İlk sevgilimle 1.5 yıl cıkmıstık ve bır kac defa analdan ilişkiye girdik ama ben Şu an pişmam keşke yapmasaydım diye ileride evleneceğim adama söylemeli miyim bir kaç defa yaptıgımı ama pişman oldugumu yoksa hıc yapmadım mı dıyeyım ya sogursa dıye korkuyorum ama artık kendımı kesınlıkle sadece eşime saklıyorum :(
Cevabın nedir?
+1 yılBir kul bir baskasinin ayibini örterse allahta o kulun ayibini örter.
Sen pisman olmussun. Tövbe etmissin.
Konu kapandi.
Sakin bunu hickimseye anlatma. Seni ayiplayan yadirgayan cok kisi olabilir ama senin tövbenden haberleri olmaz.
Her insan hata yapar. Önemli olan pisman olup tövbe etmek. O hatayi tekrarlamamak.
Kendine bosa eziyet etme.22 Yorumla
Soran+1 yılallah razı olsun
- +1 yıl
Sagolasin. Üzülme artik.
En İyi Cevaplar
+1 yılvalla bişey diyemiyorum.! keşke yapmasaydın ama bir de şu var sana kötü gözle bakanları aldırma.! seni kalbiyle seven adamı bulunca bırakma . sei seve bilecek adamı bulunca vazgeçme tut ellerinden şahsen bilmiyorum başıma gelmeden bilemem ama sevgisine inandıgım bir kız olursa ve geçmişte böyle bir olay yaşasada umrumda olmaz.! imzayı atarım.!
210 Yorumla
Soran+1 yılsızın gıbı adamlar hep var olsun
- +1 yıl
valla dedigim gibi başıma gelmeden bilemem.! ama düşünüyorum neden olmasın niye evlenmiyim senin gibiyse eger? ama sevgisine bana olan aşıkına inanmam şart :D bu her kız için geçerli görücü usulu falan bana gelmez :D ben romantik bir adamım he odunluk öküzlük vardır :D eski sevigililerime sorun romantik ama odun derler :D sevende böyle sevcek :D eskiler kıymet bilmedi ayrıldık ama hizlı gittiler de fırtına birden ters esti geldiler geri ama beni bıraktıkları yerde ben hiç olmadım olmamda.:)
Soran+1 yılromantik ama odun nasıl oluyor :)
- +1 yıl
o nasıl oluyor :) böyle en ufak başka tarafa baksa :) çekiştiririm :D veya biri manitama bakacak :) kendi ruhuna hemen fatiha okuması lazım o adamın :D
Soran+1 yılbiz kadınlar severiz öyle :)
- +1 yıl
:) bilmem valla 2 çocuk oldu öyle çarşının ortasında daldıgım :D
Soran+1 yılsupeeer :)
- +1 yıl
:) birde o eski sevgililerime sor 2 sinede :D o çocukları dövduk bana sen odunsun kerestesin dediler :D
Soran+1 yılbulamıyoruz boylesını bız de
- +1 yıl
bulanda kıymetini bilmiyor işte :)
+1 yılPeki anal seksi sen mi istedin onu elinde tutmak için yoksa o mu seni zorladı? Yani senin rızanı almış mıydı, için gönlün rahat mıydı?
Bu kısım önemli çünkü bazı erkekler cinsel istekleri karşılanmayınca sevgilisinden soğuyor. Önce çocuğun niyetini bir anlamak lazım.04 Yorumla
Soran+1 yılonun zoruyla
- +1 yıl
Bu çocuk seni sevmemiş belli ki arzulamış senle birlikte olmak istemiş. İnşallah karşına bundan sonra seni gönülden seven düzgün birileri çıkar. Üzülme arkadaşım. Tövbe et.
Soran+1 yılamin edeceğim, ediyorum da zaten Allah affetsin
- +1 yıl
İnşallah amin. Dikkat et birdahakine. Üç kuruşluk zevk, bir ömürlük sevgiden daha değerli değildir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence soyleme salakmisin
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBurda yazilanlara sakin aldanma sanki hepsi sutten cikma ak kaşik eger sen kocana bunu soylersen evlilik boyunca basina kalkar bakirelinin bozulsaydi soylemek zorundaydin ama bu cok farkli bisey daha beter bence bakirelikden kesinliklensoyleme sana burda yorum yapablar gun icinde yadabgecmiste ne boklar yedi o zaman? Su konusan erkeklerr versen nefessiz sikerler hepsi ac kopek gbi ustune atlar saniyesnde namus bekçisi kesilmisler bana guven 2. Kez yorum atma ihtyci hissediyorum sakin yapma abla tavsiyesi
Soran+1 yıltesekkur ederım dusuncelerını benmle paylastıgın ıcın benımkı sadece burada bıraz fıkır almak
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
49Cevap
+1 yılMaalesef artık bakire değilsin öncelikle bunu bil. Keşke yapmasaydınız yani birbirinizi seviyorsanız birbirinize sarılın kokunuzu hissedin. El ele tutuşup gezin, gözlerinizin içine bakın, ruhunuzu hissedin. İlla seks yapmak şart değil. Evlendiğin adama söyleme sakın. Ne yapalım olan olmuş. Tövbe et ve birdaha sakın bu ise kalkışma.
50 YorumlaBen sevgilime yeri geliyor dokunmaya bile kıyamıyorum, millet analdan bahsediyor. Sayenizde aşka inancım da gitgide azalıyor. Eğer çok sevseydin böyle birşey istemezdin. Gerçek aşk kalpler arasında yaşanır, bedenler arasında değil.
20 Yorumla
+1 yılEvet bakiresin ve bunu kocana söylemeyeceksin. Ah, acaba bakire olmayan mı kötüdür yoksa bakire olup arkadan veren mi? :D Neyse, söylemen iyi olur. Çünkü zarının yerinde durması seni bakire yapmıyor artık.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKorkma Aynı B*ku Eşinde Yemiş Olucak. İçin Rahat Olsun Eğer Tek Sorun Buysa. Sen Ahireti ve Vereceğin Hesabı Düşün.! Allah Sizin Gibileri İslah Etsin İslama Kazandırsın.
16 Yorumla
Soran+1 yıleşimin yapmıs olacagını nereden bılıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılBismillahirrahmanirrahim
Temiz erkekler temiz kadınlara, temiz kadınlarda temiz erkeklere layıktır. (Nur Suresi 26. Ayet.)
Bismillahirrahmanirrahim
Evla leke fe evla. Kırdığın Yerden Kırılacaksın. ( Kıyame Suresi 34. Ayet)
İlahi adalet diye birsey var. Allah görmüyormu sanıyorsun? Allah Kimseyi Nefsi İle İmtihan Etmesin. Kimseyi Hanımı İle Eşi İle İmtihan Etmesin. Kimseyi Azgınlık ve Fenalıkla İmtihan Etmesin.! Amin Amin Amin
Soran+1 yılamin Allah hepimizi afeylesin bunun gıbı çırkın durumlara da sokmasın
Cevap sahibi+1 yılAmin. Git tevbe et güzel kardesim. Allah kimseyi boş çevirmez kapısından. Ağla sızla ve yalvar Allah'a. Bir dahada yapma olurmu.. Sizler bizim için baş tacısınız.. İffetinizi muhafaza edin ne olur
Soran+1 yılamiin inşaallah affoluruz
Cevap sahibi+1 yılAmin insallah
Peki evet günah doğru peki bunu sana sevgilin mi zorlattu ki
114 Yorumla
Soran+1 yılzorlama degıl ama ayrılır benı bırakır korkusu işte salaklık
Soran+1 yıl2 yıldır
Soran+1 yılanaldan oldu sadece ve ben anlatmalı mıyım kararsız kaldım
Soran+1 yılmaalesef lise donemnde oldu ama ılk erkek arkadasımdı 1 bucuk yıl cıktık
Soran+1 yılevet o ıstıyordu
Soran+1 yıloldu ıste neyın pesındesınız?
Cinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı. Dene olarak yapmış kabul et bunu ve sende saklı kalsın.. illa birilerine açıklamak zorunda değilsin..
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnal nedir ya? siz at mısınız? yapmayın böyle şeyler. Soruna geliceksek eğer evleneceğin adama söyleme çünkü analı hiçbir erkek kabul etmez!
13 Yorumla
Soran+1 yılneden kabul etmez peki
Cevap sahibi+1 yılneden kabul etmez biliyor musun? anal ilişki başlı başına erkeğin isteği olan bir şey. Hiç bir kadın ben anal yapmak istiyorum demez. Bu da kadının kolaycılığını, erkeğin her dediğini yaptığını gösterir ki. Bence buda kolay sindirilmez. Şahsi fikrim.
Soran+1 yılanladım haklısınız sanırım
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakan söyleme pişman olursun dahada bu hataya düşme
21 Yorumla
Soran+1 yılınsallah kardesım kımse dusmesın :(
Eger pismansan bir daha boyle bir sey de yapmiycaksan soyleme. Cunku kimse kabul edemez kolay kolay boyle bir seyi
10 Yorumla
+1 yılbakiresin dimi , keşke yapmasaydın ama yapmsın takma kafana ama ilerde söyleme bunu eşine
14 Yorumla
Soran+1 yılbakireyim
- +1 yıl
tamam bakireysen sana bir ders olmuş , bak ayrılmısında sevgilinden iyi ki arkdan yapmsın , tabi arkdan yapmakta kötü bişey ama senin aklını başına getirdi bundan sonra yapmasın olur biter ama kimseylede yapma mastla idare et :) kafana takma
Soran+1 yıltesekkur ederıımm
- +1 yıl
rica ederim
Cinsellik konusunda 408 cevap paylaştı. Sorarsa soyle elbette sormazsa kimseye bise deme Tamam
10 Yorumla
+1 yılYalan bırakma aranızda biteceksede doğru bitsin her şey
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHeee canım her şiyi yap sonra artık eşime saklıyacam dee eşine saklayacağın neyin var bir zar mı? her haltı yiyin sonrada namuslu kız pozları gülümse çekiyorummm!!
44 Yorumla
Soran+1 yılbilip bilmeden böyle konusuyorsunuz ya dalga gecer gıbı ama yıne de Allah sızı o gaflere dusurmesın aşkdan gözünüze perde ınmış olsa bıle siz düşmezsiniz umarım bu kotu duruma
Cevap sahibi+1 yılCanım benim gerçek seven adam hiç sevdiği kadına dokuna bilir mi bu kadar saf olmayın Allah aşkına
Soran+1 yılsevdıgı kadına dokunamaz dıyosunuz da erkekler bu konularda dayanıklı degıl sevdıgı kadına dokunamıyorsa o zaman tek gecelık yasayacak ve senı aldatacak bu daha acı degıl mı
Cevap sahibi+1 yılBeni seviyorsa bana dokunamaz. kiminle ne halt ediyorsa etsin ne zamanki o adam benim eşim olur o zaman başka bir kadına gitmemesi için elimden geleni yaparım. sen onu mutu edeyim derken böyle ortada kalırsın sonra...
+1 yılSöylemelisin bence. Kimseyi salak yerine koymaya gerek yok.
30 YorumlaÇoğu kız senin gibi hata yapıyor günümüzde erkek olmakta zor ama dürüst olmalısın
30 Yorumlagüçlü insan hatadan ders alandır. Söylemek zorunda değilsin ama bilinçlenmen cok güzel
30 YorumlaCinsellik konusunda 1b cevap paylaştı. Şunu sevgiliyi daha iyi tanıyıpta yapsanız
veya hakedene verseniz şu sevgiyi adam belki sırtında hastane götürecek ama yapmıyorsunuz00 YorumlaCinsellik konusunda 368 cevap paylaştı. cahillik merak özenti başka nedeni yok iğrenç bir şey
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıl1 söylersen soğur
2 bir dilim ayırmak, saklamak demek değildir.02 Yorumla
Soran+1 yılkeske olmasaydı...
- +1 yıl
onu bilmem sadece mantığın doğru değil demek istedim
+1 yılArtık kendini sadece eşine sakliyorsun demek, artık. Peki :)
11 Yorumla
Soran+1 yılcok sevmıstım o cocugu ondan yaptım bır hata ama ondan sonra hıcbır sey yasamadım 2 yıl oldu ayrılalı zaten ve ileriyi düşünerek eşime saklıyorum kendimi
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini saklamamissin ki eşime sakliyorum demissin. oNun yerineacik acik sevdigim kisiyle beraber oldum de. Herseyi yap sonra ohh bakireyim dye gez.
20 Yorumlabirilerine açklamana gerek yok kardes takıl kafana gore
10 Yorumla
+1 yılBir kere bu yaptığını hangi erkeğe anlatırsan anlat seni istemeyecektir
10 YorumlaOlan olmuş giren girmiş çıkan çıkmış.. ne olmussa senle yaratan arasında kalmali artik
10 YorumlaCinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. valla o sana kalmış ama bence pişman olma sonuçta hoşlanmışsın birlikte olmuşsun istemeden yapmadın eminimki ama karşındaki erkek şerefsiz çıkmış anladığım kadarıyla
04 Yorumla
Soran+1 yılbeni aldattı...
Soran+1 yılsagolun
Gizli Üye(36-45)+1 yıliyiki diyerini vermemişsin ozaman daha çooooook pişman olurdun...
11 Yorumla
Soran+1 yılıyı kıı :(
merak etme evlendiğin erkek işini biliyorsa senin anal yaşadığını anlar.
04 Yorumla
Soran+1 yılnasıl
Soran+1 yılılk defa duyuyorum bunu da nasıl bır degısme oluyor acaba fıkrınız var mı
+1 yılBuyuk kinusma daha cok yaparsin ve alisirsin:) sorun analdan yapmış olmak degil anal da kalmis olman
02 Yorumla
Soran+1 yılkalmak derken
- +1 yıl
Anal kadinin zevk alacagi bir yer degil. Hatta aci verecek yer. Normali yapmamis olman kotu
iş işten geçtikten sonra pişmanlık fayda etmiyor.
Adamın bilmeye hakkı var bence temeli Yalanla atılmış ilişkilerin sonu belli.02 Yorumla
Soran+1 yılpişmanım desem?
analdan diye bir tabir yok arkadan diyebilirsin.
buna anal diyebilirsin01 Yorumla
Soran+1 yılkonumuz bu degıl turk dıl kurumu beyefendi
+1 yılgeçti borun pazarıııı sür eşşeği nigdeye sen şimdi bakireyim diye de geçinirsin :D söylesen ne olur söylemesen ne olur.. ?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAhlaksız bacım, sizin gibiler yüzünden evlenmeyeceğiz ne yazık ki
017 Yorumla
Soran+1 yılsankı sen bakirsin
Cevap sahibi+1 yılBakirim, sizin gibi cehennem ehli Değilim
Soran+1 yılbakirsen saygım var. eyvallah
Cevap sahibi+1 yılBacımın sansür olduğunu biliyorsun dimi, ama neyin sansürü 😉
Soran+1 yılbiliyorum ama Allah herkesi iyi biliyor senın bana bunu demen sadece senin günahındır eyvallah ;)
Cevap sahibi+1 yılBence eşine vereceğin cevaptan çok Allah'a vereceğin cevabı, ve o gün gelince herkes öğrendiğinde arkadan verdiğini ne cevap vereceğini düşün.
Soran+1 yılha ha ha
Cevap sahibi+1 yılYa bunu nasıl yapıyorsunuz. Yani sadece seninle alakalı değil, benim bütün hayallerim bütün yaşam sevincim son buluyor bunları duyunca. Ileride çocuğuma nasıl anne olacak böyle insanlar
Cevap sahibi+1 yılEvlenmek istemiyorum sizin gibi kızlar yüzünden. Karşıma çıksan sen ben naparım ya
Soran+1 yılbazıları hata olarak yapar bazıları yaptıgı ıcın memnundur Allah versın de sen pişman olup tovbe edenıne denk gel
Cevap sahibi+1 yılBen çocuğuma daha önce dokunulmamış anne, şehvetle emilmemiş meme istiyorum, çok mu sence bu istediğim
Soran+1 yıleğer bakirsen kendine denk biriyle evlenirsin zaten Allah katında emin ol
Cevap sahibi+1 yılBen sikilmemiş göt, sıvazlamamış meme istiyorum. Başkasının artığını yemek istemem.
Soran+1 yılallah yedirmesin
Cevap sahibi+1 yılAma iste senin gibiler yüzünden inancım kalmıyor, herkes senin gibiymiş geliyor
Soran+1 yılbenım gıbısını bulursan en buyuk lutufdur sana içimi bilmezsin Allah la aramdaki durumu bilmezsin böyle saf saf konuşursun işte buralarda haydi good night...
Cevap sahibi+1 yılAma sen haram işlemişsin. Çocuklarını nasıl yetiştirirsin bilemiyorum. Kızın olacak senin de
Gizli Üye(36-45)+1 yılSöyleme..
Başına kakar..
Hem sen 1kişiyle dersin o buna inanmayabilir..
Sayaç yokki orda bilsin?10 Yorumla
+1 yılnerdeyse kim olduğunu tahmin edicem ama o gelmez böyle sitelere
06 Yorumla
Soran+1 yılaynı durumu bırcok kadın yasayabılır
- +1 yıl
tabikide öyle ama bir kaç kez diyosun bir kez değil. sonra kurtulduğuma şükür diyosun. neden onunal evlenemedin onuda sormadım ama insanın geçmişi geçmişinde kalmalı. gerçekten unutamadığın biri ise evlilik hayatında da aklına çok gelir o nedenle anlatabilirsin.
Soran+1 yılhayır o zaman sevmıstım Şu an aklımın ucuna bıle gelmıyor ama ılk sevgılımdı ıcımı sızlatıyordu benden ayrılırsa dıye korkuyordum sanırım tek sebep buydu
- +1 yıl
erkekler unutma konusunda daha zor varlıklardır emin ol. evlenince eşine anlatmayabilirsin bence. gölge düşürür çünkü
Soran+1 yıltesekkur ederım gorusunuz ıcın
- +1 yıl
rica ederim
Tabikide eşine söylemelisin
12 Yorumla
Soran+1 yılneden
+1 yılPostu deldirdikten sonra mı aklın başına geliyor? : )
00 Yorumla
+1 yılevleneceğin eşinde kendisini sana saklayacak mı yoksa atlamaya devam mı edecek...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenince eşinle yapmayacaksan haksızlık olur. Yumuşak davransaydı ve seni önemseseydi gerçekten çok keyif alırdın yapmaktan
05 Yorumla
Soran+1 yılhıc sanmıyorum sız yaptıgınızı düşünün canınızın acıdıgını
Cevap sahibi+1 yılBenle kız arkadaşım 2yıla yakın süredir zaten haftada 3 veya 4 kez yapıyoruz aynı evde olduğumuzdan :) onun canını yakmayı bende istemem. Alıştırarak başladım şimdi sertte yapıyoruz zevkli.
Soran+1 yılilerde hatunun büyük tuvaletini tutamadığında ya da kılcal damarları patladığında canı daha çok yanacak utanc verıcı bır durum adınıza üzgünüm :(
Cevap sahibi+1 yılHayır yani neden ilerde bir sorun yaşamıyoruz ki ben bazen vajinalden sonra anala geçmesem kendi istiyor.
Cevap sahibi+1 yılİlerde altına yapma gibi bir durum yok yabancı kızların neredeyse hepsi analda yaparlar.
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer boku yemişsin analdan vermişsin saklasan ne olacak anasını satıyım bakirse söyle değilse boşver wt
00 YorumlaBöyle bir şeyi sakın söyleme
12 Yorumla
Soran+1 yılneden
söyle tabi ama zaten bekaretini vemrıssın
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir şey eşe söylenmez
10 Yorumla
+1 yılsöyleme. ne gerek var. söylersen ayrılır senden
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal evlilere bile haram bacım. :D
30 Yorumla- Cinsellik konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılYaparken kimse dusunmuyor
10 Yorumla Anlamalısın ama ulusun çok önemli
02 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım
Hiç sorma geçmiş geçmiçte kalır
10 Yorumla
+1 yıleşine saklıyosun tabi canım ne demek
05 Yorumla
Soran+1 yılne oldu
- +1 yıl
ne oldu sumu var lan yapmadıgın kalmamış kendimi kocama saklıyorum
kaşar deyince de kızıyonuz
Soran+1 yılaşk, güven bu ıkısı bır araya gelınce ınsanlar bazen farkında olmadan hatalar yapabılıyorlar Allah kımseyı dusurmesın eger kasar olsaydım o adamı unuttukdan sonra da 2 yıl boyunca canım ıstedıgınde baska adamlarla yapardım ama ben tovbe edıyorum
- +1 yıl
tövbe etmen farklı A
- +1 yıl
Allah tövbeni kabul etsin ama kendimi kocama saklıyorum lafını geç bence
Alışmışsın nası durucan peki canın istemicekmi?
012 Yorumla
Soran+1 yılo yaptıgım sey o kadar ıgrenc bır seydı kı canım cok yanıyordu nasıl ısteyebılırım kı kurtulduguma şükrediyorum sadece
Soran+1 yılalısmadım tabıkı de evet salak gıbı onu mutlu etmek ıcın yapıyrdum
Soran+1 yılhayır yasamıyorum
Soran+1 yılevet
Soran+1 yıldog
Soran+1 yılbılmıyoruum
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoyleme allahtan af dile söylersen seni bırakır
10 YorumlaYaptıysan tekrar yapmayı istersin sen
00 YorumlaEvlenmeden.. alkış
31 Yorumla
Soran+1 yılbüyük konuşmayın
Kendin bileceğin iş
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöyleme bence soğur
10 Yorumlaniye pişmansın
04 Yorumla
Soran+1 yılcunku normal bır sey degıldı dını acıdan yasak oldugunu da cok sonra ogrendım
Soran+1 yılsoylıyım mı dıyorum ıste eşime yaptım ama pişmanım diye
Cinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. Unut
10 Yorumla
+1 yıleşine sakla kuzu
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpompalat pompalat sonra pısmanım ohhh
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsöyle
10 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz