Kollarınızın ve ellerinizin serbest olmasını iser misiniz? Srılmak okşamak ister misiniz?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayir rahatsiz olmam, ta aksine kontrol onda olmasi hosuma bile gider
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıloynasin bir yerlerimle odun gibi o ne oyle :ZS:A::DS
1318 Yorumla
Soran+1 yılbazı erkeğin hoşuna gider tamamen hakim olmak hareketsiz bırakmak.
Cevap sahibi+1 yılbunu ben seks yapmak istemedigim bir anda yapmasi daha cok hosuma gider hani boyle zorla yapiyormus gibi.
Soran+1 yılseks yapmak istemediğin anda gerçekten zorla yapmış olmaz mı.
Cevap sahibi+1 yılilk basta oyle olur ama ben sonra isteklenirim
Soran+1 yılne zamana kadar ısrar edecek peki adam. başta dur yapma falan diyeceksin. adam nerden bilecek istekleneceğini.
Cevap sahibi+1 yılpes etmesin bir kac dakika sonra isteklenirim :D
Soran+1 yılben yapamam öyle kıyamam kız hayır derken. ısrar ettin zorladın becerdin kızı. sonunda istemiyordum neden zorla yaptın dedi ne olacak.
Cevap sahibi+1 yılben demem
Soran+1 yılilk seferden sonra adam da bilir demeyeceğini ama ilk seferde kimse o kadar ısrarcı olamaz bence. şiddete meyilli bir insan olması lazım onnu yapabilmesi için.
Cevap sahibi+1 yılben siddete meyilli insanlardan hoslanıyorum zaten. siddet uygulayan degil ama. karıstırmayalım. kendim gibi agresif , sert insanları severim.
Soran+1 yıldöve döve sevmek lazım yani seni. sevgilin olacak adam çok şanslı.
Cevap sahibi+1 yılhahah gercekten sanslı oldugunu mu dusunuyosun :D
Soran+1 yılhem dövüp hem sikemeyecek kadar zayıf biri olursa şanslı olmaz tabi. ama sana gücü yeterse her türlü zevki alır senden. ben isterdim senin gibi bir sevgili.
Cevap sahibi+1 yılkole gibi sadece zevk icin kullanmasini da istemem tabi
Soran+1 yılsen de karşılık verirsen öyle olmaz. şiddetli seks ikiniz için de yorucu olsa da zevkli de olur. tabi ertesi gün morlukları saklamaya uğraşmaya katlanacaksın.
Cevap sahibi+1 yılhem moraririm hem morartirim sorun yok asdsf
Soran+1 yılbalayında kötü oluyor o iş. illaki deniz kenarında bir yere gidiliyor. mayo bikini morlukları örtecek bir şey de giyemiyorsun. herkes anlıyor gece hangi fantezileri yapmışsın. nereni ısırmış nereni sıkmış.
Cevap sahibi+1 yılbisey olmaz tanımadıgın insanlar sonucta
Soran+1 yıltanısan da bir şey olmaz aslında. kızlar bakıp iç geçiriyordur büyük ihtimalle ah beni şöyle seven olsa diye.
Cevap sahibi+1 yılevet dogru
Soran+1 yılbu evet doğru ifadesinin ben gördüğümde o şekilde iç geçiriyorum anlamına geldiğini düşünmeli miyim?
Cevap sahibi+1 yılaslinda hic oyle bir durumda kalmadim yani gormedim morarmis birilerini
Soran+1 yılfular takan kadınları görünce hep geliyor benim aklıma. sevgilim fular takardı boynunu kapatmak için.
Cevap sahibi+1 yılevet fularla fondoten kapatıcıyla falan kapatıyolardır muhtemelen
Soran+1 yılsen bir araştır bence bunu ayrıntısıyla. yarın öbür gün arzu ettiğin gibi bir seks tecrübesi yaşarsın nasıl kapatacağını bilmen lazım. balayı falan neyse de iş yerinde ya da komşular arasında sağın solun mor gezdin mi sorarlar kocan buranı morartırken ne yapıyordu tam olarak diye. sikiyordu desen de olmaz işin yoksa uyduracak yalan bul.
Cevap sahibi+1 yıloyle bir durumda kalirsam arastiririm ama saydıgım yontemler ise yarar sanırım
Soran+1 yılseksin ne kadar ateşli olduğuna bağlı. macun çeker gibi fondötenle kaplama sonra her tarafını.
Cevap sahibi+1 yılolmazsa 1 hafta evden cıkmam napiyim:D
Soran+1 yılbak sen zilliye. bir hafta kendini eve kapatıp seks alemi yapacaksın fırsattan istifade. :P
Cevap sahibi+1 yılevet iyi fikir:D
Soran+1 yıladam dayanabilirse tabi. 3 günden sonra sağını solunu morartmayı bırakır o zaman. dışarı çıkabilir olsun da beni daha fazla yormasın diye.
