Seks dışında umrunda bile değilim ben seni seviyorum dediğimde gülümseyip geçiştiriyor?
Neden böyle yapıyor olabilir?
Neden böyle yapıyor olabilir?
Cunku canım , bazi kizlar bunu soylediginde erkegin burnunun kalkcagini ve artik onu sevmeyeceginden korkarlar. Ama iliski sirasinda kendilerini tutamaz ve soylerler. Bu da olabilir. Hemen olumsuz bakma. benim oyle bir sevgilim vardi her ne kdr kizla erkek farkli olsa da. Iliskimizin 1. Yili dolmadan evlenme teklif etti , kabul etmedim israr etmisti. Demekki gercekten seviormus. ;)
Sevmediği için... Seks esnasında diyor çünkü başta kendini sonrada seni kandırıyor... Oysa seni seviyorum sözü her zaman söylemekten büyük haz ve mutluluk duyduğum bir sözdür ve çok şeyler ifade eder seven için. Evet isin zor yani...
Baya koydu bu sözler
Kadınlar peşinden koşanı değil, peşinden koştuğunu sever.
Dünyanın en umursamaz insanı kendisi kimsenin peşinden koşmaz
Cevap
17Cevap
SEksiNİ seviyorum diyordur ama yutuyordur o sıra harfleri söylerken :)
Kanka kullanılıyorsun sevmiyor seni ben aşk adamıyım diyorsan ayrıl gitsin yok ihtiyaçlarımı gideriyorum ne güzel diyorsan sende onu kullanmaya devam et
Aşk adamıyım diyorum ama hiç ayrılasım yok...
O zaman 2. Dediğim sende daha ağır basıyor kullanmaya devam et
Kullanmaya değil kullanılmaya devam edeceğim anlaşılan. İki ucu boklu değnek.
ya ayrılacaksın, ya da hem kullanıp hem kullanılacaksın karar senin
onu o anda herkese söyler sen seksini yap bu arada başkasını bul
Çok basit bir şeymiş gibi söyledin başkasını bul nedir ya
bakacaksın araştıracaksın yeni sevgili bul bumu zor
Çok sığ bir öneri.
basit bir öneri
Ben de onu diyorum. Fazla basit. Bunu uygulayabilmek için en az o öneri kadar basit bir insan olmak lazım.
belkide basitsindir kendini basit göstermemek istemende bile bu vardır belki bana mı şekil yapıyorsun erdemli oluyorsun yaptığın hareket ne kadar erdemli onları düşün yoluna bak
Demekki seks yapmayı seviyor
Kiminle seks yapsa onu sevecek
Seni sevmiyor buna emin ol. kullaniyor seni.
pompala gitsin kardeş , hatta en çılgın en uçuk fantezilerini dene üstünde , acımadan sadece bir mal gibi becer sadece , canın sıkılıncada bırakırsın
Hiç aşık olmadın galiba
oldum tabi , ama bu model hatunlar böylesini hak ediyor , eğer sen bunu yapmayıp gönlünü kaptırırsan en büyük acıyı ve darbeyi sen yiyeceksin , buda tecrübeyle sabittir kardeşim , bırak senin canın yanacağına onun ki yansın. Emin ol o seni bırakıp giderken zerre vicdan azabı çekmez ve arkasına dönüp bakmaz bile
Çok geç
geçmiş olsun :( ne diyeyim
Seninle sadece yatakta sevgili olmak istiyor
Sen kız mısın erkek mi kanka _?
Erkek
Hmm sadece o zaman diyorsa normalde demiyorsa seni sevmiyor olabilişr dostum benim görüşüm bu normal kız her iki alandada demesi lazım yani bunun aksine dıkkat cekmek için yapıyorda olabilir aklına başkasını getiriyorda olabilir sende biraz sert tavır koy umursamaz ol biraz işi bilin mk hepsini yazamam burada..
Demekki o zaman seviyor seni
paranida kullaniyordur
Param yok djdhd
Bunu ona sordugunda ne diyo?
Sormadım
Bence sor ve neden sadece o an diyon de
Üzgünüm ama seni kullanıyor :(
üstünden inme sende...
Ayrıl ondan
O kadar kolay değil
Gerçekten seviyor demek ki.
sen isine bak bsver veriyomu veriyo
O kadar sığ olamam kusura bakma seviyorum kızı
Demekkk kizi sadece seks yaparken mutlu ediiyorsun
Fantazi
Çok kaptırma kendini
Anladım...
Sen ilgi gösterdikçe bu şekilde olmaya devam edicektir. Onunla biraz oynamanı tavsiye ederim. Bişeylere heveslendir yeni bişeylere, sonra hevesini kursağında bırak. Alıştıra alıştıra peşinden gelmesini sağlamaya çalış bence. Yoksa böyleleri yeni heyecanlar aramaktan çekinmez.
bakire değilmiydi
Hayır
ayrıl ozaman
O kadar kolay değil
Seni kullaniyorr
demek Seksi seviyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar