Arkadaşlar kız arkadaşımla bir ilişki yaşadık ama spermin vajinaya girip girmediğini bilmiyoruz. Yani kullandığım prezervatifi cıkardığımda ucunda bir damla vardı şüphelendim yırtıldı mı acaba diye. Herneyse biz her ihtimale karşı ELLA denilen ertesi gün hapından almayı düşünüyoruz sizce sperm girmediyse bile bir yan etkisi olur mu kullanan varsa yardım edermisiniz işe yarar mı?
Cevabın nedir?
Bende kullanmıştım elladan.
Yan etkisi yok denecek kadar az..
İçeriğindeki , Ulipristal Asetat adlı maddeye alerjisi yoksa rahatlıkla kullanabilir..
Sadece normal bir doğum kontrol hapından ❌3 katı etkili olduğu için hormon dengemi altüst etmişti benim.. Baş dönmesi yaptı ve göz kararması yaptı bende.. Reglim uzun ve az sürdü..
Yalnız bilmekte fayda var ki , ertesi gün hapları bir rutin doğum kontrol yöntemi değildir.. Sık kullanılmaması gerekir. Ayda 1 kezden fazla kullanılmamalı.
Aklına takılanı sor görüş olarak.
Not : vakit geçmeden içsin hapı.. Ne kadar geç yutarsa etkisi o kadar azalır..
Teşekkürler.19 Yorumla
Soran+1 yılAnladım yani aslında bellide değil olup olmadığı eğer olmadıysa yutsa bile bişey olmaz dimi?
Soran+1 yılFiyatı hakkında bilginiz var mı peki? cok mu pahalıdır
- +1 yıl
Icınde dans ederım
Soran+1 yılbaşka çeşitleri var mı ucuz yoksa piyasada sadece ella mı var
Soran+1 yılTamamdır teşekkür ederim. Dün aldım verdim kullandı
Gizli Üye(36-45)+1 yılYan etkisi spermle ilgili bişey değil. bazı yan etkiler olacaktir. hap aldıktan sonra adet dönemine yaklasik bir hafta kala ön kanama gelecektik adet dönemine kadar devam eder daha sonra normal adet kanaması gelecektir kaygilanacak bişey yok normal bir etki. ya da adette gecikme yapabilir onun içinde kaygilanmayin hapin gösterdiği bir etkidir. bir dahaki adet döneminde düzene oturur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılElla hapini 72 saat icerisnde kullanirsa hamile kalmaz, yan etkisi hapin kendi yan etkisi, spermin girip girmemesiyle bir alakasi yok.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılAdetine kaç gün varmış onu öğren ilişki olduğu gün?
12 Yorumla
Soran+1 yılDün oldu bu olay adeti her ayın 23 ünde
- +1 yıl
prezervatif yırtık değilse sorun olmaz. zevk suyu olabilir ucundaki.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5 gün içinde o hapı içmesi lazım ama ne kadar erken içilirse o kadar iyi.. yan etksii adette gecikme ya da erken olma söz konusu oluyor başka bir yan etkisi yok
12 Yorumla
Soran+1 yılPeki hamilelik söz konusu değilse yani gördüğüm şey benim spermim değilde sıvısıysa. yani hapı boşa salladığımızdada bişey olmaz heralde dimi
Cevap sahibi+1 yılolmaz bişey sadece hapı içtiği için adet in de bir oynama olur
- Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılTabiri caizse metabolizmanın m.. k o haplar. Her türlü yan etkisini gösterir.
00 Yorumla Çok büyük bir yan etkisi olmaz ama ne kadar erken kullanırsa okadar iyi zaten reçetesinde yan etkiler yazar.
00 YorumlaUfak bir hayal kirikligina sebebiyet vereceğim. Hepsi garantisiz.
00 Yorumlayan etkisi olmaz.. hemen kullansın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYan etkisi yok
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem