Sevgilimden soğudum ama ayrılamıyorum yardım edin?

ilişkim 3-4 aylık ilk başlarda ona olan sevgim o kadar fazlaydı ki benimle konuşmadığında kalbim hızlanır içimde bir korku olur ağlardım ama bu aralar öyle bir şey olmuyor ondan soğudum bunu hissediyorum ama ondan ayrılamıyorum neden bilmiyorum ayrılamamın nedenini şuna bağlıyorum; 3-4 kez sanal seks yapmıştık twitterdan ve whatsapptan onların ekran görüntülerini almıştır yayar diye korkuyorum birde ona bornozlu resmimi göndermiştim ama hiç bir şekilde yüzüm göğüslerim belli olmuyor yani birine göstersem benim olduğumu anlamaz ama yinede yayar diye korkuyorum ayrılırsam arkamdan konuşur beni kötüler diye korkuyorum çünkü dün twitterda gezinirken biri soru sormuştu bende oturduğum yeri söylemiştim daha sonra bir kız aa bende oradayım yazmıştı sevgilimde adresinide ver dedi o karşıda ki kız neden versin dedi sevgilimde verir o falan dedi beni af edersiniz ama oro... spu yerine koydu zaten ondan soğumuştum belki eski halime geri dönerim diye çabalarken onu demesi her şeyi bitirdi. Her şeye kızması benim bir şeyler yapmamı istemesi ama kensinin o şeyleri yapması her şeyde triplenmesi haksız olsa bile o haklıymış gibi davranmak zorunda kalmam ondan hep özür dilemem bıktırdı. Lütfen bana bir çare bulun.
Güncellemeler
+1 yıl
güncell
Sevgilimden soğudum ama ayrılamıyorum yardım edin?