Sünnette kesilen deride bir çok sinir hücresi olduğu, sünnet olunduğu zaman kadın ve erkeğin cinsellikte aldığı zevkin düştüğü söyleniyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Bunu anlamak için yetişkinliğine kadar sünnet olmamış ve de sünnetsiz bir şekilde aktif cinsel hayatı olmuş, sonra da sünnet olup, cinsel yaşantısına sünnetsiz penisi ile devam etmiş birinin cevap vermesi gerekir.
Benim tahmisime göre, sünnet derisi penis başını örttüğü ve aynı ısı ve nem ortamını oluşturduğu için, penis hassasiyetini kaybetmiyor. Sünnet derisi kesildikten sonra, penis başı açıkta kalıp, kilota sürtünmekten ve doğal ısı ortamını kaybetmekten dolayı hassasiyetini biraz kaybedebiliyor. Ama çok büyük bir fark olduğunu sanmıyorum.00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 475 cevap paylaştı. bu söylenti tamamen yanlış. çünkü penis ereksiyon olduğu zaman zaten o deri geri kayıyor. yani sünnetliymiş gibi oluyor. üstelik sünnet olanerkeğin sünnetsiz bir erkeğe göre daha sağlılkı olduğu, daha fazla zevk aldığı jinekolog lar tarafından tespit edilmiştir. bunu netten araştırabilir ya da uzman bir jinekolog bveya bevliye uzmanına sorabilirsin. ayrıca peygamber efendimiz bunu yaptıysa mutlakabir faydası vardır. unutma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzaten 2-3 dk da boşalıyorsunuz birde sünnet deriniz olsa aldığınız zevk 2 katına çıkacak 1 dk da boşalacaksınız
02 Yorumla- +1 yıl
Çok cahilsin aksine boşalma süresi uzuyor sünnet erken boşalma sorunu yapar!!!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
8Cevap
+1 yılKim söylüyor sünnet olmayanlarmı
#ZirveTekKişiliktir00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKalkınca zaten sünnetli ve sünnetsiz aynı şekli alıyor. Tek cümle şu saçma cümlelerini çürüttüyse konuyu kapatabilirsin artık.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSünnet olmadan ilişkiye giremessin canın yanar. İkidebir bol et parçası açılıp gerilir.
Fışkırarak boşalamassın. Bide kesilen parça penis boyunu etkilemiyor...01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılKadının değil erkeğin aldığı zevk düşer.
30 Yorumla
+1 yılTam tersi penis başı duyarlılığını artırıyor.
00 Yorumlaherkes öyle söylüyor bilmiyoruz
00 YorumlaHayır yok öyle bişey deli gibi zevk alıyorum bwn
10 YorumlaNe alaka ya arttiriyor bencw
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk erkeklerine bakılırsa artiriyor
00 Yorumla
+1 yılBilemeyeceğim
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilmem
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz