Göte giren semsiye acilmaz ne demek. Cidden bilmediğim icin soruyorum.
Bel alti espri yapmayin rica ediyorum.
Bel alti espri yapmayin rica ediyorum.
flas flas flas evet sayın seyirciler artık şemsıye ızdırabına son g..te giren semsiyeler isvicreli bilimadamlari tarafindan girildiği yerden acilmıs bulunmaktadır ismini aciklamak istemeyen bir yetkiliden alinan bilgiye göre g..te giren semsiye acilmaz teorisinin cürüten isvicreli bilimadamlarinin bundan sonraki calismalari g..te giren semsiyenin acilip cikartilmasi üzerine olacakmis tıpta careler tukenmez
bel altı espri yapmayın diyorsun ama hem bel altı kategoride hemde bel altı bir esprinin açıklamasını istiyorsun.
dönüşü olmayan, telafisi olmayan olaylarda kullanılır bu espri. şemsiye göte girdikten sonra açılınca geri çıkamaz. telleri takılır.
Olan olmuş biten bitmiştir. Daha fazla kurcalamaya gerek yoktur. Yani bir başka anlamda bütün işin size yüklenmesi ve bu durumdan kurtulmak için elinizden hiçbirşeyin gelmemesidir.
Tecavüze uğrayıp en azından götü kurtardım demek gibi birşey :)
Cevap
19Cevap
mesela yarın 3 tane vizen vardır, hiçbirşey çalışmamışsındır sabaha kadar çalışsan bile toplam işin %10 unu bitiremeyecek durumdasındır o durumda söylenir :D ve öyle gecelerin sabahında güneş yeni doğarken havanın koyu mavi olduğu ana da "sıçtın mavisi" denir :D
Şemsiyeyi yanlış yerde kullanmayın demek istiyorlar. Yağmurdan korunmak için kullan güneşten korunmak için kullan.Ama , gtte kullanma açamazsın. Çok açık .
bi kazık yediğini düşün ama sonra daha uygun fiyata denk geliyosun ama yediğin kazığıda geri veremiyosun işte öyle düşün.
ayrıca açılsaydı şemsiye olmazdı
Döte giren şemsiyeyi bilmiyorsun demek. Peki dötü biliyorsundur şemsiyeyi de, biraz da hayal gücünü kullan
Sair burada yapilmasi imkansiz olan birseyden bahsetmeye calismis.
ben sana açıklayayım genelde bir insan kazık yediği zaman kullanılır kazık yerken şemsiye göte girer ama o kazığı gere veremediğin için de şemsiye hem içerde açılmaz hem de geri çikmaz :DDD
Şöyleki kupa bardağa çayı doldurdun ve şevkle çekmeceyi açtınki oda ne burçak bitmiş onun gibi bişey
telafisi olmayan bişeyi yaptın sonuçlarına katlanacaksın
genelde olmıycak işler için kullanılan argo bir deyim yanig giren şemsiye açılır mı mantıken yani bu işte olmaz
yani bir şey olmuşsa artık yapacak bir şey yoktur, ölmüşle olmuşa çare yok demek gibi bir şey işte...
Bazı işlerin telafisi geri dönüşü olmaz bunlara dikkat et demek..
Söz belaltı gibi ama anlamı farklı, kurtulmak imkansızsa debenlemeyeceksin, sabredeceksin.
yada ordu geçtikten sonra boruyu g^^tüne sok gibi böyleleride var :)
Şemsiyeleri çinliler yapıyorsa acılır. japonlarınki acılmaz
artık sonuna geldin , yapcak şey kalamdı demek ; mecbur bir şeyi yapcaksın o şey neyse :D
tecavüz kaçınılmaz ise zevk almasını bileceksin gibi bir şey buda..
S.kilmiş götün davası olmaz bunu da sor bir ara :)
giren girmiş artık dönüşü yok demek :D
döt kısmetten çıkınca tarak halepten gelir
şemsiyenin götüne girdiğini düşün. cevap orda
Bel altı yorum yok...
:))))))))))
Arka dar olduğu için, açılma ihtimali yüzde bir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar