sapıklık yapmadan yorum yazsanız !!!
Kocam şöför 17 gündür evde yok seks yapamıyorum çıldırdım düz duvara tırmanmadan bana bir akıl verir misiniz?
sapıklık yapmadan yorum yazsanız !!!
Bu tür sorunları duyduğumda "Cinsel sadakati neden bu kadar fazla dert ediyoruz kendimize?" diye sormadan edemiyorum.
Hayat o kadar zor ki. İş hayatı zor. Ekmek aslanın ağzında. İş kazaları, trafik kazaları, deprem, yangin, hastalıklar, terör derken nerdeyse hayatta kalmak bile bir mucize iken, hasetliklerle, kıskançlıklarla, saçmasapan takıntılarla hayatı kendimize daha da zehir etmek niye?
Birazık sevgi ile hayat daha bir yaşanılır olmaz mı?
gecen gün reklam izledikten uzun yol şoförlerine üzülmüştüm. Adamlar işe güce mi baksın evde ki karıyı mı düşünsün
Hahhaaa aynen bence en iyi gorus bu
Bu işin akılla fikirle düzelecek bir yanı olsa keşke. İşin zor. Allah yardımcın olsun.
Şoför eşlerinin genel sorunu bu. Ya sabır edecek ya da yoldan çıkacak.
Bunu yadırgamamak gerekiyor neticede cinsellikte bir ihtiyaç, insanın beynini kemirir durur. Ateş basar ne yaparsan yap...
İçim titredi yahu 🙄 Sabret
Cevap
66Cevap
Kendini rahatlatman ın 2 yolu var.
Ya cinsel ilişki Veya mast ile yoğun olarak kendini tatmin etmen lazım. Eğer yoğun orgazm olabilirsen isteğini kontrol altına alabilirsin. Ayrıca bu sayede orgazm olma alışkanlığı kazanabilsen cinsel ilişkiler çok çok keyifli de geçer.
Bursa sorun orgazm olabilmek
Mast ile yoğun orgamz olabiliyor musun
mastürbasyon yaparak çok zevk alamıyorum ya
Mast yapmak orgazm olmak anlamına gelmiyor malesef. Orgazm olmak hem çok zor hemde çok kolaydır. Eğer uygun teknik ile yaparsan 15 dk süren çok yoğun orgazm yaşarsın ve bu seni en az 2 gün iade eder.
Mastı sadece elle mi yapıyorsun. Ve 2 dakika içinde falan bitiyor değil mi?
Böyle mi
Kocan eger tır işinde çalışıyorsa tir da 2 kat yatak var onunla yola gidebilirsin sıkıldığın zaman atlar otobüse dönersin. Ama kocanın 17 gun beklicegini sanmıyorum tirci garajlarinda hayat kadınları var arabaya binmek icin kapıyı asindiriyorlar. Şahsen bende uzun yol şoförlügu yaptigimdan iyi bilirim
Az daha sık dişini yahu adam kamyonla girecektir eve, o da ayni durumdadir :D
Akil veriyolar onu da kabul etmiyosun ne diyelim bu isin sonu kötü ama sunu bil sen boyleysen kocan nasil allah bilir he adamin aklindan seninki gibi dusunce gecmiyosa egerallah yardimcisi olsun ona daha cok yazik
Benim kocam subay eve gelmiyor yani bende bekliyorum onu ki sen cok isteklisin aldatmak gibi bisey düşünme kendine hakim ol olamiyosan uğraş bul annenlere falan git
Kendine bir vibratör al, yoklukta onunla idare edersin :)
Bu nasıl bir yakarıştır arkadaş yat yatağa mast yap doyana kadar doymasan bile seni yatıştırana kadar 😁😁
Fazla kötü sitelere takılma bence ve bir an önce çocuk yapın bukadar azgınlık iyi değil arkadaşım. her aklına gelince nas Felak ayetel kürsüyü oku. aman şeytana uyma
Kendinizi başka şeylerle tatmin edin, mast yapın ya da bir cisim kullanın
P. no izleyerek mast. yaparak atesini dindirmeye calis.
salatalık, havuç, merdane :D ne bulursan sok darmadağın et kendini sonrada elini süremeyecek duruma gelsin... bir daha 10 gün acıdan dokunamazsın rahtalarsın :)
Sabr böyle bir şey işte ben 4 senedir ilişki yaşamıyorum sabrediyorum sen 17 günden bahsediyosun arkadaşım 😐
sabret onun durumunu düşün gece gunduzz ac susuz yıkanmadan yollarda. evine bakabılmek için colunu cocunu doyurmak için sakın yanlış bişey yapma
Sana allah akil fikir versin demiyorum sana allah sabir versin diyorum. isin zor kocani seviyorsan kendini ev isine falan ver bir sekilde oyala kendini
Bizim sivaci memed abi var, mahallede cok iyi mala vurur. Cagirak istersen?
La bu nedir, siz anormal misiniz yoksa normali mi bu merak ediyorum?
Sabret o zaman, sana da eşine de yazık olmasın.
Bir yanlış yapma.
internetten p*rno aç, elinede şişe al mast yap işte ne bilim öyle idare et, hangi şehirdensin bu arada
Git, seviş bize ne 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Adam ailesinin rızkını kazanmak için günlerdir evinden uzak. Evdekinin düşündüğüne bak! Eşini düşün biraz ne yapar ne eder yollarda kelle koltukta. O adamın tırnağına kurban olasın.
Sen de onla yola çık mola verir bir yerde nasılsa 😂
oyuncaklarla yetinmelisin, altdatmayı aklından bile geçirme.
abı bu ıs kotu yerde bıtecek barı tupcusu boyacısı alan soylede gelmesın eve
Sabır canım sabır sabret aaaa ara kanaması yap bekle kocani
mast. yetmez bu durumlarda bilirim cok bekledim öyle bende :) fakat yanls yapma ne zaman sonra gelecek kocan? o zamana kadar evinde kalma derim tavsiyem bu ve işe yarar
dine yönel en iyisi bu gibi.. bide uyku hapı al uyu
Buzlu suya otur ya da bana ver ikincisi daha iyi bak
bu mesleğin bu özelliklerini bile bile evlendin sabredeceksin
ne yaptın dayanabiliyor musun hala?
İplik Tanga kalem etek giydirip basacan dil darbesini :))
ona bu soruyu okut bakalım o da seni hala seviyor olacak mı
İsin gerçekten çok zor canım yaaa mast yao diyecem nereye kadar mast? Kocanı bekle ne diyim :(
çok uzun o kesin yolda birileriyle yapmıştır :) kıyamam ya yazık sana :)
şap at eşinede söyle başka iş bulsun yapsın şapta ytmezse patlıcan hıyar felan sok :D
O koca eve gelince şeyini yersin sen artık o derece ☺
seni sakinleştirmek mi lazım yoksa zincirlerini kırdırmak mı asıl soru bu?
istediğin nedir?
sen bu gidişli yanlış bir iş yapıcan kafayı bozmuşsun. seks düşünmesen olmuyor sanki
Senin koca yolda bitch leri pompişliyor sende pompişle birinle öhehehehehöhöhöhö
Farklı şeyler dene kendine zarar vererek mast yap çok değişik şeyler uygula
ne zaman döncek o belli mi peki
haftaya işşallah
bence kocan senden kaçmış:)
arabanın levyesini bana bırak de kocana :D
Varsa takilacagin birisi cagir gitsin. d
Kafayı seksle mi bozdun eşini bekle sadık ol
Buradaki arkadaşlar yardımcı olur sana.
Sakin ol git elini yüzünü yıka
Onun yapmadigina inaniypr musun?
Eve tesisatçi ya da sütcu felan cagir
Aldat kocanı eve erkek at
Kocala git veya oyunxak al
Bir şöförün 17 gün eve gelmemesi de ayrı bir konu.
çok ilginç bir konuya parmak bastın , bunu hiç düşünmemiştim bak
sacmala kız kimse yok mu ateşini söndürekek
Yokuş aşağı vurdur gitsin. .. demi
yokmuş sen gitsene :)
Kocan ne yaptı acaba erkek o hic duramaz
Sen yoldan çıktın bile
Mastürbasyon yap ne gibi yardım bekliyorsun
Sabret kızım yaa. Kendini mastla oyala
çağır kocanı gelsin hemen :D
wer gitsin zewkı doruklarına cıkar
Sisme erkek bebek al o sana yeterli olur
Vayyy durumlar vahim yardımcı fuckbuddy lazım