Sevgilimle belki izlemek istiyoruz ama cok seks sahnesi cok ciplak sahne varmi? Oyleyse hic baslamayacagiz?
Hep cibildak
Acik sacik degil iyi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yav "açık saçık değil" deyinde izlesin mallar. hahahaha. Hayırdır açık saçık sahne görünce azıyonuz mu? Bacı-gardaş mısınız siz hayırdır? Yav nasıl insanlar var ya bu ülkede.
Hayir senin gibi azgin degiliz gormek istemiyoruz sizin gibi p*rno bagimlilari icin normal tabi
Birsey bildigin yok senin gibi gava t degiliz
Azmaktan korkmuyoruz ne geri zekalisin ya sevmek zorundamiyiz sapik
Hemen hemen her bolumde ciplaklik var
Gercektenmi baska ne onerirsin oyle olmayan?
Onu izliyoruz bile baska?
tamam tesekkur ederim
çıplaklık var birde 2 3 sezondan sonra çık sıkıyor insanı zaman kaybı yani izlemeyin bence
Tesekkurler
Muhtesem bir dizi , vampire diaries de cook mukemmel
Cevap
5Cevap
Sevgiliyle izlenir ama çocuklarla izlenmeyecek bir film ( dikkat bağımlılık yapar )
kardeşini bile skiyor o derece yani. ama izleyin bence sevişmenize vesile olur
Oha igrenc
bence çekici
Ensest cekicimi senin icin?
evet
Aman Allahim çok kötüsün be
neden? ben ensest ilişkiyi tartışmaya hazırım sen?
bir defol git ya igrenc varlik
hakaret etme lütfen ben hakaret ermiyorum sana. ensesti iğrenç bulma nedenlerinden bir tane mantıklı olanı varsa alabilir miyim acaba? günah olması deme sakın günahsa tüm evlilik dışı ilişkiler günah. onun dışında gerekçen varsa bekliyorum
Kardeşler arası cinsel ilişki insanlığın çoğalmasını sağlayan şeylerden biridir. Özellikle birbirinden izole olmuş topluluklarda. Ama bu olayın olumsuz yanı ahlâki ıvır zıvır değil, genetik çeşitliliğin azalması olduğundan insanoğlu sürekli "başka" insanlarla üremeyi tercih etmiştir.
Bu arada kardeşler arası evlilik olmaz ama kuzenlerarası olur, ve normal görülür. Bunu ahlaki olarak uygun görürler. Nedeni de miras aile içerisinde kalsın diyedir, tamamen maddidir.
Mantıklı nedeni en üstte söylediğim hocam.
@Realgar tamam eyvallah ama ben evlensinler ve çocuk yapsınlar demiyorum. sadece korunarak seks yapmak neden ahlaksızlık olsun.
soruyu soran bayan da mantıklı bir gerekçe bulamadı sanırım. sadece toplumdan öyle gördüğü için düşünmeden ensest düşmanı oluyor.
Gizliden ciksana
çıktım
Bumu gizliden cikmak foton nerde
özelden yazmak istersen mesaj atabilirsin. fotomu ne yapacaksın
zaten cevap verebileceğini beklemiyordum
Verebilirim ama degmez kardesini bamyaya nin tekisin
susup kalmak diye buna denir sanırım. ayrıca bamyaya ne ya
Evet iğrenç
Tesekkur ederim
İzleeseniz sizde yaparsınız
Ayip
A şıkkı