Var mi benim gibi olanlar?
Kocamin patronuyla iliski yasiyoruz ve cok zevk aliyorum. Yasak olmasi beni daha da cok isteklendiriyo
Kocamin patronuyla iliski yasiyoruz ve cok zevk aliyorum. Yasak olmasi beni daha da cok isteklendiriyo
Şimdi bu olaya profesyonelce bakmak gerekirse eşinin dışında bir insan ve yasak olduğunu bildiğim için yaşadığın öpüşme dahi olsa aşırı derecede seni heyecanlandırır ve korkuyla heyecan birleşince üzerine zevkle beraber eşinle yaşanması mümkün olmayan Normal şartlarda yasak ilişkilerde yaşayacağım bir durum oluşur ve bu da seni aşırı tahrik ve zevkle karışık korkuyla karışık heyecan verir Bunun dışında olaya seks açısından bakarsak eşinle alışılmışın dışında bir kişi farklı kişidir farklı yöntemleri ve farklı sevişme şekilleri vardır yöntemleri vardır Bu da ayriyeten çok zevk verir sana Kaç yıllık evlisin bu arada
Eig için Sağol ilişkiye hala devammi
Sizin gibiler yüzünden evlilik denen duruma sıcak bakmıyorum lanetli tipler siniz hepiniz ve karaktersiz
Sitedeki herkes de birer Behlül, birer Bihter sanki. Fantazilerinizi (ahlaksızlıklarınızı) burada paylaşmayın. Troll ya da değil burdakilere kötü örnek oluyorsunuz. bir de matah bir şeymiş gibi çok zevk alıyorum falan demişsin. Allah hidayet versin.
Kocanın elemanı olması ile kocanın patronu arasında bence fark var. Sen paradan keyf ve zevk aliyorsun muhtemelen yani yaptığın bir nevi o... puluk
Cevap
53Cevap
Reel degil ama sanal seks yaptim hayatimda biri old. u halde pismanlik vicdan azabi duyuyorum ama o zevkten de vazgeciyorum. Birakmiyorum
kocana üzülüyorum. Allah bunu yanına koymaz demedi deme.
Trollere cevap vermiyorum içine şeytan girmiş. insanların görüşünü etkileyerek vebal alıyorsun unutma. Başına bir şey geldiğinde de ben ne yaptım Allahım deme.
Yasak ilişki adı üstünde kısa süreli zevk , uzun süreli acıdan başka birşey vermez. Anlayanaaaaa...
yazın yediğin hurmalar kışın kıçını tırmalar..
yakalanınca zevkten dört köşe olursun
Nekadar ters bir durum. senin bunu marifet sayman.
Bende evli kadınlarla yapıyorum kocalarının yapamadıklarını acayip tahrik oluyorlar onları çıldırtıyorum yatakta kölem oluyorlar :)
Oyle olur yasak meyveyi hz adede sabredemeyip yemiş ama dikkat et tehlikeli sularda yüzüyorsun çokmu ihtiyacın var kocan yetmiyormu
Hadi ordan bebe :D
git ygs sonuçlarını bekle sen :D
Ahahha bu yanıt baya iyiydi :D
Fanteziler tartışılmaz ama bu aldatmak oluyor. Bu arada Çok kötüsün
Patron değil de normal bir vatandaş da zevk verir mi
bende evli müşterilerimle yaşıyorum çok zevkli oluyor dükkanda müşteri evde metres kocalarınıda tanıyınca çok zevk veriyor
çok güzel bir marifet gibi bir de soruyo ne hallere geldik be yuh yuh yuh
bence sen erkeksin böyle bir kadın burada takılmaz sadece sen içindeki fantezileri canlandıryorsun
yasak ilişkiler her zaman daha zevklidir ama biraz namussuzca
Kızım ne zaman evlendin de kocanı aldatıyorsun 18-24 yazıyo. yazık yaa
senin gibilerin şerrinden allah erkek milletini korusun:))))
yasak ilişki yasak olduğu için daha tatlı oluyor evet haklısın yaşadım bu nu bir kaç kez
ben mutfakta bişeyler hazırlarken arkadan yapışıveriyorum,
ütü yaparken :D
Oh çok şükür bugün de bekarım
Neyse, kocan kimle yaşıyor acaba o zevki merak ettim
yasak tatlıdır
uzakta biri ile yapmalısın ortaya çıkabilir
Yaşamadım hiç
Senin gibi tecrübeli biri ile denemek isterim
bencede sen orispisin
Benimlede gizli ilişki yasayabilirsin hemde orgazm garantisi veriyorum ☺
yemiyoruz artık zorlamayın anasını satayım
YAZIKLAR OLSUN OROS...
nasıl başladı bu iş orasını anlatsan tecrübe kazanalım
Kocani sevdigin halde mi zevk aliorsun?
kocasını sevse yapar mı sence?
haaaaaaaaa hııııı hımmm evett olabilir :) bana yanlış öğretmişler... seversin ama başkasıylada yatarsın süper :)
suçlamadım ki zaten. severken yapılabilir mi diye düşündüm bir an...
Eşimin kuzeniyle yattm
Allah ıslah etsin eş hakkı sorulacak ebedi hayatta
Yasak olan hersey tatlı zevkli ve cok heyecanlidir
patronun maddi desteginide aliyormusun
Var tabi hemde çok gizli söyleyemem 😂
Mavi donu var mı 😅😅😅
İşte sen orispisin
@gizem_20
kaliteli karaktere denk gelinirse mükemmel oluyor
yasağı bırak normalinde sıkıntı yaşıyorum ben
Güzell. Anlatırsan dinlemek isterim yavrum.
Evet yasak daha zevkli.
kimle yaşıyorsun yasak ilişki
yasak ilişkiler güzeldir
hiç gerçekçi değilsin
Tröl sorular aşırı derecede sormamak lazım kanka
evet yaşadım ve çok zevkli
midem bulandı umarım trolldür bu soru
evet ben varım arkadaşımın karısıyla olmuştum
evet aldığım oldu birkere
İbit
Var sist
Hayal gucune saglik