Aklima takilan bisey var. Burda bazilar yok iste benimki bukadar yok bu ideal uzunluk felan filan diyorlar. Siz simdi bigün uyanip "ha bugün penisimi ölcmem lazim" diyip gercekten cetvel ile mi ölctünüz? Kas yasindaydiniz ve onu yapmadan önce akliniza ne geldi ve bunu yapmaya karar verdiniz? 😂😂 Kafamda deli sorular 😬😬😬😂😂😂😂
It's penis time ! 😂 Erkekler siz gercekten penisi cetvel ile mi ölctünüz yoksa salliyormusunuz 😂 ?
Onların babaları mezurayla ölçermiş milimi milimine cetvel çıktı mertlik bozuldu o babaların çocukları milimi önemsemeyip yukarıya doğru düzlüyo yapılan araştırmaya göre uc uca bağlayınca türkiye nüfusunu geçiyomuş ortada büyük bir yalan var demekkine :/
İdeal uzunluğa boya büyüklüğe çok inanmıyorum Cetvelle ölçmedim uzunluğunu yani tam sert halindeyken ölçmedim sadece kalınlığını hafif sertken ölçmüştüm ne kadar doğru ölçtüm bilmiyorum 6.8-7cm ile en kalın kısımı 7cm ile 8 cm arası görmüştüm uzunluğunu ölçmediğim için bilmiyorum açıkçası zaman da lazım olmuyor evde yalnız olmam lazım sadece mast yaptığımda kesin olarak eminim iki elimi üst üste koyunca alttaki elimide en üste koyabiliyorum yani 3 elim boyunda tam hatta belki bir kaç mm fazla olabilir ya da tam o kadar bir iki mm eksikde olabilir tabii
dün bu soruyu sormuştun hemde aynısı.. aynı cevabı tekrar verdim bende. sayende dejavu yaşadık.///ayrıca beğensen takip ederdin. https://i.hizliresim.com/6PZzdN.jpg
Ben cetvelle ölçmüyorum o küçük geliyor metre kullanıyorum 😜taam taam :) cetvelle ölçüyoz tabi neyle ölçecez bide bu sitede penisi kendi boyundan uzun çok insan var en azından onlar okadar abartıyo😂
Geç bunu geç. 16 yaşında çocuk muamelesi gördüm çok kırıldım, 2 saattir cinsellik konuşuyoruz burada namusum da kirlenmiş gibi hissediyorum babama ne diycem ben ya:((( Ben kaçar
Onu bende hep düşünmüşümdür herkes kaç cm biliyor bitek ben bilmiyorum derdim :) Türk erkeklerinin ortalama penis boyu 11,5 santimmiş ama mesela bizim işyerinde en küçük söyleyen 18cm der :)
evde yana yana cetvel aradığımı biliyorum, 30 santimlik olanî bulamadım, 10 santimlik olan cetvelle oltcum 10 santimin bittigi yeri tutup geri kalani bidaha olcup ustune ekledim :D