klitorisin olduğu yerde (oralarda) 1 kıl var ve içerden geliyor sanki. hafiften çektim acıdı :( sizdede varmı? neden oldu, napıcam ben? acaba masttan zevk almamam bunun yüzündenmiydi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılkıl dönmesi olur orada o kılı cımbızla sert şekilde çekmelisin.. sakın zaman geçirme kıl dönmesi içerde büyüyor ve vajina da kıl dönmesi için çok tehlikeli bir yer kardeşim :)
12 Yorumla
Soran+1 yılya bazıları alma diyor bazıları hemen çek :/ ne yapsamki
Cevap sahibi+1 yılhemen çekmelisin onu farkedebilmen çom büyük bir lütuf sana.. içeri girerse içerde çok hızlı kök sarıyorlar.. Kıl dönmesi ameliyatı oldum 6.5 yıldır vardı bende son 1.5 senesi farkedebildim.. Acaip çok büyümüştü.. Çıkan kılları gördüm vücudumda yok o kadar kıl :)
+1 yıltüy olmaz vajen içinde son sevişmede içine girmiş takılmıştır. uzmana git. bende hekimim ilk kez duydum böyle birşey
11 Yorumla
Soran+1 yılhekimmsin? ya benimde çok tuhafıma gitti o yüzden dokunmadım. yok hiç sevişmedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılKlitorisin orda olmazki tuy
17 Yorumla
Soran+1 yıl1 tane çıkmış ordaki kattan
Cevap sahibi+1 yılİlginç genel olarak kıllı misin
Soran+1 yılevt
Cevap sahibi+1 yılBen de çok killiydim ama benim orada yoktu sanmıyorum kötü bişe olacağını tam olarak neresinde olduğunu da bilmediğim için bişe diyemicem sorum yoktur bence ama kontrol ettir hormon durumunu
Soran+1 yıldudakların birleştiği üst kısımda ama klitorisin üstüne değil dudağı kaldırınca küçük bişey ama rahatsız edici
Cevap sahibi+1 yılVücudunda çok varsa kadın doğuma git
Soran+1 yıltamam teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
18Cevap
+1 yılAcilen kurtul ondan. Kafanda yer etmiş. Zaten zevk almak ile ilgili sorun yaşıyosun. Bekleme hemen yap. Kafan rahatlsın. Zevk alma işide yeteri kadar kendini tahrik etmiyosun...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCimbizla tut cek acisada cek ic kisimdaysa elinle kopabilir. Cibizla tam dibinden tut cek
14 Yorumla
Soran+1 yılya orda kıl mı olur? korkuyorum açıkçası. elimle hafif çektim içide ağrıdı
Cevap sahibi+1 yılKorkma cek acisin bir iki gun acir gecer kokunden ciktigina emin ol ilerde daha buyuk sorun yaratir
Soran+1 yıleminmisin bak?
Cevap sahibi+1 yılBir kil hayatindan eksik olsa bisey olmaz ama orda bir fazla kil seni sikintiya sokar vikar ordan onu istersen annene gister o ceksin
+1 yılne kurmuşsun be ablacım zevk alamamanla ne alakası var çek kopar bişey olmaz :D
12 Yorumla
Soran+1 yılya hakkatten orda kıl olur mu? mast yapamıyorum çünkü zevkten çok rahatsız oluyorum acıyor biraz
- +1 yıl
olabilir neden olmasın cımbızla alıver devam et sıkıntı yapma
Gizli Üye(30-35)+1 yılKoparma zar bozulabilir 😱 kıl dan dolayı zevk alamıyor muş nelere kaldık 😄
12 Yorumla
Soran+1 yılacıyor dokununca o yüzden
Cevap sahibi+1 yılTuhhhh tuhhhh :(((((( çek kopar krem sur yarına bisi kalmaz çekmeye de ara ver yani
Cinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı. Burdaki tüy zevkini baltalamaz bir makas yardımıyla kes için rahat etsin ama çok rahatsızsan uzman doktora başvurmanda fayda var
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. Cımbızla filan alma sakın
Kıl kökünden çıkan iltihap olursa vajina içine akar
Jinekolog a git göster çekerse o çeksin10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. kıl dönmesi diyeceğim ama genel de makat da oluyor
11 Yorumla
Soraniğrenç ya! off :( neki acaba? kimsede yok mu
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılO bölgede tüy olmaz normalde.
11 Yorumla
Soran+1 yılgözeneklerden falan değil böyle delik gibi bişey ve ordan çıkmış
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki kökü derindedir doktora git o alsın ya da yok göstersin yaralarsın çok acır
10 Yorumla
+1 yılcek bişi olmaz be. kuşkun kalmaz en azından
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnunla zevkin alakası yok.
10 YorumlaTırnak makası ile dibinden kes
10 YorumlaO ne ya 😕 ilginç
15 Yorumla
Soran+1 yılve iğrenç :(
Soran+1 yılcımbızla al diyorlar ama korkuyorum
Soran+1 yılöyle yapmayı düşünüyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Hemen geliyorum sakin ol
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHastaneye git!
12 Yorumla
Soran+1 yılünlem niye
Cevap sahibi+1 yılciddi bir sorun diye düşünüyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇek kopar sende?
14 Yorumla
Soran+1 yıliçerden geliyor sanki. ve orda olması beni korkuttu
Cevap sahibi+1 yılZaten kılar içeriden gelir genellikle :)
Soran+1 yılo anlamda değil
Cevap sahibi+1 yılHe sen vajinanın içindem geliyor diyorsun ya kılla zevk alma arasında bir bağlantı yokturda isterse n bir git hormon testleri yaptır
+1 yılNe alaka ya
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcımbızla alabilirsin
10 Yorumla
+1 yılmastan zevk almıyormuydun
00 YorumlaCımbızla al
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGetir ben koparayım :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. Lazer ol
10 YorumlaHani bakiyim nerede
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında