İnsanlar! Ben 19 yaşındayım Nisan'da 20 olacağım, hiç kimseyle çıkmadım hiç sevgilim olmadı bugüne kadar. Hatırladığıma göre ergenlik sebebiyle hormonlardan bilinçsizce ben 13 yaşındayken televizyonun karşısında battaniyenin altında mastürbasyon yapıyordum, oda karanlıktı sadece tv'nin ışığı vardı. O yaştayken kızlık zarının ne olduğunu bilmiyordum daha doğrusu öyle bir şey duymamıştım bile. Zaten adetliydim külodum kanlıydı. Ben birden denemek amacıyla orta parmağımı deliğe soktum sonra geri çektim. Kızlık zarını bilmesemde biraz ürperdim kontrol ettim tuvalette ama anlayamadım bozup bozmadığımı. Şimdi gece gece bu yaptığımı hatırlayıp ödüm koptu. Nasıl yapmışım böyle bir iğrençliği o yaşta.Çok korkuyorum uyuyamadım. Jinekoloğa gitmeye çok utanıyorum, inanmaz. Kendi kendime nasıl anlarım kızlık zarımın olup olmadığını. Aynanın karşısında bakıyorum delik çok küçük nokta gibi ama bakireliğimi anlayamıyorum.Çok ciddi üzülüyorum.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yıl13 yaşında nereden biliyordun bu durumu o da ayrı bir konu. Şimdi kızlık zarı dediğin zaten 4 5 çeşittir. ortası nokta gibi olan da var kapalı olan da var. Sen kendini bozduğunu zannettiğin için kötü hissediyorsun kendini ama sonuçta kimseyle de ilişkin olmamış. Tabi keşke yapmasaydın ama olan olmuş. Doktora da kontrol ettirme bence. Bozuk derse diktirecek misin?
39 Yorumla
Soran+1 yılO da doğru bozmuşsun derse ne yaparım ben diktirtme olayımda olamaz :( Evleneceğim kişi inanmaz :(
Cevap sahibi+1 yılSana güvenen seni seven insan bu durumu önemsemez. Zaten önemseyen insan da var geniş insan da var. Çok takılma. Sen bakir mi istersin yoksa çoğu genişin dediği gibi fark etmez mi?
Soran+1 yıl:( hic bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBİlmiyorum deme tabiki bakir istemelisin. Çünkü herşey karşılıklı olmalı. Sen birlikte olmadıysan bakir biri istemenden daha normal bir şey yok. NUR-3 ayetinde de bu söylenmiştir.
Soran+1 yıl:( Bu devirde bakir bir erkek bulmak cok zor butun erkekler pislik kiz arkadaslarim anlatiyorlar hicbirine acinmamali ben kimseyle cikmayip bir suru kizla yatmis biriyle evlenirsem cok uzulurum :(
Cevap sahibi+1 yılKız arkadaşların tüm erkeklerin altından mı geçtiler. Dinleme o kaşarları. Bakir erkek tabi ki var. Bakir erkekle evlenmek için konuşmasını bileceksin. Evlenmek için ciddi konuştuğun erkekle bunları konuşmalısın.
Soran+1 yılHımmm :( Ne desem boş :( Kendimi tam anlamıyla ifade edemeyen biriyim :( Çıkınca ne yapacağımı nasıl konuşacağımı bilmiyorum :( İnsanları da tanıyamıyorum bir bakıyorum bana iyi davranıyorlar bir bakıyorum ters davranıyorlar :(
Soran+1 yılNeyse sizi sıkmayayım :)
Cevap sahibi+1 yılCanım çıktığına bunu anlatmayacaksın zaten. Evlilik yolunda olduğun kişiye anlatmalısın. Sıkmıyorusn beni emin ol. Sabaha kadar bile konuşurum bu konuyu seninle. Yeter ki kendini üzme.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılIster parmaginla boz ister sevdigin erkege bozdur farkeder mi. Onemi yok. Bekaret takintisi olmayan bir sevgiliyle olabilirsin
25 Yorumla
Soran+1 yılHimmmm :) cok guzel yazmissin
Cevap sahibi+1 yılTesekkur ederim benim icin durum boyle. Onemi yok. Bekaretten onemli seyler var ;)
Soran+1 yıl:) ;)
Soran+1 yılSana guvenemem ya kotu biriysen
Cevap sahibi+1 yılYok canim ;) daha neler.. ne yapabilrim ki sana doktorla ve muayene ile ilgili sorucam
Gizli Üye(25-29)+1 yılkendin anlamayamazsin canım. parmağının 3te 1ini bile içine soktuysan Üzgünüm bakire olmama ihtimalin çok yüksek.
24 Yorumla
Soran+1 yılEyvahhh :( heiii
Soran+1 yıl5 cm falandi parmagim sanki o yaslarda. Orta parmagimi komple soktum
Cevap sahibi+1 yılKızlık zarı vajinanın 2 3 cm içerisinde.. Acı hissettin mi peki
Soran+1 yılYok hayir hic aci hissetmedim sadece bir derinlik hissettim yani nasil anlatsam immmm :s bir sey hissetmedim sanirim hatirladigima gore
+1 yılJinekoloğa inandırmak zorunda değilsiniz.
24 Yorumla
Soran+1 yılAdaşım benim :( ben bu doktora gitsem bilgisayar kayitlarina gecer mi?
- +1 yıl
Kontrol olmadan önce girdiğinizde durumu anlatın, kayıtlara geçecekse vazgeçeceğinizi de söyleyin ya da muayene etmesini rica edin ve kayıtlara karın ağrısı vs. diye geçilmesini isteyin baştan.
Soran+1 yılHimmmm cok sagol :( cok guzel yazmissin
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
27Cevap
bir şeyin yok korkma yırtılmış olduğunda şüphen varsa bunu düşün o zamanlar sen mast yapmayı denediğinde canın çok yandımı? yanmadıysa yırtılmamıştı bir sokuşta zaten merak etme.
15 Yorumla
Soran+1 yılYok hafiften soku çıkarttım ama yanmadı :( Ama bozulduğu halde belki yanmamıştır ve delik hala küçük kalmıştır.
Soran+1 yılAyyyy :) Çok teşekkür ederim :)
Soran+1 yıl:) Teşekkrler
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de senin gibiyim ama bozulmuş olsa delik büyük olurdu diye düşünüyorum ve vajina açık belli oluyor bozulmuslarda internetten resimlere bak
21 Yorumla
Soran+1 yılama ben sadece parmağımı hafiften sokup çıkarttım belki bozulduğu halde küçük kalmıştır.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSelam canım. Çok kafana takma. Vajinana bakınca ne göruyorsun tam olarak söyluye bilirmisin? Yardımcı olayım ben sana
19 Yorumla
Soran+1 yılküçük bir delik 2milimetre boylarında bazen ıkınınca hafiften büyüyor sanki :(
Cevap sahibi+1 yılNormal bu büyümesi. Peki yanlarında çizik falan goruyormusun yani normal olmuyacak bir şekilde?
Soran+1 yılYa nasıl çizgi? Sanki bir tümseğin üstünde delik varmış gibi nasıl anlatsam şimdi kontrol ettim İç dudakları açınca etten minik bir tümseklik var onun üstünde de küçük bir delik var. Sanki Unu bir kaba tepeleme dökersin o tepenin tam ortasına yumurta dökersin ya sanki öyle bir görüntü. Deliğin hemen yanında bunlar dışında çizgiler yok :(
Cevap sahibi+1 yılO zaman hiç merak etme birsey yok. Eğer birsey olsaydi o delik oyle kucuk olmazdi. parmağini somtugunu soyluyorsun hemde kucukmussun. Hem zad oyle kolay yirtilacak bisey degildir. yani yirtilsa hiss ederdin. aci olurdu yanma gibi. ve onu tam yirtman için parmağini birkac kez sokman lazim.
Soran+1 yılAyyyy keşke en iyi cevap olarak seni seçseydim :( Pişman oldum bak şimdi... Allah razı olsun :( Çok teşekkür ederim :)
Soran+1 yılÇok sağol :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. ama birdaha sakin parmagini falan sokmayi deneme. zedeleye bilirsin.
Soran+1 yıl:( Asla zaten ilk ve sondu o gün benim için ellemiyorum artık oramı asla
Cevap sahibi+1 yılTamam o zaman korkma. bişey yok:)
kendi başına anlaman imkansız senin baçaklarını geriye doğru çekip birnin bakması lazım ama oda bilgili biri anlaya bilgili biri anlaya bilir herkez anlamaz
02 Yorumla
Soran+1 yılOffff :(
Gizli Üye(25-29)+1 yılGitmeden ogrenemezsin. Ya da birine göstermen lazım.
21 Yorumla
Soran+1 yılHimmm :(
takılma böyle şeylere kızım seni seven zarını mı kontrol edicek?
21 Yorumla
Soran+1 yılMaaalesef erkekler kan gormeyi bekliyorlar evlendiklerinde :(
+1 yılVajina içine parmaklar girdiği veya başka yabancı cisim uygulandığı zaman yırtılabilmektedir. Fakat vajina içine herhangi bir şey uygulamadan yapılan mastürbasyonda kızlık zarı yırtılmaz.
06 Yorumla
Soran+1 yılBenim o zamanlar parmaklarim 5 cm falandi orta parmagimin tamamini soktum
- +1 yıl
Kızlık zarı genelde birkaç yerden yırtılmaktadır. Kızlık zarının yırtılması sırasında kısa süreli ağrı ve yırtılan dokular sebebiyle bir süre kanama olabilir. Kızlık zarının yapısına göre ağrı ve kanama miktarı değişebilmektedir. Kızlık zarının bozulup bozulmadığı ancak bir jinekolog tarafından muayene edilerek anlaşılabilir. Herhangi bir şekilde bir kadın kendi zarını göremez veya dışarıdan birisi bakarak anlayamaz.
Soran+1 yılHimmmmm ooof illa yolum doktor yani :(
- +1 yıl
evet utanılacak bır sey yok sen sadece doktorunu bayan olarak secersın
Soran+1 yıl:) cok tesekkur ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBekaret zar da değil kafada zarını bozmayıp kendini bozan kızları da görüyoruz
30 YorumlaMal mısın ya. Ben bile gördüm burdan bozulmadığını.
11 Yorumla
Soran+1 yılNiye dalga geciyorsun :(
+1 yılbüyük ihtimal bişey yoktur en fazla zedelemiştirsin ondada bir sorun olmaz
00 YorumlaKuvete su doldur gir icine otur. Baloncuk cikacak mi bakalim. :D
11 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani :s bakire olmayinca "vajinal fortlama sesi" mi oluyor? Eyvaah :(
+1 yılBir daha parmaklarını sok kan gelirse daha önce bozulmamıştır :)
11 Yorumla
Soran+1 yılOfff :( herkes neden dalga feciyor
İşin ilginç yanı o yaşta bakireliği bilmeyip masturbasyonu bilmen.
22 Yorumla
Soran+1 yılHayatimdaki ilk ve son masturbasyonumdu o korktugum icin bir daha hic yapmadim yazmisim ya denemek amaciyla nasil bir seymis diye
jinekolog senin nasıl yırttığınla ilgilenmez git baktır.
012 Yorumla
Soran+1 yılHimmmm
Soran+1 yılAnal delik ile idrar deliginin tam ortasinda, klitoral duvarlarin dibinde. Bunu mu sordunuz? Yoksa bakire olup olmadigimi anlamama mi yardimci olacaksiniz cunku cok endiseliyim
Soran+1 yılYaa dudak diyecektimde utandim
- +1 yıl
idrar çıkan deliği biliyorsan tamam diğer delik vajina girişi oluyor eğer hymen sağlamsa dediğin gibi nokta kadar delik olur sağlam değilse delik biraz daha belirgin ve büyük olur bir de çevresinde hymen kalıntıları olur belli eder yani kendini. yalnız anlamadığım bir nokta var şu an senin için hiçbir yararı olmayan zarı niye bu kadar kafaya takıyorsun yırtılmışsa yırtılmış
Soran+1 yılNasil yarari olmayan? Ben ileride karsima cikip evlenecegim kisiye temiz olarak gitmek istiyorum kendi kendime bozdugumu nasil ispatlarim biriyle yattigimi falan dusunur halbuki kimseyle cikmadim
Soran+1 yılHymen kalintisi nasil bir sey
Soran+1 yılOooof oyle degil iste :( ben kendimi kirli hissettim su an :( tedirgin oldum :( kendi kendime ettim
Soran+1 yıl:( Çok haklısın :(
İçi su dolu küvete otur, alttan hava alıyor baloncuklar çıkıyorsa üzgünüm zarın pörtmüş.
11 Yorumla
Soran+1 yılbu bilimsel bir şey mi? spor yapınca biraz oluyordu
+1 yılbirşey olmamıştır korkma öyle bir parmakla yırtılmaz
10 Yorumla
+1 yılIyi ki bisikletten duşup yirtmamissin
218 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka anlayamadim?
- +1 yıl
Yk genelde kizlarin zarla ilgili bahaneleri bisikletten dusup yirtildi olurda
Ama snn anlattign daha mantikli geldi bana. Bu şekilde bozduysan suçlu dglsn
Soran+1 yılAgzima sicmak istiyorum Insallah bozulmamistir o yasta nasil yaptim ben o beyinsizligi ben ne yapacagim bozulmussa eger. benimle kim evlenir. kendim ettim kendim buldum :(
- +1 yıl
Neden evlenmesinler? Öyle dusunme. Cikar elbet biri.
Soran+1 yılOoff :( kendi kendimi kirlettim
- +1 yıl
Saçmalama. Sen ister miydin böyle olmasini? Yuregın temiz senin belli bu yani. Yalanda söylemiyosun sonuçta. Uzme kendini
Soran+1 yıl:( :( :(
- +1 yıl
Asma yuzunu hemencik
evlilik mi dusunuyosun?
Soran+1 yıl:( Kocamı düşünüyorum inanmaz diye :(
- +1 yıl
Oy oy kıyamam ben sana
Inanir üzme sen kendini
Soran+1 yılYok yok doktora gidip içimi rahat ettirmek istiyorum :( Başka yolu yok İnşallah doktor bakiresin der de dünyalar benim olur :(
- +1 yıl
Demezse?
Soran+1 yılHayatım kararır depresyona girerim :(
- +1 yıl
Aman depresyona giriyim deme
Tavsiye etmem :D
Soran+1 yıl:) :) :)
- +1 yıl
Gel ben seni alayım kız
sjptmwtjqlp
Soran+1 yıl:( Dalga geçme
- +1 yıl
Vallaha ciddiyim.
Iyi bir kiza benziyosun
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çok üzülüyorum size. . Böyle olmayın
24 Yorumla
Soran+1 yılbacım gözüyle mi baktın? anlamadım :(
Soran+1 yılEvet :( Çok haklısın :( Allah ne güzel yaratmış sapasağlam ben niye gidip kendi elimle mahvettim ki :(
Üzülme bn seni alirm tnsnk şart tabi tanımadan olmaz bir tanıtım zaten anlaşılır kzlik sorun değil kimseyle ilişkiye girmedim öpusmedim de
00 YorumlaHymen zari yaaz gelir
13 Yorumla
Soran+1 yılHımm çok teşekkür ederim :) Çok sağolun
+1 yılBakiresin hala
15 Yorumla
Soran+1 yılOoof dalga gecme :(
- +1 yıl
Bunun neresi dalga anlamadım sen kendinle uğraşılmasını mı istiyorsun?
Soran+1 yılYoook sadece aciklayici yazmadigin icin dalga gectigini dusundum
- +1 yıl
Açıklaması besit. İlişkiye girmemişsin. Seni kontrol edecek doktor da senin yaptiginin aynisini yapacak. Hem bunu neden bu kadar dert ediyorsun ki. Nice bakire kız var. Denemedigi yok. Kızlık zarına kadar iliskiye giren mi dersin. Arkadan sevisen mi. Bunlar da bakire ama ruhun temiz olması daha önemli değil mi?
Soran+1 yılHımmmm :( :(
+1 yılOo snde cok abazaymissin zamaninda
01 Yorumla
Soran+1 yılyok be ilkti ve son oldu bir daha yapmadım
Anlamanın bir kaç yolu var
06 Yorumla
Soran+1 yılNasil? Lutfen alay etme
Soran+1 yılYok sagol abazalar basa bela
Soran+1 yılAyyy özür dilerim. :( :)
Soran+1 yılNasıl?
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sen anlayamazsın doktora gitmen gerek
10 YorumlaJinekolağa anlatmak zorunda değilsin
01 Yorumla
Soran+1 yılJinekologa gitmek istemememin sebebi bilgisayar kayitlarina falan alirlar beni mesela psikologa gidince baska hastanede siz psikiyatrise gorunmussunuz diyorlar oyle bir korku benimkisi
+1 yıldefloration videolarını izle yardımcı olır sana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok ya öyle gitmez rahat ol
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılBozulduysa yardir skinti yok
00 Yorumla
+1 yılParmak bozmaz.
05 Yorumla
Soran+1 yılNereden biliyorsunuz :( psikolojim cok bozuldu
- +1 yıl
Sanırım sende cahiller akademisindensin. Vajina içine parmak girdiyse bozulmuştur.
Soran+1 yıl@visnelibira eyvahlar olsuuunn :( :( kendi kendime bozdugumu nasil ispatlarim ileride karsima cikip evlenecegim kisiye
- +1 yıl
canım ilk önce doktora bir görün bozulduysa da diktirirsin
Soran+1 yıl@visnelibira ooof ne salak bir insanim ben kendi kendime bozup diktirmek ne aptalca ve uzucu bir sey
Git kontrol ettir utanacak bisey yok
00 YorumlaAboooo
13 Yorumla- +1 yıl
Profildeki kiz kimdi ya
Soran+1 yılYaaa :(
Cinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. Dr git
10 Yorumla
+1 yılİğrençlik mi 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDr a gitti
04 Yorumla
Soran+1 yılGidemem evden çıkmama bile süphelenen ailem var yani nasil anlatsam ben yalan soyleyemiyorum dr'a gitmek beni tedirgin eder
Cevap sahibi+1 yılAnladim ozele bir yaz bir yontem solicm
Soran+1 yılYok sagol
Cevap sahibi+1 yıltamam :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılolmaz bırsey
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!