Cinsel ilişkiye girdim. "Let's Geciktirici" prezervatif geçirmiştim penisime. Aslında bunu ilk defa da kullanmıyordum. İlişkiye girerken vajinaya girişte sanki engel olur gibi oldu. Kaygan değildi. Ben de zorladım, sonra kayganlık oldu. Tekrar kuruluk olur diye arka arkaya sert ilişkiye devam ettim. Prezervatif taktım diye boşalırken bir kere daha içeri girdim çıkardım ve orada bir fıskıye bırakmışımdır. Sonra ne göreyim, halının yüzü sperm, penisimin başı açıkta. Kayganlık prezervatif yırtıldığı için olmuş ve ben çıplak penisle cinsel ilişkiye devam etmişim. Geciktirici etkisinden anlamamışım. Neyse telaşa kapıldım. Kız bağırmaya başladı. İnanın gece nöbetçi eczane buldum. ELLA 30 mg Tablet (Ertesi gün hapı) 52 TL verip aldım. İlişkinin üzerinden birbuçuk saat geçmişti. Kullanım talimatına baktım, 5 güne kadar etkiliymiş. Sizlerden ELLA kullanan var mı? Gerçekten hamileliği önlüyor mu? Bilgi lütfen...
Acil Yardım.. Ella Ertesi Gün Hapı Kullanan Var mı?
İlişkiden hemen sonra kullandıysan zaten endişelenecek bir durum yok demektir. Fiyatı için ucuza kaçarak risk almaman da bu konudaki ne kadar hassas olduğunu gösteriyor. Ama bu durumu alışkanlık haline getirmemek lazım tabi, ayda 1 tane kullanılması tavsiye ediyorlar sonuçta. Benden başka deneyen arkadaşlar da varsa yorumlarını paylaşırsa sevinirim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hamile kalmışsa oladabilir olmayadabilir. Sonuçta Allahın işi bu hiç belli olmaz. Geçmiş olsun inş baba olmazsın.. :D
0
31 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya arkadaşım ben sıkıntıdan patlıyorum sen eğleniyorsun ya. Baba olmazsın.. :(
En geç demedim en erken, belirli bir süre geçmesi gerekiyor mu yoksa testlerde hamile olduğu anlaşılınca yapılır mı? Bir de bu ilaç dış gebelik yapabiliyormuş, öyle olursa testlerde hamile olduğu anlaşılır mı acaba?
O %1 ihtimal çok zor olasılığı var. Zaten adet olurken pembe pembe olur hamileyse bulanık oluyor. Yani kimisinde ama illaki bir sorunu olanlarda olur bu. Normalde olmaz takma bukadar.
Yaşasın!.. Bu gün adet olmuş. Ama normalden 4 gün erken olmuş. İlacın yan etkileri arasında "3-4 gün adet gecikebilir" yazıyordu tam tersi oldu. Acaba adet olduğu halde hala hamilelik riski var mıdır? Dış gebeliklerde adet olunuyor diye duymuştum.
Üstüne Görmek (Üste Görmek) diye bir bilgi okudum. Yani kadın bazen hamile kaldığı halde adete benzer kanaması oluyormuş ve bu genellikle de adet dönemi günlerinde oluyormuş. Bu konuda bilginiz var mı?
Epey zamandır kullanıyordum, bu sefer kaygan olmadı. Bir de bu sefer penisim her zamankinden çok sert ve dikti. Zorladım, sonra kaykan oldu. İşte o zaman yırtılmışmış. Markası Let's Geciktiricili
Bak o hapi iliskiden sonra en gec 72 saat icinde aldiginda hamilelik felan olmaz. Hapin etkisi sadece o anki icinde olan spermler icindir. Yani bu adeti gecer spermler zaten ölü halde olur. Yani bir hap bir iliski icin gecerli. Nasil olsa hap aldik diyip günlerce yapma. Birde bu hapi cok sık kullanmasin. Iyi degil. Ilerde basiniza is acar. Hadi gecmis olsun. Biradaha dikkatli ol ;)
Hormon dengesini bozuor. ilerde cocuk yapmak istediginde sikinti olabilir. Uzmanlar önermiyor devamli kullanmayi. Oyüzden yani cerez niyetine kullanmayin o hapi.
İlişkiden hemen sonra kullandıysan zaten endişelenecek bir durum yok demektir. Fiyatı için ucuza kaçarak risk almaman da bu konudaki ne kadar hassas olduğunu gösteriyor. Ama bu durumu alışkanlık haline getirmemek lazım tabi, ayda 1 tane kullanılması tavsiye ediyorlar sonuçta. Benden başka deneyen arkadaşlar da varsa yorumlarını paylaşırsa sevinirim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ckmu azmi sperm geldi bn bu hapi 2 kere kullandm az miktarda sperm gelmist onledi ise yradi ama adet duzenini mahftti bide kizn adet olmasina ne kdr var
1
17 Yorumla
Soran
+1 yıl
Geçen cuma yıkanmış, yaklaşık 8 gün olmuş. Adetine ne kadar var bilmiyorum ama.
Sperm fazla değildir çünkü ben korunsam bile aslında boşalmadan geri çekiyordum. Bu sefer boşalırken bir kere daha girdirdim ve orada serbest bırakıp hemen sıktım, tuttum. Halının üzeri sperm doluydu. İçeride bıraktığım sperm çok değildir diye düşünüyorum. Bir de durumu anlayınca hemen kalk dedim ayağa kaldırdım. O arada panikle 30 saniye yerde kalmıştır kadınım.
10 haftaya kadr yolu var ztn adet gecikmesndn anlarsnz test falan yaparsnz kurtaj masrafli devlt hastaneleri yapmiyr ozelde 800 den baslar artk yerne gore
Sen bu kafayla hap felan alma valla git direkt köprüden at kendini. Sperm az gelse nolur cok gelse nolur? O hap canli spermleri etkisiz hale getirior. Spermin miktari önemli degil. Hapin dogru zamanda alinmasi önemlidir.
Dediğin gibi, biraz midem yanıyor dedi. Bulantı falan olmadı şimdilik. Sabah 5'te cinsel ilişkimiz oldu ve hemen eczaneden alıp geldim, birbuçuk iki saat gibi sonra ilacı yuttu. Sabahtan beri tek şikayeti mide yanması oldu, o da aşırı değil.
Benim sperm kaliteli arkadaş, beslenmeye dikkat ediyorum. Bir de Orviax kullanmıştım. Keçiboynuzu ekstrası tüketiyorum, sperm kalitesi için değil ama sperm kalitesini ve cinsel gücü artırıyor. Tecrübe ile sabit.
En İyi Cevaplar