Cevap sahibi+1 yıliyi olur benim morluklar da gecer o arada:D
Soran+1 yılaslında ne yapmak lazım biliyor musun. seni çıplak vaziyette yatağa bağlayıp bir hafta boyunca elini bile sürmeden bırakmak lazım. bir hafta sonra serbest bırakınca parça parça edersin erkeğini.
Cevap sahibi+1 yılya biliyomusun bu tam bana gore bisey. aslan burcuyum parca parca ederim :D
Soran+1 yılben de aslan burcuyum ama kıyamam ben parçalamaya. gerçi zaten ben çıplak vaziyette yatağa bağlanmış bir kadına dokunmadan bir hafta durmayı da başaramayacağımdan ilk geceden sikeceğimden kimsenin kimseyi parçalamasına gerek kalmaz.
Cevap sahibi+1 yılbende bekleyemem 1 hafta
Soran+1 yılsenin elin bağlı mecbur bekleyeceksin asıl zevkli olan yanı o zaten de beni kim bekletecek.
Cevap sahibi+1 yılÇözerim ellerimi
Soran+1 yılsıkı bağlarım ellerini hayatta çözemezsin. sırt üstü yatağa bağlanmış vaziyettesin. karşında şahlanmış bir penis. ama uzanıp dokunamıyorsun içine alamıyorsun. seni o halde görmek isterdim. eminim seksten bile daha zevkli olur seni öyle görmek.
Cevap sahibi+1 yılkarşimdaki aşık oldugum erkekse kudururum ama oyle sıradan biriyse istemem ellerimi çözer ceker giderim :D yani gerçi o durumda kalmam herhangi bir erkekle.
Soran+1 yılSert seven adamsa zorla getirir seni o pozisyona
Cevap sahibi+1 yılgetirsin oyleyse
Soran+1 yılSeni bağlayıp üstüne çıkıp penisi dudaginin iki santim önünde tutsa ne hale gelirsin acaba
Cevap sahibi+1 yılgozlerine bakıp lutfen coz beni bakısı atarım asdfdgs
Soran+1 yılO bakışı görmekten zevk alır bence inadına çözmez. Yani ben olsam kesin öyle yapardım.
Cevap sahibi+1 yılaman be çözmezsen çözme bakışı atarım o zaman :D
Soran+1 yılBence ikisi de değil. Biran önce bamya beni bakışı atarsın. O da inadına sikmez catlatir seni. O vaziyette mastürbasyon yapar boşalir orada bırakır seni. Benim Kafadaysa
Cevap sahibi+1 yılçokta umrumda :D
Soran+1 yılBence çok umurumda olur dayanamaz Sın o Vaziyette
Cevap sahibi+1 yıldayanırım hevesimi kırdı bir kere
Soran+1 yılOdaya her girişinde bacakların ayırırsın Belki bu sefer siker diye
Cevap sahibi+1 yıleninde sonunda dayanamaz yaparsin
Soran+1 yılBir kere sikip çözeceğim diye bir şart yok severim yine bağlı bırakırım
Cevap sahibi+1 yıluykum gelir uyurum
Soran+1 yılDaha güzel olur uyurken severim seni
Cevap sahibi+1 yıltamam uyurken sev de baska bisey yapma rahat birak uyucam
Soran+1 yılTam da o başka şeyi yazmıştım ben ama burada yazdırmıyor
Cevap sahibi+1 yılbirak uyuyim dokunma sinirlenirim asdsf
Soran+1 yılSinirliyken sevmek daha güzel olur bence
Cevap sahibi+1 yılsevmek guzel olur da s. kmek hic guzel olmaz sen tam dayaklıksın :D neyse uyuyim ben cidden uykum geldi iyi geceler :D
Soran+1 yılSen de dayak atmayı seviyorsun güzel olur işte senin için de uyurken gelip seni siikecegimi düşün. Çıplak yat ki uyandirmadan gireyim çiçeğine
Cevap sahibi+1 yılcıplak uyuyamam soguk üşürüm
Soran+1 yılÇok uzun sürmez kısa bir süre sonra dayanamayacağın kadar ısınırsın
Cevap sahibi+1 yılsanmıyorum şansını kaybettin :D
Soran+1 yılNe yapmam lazım o şansı geri kazanmak için İlla ellerini mi çözeyim
Cevap sahibi+1 yılevet çözmeliydin ama uykum geldi artik bu saatten sonra olmaz yarin bakariz :)
Soran+1 yılYarına kadar bir şey yapma ama bana sakla kendini ben s******** seni
Cevap sahibi+1 yıltamam anlastık
Soran+1 yılYaptığım en güzel anlaşma oldu
Cevap sahibi+1 yılNe mutlu sana
Soran+1 yılSana da Mutluluk getirecek bu anlaşma
Soran+1 yılşişt
Cevap sahibi+1 yılevet
Soran+1 yılnaber
Cevap sahibi+1 yılben seni unutmusum pardon :SDsd
Soran+1 yılaşk olsun. çok üzdüm ama beni şimdi unutulacak adam mıyım ben.
Cevap sahibi+1 yılnapim birsuru soru var simdi eig secince bildirim geldi hatirladim. tesekkur ederim bu arada.
Soran+1 yılne dimek. ben teşekkür ederim. çok güzel cevabın için. tatlı şey.
Cevap sahibi+1 yılrica ederim yakışıklı :D
Soran+1 yılyakışıklı olduğumu nerden biliyorsun ki.
Cevap sahibi+1 yılsen tatli oldugumu nerden biliyosun?
Soran+1 yıltatlılık fiziki bir özellik değil. yazdıklarından belli tatlı olduğun görmeye gerek yok. ama yakışıklılık görmeden anlaşılmaz ki açıkça söylüyorum anlayamadın
Cevap sahibi+1 yıloyle lafin gelisi soyledim yakısıklı mısın degil misin bilemem o yuzden sende tatlı ol en iyisi :D
Soran+1 yıltatlı olmanın pek bir anlamı olmaz ama tadına bakmayınca.
Cevap sahibi+1 yıldogrudur :D
Soran+1 yılya işte. nasıl yapsak da tadına baksak.
Cevap sahibi+1 yılbilmem
Soran+1 yılen tatlı nerense ordan başlamak lazım.
Cevap sahibi+1 yılneresi acaba
Soran+1 yılbenim bilme şansım yok. sen söyle neren en tatlı yerin.
Cevap sahibi+1 yılYanaktaki gamzem.
Soran+1 yılsürekli orada mı yoksa hoşuna gidecek bir şeyler olduğunda mı ortaya çıkıyor.
Cevap sahibi+1 yılevet gülümsedigim zaman.
Soran+1 yılo zaman önce seni gülümsetecek bir şeyler yapmak lazım. hımm. ne olabilir acaba.
Cevap sahibi+1 yılbilmem sana sormali
Soran+1 yılben tatlı bir kıza yapılacak bir şey diye düşününce niyeyse aklıma pek de yapılacak şeylermiş gibi durmayan şeyler geliyor.
Cevap sahibi+1 yılne gibi mesela
Soran+1 yılburda söylenmez. ayıp.
Cevap sahibi+1 yılburda Şu an senden benden baska kimse yok buyuk ihtimalle.
Soran+1 yılbelki sana da söyleyemeyeceğim kadar edepsiz bir şeyden bahsediyorum.
Cevap sahibi+1 yılsenin tercihin. soylememekte kararli misin?
Soran+1 yılsöylersen yapmama izin verecek misin.
Cevap sahibi+1 yılsen soyledikten sonra karar vericem
Soran+1 yılkararı sen mi vereceksin yoksa beğenip beğenmediğini ıslanarak belli eden yerlerin mi
Cevap sahibi+1 yılo yerler de bana ait iste beraber karar vericez :)
Soran+1 yılçok isterse seni de devreden çıkarır o yerler. hayır desen de durduramazsın. vücudunun kontrolünü alır senden bacaklarını sıkı sık kapatmaya da uğraşsan öyle sıcak öyle ıslak olur ki kendiliğinden ayrılıverir bacakların. reddedilemeyecek bir davet gönderir erkeğine.
Cevap sahibi+1 yılbugune kadar beni devreden cikaramadi o yerler. ya da bunu basarabilecek bir erkek cikmadi karsima.
Soran+1 yılhiç tadına bakmadığın için belki de. bir kere sikilmeyi tattırsan o haylaz yerlerine bir dahakinde durduramazsın.
Cevap sahibi+1 yıloyle olacagini dusundugum icin tattıramıyorum. henuz erken.
Soran+1 yılsana sormadan tattırmak lazım o zaman. zorla. belki öyle daha da tatlı olabilir.
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle. buna cesaret edebilir misin?
Soran+1 yılyanağındaki o gamze sadece gülünce ortaya çıktığına göre hiç çekinmem canını yakmaktan.
Cevap sahibi+1 yılcokta fazla acıtma bence
Soran+1 yılkendini sıkmazsan acımaz fazla. ama karşı koymaya kalkarsan gözünden yaş gelmeden kurtulamazsın elimden.
Cevap sahibi+1 yılama ilk olucak. zorlanırım biraz.
Soran+1 yılbenim için hiç sorun değil. hatta daha çok zevk alırım senin canını yakmaktan. sen bağırdıkça ben daha da sert sokarım.
Cevap sahibi+1 yılcok bencilsin
Soran+1 yılbence içine girdikten sonra sen de zevk alırsın sertliğimden.
Cevap sahibi+1 yılzevk almazsam? canimi yakmaya devam edicek misin?
Soran+1 yıldevam etmemi ister misin.
Cevap sahibi+1 yılevet ama canımı yakmadan
Soran+1 yılSende o el değmemiş yumuşacık * bende bu yaz gibi olmuş kalın başı büyük sik varken acıtmadan sikmem imkansız hele de senin o tatlılığını görüpte hayvan gibi azmis haldeyken
Cevap sahibi+1 yılsen acıtmayı seviyosun ama ben acı cekmeyi sevmiyorum
Soran+1 yılSen nasıl olmasını istersin
Cevap sahibi+1 yılnazik ve romantik
Soran+1 yılNazik ve romantik başlar belki ama sonunda illaki sertleşir seksin doğasında var bu hakim olamam kendime
Cevap sahibi+1 yılanlıyorum sen daha iyi bilirsin tecrubelisindir bu konuda
Soran+1 yılHer kadın yeni bir Maceradir hiçbiri bir başkası için tecrübe olmaz her biri ayrı bir şeyden zevk alır her kadını tam olarak neden zevk alacaksa öyle sevmek gerekir sadece bazen kadınlar bilemez neden zevk alacağınız
Cevap sahibi+1 yılbende mi bilmiyorum acaba
Soran+1 yılSeni sikmeden bilemem onu ammına girmem lazım anlamak için
Cevap sahibi+1 yılgirince nasil anlicaksin
Soran+1 yılBen girdikçe kıvranırsan inlersen daha da ıslanırsan anlayacağım zevk aldığını daha da hızlanacak daha da sertleşeceğim
Cevap sahibi+1 yılbisey diycem yine uykum geldi benim :D
Soran+1 yılBiliyorum Benimle konuşmak Pek eğlenceli gelmiyor sana sıkılıyorsun
Cevap sahibi+1 yılhayır gercekten sıkılmıyorum ama saat gec olunca uykum geldi. sıkılsam konusmam.
Soran+1 yılŞaka yaptım kız ama mesaj atsan daha rahat konuşuruz
Cevap sahibi+1 yılyok burasi daha eglenceli oluyo asdsdf yarin yine yaz simdilik iyi geceler :D
Soran+1 yılBen çok zorlanıyorum burada yazarken her Yazdığımız ana sayfada görünüyor tatlı rüyalar sana yapacaklarımı gör rüyanda
Soran+1 yılŞiştt
Cevap sahibi+1 yılburdamisin?
Soran+1 yılOrdaydim bir zamanlar
Cevap sahibi+1 yılhala burdasin
Soran+1 yılEvet cimcime sen de burada mısın
Cevap sahibi+1 yılgece burda olsam olur mu
Soran+1 yılGece aradım seni Ama yoktun
Soran+1 yılSenin gece dediğin sabah mi güzelim
Soran+1 yılBen küstüm artık sana
Cevap sahibi+1 yılayy yine denk gelemedik ya
Soran+1 yılSen sabah kalkınca mı giriyorsun
Cevap sahibi+1 yılbelli olmuyor
Soran+1 yılZilli!
Cevap sahibi+1 yılefendim
Soran+1 yılAklıma geldin yazayım dedim Ne yapıyorsun
Soran+1 yılAdın neydi senin
Soran+1 yıldövecem ama artık haa.
Cevap sahibi+1 yılsoylemem :D
Soran+1 yılsöyle severim yoksa.
Cevap sahibi+1 yılsen bir isim soyle o olsun :D
Soran+1 yılolmaz. o zaman isim baban olurum sikemem seni.
Cevap sahibi+1 yılbisey olmaz ben ismimi senin koymani istiyorum kocam olarak asdf
Soran+1 yılbenim koyacağım isim değil başka bir şey olacak sana.
Cevap sahibi+1 yılne? :)
Soran+1 yıltahmin et bakalım ne koyacağım sence sana
Cevap sahibi+1 yılbamya :S:DS:D
Soran+1 yılyaklaştın.
Soran+1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl33 yasinda hala niye bekarsin evlensene :D
Soran+1 yılevlensem senin gibi tatlı kızlarla konuşamam ama
Cevap sahibi+1 yılbenim gibi tatli bir kizla evlen o zaman
Soran+1 yılgöstermiyorsun ki kendini
Cevap sahibi+1 yıl21 yasindayim bunu bilmen yeterli
Soran+1 yılneden yeterli yaşını bilmem. nüfus memuru muyum ben. başka şeylerini de bilmem gerekmez mi
Cevap sahibi+1 yılsor anlatim
Soran+1 yılAdın ne
Cevap sahibi+1 yılgercek adımı burda soyleyemem. senin adın ne?
Soran+1 yılİlkay
Cevap sahibi+1 yılşirin isim
Soran+1 yılBen de şirin im zaten adımın şirin olmasi gayet normal.
Cevap sahibi+1 yıleminim oylesindir. boyun kilon kac?
Soran+1 yılBoyum 183 kilom 81 senin
Cevap sahibi+1 yılyuh boyun cok uzun :D benim ki 1.60 kilom 52
Soran+1 yılSenin boyun kilon tam ideal bence
Cevap sahibi+1 yılsana gore cok kisayim
Soran+1 yılKisa kız iyidir yatakta idare etmek kolay olur
Cevap sahibi+1 yılevet kolay evirip cevirebilirsin asdf
Soran+1 yılİstediğim gibi altıma alırım kucağımda hoplatırim. Hamur gibi yogururum
Cevap sahibi+1 yılama yas farki fazla biraz
Soran+1 yılBir şey olmaz güzelim yaş farkından erkek için tam ideal yaş. Performansı düşük olur diye korkma evire çevire s****** seni
Cevap sahibi+1 yıldusuk olacagini sanmiyorum daha cok gencsin. asdf
Soran+1 yılEvet. Ha sen sikilmek istemiyorum dersen başka
Cevap sahibi+1 yıldemiyorum
Soran+1 yılAçık söyle bakalım
Cevap sahibi+1 yılnasil açık soyliyim
Soran+1 yılNe istediğini söyle tam olarak
Cevap sahibi+1 yılsoyleyemem ayip
Soran+1 yılŞu an seveyim kalktı seni düşünürken ama sen istemeyince tam sertlesmiyor
Cevap sahibi+1 yılsenin beni sevmeni istiyorum. anladin sen.
Soran+1 yılBen anladım da seveyim anlamıyor. Kocakafali biraz açık duymak istiyor
Cevap sahibi+1 yıldaha acik yazamiyorum
Soran+1 yılDaha açık yazmanı istiyorum Kırma beni
Cevap sahibi+1 yıls*kmeni istiyorum
Soran+1 yılNokta koyma daha açık yaz. Nereni sikmemi istiyorsun
Cevap sahibi+1 yıldaha acik yazamam ikimizi de banlatma siteden :D
Soran+1 yılİnat etme fıstığım mesaj yaz konuşalım rahat rahat. Ne zararım olacak sana. Senden duymak istiyorum sana neler yapmamı istediğini.
Cevap sahibi+1 yılbelki birgun canim. ama o gun bugun degil.
Soran+1 yılKırdın kalbimi
Cevap sahibi+1 yıluyuyunca gecer uyu artik
Soran+1 yılRüyamda bağırta bağırta sikeceğim seni. çiçeğine koyacağım senin
Cevap sahibi+1 yılbeline kuvvet aslanim :SD:S
Soran+1 yılAcısını çıkaracağım senden bu suratsizliginin. Dur dedikçe daha çok sokacagim
Cevap sahibi+1 yıltamam kolay gelsin :)
Soran+1 yılBilader Naber
Cevap sahibi+1 yıliyidir fıstık senden naber
Soran+1 yılIyi işte ne olsun :) takılmacalar. :)
Cevap sahibi+1 yıliyi bakalim yavru
Soran+1 yılYa Tamam ben kız oldun sen erkek ama çok pis bir erkek oldun be yakışıklı. Yavrum ne yaa :(
Cevap sahibi+1 yılben cok fena abazaya bagladım hic sorma :D :D
Soran+1 yılNe yapıyorsun kız
Cevap sahibi+1 yıltakiliyorum iste sen
Soran+1 yılAbazaya başlayınca ne yapıyorsun diye sormuştum ama düzeldin artık kız oldun.
Cevap sahibi+1 yılmalesef:( erkek olmak kizlara (size) yavsamak guzeldi :SD:S
Soran+1 yılDevam edebilirsin. Ben şikayet etmem
Cevap sahibi+1 yılhayir artik olmaz. s
Soran+1 yılNeden kadınlar azamaz mı
Cevap sahibi+1 yılazabilir ama yavsamazlar
Soran+1 yılİstemem yan cebime koy diyorsun
Cevap sahibi+1 yılsayılır
Soran+1 yılYan cel olmaz o koyulan yer ya neyse!
Cevap sahibi+1 yıluuuu biliyorum neresi oldugunu
Soran+1 yılE koyunca anlarsın tabii
Cevap sahibi+1 yılhıhııı
Soran+1 yılAma koyan yok hissedemiyorum gibi oldu bu Hı Hı
Cevap sahibi+1 yılevet oyle :D
Soran+1 yılNe olcak Kız bizim halimiz böyle ben kırmak isterim koyacak yer yok sen koyulsun istersin koyacak adam yok
Cevap sahibi+1 yılkoyacak adam cok ama ben koydurtmuyorum :D
Soran+1 yılNe o kız öyle koyacak adam çok. Herkese koydurulur mu Seçici ol biraz öyle herkes koyamaz de bana koyacak adam özel olacak de ne bilim kol gibi siki olacak falan de
Cevap sahibi+1 yıle ozel olacagı icin oyle herkese koydurtmuyorum zaten
Soran+1 yılBen onu dedim işte ne koyacağım yok sana koyacak yok
Cevap sahibi+1 yılyokluk icinde yokluk cekiyoruz :D
Soran+1 yılçiçeğine Korum böyle hayatın diyor musun sen de arada
Soran+1 yılÇiçek de neymiş lan
Cevap sahibi+1 yılbazen dedigim oluyor
Soran+1 yılAma koyamiyorsun tabi çünkü sikin yok gerçi bende var da ne oluyor ben de koyamıyorum
Cevap sahibi+1 yılbosver
Soran+1 yılBoşvermek zaten tek çıkış yolu hayattan. Başka her çaba bir çıkmaz sokağa açılıyor
Cevap sahibi+1 yılevet aynen oyle
Soran+1 yılSuratsiz
Cevap sahibi+1 yılahahah ne alaka :D
Soran+1 yılKaçak cevaplar veriyorsun sürekli
Cevap sahibi+1 yılhayir sana oyle gelmis
Soran+1 yılBak gördün mü
Cevap sahibi+1 yılpardon :)
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yıltamam :)
Soran+1 yılOldu
Cevap sahibi+1 yılpeki :)
Soran+1 yılKızların Peki si küfür oluyor değil mi
Cevap sahibi+1 yılbazen. ama Şu an degil. :)
Soran+1 yılAyı an ne
Cevap sahibi+1 yılanlamadim?
Soran+1 yılOkudum ben de anlamadım şu an ne yazacaktım. Şu anki Peki nin anlamı ne
Cevap sahibi+1 yılac sozlukten bak beni ugrastirma :D
Soran+1 yılDoğru cevap ver arttırma tepemi siikerim amıını
Cevap sahibi+1 yılavcunu yalarsin :)
Soran+1 yılOnu 31 çekerken yapıyorum amıını sikerken gerek yok ona belki seni yalarım iyice İslan diye
Cevap sahibi+1 yılaklın fikrin sekste sen hic asık oldun mu sevdin mi
Soran+1 yılAşık olmuş olsam sana anlatır mıyım sence daha kendini bile gizli Tutuyorsun
Cevap sahibi+1 yılbuyuk ihtimal olmussundur herkes asık olur
Soran+1 yılGerçek aşk öyle herkese nasip olmaz sahip olma arzusu ile aşkı karıştırma
Cevap sahibi+1 yılnasıl anlicam?
Soran+1 yılSahip olamadın diye üzülüyorsan aşk değildir sahip olma arzusudur eğer aşıksan sahip olamasan bile hala aşıksındır üzülecek bir şey yoktur Aynı duyguyu hissetmeye devam edersin
Cevap sahibi+1 yılaldattıysa aynı duyguyu hissetmeye devam etmezsin
Soran+1 yılSen ona aşıksan onun başkasını sikmiş olması aldatma olmaz Senin Aşkını ancak sen aldatabilirsin. Sen ona aşıksan ama o sana aşık değilse mesela başkasıyla evlendi ise seni aldatmış mı oluyor Bence aklı fikri sekste olan sensin seks yapacak bir birliktelik olmayınca aşkı yok sayıyorsun
Cevap sahibi+1 yılhicbisey anlamadim :S aklım fikrim sekste falan degil benim pesimde kosan onca erkek varken gelip burda seninle konusuyorum kıymetini bil :S
Soran+1 yılEvet anlamamışsın hiçbir şey diyorum ki diyelim Sen bir adama aşıksın Ama o seni sevmiyor Ne oldu artık aşık misin sadece o karşılık verince mi gerçekten aşık oluyorsun işte böyle ise bu aşk değildir yok Eğer senin aşkın onun yaptıklarına bağlı değilse İşte o gerçek aşktır ondan bir şey beklediğin için ona aşık değilsindir kendi saf duygularınla aşıksındır. O ne yaparsa yapsın aşkın bitmez peşinde de kaç erkek var bilmiyorum ama peşinde o kadar erkek varken benimle konuşuyor olman da benimde biraz payın olsa gerek Sen de benim kıymetimi bil yani sen de benim kıymetimi bil yani
Cevap sahibi+1 yılbak ben ona asıktım ama onun tek derdi bana sahip olmaktı 1 sene sonunda iliskiye girmek istedi kabul etmedim o da baska bir kızla aldattı ayrıldık benim hislerim degisti tamam hala seviyorum ama cokta nefret ediyorum simdi ben ona hic asık olmamıs mı oluyorum? ben asıktım ama degerimi bilmedi tek derdi seks mis ki sevene degil verene gitti.
Soran+1 yılBence hiç aşık olmamışsın gerçekten aşık olsan seks isteğini de geri çevirmezdin
Cevap sahibi+1 yılaynı sehirde degildik belki yakın olsak geri ceviremeyebilirdim ama uzakta oldugum icin mumkun olmadi
Soran+1 yılOrasını bilemem ama insanı aşık sa her şeyi yapar hiçbir şey yüzünden de aşktan vazgeçmez sen de bir mesaj at artık sıkıldım şuraya yorum yazmaktan
Cevap sahibi+1 yılcok beklersin
Soran+1 yılHiç de o kadar çok beklemem de nedenini anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılanlama
Soran+1 yılTamamm
Cevap sahibi+1 yıltripkolik
Soran+1 yılMesajfobik
Cevap sahibi+1 yıl:* :*
Cevap sahibi+1 yılnaber capkın
Soran+1 yılKim kız o çapkın ben daha bir kızı mesaj atmaya bile ikna edemiyorum. Başkasına yazıyorum derken bana mı yazdın
Cevap sahibi+1 yıltaktin mesaja :) hayir sana yazmistim :D
Soran+1 yılYok takma değil de çapkın olmadığım ortada
Cevap sahibi+1 yılcapkınsın bence :)
Soran+1 yılSulanıyor musun kız sen bana. Farkında olmadan tavladım mi seni
Cevap sahibi+1 yıltavlamak ister miydin :D
Soran+1 yılKız tavlanmak istemiyorsa erkeğin tavlamak istemesi bir anlam ifade etmez. Öyle olmasa seni şimdiye çoktaaaan...
Cevap sahibi+1 yılsence tavlanmak istiyo muyum sdsaf
Soran+1 yılHer kız tavlanmak ister de bana tavlanmak ister misin? Sanmam pek öyle görünmüyor.
Cevap sahibi+1 yılneden? :D
Soran+1 yılNedenini sen biliyorsun
Cevap sahibi+1 yılpff yine mesaj diye tutturma lutfen
Soran+1 yılNe alaka
Cevap sahibi+1 yılpeki niye tavlanmak istemiyormusum?
Soran+1 yılTavlanmak istiyorsun güzelim. Bana tavlanmak istiyor gibi değilsin. Soğuk duruyorsun. Gır Gır yapar gibisin
Cevap sahibi+1 yılbence sana oyle geliyo soguk durmuyorum :)
Soran+1 yılSoğuksun soğuk. Suratsiz şey
Cevap sahibi+1 yılküstüm:(
Soran+1 yılTamam tamam küsme soğuk değilsin çok sıcaksın ateş gibisin hatta. Üstüme atlayacaksın neredeyse
Cevap sahibi+1 yılcok tatlısın
Soran+1 yılÖyleyimdir huyum korusun.
Soran+1 yılŞişttt
Cevap sahibi+1 yılEvet?
Soran+1 yılNaapıyon
Cevap sahibi+1 yılİyi sen
Soran+1 yılKötü
Soran+1 yılZilli
Cevap sahibi+1 yılsiteye ugrayamiyorum bu aralar
Soran+1 yılHe He
Soran+1 yılBurada mısın
Soran+1 yılAşkımmm?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar Ne Diyor
3
Gizli Üye(25-29)+1 yılTutabilir evet isterim
179 Yorumla
Soran+1 yılkollarını sabit tutup hareket ettirmene izin vermemesinden bahsediyorum. zaten kontrol erkekte bir de kollarını tutarsa tecavüze uğruyormuş gibi hissetmez misin
Cevap sahibi+1 yılTecavuz ediyormus gibi olmasin ama kollarimi duvara dayayabilir
Soran+1 yılkollarını duvara nasıl dayasın kızım. nasıl becerecek o zaman.
Cevap sahibi+1 yılSeks degil sevisme esnasinda
Soran+1 yılsevişme esnasında elleyip okşamak ister erkek bence. seks esnasında gidip gelirken elleri sabit tutmak daha zevkli.
Cevap sahibi+1 yılSeks yasamadim bilmiyorum senin gibi tecrubeli biri olur umarim esim
Soran+1 yıltecrübeli olmasa da zamanla beraber tecrübe kazanırsınız. onun da ayrı bir zevki var. ama öncelikle senin açık olman istekli olman lazım. yapma etme diye çekingen davranırsan küstürürsün adamı. sonra hadi sıkıca becersin artık diye bekler olursun.
Cevap sahibi+1 yılFazla atesli biriyim karsi koyamam hatta onu soymaya baslayan ben bile olabilirim ilk adimi atan
Soran+1 yılzevkli bir seks hayatın olur o zaman. fateziye de açıksan seninle evlenecek adam şanslı. gönlünce sevmek için fahişeye gitmek zorunda kalmaz.
Cevap sahibi+1 yılFantaziye ve cesitli pozisyonlara açık biriyim
Soran+1 yıltam s. kmelik kadınsın yani.
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılgerçi daha kadın değilsin kızsın. birinin seni sikip kadın yapması lazım.
Cevap sahibi+1 yılCok istiyorum ama evlenmeyi bekliyorum onun icin :(
Soran+1 yılama bir deneme sürüşü yapmadan evlenilmez ki. ya istediğin gibi sikemezse seni. ömür boyu katlanılmaz ki
Cevap sahibi+1 yılOooff evet :(
Soran+1 yılçok derin of çektin yalnız. sanki şu anda sikildiğini hayal ettin.
Cevap sahibi+1 yılHayir tabiki onu hayal etmedim ama bekledigim gibi olmazsa, ayrilik sebebi resmen.. libidosu yuksek hatunlardanim. Hergun isterim ve bunu verebilecek bir es istiyorum
Soran+1 yılher gün yapar illaki yani en azından başlarda ama yaptığı ne kadar zevk veriri orası bilinmez. iki dakikada on on beş kere sokup çıkardıktan sonra boşalacaksa hiç sikmesin daha iyi. boşuna bir de her gün duş almaya mı uğraşacaksın. kadınların çoğu bu yüzden seks istemiyor zaten bence.
Cevap sahibi+1 yılŞöyle güçlü kuvvetli sert hergun doyurabilecek birini bulurum umarim
Soran+1 yılbir soru soruyordum şimdi. kamboşyada bir adet varmış babası belli bir yaşa gelince kıza bir ev yapıyor. kız orada yaşıyor. istediği erkeği misafir edip seks yapıyor. türkiyede de olsa öyle bir şey. sıradan misafir eder denerdin. hangisi istediğin gibi becerirse onunla evlenirdin.
Cevap sahibi+1 yılOyle olsaydi eger Şu an bakire kalmazdim
Cevap sahibi+1 yılCok yanlis dusunuyorsun istegimin fazla olmasi patlak oldugum ya da her onume gelenle birlikte olacagim manasina gelmiyor
Soran+1 yılbence sen bu azgınlıkla evlenmeden önce hevesini alırdın zaten seksten.
Cevap sahibi+1 yılAsagilaman bittiyse gideyim.
Soran+1 yılyok kız niye aşağılama olsun. sen dedin ya libidom yüksek seks istiyorum diye. zaten bana göre kadının istekli olması hiç de kötü bir şey değil.
Cevap sahibi+1 yılAzgin olmasa ölü gibi yatiyor dersiniz, azgin olsa or*sbu gozuyle bakarsiniz. Ne yapsak size yaranilmaz ben bunu anladim
Soran+1 yılben bacım demedim güzelim. azgın dedim. azgın kadını da severim. keşke benim de senin gibi azgın bir sevgilim olsa. benim azgınlığıma ancak yetişir zaten.
Cevap sahibi+1 yılSen benimkine yetisemezsin asil
Soran+1 yılimkan olsaydı gösterirdim sana kim kiminkine yetişemiyor.
Cevap sahibi+1 yılBenim atesim lafta degil kavururum yani oyle dusun
Soran+1 yılne kadar ateşli olursan o kadar ateşli sikilirsin. dur yapma yeter dersin de durduramazsın.
Cevap sahibi+1 yılHic sanmiyorum yapma diyecegimi
Soran+1 yılsırf sana dur yeter dedirtebilmek için özel idman yaparım. sikme idmanı.
Cevap sahibi+1 yılBende inadina yorardim seni :)
Soran+1 yılne yapar da yorardın acaba merak ettim.
Cevap sahibi+1 yılSöyleyemem :)
Soran+1 yılneden? söyle hadi :)
Cevap sahibi+1 yılMuhtesem bir oral
Soran+1 yılhepsini alamazsın ama ağzına.
Cevap sahibi+1 yılSen oyle san
Soran+1 yıltecrübeyle sabittir. ağıza sığmıyor benimki.
Cevap sahibi+1 yılBulurum bir yolunu
Soran+1 yıldaha rahat içine alabileceğin bir yerin var. orayı kullanmaz mısın.
Cevap sahibi+1 yılSonra oraya alacagim :*
Soran+1 yılMesaj atar misin
Cevap sahibi+1 yılNeden?
Soran+1 yılBenim soruları hep siliyorlar bir yorumlar yüzünden. Yakında hesabı kapatacaklar ordan sohbet edelim
Soran+1 yılNe oldu küstün mü
Cevap sahibi+1 yılHayir
Soran+1 yılAtmayacaksin ama mesaj öyle mi
Cevap sahibi+1 yılEvet.
Soran+1 yılAşk olsun Ne yapacağını anlatacaktın
Cevap sahibi+1 yılAnlatilmaz yasanir
Soran+1 yılAh keşke yaşansa seni ilk seven Ben olurdum
Cevap sahibi+1 yılBana ait olmadan olmaz :)
Soran+1 yılSikmem ben de o zaman sen benimkini yalarsın Ben de seninkini yalarım
Cevap sahibi+1 yılEvlenmemek icin mi yani :)
Soran+1 yılHayır canım şu anda evlilik ihtimali olmadığı için Yoksa her türlü severim seni
Cevap sahibi+1 yılAnladim
Soran+1 yılBakire olmasan alır mıydın beni içine
Cevap sahibi+1 yılBilmem belki de
Soran+1 yılŞu an hazır tam içine almalık Vaziyette
Cevap sahibi+1 yılKorkuyorum ama senden
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılSert olursun sen asiri derecede islagim fakat yine de acitirsin
Soran+1 yılBekaretini bozarken canını yakmam Ama daha sonra gözünden yaş gelinceye kadar severim durmadan
Cevap sahibi+1 yılO zaman olur bak
Soran+1 yılÇok uzun değil korkma ama biraz kalın gelebilir biraz zorlamak gerekebilir girmesi için
Cevap sahibi+1 yılFazla islagim
Soran+1 yılOkşuyor musun
Cevap sahibi+1 yılEvet..
Soran+1 yılŞu An Yanımda olmayı ister miydin taş gibi oldu üstüne otururdun
Cevap sahibi+1 yılIyi olurdu
Soran+1 yılBelinden sıkıca kavrardım seni
Cevap sahibi+1 yılHarika
Soran+1 yılMesaj at
Soran+1 yılşişt
Soran+1 yılşişt dedim sanaaa.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeverim bir de sert olsn
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır rahatsız olmam
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kızlar, seks sırasında erkeğin ellerinizi sabit tutmasından rahatsız olur musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler