bir senedir beraberiz anal oral yaşadık sürtünme falan sadece kızlığım kaldı onuda istiyormuş fakat benden istiyorum dememi bekliyormuş sonra onu suçlamamam için bende çok istiyorum onu ama biizm sonumuz yok ne yapmam lazım verip diktirsem olmaz ilerdeki eşime haksızlık olur vermesem dayanamıyoruz ki sürterken birgün kayacak bu gidişle o benim olduğun zaman herşey değişcek diyor ama bir erkeğe ne kadar güvenebilriizki napmam lazım
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılVerdigin anda ayrilacak. Ama ver senin hakkin budur yani diktirsem haksizlik olur diyorsun bir de utanmadan. Bekaretin kalsa ne olur her seyi yaptiktan sonra. Sadece oranda zarla evlenince mi haksizlik etmemis olacaksin? Onun icin cinsel bir obje oldugunu bildigin halde vermeden duramiyorum diyorsun, basina gelecekleri coktan goze almissin zaten sen.
210 Yorumla
Soran+1 yılyeterli oldu bu tamam ;)
Cevap sahibi+1 yılCok sinirlendim, ozur dilerim kaba konustugum icin.
Soran+1 yılkaba konuştn çünkü evlenceğim kişide çok temiz olmaz belkide bunla evlenirim kader kısmet
Cevap sahibi+1 yılBunla evlenecegini hic sanmiyorum. Belki evlenecegim adam da temiz olmaz diyerek cilginlarca sevismen cok yanlis ki zaten su anda da temiz degilsin ki. Bekaretin duruyor olsa ne olur, onun disinda butun zevkleri yasamis ve yasatmissin. Bence hala bakireyken birak daha ileri gitme bosver. Zaten ciddi dusunuyorsa bekaret de bekaret diye tutturmaz. Tutturursa koy kapinin onune, sen koymazsan o gider zaten bekaret verecek baska kiza.
Soran+1 yılbu benim ilkimdi zaten bazen bunlara bile pişman oluyorum zaten haklısın o kalsın nolur nolmaz
Cevap sahibi+1 yılMutlaka kalsin. Onemi yok ilkinmis 5. nmis 100. nmus, biraktiktan sonra ortada kalan sen olacaksin. Dedigim gibi vermedin diye ayrilirsa ustune bir de uygun yerine tekme atip sen onu yolla.
Soran+1 yılo yüzden ayrılırsa zaten tek açıklaması var amacı odur yani
Cevap sahibi+1 yılOnu diyorum iste israrlari abartip kesin sekilde reddetmene ragmen yakani birakmazsa da amaci odur, hic ugrasmayip vermiyorsan gule gule derse de ayni. Her halukarda tekmeyi vurup kovan sen ol, aciz duruma dusen olsun.
Soran+1 yılyapmayalım dedm tekme vurmadı bakalım
Cevap sahibi+1 yılİyi bari ugrasmak zorunda kalmadin. O mecazi tekme vurmaya kalkarsa sen gercegini vur ama, son sozu o soyleyemez.
En İyi Cevaplar
Tokmağın değmediği yer kalmamış bir davul patlamamış. Geleceğim yok diyorsan diktirmektense vermemek daha mantıklı:/
710 Yorumla
Soran+1 yılöylemi dersin
Soran+1 yılaynen bir o kaldı
Soran+1 yılkafam çok karışık ya
Soran+1 yılaynen pek taraftar değilim işte istyrmda ama pişmanda olurum bunuda biliyorum
Soran+1 yılyok onu istiyorum ama pişman etmesinden korkuyom işte
+1 yılHer turlu halti yemissiniz ama eger kizligini verip diktirirsen ilerdeki esine haksizlik olucagini dusunuyosun oyle mi. Şu an olmuyo haksizlik yani 😏😏😏😏😏😏 kezban
25 Yorumla
Soran+1 yılne alaka salak sonuçta sölicem bunları yaptım diye sen çok düzgünsün dönde aynaya bak
- +1 yıl
Konusma tarzindanda egitim seviyenin yerlerde oldugunu gormus olduk.
Soran+1 yılcanım sen git bebek oyna ben lisans okuyorum ve başarılıyımda çoluk çocukla oynayamam.
- +1 yıl
Evet ben gidip bebeklerimle oynayim bebek yapmak icin ugrasmiyim hahahahsjdj
Soran+1 yıl:D çok komiksin canm benim :D bu rolleri geçin :D
Sen niye eşini filan düşünüyordun ki. İstiyorsan yap. Eşin bakir mi olacak sanki.
11 Yorumla
Soran+1 yılağzından bal damladı aynen öyle
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
54Cevap
Bütün deliklerini verebildiğin kadar vermişsin orasını verirsenmi eşine haksızlık olacak?
Bakiremisin sen ki?
Komik şey seni..90 Yorumla
+1 yılOnun gözünde bile değerini düşürürsün. Kısa süren memnuniyetten sonra uzun zaman pişmanlık yaşarsın. Yine de sen bilirsin.
28 Yorumla
Soran+1 yılyapma diyosun yani nasıl dile getireyim
- +1 yıl
Ben bekaretimi eşime saklamak istiyorum, ona haksızlık etmek istemiyorum de. Emin ol seni bir kez daha sever. Biraz ulaşılmaz ol, değerli ol yani.
Soran+1 yılbeni istemysn havasına girerse :(
- +1 yıl
Yok yok öyle bir havaya girmez. Ben senden daha çok istiyorum belki ama kendime engel olmam gerek de.
Soran+1 yılkonuşcam bunu. s geleceğimi düşünmem lazım dicem zara önem veren birinede denk gelebilirim
- +1 yıl
O amaçla değilde, sana daha çok değer vermesi için gibi düşün. Kolay biri olursan inanki değerin kalmaz, sadece cinsel objeye dönersin.
Soran+1 yılŞu an öyle değilmiyim sence
- +1 yıl
Bilmem
+1 yılSonra oda sana ayrildiginizda vermeseydin diyecek sonra sende ama... diyeceksin ama amadan once soylenmis hicbir sozun ve bekaretin geri donusu yoktur
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın canım dermi der
Cinsel Yaşam konusunda 764 cevap paylaştı. "ilerideki eşine haksızlık olur" demek.. Vay canına..
Ne kadar da ince düşüncelisin, hayran kaldım..30 Yorumla
+1 yılZaten her haltı yemişsin. Bakireyim diye boş yere ortalarda gezme. Bakire olmayanlara daha çok saygı duyuyorlar insanlar sizin sayenizde. Bir yandan iyi valla ya. Vazgeçtim devam et sen 😂
10 YorumlaBence senin kendi durumun icin verme
Herseyimi vermiştin o barı kalsin13 Yorumla
Soran+1 yılöylemi yapsam :(
Soran+1 yılhaklısın
Gizli Üye(25-29)+1 yılVerip diktirsem ilerideki eşime haksızlık olur diyosun, herşeyi yaşamışın bakirelik zarla sınırlı değil bence anal oral sürtünme diyosun sen ilerideki eşine yapacağın haksızlığı düşünseydin bunları da yapmazdın bu yaptığın da koca bir haksızlık
20 Yorumlayapmışsınız yapacağınızı zaten napıyorsanız yapın ama çocuk yapmayın sonra hamileyim napmalıyım diye soru sorarsın bir de onunla uğraşma
10 Yorumlaİlerdeki eşine haksızlık mı olacağını düşünüyorsun 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 çok düşüncelisin
10 Yorumla
+1 yılanal oral yapmissin zaten. eskiler der ki tef saglam da tokmagin degmedigi yer kalmamis...
30 YorumlaRuhun o... olmuş bedenin olmuş çok mu :) ver gitsin hamamına koyim.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHaha esinemi haksizlik olur. Senin ben... tum yaptiklarin haksizlik degilde bumu haksizlik. Ne iciyorsun nerde yetistirdiler seni boyoede tescilli irispi oldun bilmiyorum. Ee
00 Yorumla
+1 yılher şeyi yapmışsın zaten o zevkten mahrum bırakma kendini..
00 Yorumla
+1 yılSenin ruhundaki bekaret delinmiş; bari bedendeki sağlam kalsın.
00 Yorumla
+1 yılIlerideki esine yapmissin yapacagini zaten neyin kafasi bu
40 YorumlaEvlenmeden asla. Fakat senin bekaret kalmamış be hacı sen haksızlığa evleneceğine kişiye yapıyorsun zaten
00 Yorumla
+1 yılİnsanoğlu verdikçe fazlasını ister, onu da versen sonra?
11 Yorumla
Soran+1 yılvalla öyle abi
+1 yılYapacağını yaptın zaten ilerde ki esine haksızlık olmaz ver sonra diktir yapıyorsan tam olsun öyle de haksızlık olmuş verip diktirsende haksızlık olacak zevkini çıkar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaklını topla tabikide güvenme.
İlerde ayrılırsanız o hayatına devam eder sende bakire olmadığınla kalırsın. Sevmek cinsellik değildir.00 Yorumlazaten arkadan vermişsin , fazla bişey kaybetmiş olmazsın, tadını çıkar bence bırak seni dilediği gibi becersin , sonuçta kocana arkadan verdiğini söylesen aynı tepkiyi alacaksın
02 Yorumla
Soran+1 yılverirmi aynı tepkiyi offf
Gizli Üye(30-35)+1 yılBide soruyomusun? Git ver bir kac ay sonra burda sevgilime bekaretimi vermistim simdi ayrildik napicam diye sorularini görürüz ;)
00 Yorumlaver gitsin kendini yamalayacak birini bulursun merak etme
02 Yorumla
Soran+1 yılya o kişi bekarete önem veriyorsa
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlerdeki eşine haksızlık yapmışsın her haltı yemişşin zaten bir tek omu sıkıntı onu yapmayınca bakire erkek eli değmemişmi oluyosun? Kendini kandırma
01 Yorumla
Soran+1 yılben öyle bişey demedim bide sanki evlenceğim adam çok temiz olcak sanki
ilerdeki kocana haksızlıkmı olur sandalyeden düştümmm lann gülerken :D :D
00 YorumlaIstiyorsan yap abi kalmamis bakirelik zaten djsbshs
10 Yorumla
+1 yılOnu verdiğinde değerin kalmayacak ve o da başkasına koşacak
04 Yorumla
Soran+1 yılŞu an değerlimiyimki
- +1 yıl
Senin kızlığını almak için sana yalvarır , seni hızdı mı senin suratına bakmaz , kendi arkadaşlarına şu kızı bozdum diye ballandıra ballandıra anlatır
Soran+1 yılkarakteri düşer ama
- +1 yıl
Sana sahip olma isteğiyle zaten karektersizliğini ortaya koymuş daha karakteri ne kadar düşecek
+1 yılbu kadarını yaptın ilerdeki eşine haksızlık değil diktirmenmi haksızlık
11 Yorumla
Soran+1 yıleşimde temiz olcak değil zaten oda yemiştir bişeyler
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakire olan bir oran kalsın.
Ruhun fahiş. e olmuş belli de.
Bari oran kalsın da, vicdanını rahatlat bir nebze de olsa...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbak senin anaında babanıda siğerim boş boş konusma hala eşine haksızlık oluyomus
00 Yorumla
+1 yılyaşamak istiyosan yaşa ama yaşadığının da arkasında dur çünkü şu an bakire falan değilsin
00 Yorumla
+1 yılDaha ne verecen ayıptır sorması vermişsin zaten vereceğini bakire değilsin ki sen ?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılLafa bak yaa sen isticekmisin adam zaten istiyo nasil bir beyin var
00 Yorumla Bakire değilsin zaten.
İlerideki eşine haksızlığı da düşünüyor bak sen.00 Yorumlabenim olduğun zaman herşey değişecek.
sanki Şu an benimsin.00 Yorumla
+1 yılHer haltı ye sonra ilerideki eşime haksızlık olur de. Bravo...
00 Yorumla
+1 yılBu saate kadar ilerdeki eşini düşünmeden her haltı yemissin zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılne düşüncwem o beni düşünüyormu kim blir kmle napıyo
- +1 yıl
Boyle devam et sen
Gizli Üye(36-45)+1 yılVur kaç yapacak dikkat..
Ne var sanki onda!!
Anal ve oral varken..👍03 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ;)
Cevap sahibi+1 yılİlerde kocan denen kişi ne anal ne oral yapmaz biri çıkar... En azından içinde kalmamış olur😍
Anal gibisi yok...
Oral saatlerce yapılabilir...
Benim şahsi fikrim ve tecrübem bu şekilde!!!
Soran+1 yıloral süper analı sevemedim ama
+1 yılBakireligi hala zarı korumak sananlar var ya..
En çok da buna üzülüyorum00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu srou troll değilse gerçekse ver onuda kaşarlık yapma her boku ye davul patlamasın tokmağın değmediği yer kalmasın bakire ol yuh
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYA ver bence bekaretini benim bir arkadaşım vermişti 2 sonra çocuk geri getirdi sorun değil yerine koyarsın nası olsa yanlış abes bir davranış günah bide
00 Yorumlaverecegin ladar vermissin zaten onuda verde adama haksizlik olmasin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden sonu yok diyorsun? Eger evlenecegine eminsen ver yoksa evde kalirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılcarpediemmi diyorsun ya da ben ne halt ediyorummu diyorsun kararını ver 😂
00 YorumlaSakın oyle bir sey yapma. Kesinlikle guven olmaz.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Allah kocana obur dunyada sefeeat verir umarim
10 Yorumla
+1 yılOndan sonra beynini verde onuda şeapsın.
00 YorumlaKuruyup gideceğine ver gitsin pikachu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılver gitsin toprak olucan nasılsa
01 Yorumla- +1 yıl
Yok artık :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılsürtmek ne lan :ddd ver kurtul ya
00 Yorumla
+1 yılKızım. sen her kuşu yemissin bir kaval kalmış
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Doyumsuzuz diyo ya :D
00 Yorumla
+1 yılBakirelik falan yok ki sende..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer şeyi yapmışın bir ön kalmış onuda yap bari
00 Yorumla
+1 yıldiktrip diktirip patlatın panpa problem yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılVer gitsin hepsini vermişsin
00 Yorumla sakın verme pişman olursun
01 Yorumla
Soran+1 yılkesin
Ver gitsin ruhun patlamış kızlık ne ki
00 Yorumla
+1 yılarsız bakire seni
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden o zara kadar önem veriyorsun
00 Yorumla
+1 yılBen varken eger ona verirsen konuşmam senle
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim bekaretimi istiyor napmalıyım doyumsuzuz deliler gibiyiz ama?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne