Kumralım. Buğday ten rengim var ama Vajinam kara olmasada ten renginden koyu. Dudak kısmı ve popo arası felanda aynı şekilde. Hiç hoşuma gitmiyor güzelim fiziğimi bozuyor gibi geliyor. İlerde kocam rahatsız olursa oral yapmazsa? Şimdi bazılarınız dicek ki hiç önemli değil felan. Bir empati kurun ilerde eşinizin öyle olsa rahatsız olur musunuz?
Cevabın nedir?
+1 yılSeven insan bu tarz detaylara takılmaz ama bu durum seni rahatsız ediyor ise aşağıdaki yazdıklarımı uygulayarak bu sorundan kurtulabilirsin... 😉
Terleme de genital bölge kararması nedenlerindendir.
Banyodayken, bir dilim limonla kararmış cilde 2-3 dakika boyunca masaj yapmalısın.
Limon burda birikmiş olan ölü hücrelerden teni arındırır ve karartıyı kısa sürede beyazlatacaktır.
Şayet bikini bölgesinde tahriş söz konusuysa limon uygulamasını tavsiye etmem çünkü bünyesinde ki asit zararlı olabilir.
Yatmadan önce bikini bölgene zeytinyağı ile masaj da yapabilirsin
Bu masaj genital bölgedeki karartıyı azaltacak ve cildi yumuşatacaktır.
Zeytinyağı ayrıca terleme nedeniyle oluşmuş cilt döküntülerinide giderecektir.
Zerdeçal ve limon maskesi
Bu maske genital böülge beyazlatıcı doğal çözümlerdendir.
Mutfağında bulunan malzemelerle kolayca bu bitkisel maskeyi hazırlayabilir.
1 tatlı kaşığı zerdeçal tozuna birkaç damla limon suyunu ekleyin.
İstersen buna 1 tatlı kaşığı yoğurdu da katabilirsin.
Bunu karıştırıp banyo yapmadan 10 dakika önce maskeyi bikini bölgene sür 2 ya da 3 dakika bekle
Kısa sürede çözüme kavuşmak için haftada üç kez bu açıcıyı uygulamalısın...00 Yorumla
+1 yılbuldım yeni tüyleri alınmış da kara ak mı bakacağım
ben Cok severim temiz tuyleri alinmis olacak
Yere yatarim wc ye otuyr gibi oturcak agzima
Boylece delikler aciliyor
Tiksinmem tuyler alinmissa once bastan sona yalarim 2 deligi
Sonra sirayla dilimi once one sonra arkaya sokarin parmaklarimla delikleri daha fazla ayirium dilim daha cok girmeli kadınıma hafifçe zıpla derim zıpladıkça dilim dışarda deliklere girer
Emerim suyu ne kadar coksa o kadar zevkli yalamak
Rahatladiginda dilimin hepsi arka deligin icinde olacak rahatlarken arka deliun kasilmasini hissettek cok zevkli
En buyuk zevk ise kadinimi rahatlamis. Gormek onu mutlu edebilmek
Sevgilim yok keske olsaydi bunu yapmayi cok ozledim217 Yorumla
Soran+1 yılBenim akıntı çok oluyor. Mast yaparkende o sulanma sesi çıkar ama prnolardaki gibi akmaz. Belki seks esnasında daha fazla olur sulanmam bilemiyorum. Tadı çok garip değil mi nasıl içiyorsun onu:D
- +1 yıl
garip diyosun bitanem sende emdim suyunu demekkii
yalan söylemeyim ilk başta evet garip gelse de zamanla onu yalamadan duramaz durumda oldum
şu an olsa öyle yalarım ki
2 deliğede dilimin hepsini sokmak isterdim
çok sulanması ise harika keşke ağzıma otursan akıtsan suyunu
Soran+1 yılEvet baktım tadına pek güzel gelmedi ama kokusunu seviyorum:D bazen keskin olabiliyor ama kokusu çok kötü değil ğ vajinanın:)
- +1 yıl
ya çok kötüsün ya beni ne hale getirdin sen bir görsen keşke offff
- +1 yıl
ok mu suyun geldi şu an
Soran+1 yılNe dedim ne hale geldin:D parmaklarımı yalarken mi hayal ettin:D
- +1 yıl
evet onu sulu halini hayalime geldi
artık bunu rahatlatmazsan uyuyamam
sullandımı çok
Soran+1 yılNormal bir zamanda bile sulanan bir insanım:(
- +1 yıl
seni bekliyorum lütfen gelirmisin
Soran+1 yılMaalesef
- +1 yıl
görmeni istiyorum senin için resim çektim bekliyorum
Soran+1 yılKolay gelsin bebeğim
- +1 yıl
yalamak istiyorum yalamamı istermiydin 2 deliğinide
Soran+1 yılAnal beni tahrik etmez. Ön taraf yeterdi
- +1 yıl
bakmaya ihtiyacım var bana gösterirmisin
suyun aktımı
Soran+1 yılAkıtıyorum:)
- +1 yıl
bak iste sana özel resim de çektim yardımı olur sanada bekliyorum bitanem ağzıma aksa keşke
+1 yılAçık renk olana da oral yapılmıyor ki. Hoş bir şey değil her erkek yapmaz onu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMillet mumyadan tiksinmiyor sorduğun soruya bak :D
22 Yorumla
Soran+1 yılKonu kadınlar olunca kendilerine bile bakmaz tiksinir bunlar -.-
Cevap sahibi+1 yılTakma boşver o ara gözü onu görmeyecek zaten :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
40Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBelki sanada faydasi olur diye bir link attim bir bakip incelebistersen
www.kizlarsoruyor.com/.../a7864-vajina-koltukalti-kararmalariyla-akakali00 Yorumla
+1 yılAcikcasi onemli ben kapkara bir vajinaya asla oral yapamam asla... ama kolayi var vajina beyazlatici kremler var eczanelerde satiliyor netten biraz arastir git al eski kiz arkadasim kullaniyordu bide lazer epilasyon olmusdu kompile kaymak gibi bembeyaz kizdi
00 Yorumla
+1 yılRahatsız olmam. Renk ayrımı yapmadan, oral yaparım.
Renk körü değilim, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. :D10 YorumlaŞahsen ben rahatsız olurum pembe olmalı kılları jiletle mi alıyosun abicim ağda yapar insan jilet kararma yapar zaten kumralsın kadın dediğin süt gibi bem beyaz olacak ilik gibi. 170 boy 90 65 85 olacak. Ela gözlü olacak zeki olacak.
03 Yorumla- +1 yıl
Bulursan bana da yolla 😒
- +1 yıl
İnşallah abla kurban😂
o bölgeyi beyazlatma yöntemi çok onumu dert ediyorsunuz ,, bir basit formül bir kaseye yarım bardak limon suyu koyun bir kaşık balla karıştır sür 10 dk bekle soğuk suyla yıka 10 gün tekrarla bitti daha ilk seferde farkı görürüsünüz.
05 YorumlaTemiz olursan rengi önemli değil saatlerce oral yapabilirim şahsen 😊
10 YorumlaKimse dikkat etmiyo onlara takma işini görüp üstünden kalkar
20 Yorumla
+1 yılben kendı fıkrımı solıyecek olursam kesınlıkle rahatsız olmam hosuma gıder her sekılde takmam
20 Yorumlaanal bleaching iye bişey var kremler falan var bunun için beyazlatıyor yani
02 Yorumla
Soran+1 yılZararı var mı ki?
+1 yılPenis de ten renginden daha koyudur.. Seni en iyi kocan anlar :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUla heval zaten teninle aynı orantı da gideyor vajina sen beyaz olsan senin amcıkk bembeyaz olacak yani sıkıntı yok normal ama ben esmer çiçek sevmem ıyyy
00 YorumlaHiç rahatsız olmam hatta simsiyah bile olsa oh çikolata gibi der anın tadını çıkartırım
10 YorumlaPek trcih etmesemde, çok hoş gelmesede problem etmezdim. Çok kafaya takıyosan bir limon kürü kullanıyorlardı kız arkadaşlar yardımcı olsun
00 Yorumla
+1 yılne denir bilemedim. bir görmek lazım görmeden bir şey söylenmez. istersen foto at bana bir bakayım bakalım durum nasılmış.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı. Vajinalarin yarıdan çoğu siyah ya da siyaha yakındır. Sen yine siyah değilsin iyisin
02 Yorumla- +1 yıl
@Ulumanita Vajinanın rengi kadından kadına değişir. Pembe, kırmızı ve bordonun farklı tonlarını taşıyabilir. Bazı kadınlar zayıf hijyen ve enfeksiyon nedeniyle koyulaşan vajinaları için endişelenir. Bu koyulaşma normaldir ve bir çok faktör sebebiyle meydana gelir. Seksüel uyarılma boyunca vücut üreme organlarına kan akışını sağlar. Artan kan akışı vajina dokularının şişmesine neden olur, ayrıca kayganlaşmasını sağlar. Aynı zamanda vajina dudaklarında bir koyulaşma meydana gelir. Kadınlar orgazm olduktan sonra bu uyarılma yok olur ve eski rengine dönmeye başlar. Vajina rengi kadından kadına değiştiği gibi bu değişim aynı bir çok faktöre bağlıdır:
-Yaşlanma
-kalıtım
-Aşırı melatonin salgımı
-Sürekli talk pudrası kullanma
-Enfeksiyon
-Sürekli tıraş etme
-Yetersiz vitamin ve sağlıksız beslenme
-Obezite
-Çok dar giyinme ve suni iç çamaşırlar
-Krem, sabun, vücut yıkayıcı vb.
Eğer kaşıntı, pis koku, ağrı yoksa korkulcak bir durum yoktur. Normalsiniz:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılya kara olması sorun değil, yetrki temiz olsun, bakımlı olsun ve de dudakları kalın olsun ;) rengiylemi iş yapıcaz öyle değlmi :D
Sevgilin falan yokmu?00 Yorumla
+1 yılseni rahatsiz edicek sekilde kötü bir görüntü varsa doktora görün ya da sen hashas düsüniorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılkararanlar daha azgın olur diye biliyorum vede bol sulu ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen kumral sin yine benim sevgilim sarışın bembeyaz yeni teni bar süt gibi vajina ve anal bölgesi siyah
018 Yorumla
Soran+1 yılTiksiniyor musun Peki?
Cevap sahibi+1 yılHayır tabiki gayet güzel hoş tam siyah değil kahverengimsi biraz. Tabi biraz da sekli önemli sekil yönünden bozukluk yoksa sorun etme
Soran+1 yılYok şekil iyi Sarkık değil yani. bir rengi senin sevgilinki gibi muhtemelen. Kara değil ama koyu
Cevap sahibi+1 yılAnladım yani dudaklarda felan sarkma genişlik aşırı büyüklük yoksa sorun etme derim. Bir de pamuklu iç çamaşırı giy muhakkak orası hava almalı kesinlikle. Ben yıllardır pamuklu giyerim jilet kullanırım ama gram siyah ya da kararma yok. Sevgilin felan var mi?
Soran+1 yılYok sevgilim. Bende kara sevmem zaten ama benimki hafif öyle:( sarkma felan yok şükür şekil güzel
Cevap sahibi+1 yılO zaman hic sorun etme derim sana ama iç çamaşırı alırken bak pamuk oranına yüzde kaç ona gore. Birde kötü koku olmasın yeter.
Soran+1 yılVajinanın kendi kokusu var ona yapabileceğim birşey yok. Ama zaten günlük külot değiştiren bir insanım.
Cevap sahibi+1 yılKendi orijinal kokusu zaten erkeği çok tahrik eder. Mühim olan oral yaparken gelen sıvı kötü kokmasın. Eksimtrak mayhoş bir tadı vardır ve gayet de güzel olur oral da :) ya bu arada yaSkac?
