+1 yılBenim eşimde beni 2 senedir oğlumun gittiği kurstan bir öğretmen veli lile aldatıyormuş. Ramazanda tedaviye diye çıktı. Bir ihbar üzerine onu barda kadınla içerken yakaladım. Cinsel ilişki olmadığını sadece sohbetinden keyif aldığını söyledi. Telefon ayrıntısına baktım. Iki senedir sürekli sabahın altısında gecenin ikisinde konuşmuşlar. Telefonunu incelemeye verdim. Aşk mesajları çıktı. O kadın sandım. Meğer bir aydır oğlumun okulundan başka bir kadın'la görüşüyormuş. O kadın benim yanında eşime asılmıştı. Bende uyarmıştım. Kadınla okulda sürekli karşılaşıyoruz. Her karşılaştığımızda yüzsüzlük yapıp bana sataşıyor. Mahkemelik olduk kadınla. Öğretmeni bimere şikâyet ettim. Birşey çıkmadı. Eşim kendisini affettirmek için elinden geleni yapıyor. Ama sindiremiyorum. Ben çalışan bir kadının ve yaşını hiç göstermiyorum. Kadınların ikiside benden çirkin ve kilolu. Macera aradım diyor. hayatım boyunca onu gözle bile aldatmadım. Ve inançlı biriyim. Simdi aklımda intikamdan başka birşey yok. Bende en kısa zamanda birisiyle tanışıp onu aldatmayı düşünüyorum. Bence iyi yapmışsın. Erkekler yapınca olur hatalar deniyor da kadın yapınca orp oluyorsun. Aldattıysan haketmiş için rahat olsun.
44 Yorumla- +1 yıl
Takip eder misin yazamıyorum sana
- +1 yıl
İntikam almak isteyebilirsin ama çocuğun bunları öğrendiğinde onun ne hissedeceğini hiç düşünmedin mi?
- +1 yıl
Merhaba telefonu incelemeye verdim dediniz, bende bir mesaj yakaladım ama diğer tüm mesajları silmiş. Silinmiş eski mesajları nasıl bulabilirim bi uzmana mı verdiniz? Özelden bana yazabilir misiniz
En İyi Cevaplar
+1 yılHikayeyi tam anlatmamışsın ki sen.Kötü zamanlar geçirmişsiniz,duygusal ve fiziksel yakınlıktan yoksun kalmışsınız bir süre.Uzaklık girmiş aranıza,sen de hem yeni evli olmanın hem de bu gerçeği öğrenmenin verdiği psikolojiyle eşinden başkasına vurulmuşsun.Etkilenmişsin.Duygusal hasardan kaynaklanan bir şey bu,yoksa neden sevdiğin birini üzesin.Çocuk sahibi olamamak çok sorun olacaksa eğer ayrılın diyeceğim ama bunu da istemezsin sanırım.Neyse,eşine haksızlık etmişsin,ona söylemeden olmaz.Vicdan azabı ile yaşanmaz.Öbür dünyadaki hesabını sen zaten tahmin ediyorsundur,cehenneme gideceksin ulan da demicem benim haddim değil.Umarım herşeyin hayırlısı olur ne diyeyim.Yazık olmuş :S
50 Yorumla
+1 yılsana gerçek duygularımla cevap verirsem çok kötü sözler ağzımdan çıkabilir. ama sonuçta pişman olmuşsun. eşini aldattığın kişiden kurtul gönder gitsin. onunla ilgili ne fotoğraf ne video hiçbir şeyin kalmadığından emin ol. ileride karşına çıkabilecek hiçbir şey kalmasın. eşine sarıl ve ona hiç olmadığı kadar sıkıca sarıl. dua et tövbe et. ve bu düşüncelerden kurtul. sonuçta herkes yanlış yapabilir. bunu ona söyleme sakın ve mutlu olmaya bak. kendini de kontrol et hamile falan olma. telefon numaranı değiştir gerekirse oturduğun evi de değiştirin hatta ilk tayinde çıkın gidin başka yere. sana ait sosyal sitelerden uzak dur. sil onları. kısacası eşine ulaşabileceği hiçbir şey bırakma. ve dua et bağışlanmak için. hepimiz hata yaptık bu kadar büyük olmasa da yaptık. üzülerek bir şey yapamazsın. eşine bu olanları söylersen daha kötü şeyler olabilir. o yüzden sus ve bir daha bunları düşünme. at kafandan gitsin. kimseye anlatma sakın. en yakınına bile. bir şey ne kadar az bilinirse o kadar iyidir.
50 Yorumla
+1 yıl
Sonra baktım bir toplum var ki, önlerine bir sofra kurulmuş, üzerinde benim gördüğüm etlerin en güzellerinden kebaplar var, etraflarında da leşler var. Onlar, o güzel etleri bırakıp bu leşlerden yemeğe başladılar. “Bunlar kim? Ey Cebrail!” dedim. O: “Bunlar evliyken zina yapanlardır.” dedi. “Allah’ın helal kıldığını bırakırlar da haram kıldığını yerler.” işte rabbimiz sizlere cezasi budur sizler allah sizin gibi insanlardan bizleri korusun madem boyle bir egilimin var neden insanlarin hayatlarini umutlarini yarinlerini yikiypsunuz? Bence aynanin karşina gec vicdanina seslen ben kocama layikmiyim diye sor o sana ne yapman gerektigini solicektir vesselam00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşim de beni aldattı 7 ay bir kadını sabah akşam aradı aramaların %60 ı 2 dk dan kısa sürmüş, en fazla da 20 dk konuşmuş oda 2-3 kere. ama yine de insanın aşırı zoruna gidiyor her sabah başka bir kadını yatağından uyandırması, hal hatrını sorması. Arkadaş gibiydik hiç buluşmadık diyor. Kız noterciydi eşim de işi gereği ayda en az 1 kere notere giden biri bazen haftada 2 kere gitmesi gerekiyordu ve noterde bazen 2-3 saat sıra beklemesi gerekiyordu. Sıra beklememek için kızla yakınlık kurdum çıkar için dedi. Kız işe geç kaldığı için sürekli o uyandırıyordu. Sabah konuşmaları hep 30 saniye civarıydı. Ama kızla arada yavrumlu konuştuğunu itiraf etti.
ben eşimi çok seviyordum. Çok ilgi gösteriyordum. Belki fazla ilgi gösterdim hatta. Ama bazen istemeyerek de çok eleştiriyordum sanırım. Ailesini kendisini ama hep böyle tatlı dille kırmadan söylemeye çalışırdım ama yine de hissetti demek ki onu eleştirdiğimi. Birde eşimin hiç doğru dürüst arkadaşı yok sosyal hayatı yok. İşten eve evden işe. Her akşam 6-7 den sabaha kadar benle olmak onu bunaltmış olabilir diyorum. Aldatmanın her hali yanlış ama karşınızda ki sizi seviyorsa neden yaptığınıza odaklanır. İlk başta onu ve o kızı dövdürmek istedim herkese rezil etmek istedim öfkem geçmedi. Sonra o öfkenin yerini üzüntü aldı. 2 ay boyunca her gün ağladım neden yaptı neden aşkımızı kirletti diye çünkü çok mutlu görünüyordu benimle. Ve asla yapamayacak bir insandı herkes bunu derdi şu an bunu birilerine anlatsam kimse inanmaz bile bana o öyle biri değil der. Şimdi sadece eskisi gibi olmak istiyorum onunla hatta eskisinden daha iyi bunların bir daha yaşanmaması için. Tekrar güvenebilmek istiyorum. Eğer ben değişirsem onun da değişeceğini düşünüyorum. Ama bütün bunları eğer beni gerçekten seviyorsa yapmak isterim. Sen önce kendine onu gerçekten sevdiğine emin misin diye sor. Gerçekten pişman mısın ve bir daha yapmayacak mısın? Eğer eminsen eşin seni affeder ve ilişkinizi düzeltmeye çalışır seninle.
00 Yorumla
+1 yılburadaki olumsuz şeyleri okuma bile. senin ne çektiğini bilemezler. sakın anlatayım deme eşine. bak açık konuşuyorum eşim beni aldatırsa ve bunu öğrenirsem yemin ederim önüme gelen herkesi öldürürüm. o yüzden sakın anlatma. eşinde seni soğutarak hata yapmış. ödeşmiş sayılırsınız. ayrıca buradaki insanların hepsi masum değil. özellerine insek neler çıkar boşver o yüzden buradakilerini. hata yaptın ve pişmansın sana ulaşabilecekleri her şeyi yok et ve eşinle mutlu olmaya bak. çocuğu olmuyorsa bile evlatlık edinin. şahsen benim çocuğum oluyor ben buna rağmen evlatlık edinmeyi düşünüyorum. sen cesur birisin kimseyi dinleme. kendine çeki düzen ver kalk ayağı ve dimdik devam et yoluna. herkes hata yapabilir. önemli olan hatayı düzeltmektir.
52 Yorumla
Soran+1 yılönüne gelen herkesi öldürüpte yıllarca hapis yatmayı göze alabilecek kadar neden gözün döner peki
- +1 yıl
sinirlendiğimde kendimi kontrol edemiyorum. gözüm döner çünkü sevdiğime başkası dokunmuştur buna katlanamam. sevdiğime dokunan kişiyi sülalesiyle yok etmeden de rahat etmem. sevdiğime gelince ona belki karışmam ama bundan sonra benden çok şey çeker. o yüzden anlatma. ki bana bakma ben sorunlu biriyim. olmuş bir kere yapacak bir şey yok. neler çektiğini bilemeyiz. bir insan bunu yapıyorsa çok zor durumda kalmıştır.
burdaki erkeklerin dedigine kulak asma ilk olarak... hepsi ayni boku normal biseymis gibi yiyor ama bunu kadin yapinca binbir hakarete kalkisiyorlar. Sen aslinda aciklamasini gayet net yapmissin, iliskinizdeki sorunlar sebebiyle ruhsal bir bosluk yasadigin icin boyle birseye giristigini dusunuyorum, esine anlatman cozum getirmekten cok, ona kendisini daha eksik hissettirip daha da kotu sonuclar dogurabilir. sadece saglam kafayla otur ve dusun, bu hayat senin hayatin omur boyu cocugun olmdan yasayabilirmisin, bu adami sevebilirmisin, cevaplari kendine ver
01 Yorumla- +1 yıl
mükemmel insan cevap yazdı, alkışlayın gençler
ya canım sen bu erkeklere aldırma sankı kendılerı sütten çıkmıs ak kaşık şerefsızler ya yorumlara bak kırk kısıyle yatıp kalkıor hıc bıse olmamıs gbı davranıolar ovunerek bıde anlatıolar kız iğrendıgını kotu hıssetıgını sölüyor sızde o duygu bıle yok beeeeeee!
70 Yorumla
+1 yılmasum kalabilmek namuslu davranabilmek bu kadar mı zor sadakat ne kadar büyük ama kolay yapılabilecek bir şey biliyor musun bu kadar basit olmamalı daha bir senedir evlisin birde yahu bu nedir yaa gerçekten bişi demicem diyemicem ağzımdan çıkanla yazılarım aynı olursa hesabımı kaybetmek istemem o yüzden sustum
50 Yorumla
+1 yılSeninkisi affedilemez bi' yasak aşk.. madem gotun başın ayrı oynuyor, neden evlenip adamın hayatını mahvediyorsun..
Kocandan seni affetmesini istemezsin umarım.. " kimse yanlışlıkla soyunup, yatağa girmez" unutma !121 Yorumla- +1 yıl
o kadar !
senin varya :( ne yaptın sen ... bence artık herşeye bir silgi çek ve seni gerçekten hak ettiğini sanan ve bence aslınsa senden cok daha iyisini hak eden kişiya ada hayatını kendin için değil onun için yaşa 33 yasında bir erkeğim ve ALLAH a buyuk laf olmasın üzerime atlasalar böyle bişey yapmam . eşim beni aldatsada yapmam . sakın sakın dıyorum ortaya cıkmasın ve sakın elalemın evli eşine bakanlarla bir daha konuşma toparla kendini :(
20 YorumlaMerhaba güzek insan; yanlış birşey yaptıktan sonra pişman olman aslında senin attığın en güzel adımdır. Geçmişte yaptığın bir hatadan kurtulmanın en iyi yolu o hatayı tekrar yapmamak için kendine söz vermek ve tövbe etmen yeterli olur. Seni seven birine yapabileceğin en güzel davranış onun samimi ve içtenliğini hak edecek davranışlar sergilemen gerekir...
Sevgi ile kal...30 Yorumla
+1 yılHatasız kul olmaz , eşinin yaptıkları neticesinde boşlukta olduğun için bu durum başına gelmiş en güzel yanı pişman olmuş olman buradaki bir çok kişi insanlık dışı olduğu için gereksiz yorumlara aldırma tövbe et , Tevbe edince temizlenmiş olursun sonra da bir daha yapma Rabbim hatasını görüp Tevbe edeni tertemiz edendir.
10 Yorumla
+1 yılHer insan hata yapar önemli olan tekrarı olmaması. Sen pişman olmuşsun. Bir daha yapma , inanıyorsan tevbe et. Yoluna devam et. Kocan çocuk durumu için sıkıntı çıkartırsa boşanma yolunu düşünür ki bu kesinlikle olmaması gereken bir durumdur. Onu mutlu et ve mutlu ol.
20 Yorumla
+1 yılöncellikle selamun aleyküm aslında seni takdir ettim yapmış oldun hatadan sebep pişman olup kusurunu kapatmak istersin. aslında yapacam şey belli git allaha yalvar burda anlatıp kendini niye küçük düşürürüyosun ki burda yazıp insanların senin üzerinde prim yapmasına neden izin veriyosun ki kendi aşaladğın belli zaten. buna gerek yok gidip yapman gerek tövbe edip namaz kıl akşam istihar edip uyumak çare rüyanda sana gösterilir asla hiç bir şeyde pişman olma ders çıkar ileriye bak. sen zannetme tek
senin derdin var senin gibi niceleri var. başka çare arama. zaman kaybedersin.00 Yorumla
+1 yılLİNÇ EDİLMİŞSİN!
hakettin haketmedin bunu tartışmıcam.
ama eşini aldatan bir tek erkeğe bile bunların söylenmeyeceğini bilmek ne kadar acı :(72 Yorumla- +1 yıl
Eşini aldatan herkes domuz bile olamayacak kadar aşağılıktır. Bu kadar basit
Cinsellik konusunda 632 cevap paylaştı. Bunun devamının geleceğini bilmeni isterim. Sorun sende değil eşinde, demek ki bir şeyleri eksik yapmış ya da bir sorun var ki başka kişilere yönelmişsin, kendini suçlama... İstediğin bir şeyi yaptın, pişmanlığın faydası yok, ya tekrarlamamak için çaba göster ya da, bununla yaşamayı öğren :)
00 Yorumlatamam ışte seninde sınavın buymuş sınavı gecemedin tabi sınav yapan varsa.bide şöyle bişey var herkes halt karistirirda kötü olmaz birisininki ortaya ciktimi ondan kötüsü yok.ben seni destekliyorum günah diye bişey yok cehennem de yok hayatını dolu dolu yasa derim kutsal bir güç olsaydı kocan sağlıklı olurdu.
13 Yorumla- +1 yıl
3 Yıl Önceki Olay Fakat LA OLUM SEN GA*ATMISIN PU*DMUSUN LA SENDE HİÇMİ ALLAH İNANCI YOK? ANLAMADIM LA SENİ EĞRİ KONUŞUYORSUN KENDİNE GEL SİLKELEN KONUŞMANA DİKKAT ET TÖVBE DE GİT Bİ ELİNİ YÜZÜNÜ YIKA YAZDIĞIN KNUŞTUĞUN ŞEYLERE DİKKATLİ BAK VE BULUNDUĞUN ORTAMLARDADA BUNLARI DİLE GETİRME ADAMI LİNÇ EDERLER
Erken yaşta evlenmişsiniz sanırım ? Bence eşinden ayrıl ben onun yerinde olsam senin gibi bir eşle devam etmezdim çünkü,Sevgilim dediğin kişiyi seviyosan git onunla evlen adamı özgür bırak
22 Yorumla
Soran+1 yılhayır çok da erken sayılmaz 1 senedir evliyiz
herkes hata yaparda 1 degıl 2 degıl sayısız gun bırlıkte olmussun.ınsallah esınde bırgun gerceklerı ogrenır
22 Yorumla
Soran+1 yılbir şey farketmez diceksin ama sadece bir kez birlikte olduk ve ben bundan sonra hiç görüşmedim çünkü çok pişman oldum
Ondan sonra ''erkekler hep aynısınız'' derler . Ne bekliyorsun kardeşim suçlusun işte gelip burda sana üzme kendini bilmem ne mi diyim desemde farketmez artık yapmışsın bir hata çekiceksin cezanı
20 Yorumla
+1 yılAnladığıma göre seviyorsun,peki neden aldattın ?
Zina bir yana,çok büyük kul hakkına girmişsin72 Yorumla- +1 yıl
Olan olmuş artık,herkes hata yapar tabiki günahsız insan yoktur..
Tövbe et bol bol,bidahada öyle bir hataya düşme,seni birtek Allah yargılaya bilir
+1 yılDurumuna yorum yapamam ben yaşamadım bana yaşatılmadı. Ancak yapılan yorumlar için: İlk taşı günahsız olanınız atsın.
30 Yorumla
+1 yılSeni dağnamak burda kimseye düşmez öncelikle burda seni yargılamak benim haddime değil. Madem böyle kötü oluyorsun bir an önce ne istediğini düşün ve karar ver hayatını düzene sok bence.
20 Yorumla
+1 yılDağdan inme yaban öküzleri,narin sinek kuşlarıyla korunmadan ilişkiye girdiğinde böyleleri geliyor dünyaya.
30 Yorumlaanlatacaksın başka çaresi yok onun seni affetmesini bekleyeceksin ama böyle birşeyi ancak seni çok seviyorsa yapabilir...
20 YorumlaUlan bir de yorumlara bakarken gördüm aynısını kocam yapsa yine yaparım pişman olmam diye bak sırf buraya yazmak için hesap açtım lan utanmaz insan sana bu dünyayı layık gören anana babana da yazıklar olsun sen sadrazamin sok testttttisimisin lan birde bo sofor pişman olmam yazmiş o adam bunu öğrensede senide o adamida yok etse
00 YorumlaYalan bir hayat yaşamak istemiyorsan herseyi göze alıp Gidip eşine olanlari anlatıp pişman olduğunu ve son kararı ona bıraktığını söylemelisin eğer seni gerçekten seviyorsa bunu bir kereliğine sineye çekecektir ama seni sevmiyorsa yapacağı herşeyi göze almalısın
00 Yorumlaburda sana teselli verenler bilmem ne diyenler acaba bu olayi kendileri yasalar boyle destek olurlarmiydi merak ediyorum. Nedense toplumumuzda böyle sacma sapan bir sey var aynisini kendi yasasa oldurur asar gecer ama baska birisi olunca. eqzantrik trajik
00 YorumlaSizin yüzünüzden kızların hepsini yargılıyolar. Yanarımda buna yanarım..
50 YorumlaAnlatıpda adamın seni affetmesini bekleme sonuçları hoş olmaz yani adamın yerinde ben olsam Sonuçları hoş olmazdı büyük konuşmayayım ama gelinlik giydirerek aldığımı kefenle gönderirim bence boşanma yollarına bak git takıldığın elemanla evlen
00 Yorumla
+1 yılpişmansan at bu hissiyatı üstünden belki eşin de seni aldatmıştır ama bence karşındakine büyük saygısızlık bu bir daha yapma fazla da takma kafana her insan hata yapabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılya öğrenirsem bende bidaha aldatırım ama bu sefer pişman olmam
- +1 yıl
sen seviyomusun onu önce netleştir eğer sevmiyosan ayrıl yani karşındakine haksızlık yapma kendine de..
+1 yılBu duygudan kurtulman çok zor.Neden evinizde helaliniz varken gözünüz dışarıda olur anlamıyorum ki.
30 Yorumlasöyle eşine. kabullenebiliyosa devam edersiniz istemiyorsa bıraksın. yoksa hayatın boyunca o vicdan azabından kurtulamazsın zaten.
20 Yorumlaonun helalligini almalisin yoksa cehennemde yanarsin ve bunu hak ediyorsun ama öyle biyer yok böyle devam et bu dünyada yediğin içtiğin ve kendini becerttigin kar.iki şey sundum seç beğen al.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılamma bayiliyorsunuz yargilamaya erkek alsatsa el kiri kadin aldatsa linc adelet neresinde amk
83 Yorumla- +1 yıl
+5000
- +1 yıl
bunun kadını erkeği yok hanım efendi sadakat sadakattir erkeğin ki farklı kadının ki farklı değildir aldatmanında bir açıklaması olmaz
Cevap sahibi+1 yılee taşlıyalım taksimde kızı napalım canım cesaretle soylemıs aldatıom pısmanım dıye ahlak dersı verenler daha cok aldatıyor emın ol
Eşinin yerinde olsam seni boşardım. Gözünün yaşına da bakmazdım .
20 Yorumla
+1 yılyaptığını söylüceksin aldatmayabilirdin yani hayat senin hayatın ama ne olursa olsun dürüstlükten yanayım
33 Yorumla- +1 yıl
ak kaşık olduğumu idda etmiyorum ! lakiin bana ömrünü vermeye and içmiş birini aldatacak kadarda karaktersizz değilim !
- +1 yıl
sen hakaretleri takma tribünlere oynayan çok neyse dediğim gibi ben dürüstlğkten yanayım sonu kötüde olsa benim görüşüm yazdığım gibi hayat senin
- +1 yıl
evlendinmi bilmiyorum ama benim o müesseye bakış açık çok farklı .. bir nevi ibadet gibiii !
taparım ben hatunumaa yaaa yeterki beni o kıvama getirip kıydırsın nikahııı... insanlar hata yapar amaa bu hataa bir başkasının hayatının a.koyuyorrsaaa kii bu saatten sonra o adamın hiç normal bir hayatı olabileceğini zannetmiyorum, yemişiim öylee hatayıı ulaaaan yook öyle bir lüxx
+1 yılOna bunu yaptığını anlat, çok pişman olduğunu, daha fazla dayanamadığını, ona söylemen gerektiğini anlat. Dinlet. Belki anlar..
21 Yorumla
+1 yılofff çok kötü bir durum eşinin yerinde olmak istemezdim :/
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılunutcaksın erkekler nasıl aldatıor bırde hıcbıse olmamıs gbı gelıp karısının koynuna girior onlar bayanlar gbı hıc ığrenme, kendını kotu hıssetme gbı bı duygu taşıolarmı yok...
evlılıgını çıkmaza sokma kımseyede anlatma zamanla gecer10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleğer vicdanının rahatlamasını istiyorsan bunu kocana anlatmalısın.. sonu boşanma bile olsa bu pişmanlıkla doğru düzgün yaşayabileceğini sanmıyorum kocana çok pişman olduğunu hissettirirsen affedebilir umarım ama zor gibi..
20 Yorumlaanlıyorum sen duygusal yönden yanlız kalınca yaptın bunu sanırım sizde yetim bir çocuk alın bence gece hayatınız da bir sorun yoksa yetim bir çocuk mutlu eder sizi
20 Yorumlabak insanız hepimiz hata yaparız sonra pişman oluruz önemli olan pişman olman ve birdaha yapmaman bence geçmişi bırak unut gitsin gelecege bak eşine gelecekte mutlu bir hayat sun onu her gülümsettiğin de acın giderek azalır biter
01 Yorumla- +1 yıl
Onu bu işi yapmadan önce düşünücekti..
+1 yılLinç var dediler geldik!
Olan olmuş hacı. Yapacak bir şey yok.11 Yorumla- +1 yıl
O zaman senin kocan kaşınmış biraz da. Sittir et.
Cinsellik konusunda 1b cevap paylaştı. Yatağa bağla onu ötekiyke yap bundan mış gibi hamile kalırsın yakında
00 Yorumlane olursa olsun çok yanlış yapmış sin tövbe et bir daha asla böyle bir şeye yönetme ve dini görevleri ni yerine getirmeye ve iyi bir eş olmak için çaba göster ve pskolojık DESTEK AL
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPisman olduysan önce tevbe et rabbim affetsin önce seni..sonra esine söyleme cünkü söylersen korktugun basina gelir kaybedersin onu.Ama birdaha bu hatayi sakin yapma canim ilk önce kendini düsün ok ;)
10 YorumlaÖğrenirsen bir daha yaparmışsın bu de ffa pişman olmazsın öylemi? Oldu yaptığının yanına kar kalacak öylemi?
00 Yorumlabunlar bir mazeret herkes hata yapabilir evet fakat sende problem olsa cocugun olmasa ve kocan baska kadınlarda yatıp kalksa?
10 Yorumlabirkez aldatan yine aldatır.vic danmı o seni ölünceye kadar rahatsız edecektir zaten.
42 Yorumla
Soran+1 yılerkekler genelde böyle söyler bir kez aladatan bir daha yapar neden acaba hiç düşündün mü ayrıca böyle bir kanun da yok
olmuşa çare yok
unut yaptğın herşeyi.. sıfırla kafanda.. eşine yönel.. bu hatanı tekrarlamamaya çalış14 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=4hpEnLtqUDg
Buyur burdan yak yenge..20 Yorumla bizim koyde senın hakkın 0.50 liralık MKE yapımı 9mm lik bir kursun ama senın gıbı mendil parcasına o bıle degmez
21 Yorumla- +1 yıl
Rezilllik
kocan neyını eksık ettıde aldattın daha yenı evlıyken
21 Yorumla
+1 yılkötü kadın müzeyyen oldun zor durumm anlat ama aile faciasına dönüşmesin sonra
10 YorumlaAha işte gel de güven kızlara gidiyorum elim titriyor şimdi
20 Yorumla
+1 yılYani gizli kullanıcı şu həyata bir kere geliyorsun. Ve yaşadığın zevkden dolayı vicdan azabı çekecek kadar uzun değil hayatın. Unutma bunu
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaldatma sebebin neydi niye yaptın böylebirşeyi seven insan sadıkkalır demekki sevmiyorsun anlat ona eğer seni affederse bir yuvanız olur ama cocuk olduktan sonra öğrenirse ayrılığnız çok acı olur
20 Yorumlabu yaptığını affettirmek adına kendini ona ada. o haketmediğin masumiyeti en güzel şekilde ödüllendir bence.
20 Yorumla
+1 yılbu dünyaya sakın bir çocuk getirme kadın !
1810 Yorumla- +1 yıl
+1
- +1 yıl
Artıı
- +1 yıl
benden de +
- +1 yıl
tabi ölsün gebersin taşlayalım hatta beline kadar gömüp.
- +1 yıl
bazen fazla abartıyorsunuz bu kadar alçatmak için ak kaşık olmak lazım her yönden hayatta
- +1 yıl
çok doğru
- +1 yıl
yine aynı şeyi yaptın sana göre karaktersizlik olabilir hata yapabilir insan hayatta her şey insanlar için garantiside yok bir şeyin bir insanı hemen bu kadar alçatmak da bence çok masumca değil bu benim görüşüm yapılanı yanlış buldum
- +1 yıl
biz bu insanları tanımıyoruz hatalar tek taraflı değildir ben evlilik görüşünü eleştirmiyorum anlatamadım bir insanı kendi yargılarımıza göre alçaltamayız buna kimsenin hakkı yok yanlış buldum bana göre yanlış yani ne olursa olsun yanlış sana göre doğru yanlış ve doğrularımızı değiştirmeyiz sonuçta tartışmak değil amacım
aynını kocan yapmış olsa şimdiye 7 sülalen duymuş ve sana gaz veriyorlar dı ayrıl diye...
30 Yorumla
+1 yılkimseden merhamet bekleme.yazık lan senin gibilerine.
20 Yorumla
+1 yılSen bir orospusun baska bisey degil. yazik adama git bosan kasar
20 Yorumla- Devamını Gör (22)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler