Kızlar, uçup kaçmadan cevaplayın. Türkiye ile birlikte Avrupa ülkelerine göre ortalama penis boyları verilmiş. İdeal boy hangisidir? Hangi ülke size hitap ediyor? :D
Üzülerek söylüyorum ki Avrupa'da standardıma uygun ülke yok. Düşük kalıyorlar maalesef.
Fransızlar etkileyici ama gerçek uzunlukları bu kadar yüksek değil sanırım 14 cm Türkiye ile aynı ama kalınlıkları etkileyici çok rakamsal olarak en kalın dünyada onlar sanırım bakabilirsiniz 13.63 cm gibi objektif bakarsak Fransızların %99 dan kalınlık-uzunluk olarak daha büyük organa sahip birisi olarak büyük gerçekten Fransızlar diye düşünüyorum büyüklük bence çok az önemli ya da en önemli faktör değil cinsellikte benim düşüncem böyle...
Sizin yazınızdan sonra merak ettim bunu buldum 14.5cm Fransa nın ortalama uzunluğu daha gerçekçi bence kalınlık aynı her yerde sanırım 13.63 kalınlık onları yukarıya taşıyor neredeyse en kalın penis hatta hacimsel olarak ilk onun içindeler bakarsanız kalınlıkları yüksek olduğu için yoksa Türkiye ile eşit neredeyse bir kaç mm uzunlar
En İyi Cevaplar