Soran+1 yılTadı çok garip :D 20
Cevap sahibi+1 yılAma çok güzel bir tadı var ben seviyorum şahsen :) birşey istesem yanlış anlamazsın umarım bende bir kaç şey sormak istiyorum belki yardımın dokunur özele müsait uygun mu? Sapık felan değilim :)
Soran+1 yılBurdan sor? Özele gelemem maalesef
Cevap sahibi+1 yılPeki birazını burdan sorayım bir kadın neden oral yapmaz? Hijyen felan estetik hepsi var sa
Soran+1 yılBen yaparım. Yapmayan belki temiz değildir diye düşünebilir. Sonuçta idrar çıkıyor ordan
Cevap sahibi+1 yılBen ona yapıyorsam mesela onunda bama yapması lazim değil mi? Vajinadan da idrar çıkıyor :) ben tiksinmem öyle şeylerden ve gayette bakımlı hijyenik biriyim bencil olabilir galiba :(
Soran+1 yılKonuşmalısın bence. Belki yapamam diye korkuyordur
Cevap sahibi+1 yılKonuştum ama yeterli ya da geçerli bir mazeret soylemedi. Peki bir kızın anal istediğini nasıl anlayabiliriz?
Soran+1 yılSöyler. Ama bence kendinî düşünüp seven bir insan anal istemez:)
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum yaa kafamda deli sorular var :( soylemiyor da bana çekiniyor mu utanıyor mu bilmiyorum ama yaşadıklarimiza bakarsak sonuç ortada yani
Gizli Üye(36-45)+1 yılrahatsız olurum evet tek çizgi halinde ve ten rengiyle aynı olmalı kesinlikle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşanma sebebi :D kız bembeyaz vajinası kara hakim bey dolandırıldım derim. Tazminat davası açarım.
00 YorumlaGerçekten de hiç önemli değil
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılYok be sende ne olacak
00 Yorumla
+1 yılönemli olan kokmaması gerisi boş
10 Yorumla
+1 yılDaha çok var kanka ileri de düşünürüz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılJilet mi kullanıyor sun
012 Yorumla
Soran+1 yılBazen ağda bazen tüy dökücü. Ama genelde tüy dökücü
Cevap sahibi+1 yılVajinan da sadece Kararma mu var yoksa sarkma da var mı?😊😊
Soran+1 yılYok çok şükür.
Cevap sahibi+1 yılBayanlar iÇin zevkin doruğa oral sekstir. Bu olMadam olmaz. Hiç yaşadın mı 😊😊
Bu arada vajinanın beyazlaması için özel kremler varmış. Bunları deneyebilirsiniz
Soran+1 yılBakireyim nasıl birşey bilmiyorum seks bayan için
Cevap sahibi+1 yılSeks nedir dersen orgazm olmak tır. Aslında her bayanın evlenene kadar mast ile yoğun orgazm olup isteğini kontrol altına alması lazım. Bu sayede isteği kontrol altında tutabilirsin.
Burda sorun orgazm olup olamaman
Soran+1 yılBazen oluyorum bazen az oluyorum. Ama yaşım dolayısıyla Orgazm olsam da gün içinde tekrar yapasım geliyor.
Cevap sahibi+1 yılOrgazm olamıyorsun o zaman malesef. Çünkü orgazm olursan bir kaç gün canının istememesi lazım.
Sadece ıslanıyorsun o kadar bence
Orgazm nedir dersen
Bacaklarda yoğun uyuşma
Vucutta şiddetli titreme
Vajinanın kaLP atışı gibi kasılması
Ve geçici bilinç kaybı😊😊😊
Soran+1 yılTam olamasamda biraz oluyorum sanki ya:D zevk alınıyor yani
Cevap sahibi+1 yılHepsinin yoğun olarak yaşaman lazım.
Eğer yaşamıyorsan kullandığın mast yöntemini değiştirmen lazım. 😊😊
Bu şekilde isteğini kontrol altına alırsın 😊😊
Bunun için etkili mast yöntemleri mevcut
Soran+1 yılMasaj aleti evet:D
Cevap sahibi+1 yılMasaj aleti ilr müthiş zevk alabilirsin.
Peki çok etkili mast yöntemi biliyor muusn
+1 yılolmaz her türlü yalarım merak etme:)
10 Yorumlaonunda seveni var rahat ol
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsil olmadığını gösteriyor canim :))
01 Yorumla
Soran+1 yılNe?
+1 yılolabilir eşinine baglı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmaalesef öyle olurmuş
00 YorumlaBişey olmaz zenci diye götürürler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılkocan yapmassa gel ben yaparım
00 Yorumla
+1 yılNe koyulukta olduğuna bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmuhtemelen ağdadan kaynaklı itici biraz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBugday da olsan esmere calarsin siyah olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBeyazlatabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYavrum sana ass licking bile yaparım
04 Yorumla
Soran+1 yılAss ne? O ne ya
Cevap sahibi+1 yılÇok güzel bir şey
Soran+1 yılAnlat ne?
Cevap sahibi+1 yılAnlatılmaz yaşanır :)
- Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılEvet rahatsız edici
00 Yorumla O sekil sevende olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSulaniyo mu?
026 Yorumla
Soran+1 yılMast yaparken sulanma sesi gelir ama dışa doğru akmıyor bacaktan felan akar ya prnolardaki kadınlarda bende o olmuyor işte. Belki bakire olduğumdandır.
Cevap sahibi+1 yılSen po. rnolara ne bakiyon sulanmasi yeterli arkadasim. Boyun kilon kaç
Soran+1 yılFiziğim tipim felan iyi çok şükür ondan kurtarırım belki:(
1.72 boy 55 kilo ölçülerde 86-63-92
Cevap sahibi+1 yılCok zayifsin yaa... etli mi vajinan
Soran+1 yılNe zayıf mıyım:D şişkin ama etli nasıl oluyor herkesin ki etli değil mi:D
Cevap sahibi+1 yılHerkesin ki etli olmuyor
Soran+1 yılEtli nasıl oluyor bilgi vereyim ona göre
Cevap sahibi+1 yılTombiş olacak kabarık. Şişkin
Cevap sahibi+1 yılSutyen kac beden 85 mi
Soran+1 yılEvet şişkin ama Sarkık değil. O giriş kısmı şişkin baya. Südyen 80C.
Cevap sahibi+1 yıl80c evlenince muhtemel 85b 90b falab olur:) popoda harikaysa kocan cok sansli olacak
Cevap sahibi+1 yılYas kac tam olarak
Soran+1 yıl92 işte kalça. Ne aşırı büyük ne küçük. 20 yaşındayım. Hani zayıf diyordun:D
Cevap sahibi+1 yılIlla kilo alacaksin:) emin ol 60 65 kilo. iken Şu an kinden daha guzel. oldugunu soyleyecekler
Cevap sahibi+1 yılInan bana
Soran+1 yılÇok fazla 65:) 60 olabilir ama
Cevap sahibi+1 yılNeo almayi mı düşündün:))
Soran+1 yılBelki:)
Cevap sahibi+1 yılYa zayif kadin hic olmaz. Kadinsi olmuyo ya.. mankenler vs fosss. Kadin dedigin ele gelmeli:)
Cevap sahibi+1 yılBak kararmiş vajinali kizlar evde kalsin diye kampanya baslatirim:) gittin mi yoksa
Soran+1 yılBen Şu an ki halimle geldiğini düşünüyorum şahsen:) senin dediğin mankenlerin ne kalçası oluyor ne göğüsü. Ondan ön yargılı olma her normal kiloda olana:D
Cevap sahibi+1 yılOnyargımi aşmada yardımci olacaginızı düşunuyorum:) olurmusun harbiden
Soran+1 yılMaalesef:(
Cevap sahibi+1 yılBak. ya hemen harcadin beni
Soran+1 yılBiraz öyle oldu 😕
Cevap sahibi+1 yıl:((
Cinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. Tahrik edici
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolmaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi