ben bunu merak ettim
evli olsanız ve ilk zamanlarınız olsa bir günde kaç kere yapabilirsiniz
evli olsanız ve ilk zamanlarınız olsa bir günde kaç kere yapabilirsiniz
Kişiden kişiye değişir...
zamandan zamana değişir
mekandan mekana değişir
psikolojiye göre değişir
öyle anlar gelirki... karşındaki de dayanabilirse tabi her gün değil zaman zaman bir günde 5 ya da 7 ya da 9 u bulan olabilir. ama bu aşırıdır
ama 5 ile 6 normal mantıklı olandır...9 a ulaşmak her erkete olmaz ama 4 ile beşi çoğunluk bulabilir... ama üç en ideal diye düşünüyorum...
yalnız şuda var... bazan hergün sabah öğleyin mesaiye gelindiğinde... akşam... yani hergün üçdefa ya da iki defa ya da dörtdefa yapılabilinir ama bazan bu istek günde birede düşebilir...
anlayacağınız yer yani mekan... psikoloji... gördükleri... duydukları... vesaire vesaire beynin vücudun ruhun birlikte hareket etmesiyle sayı kişinin fücüne göre değişir
çok güçlü ve cinsellikte çok sayılı ilişkiyi kaldıran vücut bazan moral bozukluğu... zamansızlık... yer sıkıntısı nedenleriyle sayıda düşüş yaşayabilir...
sen evlimisin değilmisin bilmiyorum ama eşine ya da karsındaki erkeğe hergün bir ya da daha fazla verirsen senden baskasına bakması zor...
ilişkinin doyuma ulaşıp ulaşmadığı evliliklerde çok ama çok önemlidir...
özeldende sorabilirsiniz
hep yanlış bilip yanlış düşündüğünüz konudur bu.
yani kaç kere yapabiliyorsun kaç kere boşalıyorsun saçma bir sorudur. Önemli olan ne kadar tutkulu olduğun ve arzulayıp birlikte olduğundur.
Örneğin, sevgilim varken birlikte olduğumuzda (onun bedenini çok beğendiğim ve sevdiğim için daha çok arzuladığımdan "ki bu çok önemli işleri değiştirir..") misal akşam 8-9 gibi sevişmeye başlıyorduk hiç durmadan (arada 10-20 dk çay sigara molası var) sabah 10 a kadar sevişiyordum içinden çıkmıyordum resmen ama ya 2 kez boşalıyordum ya bir kolay kolay boşalamam ben. kimisi vardır 3-4 kez olur ama kısa sürer.
mevzu kaç kez olduğu değil ne kadar sürdüğü ve zevk aldığındır.
bugün sevdiğim bir kız olsa evlensem açıkçası gün-hafta değil aylarca çıkmam yataktan abartısız. ilk günler zaten mümkün değil hiç çıkmam eme içme banyo dışında :D
2 ci Abazayus imparatorluğunu dirilttin kızım sen :D yorumlar patlar şimdi
hatta iki imparatorluk çapışıyordur Şu an :)
O kadarda abaza degiliz
Cevap
59Cevap
Erkekler cinsel istek dışında da gün içinde birçok defa ereksiyon olur. Anne karnından itibaren başlayan doğal bir şekilde bu tabi.
İlişki için sorarsan bir sınırı yok günde 3-5 kere yapan yeni evliler de var. Ama zararlı tabi
Saglıklı bir erkek günde 3 veya 5 defa erekte olabilor bu ortalama 25-30 dakika surer istebe baglı olarak
Bunun haricinde gunde 11 defa istege bagımsız erekte olur bunun 9 zunu uykudayken yasar
hm tşkler başka taraflara çekmeden düzgünce cevap verdiğiniz için
Rica ederim, baska taraflara cekilcek bir soru degil bana göre insan dogasında merak vardır, merak duygusu kullandigi surece bilgilenir, karsı cins hakkında biseyler orenmek ve tanımaya calısmakda gayet normaldir☺
Erkekler 7 si uykuda olmak üzere ortalama günde 11 kere ereksiyon olur, ama bir günde kaç kere cinsel ilişki yaşanabileceği kişiden kişiye değişir.
11 defa baya çokmuş
Her ereksiyon olduğumuzda birileriyle beraber olmuyoruz tabii ki, ereksiyon sayısı cinsel ilişki konusunda seni yanıltmasın
biliyorum orasını erekte olmanızı merak etmiştim
Etkilenme durumlarında çok oluyor. sünnetsiz olunca benim ki çok zevkli yaaa. sünnet derisi kendiliğinden geri çekiliyor Penis başı açığa çıkıyor. Sonra tekrar sünnet derisi penisin başını örtüyor ereksiyon bitince çok hoş yaaa😊
Günde taş çatlasa art arda 3 kez yapılır ama yorulan biz oluruz. Bu kez 2. Gün adamın canı istemiyor. Sonuçta çalışan bir insan olarak en iyisi haftasonu dinlen dinlen sekse devam et.
Bu gizli bilgidir duymaya yetkili değilsin
#DikkatArkandayım
söylemezsin duymam bende
gunlerden cumartesi geçe yarısını geçmiş. 1dk da 13 yorum. rekor olmalı :) muhtemelen bu yorumu yaparken 10 yorum daha gelmiştir :)
Zaman, nakit, yiyecek, hatunun kıvrımlarına bağlı bu olay.
Yer zamana gore degisir o guzelim. Neden merak ettin.
merak sadece
Evlenince gorursun...
valla mı
Billaaaa
hı hı
Deneyeliimi
kaybollllll
Nereye
İlk evlilik yıllarımda öğle arası bile eve gidip geliyordum gerisini sen düşün 😀
karınız nasıl dayanıyordu buna
O benden daha çılgındı 😀 üzerime çıktığında zıplayarak yeri göğü inletirdi 😀😀😀😂😅
4-5 defa en az oda inmezki hep ereksiyon bu 4-5 de yaptiklarim
Sabahtan akşama kadar malesef hergün kurtulmak istiyorum bu istekten çekici birilerini görünce dayanamıyorum çelik gibi oluyor
Duruma göre değişir cinsellik yoksa bir garanti belki ikide olur
Hiç saymadim gün içinde defalarca ereksiyon olduğum oluyor bu kizlara bağlı :)
5 kere filan ereksiyon oldugu olur bazen evli oldam gunde 3 5 kere yapmak isterim sence yetwrlimi fazlami
erkek ereksiyon olmaz, erkek ereksiyona ulaştırılır! sayısı size bağlı
4 5 kere karima bagli o ne zaman isterde kaç kere isterse 😂
valla bir gecede 4 kerede oldu saat 8 den sabah 5 kadar ama dinlene dinlene zevkine vara vara
Performansi yuksek olarak 2_3.. Ama zorlarsa 6_7 bile olur ;)
tıp 11 12kez oldugunu cogunun uyurken oldugunu tespıt etmıs :D
benim kontrolüm altında..
Rekorum 16 saate 7 kez
Sanane bizim pipimizden.
2 peki ya sen kaç kez?
Günde 1 kez yapsak yeter mi?
sana yeterse karşındaki kadına da yeter heralde
sana kaç lazım die sormazlarmı hiç?
Cevap verin çabuk erkekler
niye ki
Uyandığımda ve uyuma zamanı bunlar yoğun olur
2-4 arası kişiden kişiye değişir
günde 16 kere masturbasyon yapıyorum sen dusun
Bunun sayısı mı varmış?
Karşıdakine bağlı
Karşımdakine göre deyişir
5 kez bosaldimm seks yaparkn 3 saat icinde:)
kadına göre değişir :)
ben size göre demiştim cinsel ilişkiyi kast etmiyorum
İstersem her 5 dk da bir
baya dayancak bayan var mı acaba :D
oyun oynarken birine denk gelmiştim bir bayana 8 kere oldu demişti ilk gün
benım 8 olmazda bslma surem cok uzun :S
Ortama bağlı bir iki hiç
4-5 ya da daha falz
değişir ya sabah güne erek başlarsın mesela D:
4-5 olur herhalde :D
2 oldu e hazırlanıyoyrum
Hee daim dimdik buda bni rahatsiz ediyor