Prezervatif ince bir yapıya sahip güzel bir doğum kontrol yöntemidir. Prezervatifler doğum kontrolünün yanında aynı zamanda da fiziksel bir bariyer oluşturarak kişiyi cinsel yolla bulaşan hastalıklardan da korurlar. Prezervatif aynı zamanda ucuzdur, yan etkisi azdır ve bu yüzden en iyi ve en kolay ulaşılır doğum kontrol yöntemlerinden biridir.
Prezervatif zevki engeller mi?
Prezervatif kullananlar genellikle prezervatifin zevki engellemediğini söylerler. Çünkü prezervatifler oldukça ince malzemelerden yapılmışlardır. Bu yüzden birleşim sırasında hissin kaybolmasını engellemezler. Aynı zamanda birçok farklı prezervatif çeşidi bulunur. Bu prezervatif çeşitleri iki tarafın da cinsel ilişkiden aldığı hazzı arttırırlar.
İnce prezervatifler nelerdir?
İnce prezervatifler normal prezervatiflere göre çok daha ince bir yapıya sahiplerdir. Bu sebeple ince prezervatifleri prezervatif hissinden hoşlanmayan insanlar da sıklıkla kullanabilirler. Açıkçası ben de genellikle ince prezervatifleri kullanıyorum. Çevremden duyduğuma göre ince prezervatif kullananlar yorumları da gayet iyi oluyor.
OKEY Hisset
prezervatif kullananlar
OKEY Hisset ince prezervatif arayanlar için güzel bir alternatif OKEY Hisseet hem ince hem de aromalı bir prezervatif olarak cinsel ilişki sırasında zevki çok fazla arttırıyor.
OKEY Zero Extream
OKEY Zero Extream kabartmalı bir prezervzatif. Ve aynı zamanda kabartmalı prezervatiflerin de en incesi. Aynı zamanda şeffaf bir prezervatif de.
OKEY Nirvana
prezervatif kullananlar yorum
OKEY Nirvana benim favori prezervatifim. OKEY Nirvana ile aldığım zevki prezervatif olmadan bile alamıyorum. Neden diye sorarsan OKEY Nirvana içerisinde afrodizyak etkili orgazmax jeli bulunduruyor. Bu sayede kadınların orgazm olmasını oldukça kolaylaştırıyor. Eğer cinsel ilişkiden alacağın zevki arttırmak istiyorsan kesinlikle OKEY Nirvana'yı denemelisin.
Evet işte prezervatif yorumları ve en iyi prezervatifler bu şekilde. Birçok doktor da prezervatiflerin cinsel yolla bulaşan hastalıklara engel olmasından dolayı prezervatif kullanımını öneriyor. Bu da aklında bulunsun.
Aslaaaaa... Ne sıcaklık - ne ıslaklık, ne kayganlık -- birde latex alerjisi iki taraf içinde... sabaha kadar yansın dursun kıpkırmızı olarak... bol bol Teramisin sür geçicek diye... iğrençlik ötesi birşey... Geri çek karnına veya sırtına , beline boşal bin kat iyi, güzel... Birde partnerin tenindeki spermin sıcaklığıyla ikinciye orgazm yaşıyor...
Ey İman incisini bir ekmek karşıIığı veren. Ey gönüI mâdenini bir arpaya feda eden. Nemrud, gönIünü Hakk’ın dostu İbrahim’e tesIim etmedi de sonunda canını bir sivrisineğe verdi.
Prezervatif kullanana kadar et ete deymesi dünyanın en güzel duygusu derdim. Fakat ultra ince prezervatif kullandıkdan sonra ve içindeki o kimyasal sıvısı yüzünden penisin vajinaya her giriş çıkışında zevkin daha çok arttığını gördüm ve 4 kızla prezervatifsiz yattıysam 30 kızla prezervatifli yattım sen düşün.
sağlık için korunmak şart dostlar. zevk almıyorum ayağı yaş ayak. yarın bir gün olurda evliliğinizden zevk alamaz başka kadınlara giderseniz, başka kadınlarla ilişkiye girer, prezervatif kullanmazsanız, hayatınız alt üst, üst al, köşe yan olacaktır. evli dahi olsanız kullanın. neyin ne olacağı belli değil şu hayatta. eşiniz bile sizi sulu dereye götürür susuz getirir. çok güvenmeyin ve böbürlenmeyin.
A şıkkı diyorum zevk alamasamda ruhum doysun. yeter.
En İyi Cevaplar