Sevgilimi aldatmıştım ama duygusal birşey yok sadece birlikte olmustuk buda öğrenmiş :(( Sonra affetti beni ve bende şaşırmıştım uzatmadı diye. Senin ağzına scıcam sen bekle dedi bende baskasıyla kıskandıracak sandım. Sabah uyurken üzerime su gelmeye başladı bir baktım yüzüme işiyo ağzıma kadar girdi bir kısmı 2 kere kustum ne yapabilirim mahkemeye versem kaç yıl yer? üzerime işedi lan resmen nasıl şikayet edebilirim bunu mahkemeye bir işlem uygularlarmı ciddi cevaplayın?
Cevabın nedir?
+1 yıl--Emrullah abi bizim biz arkadaş var tencere imalatçısı lavuk atlıyor uçağa Tayland'a gidiyor, karıyı üzerine işettirip yıkanmadan geri geliyor
--Kedi kesiyor bunlar kedi kedi..
--Edepsiz şerefsizler...
(Bu arada fantazin güzelmiş böyle gidersen Tinto reise rakip olursun)21 Yorumla
Soran+1 yılKolpaçino değilmi bu a. k :DD iyi güldüm valla millet bir de para veriyo buna a. k evlatları 2 saniye maruz kalsalar kusarlar para veriyo bide mallar
En İyi Cevaplar
Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. helal olsun o kıza dediğini yapmış dua et burnuna osurmamış
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOhhh çok iyi yapmış, sana müstahak. Yarasın.. Nasıldı bari tadı beğendinmi? Hobilerin arasına girmeyi başardı mı? Şimdi vaz geçemezsin de sürekli çş ister pis miden çamurlaşmış yüreğin, aldatmaya müsait bünyene bir aydınlanma gelmiştir :D
611 Yorumla
Soran+1 yılSiz kızlar tam psikopatsınız onu anladım resmen kızların hepsi nerdeyse savunmuş hepsinde bu potansiyel var demekki allahın pislik yaratıkları
Cevap sahibi+1 yılTabi savunacaz ne sandın kadın dayanışması miğde bulandırıcı eylemi yap bir de hemcinsime laf et yok yaa nerde o yoğurdun bolluğu.. inşallah sık sık tekrar eder eylemine. Hatta paketleyip kargoyla yollar. İstediğini içersin, sonuçta artık hobilerin arasına girmeyi başardı, istemediğini ertesi güne saklarsın tutumlu olman lazım kim verecek sana öyle sapsarı mis gibi kokmuş çişini :D :D
Soran+1 yılyav bir git işine a. k hobilerim arasına girmişmiş inşallah birgün çikolata sanıp bok yersin inşallah aminn hahahaha :D
Cevap sahibi+1 yılÇikolata sevmem ben. Ama sen seversin. Almiyim alana da mani olmiyim. Afiyet olsun, yarasın :D :D
- +1 yıl
ya o çikolatayı bana yapsana sen? burada isteyen var bak :D
- +1 yıl
Azdın mı kızım?
Soran+1 yılEvet çikolata severim ;)) Sende seversin. Çünkü çikolata sevmeyen kız yoktur.
+1 yılahahahah :D ben hayatımda böyle komik bişe duymadım :D :ÇD ahaha
02 Yorumla
Soran+1 yıliyi o zaman hatırladıkca gülersin
- +1 yıl
Gülüyorum zaten hatta kardeşime anlattım oda güldü baya. Ama kusurumuza bakma burdan anlatılınca komik oluyo ama durum senin için ciddi gerçekten k. b
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
27Cevap
Ayy benim de kaç kere başıma geldi yani sevgilim bosalirken peşin den hemen işemeye başladı biraz yuttum gerisini yüzüme işedi yutmaya çalışıyorum taşıyor ağzımdan. Ben de onun ağzına bosaldim işedim ustelik çoğunu yuttu kendisi 😅😂🙄 kızdı biraz çok işedim diye sonra hemen peşine analdan yaptık bosaldi ve penisi icimdeyken işemeye başladı o da çok oldu sanırım çıkarmadan penisini taşmaya başladı hiç bir rahatsızlık yaşamadık
30 Yorumla
+1 yılHahhhaaa nasil bir intikam bu kusura bakma ama dedigini yapmis seninde yapabilecegin bisey yok ispati bile yok sahit yok napacaksin ki agzina ettigiyle kalmis bu nasil intikam vay vay vay cok Özür dilerim gulmeden duramadim
12 Yorumla
Soran+1 yılBende alıcam intikamı rahat ol son gülen iyi güler felç edicem onu
- +1 yıl
ne intikamı ya sen hem kızı aldat hem de intikam fikrine düş. gerçekten erkeklerin yüz karasısın.
+1 yılaldatmak nedir ya. hiç mi haysiyetin şerefin onurun yok senin? ben aldatan, hatta teşebbüs etmeye çalışan adama adam demem. delikanlı olun azıcık siz erkekler niye bu kadar şrfsizsiniz? madem sevmiyorsun git adam gibi ayrıl işte aldatmak ne demek? bu ne kadar pis, ne kadar iğrenç bir hareket haberin var mı senin? oh iyi yapmış mustehak sana. hatta az bile yapmış ben bununla kalmazdım tabi.
00 Yorumla
+1 yılTebrik ederim kızı.
Ama keşke büyük abdestini yapsaydi53 Yorumla
Soran+1 yılNiye siz bütün kızlar bu kadar pisliksiniz a. k herkes savunmus resmen demekki bunu yapacak potansiyel sendede var pislik seni
- +1 yıl
kızı aldatmışsın ya senden ala pislik mi olur? kız seni aldatsa ortalığı yıkarsın sen aldatınca suçu kızın üstüne mi atıyorsun? haketmişsin gerçekten iyi olmuş sana içimin yağları eridi.
trole gel trole :D oh iyi yapmış ben sandım, s*çıcak.
25 Yorumla
Soran+1 yılGönderiyimde sanada yapsın gör bakıyım trollmü değilmi
Soran+1 yılaynı evde değilizki artık kovdum evden
- +1 yıl
s**sa daha iyi olurdu katılıyorum
+1 yılNe diyon lan rkwndlwmsmwmsmwmww
Olm trolldür inş00 Yorumla
+1 yılArkanızdan gelen 2. sper size beddua etmiş yavrularım.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsen onu aldatarak insani duygularına ve özgüvenine sıcmışsın o da senin yüzüne sıcmış. sen daha şanslısın..
25 Yorumla
Soran+1 yılabartma be ağzıma işedi diyorum hala savunuosunuz
Cevap sahibi+1 yılhepatit testi rna yaptır. hastalık varsa bulaşma ihtimali yüksek
Soran+1 yılnasıl yani böyle hastalıkmı bulasıyo?
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle
- +1 yıl
ne abartmasi ya dua et herkes senin gibi elini tuttugu kadina ihanet edecek kadar asagilik, hain, serefsiz segil
Gizli Üye(30-35)+1 yılağlamak istiyorum sitenin içine ettiniz yhaaaaaaaaaaa
13 Yorumla
Soran+1 yılbenim ağzıma scmıslar sen ağlasan ne olur a. k :(((
Cevap sahibi+1 yılÇok yaşa ya Çok yaşa
Soran+1 yılBirlikte yaşayalım.
Ya scat seviyo bu şekilde soru sormuş açıkça söylesene o zaman
01 Yorumla
Soran+1 yılscat ne olum
Su trollerinizi daha mide bulandirmadan yapin
26 Yorumla
Soran+1 yılBaşına aynıı gelir umarım anlarsın
Soran+1 yılGelir gelir benim dualarım tutar rahat ol :D
Soran+1 yılBen söyledim söyleyeceğimi artık bedduamı meditasyonmu bilmem gerisini sen bekle :D
- +1 yıl
olm sen asagilik pisligin tekisin zaten pisliklerin duasi tutmaz kendini bi b0k sanma
İyi yapmış sevgilin kim alnından öpecem
08 Yorumla- +1 yıl
O işi alnı yapmadı ama 😂
- +1 yıl
Takılıyorum sadece 😂
- +1 yıl
Herkeze takılırım ben kızma 😱
Soran+1 yılcokmu hosuna gitti umarım birgün başına gelir :D
Sende azına kızı işe intikam al
00 YorumlaMahkemeye vercekmiş koptum ya hahahha 😂😂😂
12 Yorumla
Soran+1 yılya sen iyi misin a. k cezasını ceksin nefret ediyorum aartık ondan dövücem ağzını burnunu kırıcam da bu sefer ben suclu olucam ona ceza cektirmem lazım büyük bir pisman olacak yaptıgına
dua et dediğini yapmamış :)
17 Yorumla
Soran+1 yılKomikmi :(
Soran+1 yılsonunda aklını kullanabildin
Soran+1 yıl1 yıl
- +1 yıl
Trollsün
+1 yılHaketmişsin a.. mk sicmadigina dua et...
02 Yorumla
Soran+1 yılSendemi a. k inşallah başına gelir bir gün o zzaman ne diyim
- +1 yıl
Ben elini tuttugum kadina ihanet edecek kadar hain, asagilik, erkeklikten adamliktan nasibini alamamis bir insan musvettesine donusursem birgun, gelsin isterse kafama sicsin... hakkidir.
+1 yılIyi yapmis dua et isemis, sicmamis..
00 Yorumla
+1 yılbende öylesini istiyorumda bulamıyorum be :(
27 Yorumla
Soran+1 yıloha nası yani :O
- +1 yıl
bildiğin ağzıma yapsın yani :D
Soran+1 yılniye böyle bişey istiyosun
- +1 yıl
bilmem, seksi geliyor bana
- +1 yıl
İnsan mısın?
- +1 yıl
@suziflores sen niye hep bu tür sorularda geziniyorsun?
- +1 yıl
Hiç böye bir soruda gezmemiştim ilk defa trolle yanıt verdim
+1 yılBeter ol. İğrenç bir yöntemde olsa iyi yapmış. :D
05 Yorumla- +1 yıl
Senin başka biriyle yatman gayet temiz bir davranış dimi? Seçtiği yöntem iğrenç olabilir ama senin yaptığın şey en az onun kadar iğrenç.
Soran+1 yılabartma sen hic yapmıyomusun sanki s. x? benim yaptıgım normal bir davranıs ama kim kimin yüzüne böyle birşey yapar bu doğalmı?
- +1 yıl
Yapmıyorum tabi ki.. Abartmıyorum, senin bu yaptığına aldatmak denir. O seni aldatsa kıyameti kopartırsın. Dediğim gibi seçtiği intikam yöntemi çok iğrenç olabilir. Ama senin yaptığında aynı ölçüde iğrenç. Yaptığın şeyi meşrulaştırmaya çalışma.
Soran+1 yılama ben onu seviyodum :D
- +1 yıl
Trollsün be.
Sevgilinin pipisi mi var😯
13 Yorumla
Soran+1 yılsen işeyemiyormusun?
Soran+1 yılBoş yapma :(
+1 yılAhaha :D keşke s.. saymış
14 Yorumla
Soran+1 yılbu kızlar ne pislik cıktı a. k ne midesizsiniz birde bunumu savunuyosunuz
- +1 yıl
Midesiz olan sensin aldatmışsın bide.
Soran+1 yılseninde biri suratına işesin görelim bakalım kim midesizmis
- +1 yıl
Ya he.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim sevgilim isememi iciyo sic bile diyo
236 Yorumla- +1 yıl
Öff be sonrada öpüşüyor musunuz
Soran+1 yılNasıl insansınız lan siz sevgilim mi diyosun birde o adama hala
- +1 yıl
Troll işte azmışsın kızım sen. Senin sevgilin bile yoktur. Hayal gücünü...
Cevap sahibi+1 yıl@suziflores öyle değer veren biri olmamış sana tabi haklısın canım benim herseyin üstüne yemin ederim ki böyle bir sevgilim var
- +1 yıl
off ya bende ağzıma sıçan bir hatun istiyorum :(
- +1 yıl
İnternet üzerinden yemin ne kadar inandırıcı olabilir ki? Ayrıca senin sevgilin bile yoktur. Ben taş gibi kızım be sen kimsin
Cevap sahibi+1 yıl@suziflores sen taş değil ezigsin demekki intetnet üzerinde çok yalan soyluyosun yemin ediyosun gördük taş gibi kızı kezban seni. f kıskanma cicim seninde sevgililerin ağzına iser o surat onu hak eder çünkü zavallı
Soran+1 yılya bırak su ergeni tipine baktım 13 yasında veletmis :DD bide ben taş gibi kızım demiş kezbanlıgı burdan belli zaten :DD
Cevap sahibi+1 yılErgen ve kıskanç çirkin biri kimseye yalan borcum yok benim
Soran+1 yılya tamam sakin ol :D yalan söylemesen bile sen yapıyomusun gercekten bu söylediklerini igrenmiyomusun hic :D
Cevap sahibi+1 yılBen yapmiyorum sevgilim istiyor bosaltirken bazen isiyorum çok zevk aldigim zamanlar oda onuda iciyo bu normal bişey
Soran+1 yılnormal birsey? neresi normal söylesene :D
- +1 yıl
Hahaha birincisi 19 yaşındayım. İkincisi beyaz tenli mavi gözlüyüm ve bu bir avantaj. Üçüncüsü senin gibi pis biri değilim tuvaletimi gider tuvalete yaparım. Dördüncüsü en temiz yönüm bakire olmam. Beşincisi de senin gibi azıp azıp buralarda trollemiyorum
- +1 yıl
Olum sen ne karışıyosun
Cevap sahibi+1 yıl@suziflores ezig gözlerin kahverengi fotoğrafta gördüğüm sevgilim acaba bsni nasıl begenirsin diye kız var aynı ona benziyosun kendinde olmayan hiç bir şeyi varmış gibi anlatiyo bide yamuk burun seni benjm gözlerim yeşil ve esmer tenliyim bunları dile getirmiyorum seni gördüğüm halde çirkin olduğunu gördüğüm halde neyin kafadasin ezig kız seni Troll olan sen be yazdıkların defol salaq seni soruyu soran bile nw bok olduğunu herkes goruyo hadi uza simdi
- +1 yıl
Gözüm kahverengi mi? Lacivert koyu mavi yani? Anladık senin gözün görmüyo
- +1 yıl
Ayrıca kimse senin işemeni falan içmez Ben daha senin yanından geçmeye iğrenirken bir erkek niye senin pisliğini içsin
Cevap sahibi+1 yıl@suziflores salak sen beni görmedin ben seni gordum nerden variyosun bu kanıya tanımadığın biri yahu içer veya İçmez diyosun allahin beyinsizi seni defol ergen çirkin mahlukat
- +1 yıl
Çirkin? Grzklı beni şu zamana kadar 4 tane ajans çağırdı ve 2014 senesinde dove nin şampuan reklamında oynadım. Ayrıca içemez senin pis sidiğini çünkü kolera hastası olur. Az bişey bil de gerçekçi şeyler trolle en azından
Cevap sahibi+1 yıl@suziflores hayatımda tanıdığım en gerzkali insan sensin idrarimi bardağa koyup içiyor mu dedim boşalma esnasında vok guxel bosalttigi için isiyorum ve onuda ağzıyla yalıyor içiyor anladın? Senin gibi pislik Mundar ezigi kim ne yapsın göz var nizam var allah aşkına ya karsilatirma yapsalar senc benim sictigim bok bile olamazsin defol çirkin kendini begenmese catlar olur haklısın
- +1 yıl
Grkzlı senin oranı bile yalamaz kimse ve boşalırken işesen bile kolera hastası olur. Kıskançlık tripleri yapma şimdi bana. Ayrıca Allah'a çok şükür ki sende olmayan bir güzellik vermiş bana. Boşuna kıskanma bu yüzden. Sen 100 kere de estetik ameliyatı oldan benim sçtğm bk kadar tipin olmaz
Cevap sahibi+1 yıl@suziflores kıskanç olan sensin ezig geldin soruya dadandin bilip bilmeden konusuyosun hâlâ sen benim gotumu ye ezi k seni hadi sıktır git simdi maymun aciyorum sana şu tipinle bu tarz dialoglara girme hakkına sahip değilsin kendini bir de nimetten sanıyor hahaahahah zavallı beni görmedin bile gormedigin halde çirkin olduğumu idda ediyosun hadi sıktır git simdi
- +1 yıl
Görsem kör olurum heralde. Ayrıca ıyy senin gtünü kim yesin be. Git şu soran arkadaşa yedir. Nasıl olsa namus kavramı yok sende. Bu arada defalarca tekrarlıyorum ve tekrar tekrarlıyorum. Kıskandığın için bana çirkin diyemezsin
Cevap sahibi+1 yıl@suziflores kıskanilacak bir yanın olsaydı keşke 💩💩💩💩 bye ezig
- +1 yıl
Hahaha. Tekrar tekrarlıyorum. Tip olarak sana bin basarım
- +1 yıl
Kendi resmini emoji olarak mı koydun? Ayy yazık sana
Soran+1 yılYüzyılın kavgası olmus üh bune be a. k :D:D:D:D
- +1 yıl
Sen karışma soran
- +1 yıl
ayy midesiz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaha çok iyi yapmış hakketmissin 😄
15 Yorumla
Soran+1 yılYazıklar olsun hepinize
Cevap sahibi+1 yılAhahhaah 😄 bu sana az bile
- +1 yıl
sen bana fazlasını yap ;)
Soran+1 yılaz derken daha ne olacaktı?
- +1 yıl
Trollsün olum sen
çüüüüüüüüüüşşşşş artık ne diycen yarabbi şükür de
04 Yorumla
Soran+1 yılbaşıan gelsin sen öyle der sin ozaman
Soran+1 yıluyurken götünden donunu alsalar ayıkmazsın sen neyin kafasındasın dangalak :D
+1 yılBununla kurtulduysan dua et
02 Yorumla
Soran+1 yıldha ne olacaktı
- +1 yıl
Tokatlatabilir terkedebilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeske sözünü tam tutsaymış 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılinsallah seninki tutar ne diyelim
Cevap sahibi+1 yılMerak etme ben kimseye öyle bir söz verdirecek karaktersizlikler yapmam 😉
+1 yılNe kadar da troll bir soru
01 Yorumla
+1 yılYarappi şükür deseydin
01 Yorumla
Soran+1 yılcok komik
+1 yılSözünün eriymiş helal kıza
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhahaahah sesli güldmmm 😂😂😂
00 YorumlaTroll müsün mına koyyım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldua et suratına s. çmamış..
00 YorumlaMal keşke benim ağzıma yapsaydı
00 Yorumla
+1 yılKim bu manyak merak ettim jdkcjjc
00 Yorumla
+1 yılO haa
00 Yorumla
+1 yılİyi yapmış :D
03 Yorumla
Soran+1 yılŞakamısın?
- +1 yıl
Aldatmasaydın
Soran+1 yılböyle bir bahane olabilirmi
+1 yılAllahım töbest yaa
00 YorumlaCinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı. Savcılığa ver
09 Yorumla
Soran+1 yılNasıl vericem işte ne dicem a. k onu bilmiyorum içeri attırsam bunu rahatlarım :D
- +1 yıl
yanliz suc sadece kadin arkadasimizda degil aldatmak ozur dilerim fakat hic normal bir haraket degil akli basinda iliskisine deger veren adam aldatmaz bu 1 2. diger mesajlarinda baktimda yok iste agzina vurucam mahkeme olmasa gibi sozler kanit olarak seni cokda ileri atmaz neticede olayda 2 nizde birbirinizden hataniz var
Simdi kusma vakti
00 Yorumla
+1 yılBunu da gorduk
00 Yorumla
+1 yılHahahaahah :D :D
12 Yorumla
Soran+1 yılkoyun can derdinde sen makara :((
+1 yılHaketmişsin
21 Yorumla
Soran+1 yıloha oha oha
+1 yıliğrençleşmeyin mq
10 Yorumlagidin bu siteden
00 Yorumla
+1 yılYuh lan :Dddd
00 YorumlaÖlmelisin
00 YorumlaDua et sıçmamış
00 YorumlaValla mı yaaaaaaa
00 YorumlaSende işe
02 Yorumla
Soran+1 yılgitti artık :D hala cıksaydık suratına attırıcaktım sabah uyanınca :DDD
- +1 yıl
Trollsün. Troll olmasaydın eğer sana fikir söylerdim. Bak mesela dışkını bir poşete doldur ve kızın eve geldiği saatlerden birinde kapının biraz yukarısına çivi çak ve pis poşeti as. bir de poşete ip bağla. Kız gelince de ipi çek bütün bklar kızın kafasından aşağıya... Nasıl fikir ama?
+1 yılÇok şanşlısın
00 Yorumlaİyi sıçmamış
00 YorumlaTroll ya
00 Yorumla
+1 yılHshd
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılyut yut enerji ver
00 Yorumla
Devamını Gör(39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026