla
+1 yılfena aşık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYine bir kiskanclik vakasi
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim spora gidiyor diye kavga çıkarttım? Abarttığımı düşünen geniş var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler