fantaziniz varmı merak ettiğiniz yaşadığınız veya yaşamayı merak ettiğiniz?
benim arabanın ön koltuğunda sevişme evlenince eşimle yaşamak isterim
benim arabanın ön koltuğunda sevişme evlenince eşimle yaşamak isterim
Bu on koltukta ne varsa kizlarda bir on koltuk sevdasi var daha anlamis degilim bir kac kizdan daha duymustum on koltuk fantazisini
arabanın arka koltugu daha rahat
In koltukta 2 kisi :/ gozumde canlandiramadim.2 koltugun arasi daha uygun bence.ferah ferah
kucagina oturdugunu dusun kocanin oyle demek istedm
canlandıran canlandırdı merak etme nilca :)
bende deneyim diğer modeli bir ara canlandırmayı yani
Cevap
29Cevap
arabada sevişmek, duşta sevişmek vs vs gibi şeylere fantezi denemez. Fantezi demek gerçekleşmesi çok zor veya imkansıza yakın hayaller demektir.
Sekreter patron fantazisi ozellikle mali musavirligim olursa karimi sekreterim yapacam sen dusun gerisini
O uyurken,usulca yumuşak hareketlerle ellerini ellerime kenetleyerek arkasından (anal değil) göbeğinin altına ufak bir yastık da sonradan yerleştirirsem :)
hipodrom'da.. atların önünde :PP saka tabiki yok öyle dısarıda fantazilerim ama evin icinde olabilir :D
jilet masajı. Duyduğum ilk günden beri aklımda. Bir gün mutlaka yaptıracağım ve yapacağım...
keskin bir jilet alınır. Vücuda bastıra bastıra küçük hareketlerle gezdirilir. Jiletın her an kesebileçegi düşüncesiyle ani kasilan vücut tepki verirse kesilir tamamen teslim olup gevşemen gerekli... Mükemmel bir his bence...
Soruyu sadece bayanlara sorsan ilginç olabilirdi ama erkeklere fanteziniz var mıdiye sormak... :)
böyle uzun yolculuk esnasında arabayı yol kenarına çekip arabanın yola bakmayan kısmında (dışarıda) seks yapmak istiyorum şahsen :d
şöyle yamaç paraşütuyle gün batımında altımızda deniz karşımızda son demlerinde güneş havada püfür püfür sevişme nasıl olur acaba :)
Fantazi bolda ben fetiş bulamıyorum yahu
Bugün buluyorum..yarın neye fetiş olduğumu unutuyirum
Emanuel emenike ya..
Balkonda, otobüste, havuzda, denizde, kaplıcada, ormanda, teknede, cinsellik yaşadım. Ayrıca iki kadınla aynı anda 3 kez yaşanmışlığım oldu.
Bezlenip sevişmeyi hayal ediyorum hep. acaba eşim olacak kişi bunu nasıl karşılar.
kişiye özel havuzda gece.kimsenin olmadığı bir yer sadece havuzun iç aydınlatmaları yanıcak
ooo neler var nelerde sonra siteyi kapattıran kişi olmak istemem...
arabanın arka koltugunda olmazmı.bende mutfagın sol köşesinde yapmak isterim.en buyuk fantazimdir
zor fantazi sninki yakalanma riski çok, hiç bir erkek karısıyla birlikteyken o riski göze almak istemez.
ama heycanli
ofiste masanın üzerinde sevişmek benim hayalim. kadınımı masnaın üzeirne yatırıp eteğini sıyırmak... hem kendinden geçmek hem de insanların duymaması için kendini kontrol etmek
agzinimi bahlican:)
hayır ama o anı izlemek, kendini kaybetmesi ve hakim olması arasındaki o gel gitlerini izlemek tam o anlarda gözlerinin içine bakmak bunun düşüncesi bile beni tahrik ediyor.
evet ya
sen çlışıyormusun, iş yerinde hayal ettinmi hiç
oo hemde cok. ben sert severim
:)
ön koltuk sakat bence vitese düşersiniz kötü olur birde 5 teyse daha kötü:) arka koltuga geç bence
daha heycanli kucaginda oturmak adrenalin vs
valla ben her fantaziyi yaşadım çok abartılılar hariç Ama hiç biri faztazi olsun amaçlı değildi En çokta o araba fantazisi
senin ki ne benzer D:
:)
sevg. var mı , yoksa hayal mı bunlar :D
varda seks hayatimiz yok
hmm anladım :)
Partnerimin güzel bir deepthroat yapmasını isterdim.
ormanlık alanda ypmak
arabada kucağına oturarak harika olur
evet tatlim
:))
nasıl bir ruh hali bu :D arabaymış :D
sıradan fanteziler bunlar
sen soyle
mesela birinin ya da birilerinin yanında sevişin..sadece izleme.. dahil olmak yok..
hayatta
arabada havuzda duşta otelde vs vs bunlar herkesin yaptığı şeyler.. normal artık..mykonos a çıplaklar plajına gidin..mesela..
ya senin fikrin nedir?
fantezi bile denemez hatta
bağlanma , tecavüz ,ve ayaklarımla ilgilenmesi
Ne arabaymış arkadaş :)
ayyy bende evlnnce kocamla yapcam ondan
Sürtünmeden alev çıkartana kadar sevişmek
traktör biçerdöver fantezilerim var
arabanın arka koltuğu
Sevgilimg*tdeliğini yalamak ve koklamak.
Eşimin ayaklarını yalamak isterim :)
erkekler tuvaletinde
3 kızla 5 yıldızlı bir otelde 5 saat
aslında cok var :)
belki olabilir...
balkonda yapmak
fiili livata
footjob...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar