Penisimi Mermerle yaptığım antrenmanlarla egzersizlerle büyütüp kalınlaştırmayı keşfettim sizce piyasaya nasıl açılırım?

Mermerle yaptığım antrenmanlar ve egzersizlerle penisimi büyütüp kalınlaştırmayı başardım... İlaçlara gerek olmadan %75 başarı olasılığıyla piyasaya surebileceğim patentini alabileceğim bir çalışma içindeyim bilimsel olarak şu ayda şu kadar büyüme sağlanır diyemem ama ortalama uzunluğu felan bulmak adına çabalıyorum çevremdeki arkadaşlarım da bu yöntemi kullandı ve en düşük uzama ayda 2.7cm oldu en iyi verim ileriki aylarda oluyor 3 -5 ay arası çalışmalarla 10 cm uzama kaydettik yapıya goredeğişiyor ama en az 7cm uzuyor...Çevremde test ettik en az 7cm uzama olmuştu... Şu anda bekarım 1.78boy 73 kilo 25 yaşındayım 17cm
penisim 4 ay sonunda 23.5 cm ve penisim kalınlaştı işaret ve başparmağımla sarmaladığım penisimi artık tutamıyorum kalın geliyor 3.5cm daha kalın...

Güncellemeler
+1 yıl
Osmanlıda mermere ellerini vurarak çalışan askerler ellerini büyütüp guçlendiriyorlardı banyoya girdiğimde ortalama 10dk elimle tutup mermere şap şap vuruyordum yatay olarak penisimin genişlediğini ve büyüdüğünü gördüm.. Mermerle ezmiyorum küfretmeyin inanmayan defolsun gitsin.. Kufretmeye gerek yok aldığınız ufacık ilaçlarla büyüdüğünü iddea ederlerken inanıyorsunuz egzersiz dediğim zaman inanmıyorsunuz... İnsan vücudunda egzersizle gelişmeyecek büyümeyecek yer yoktur unutmayınız...
Güncellemeler
+1 yıl
Sitede 15cm üstü penis yok anketlerde görüyoruz... Benim vaadetmiyorum gerçekleştiriyoruz... Arkadaş çevremde bu yöntemi uyguluyorlar en küçük gelişim gösteren 19cm dir 1ay tamamlandı 2. ayında o da artık bize yetişebilir
Penisimi Mermerle yaptığım antrenmanlarla egzersizlerle büyütüp kalınlaştırmayı keşfettim sizce piyasaya nasıl açılırım?