Komşumuzun karısı resmen beni tahrik ediyor çocuklarına ve kocasına yazık acıyorum onlara.. ne yapmalıyım?

Çocuklar ilkokula gidiyor çocuklar gidince bir bahane bulup çağırıyor, kahve yaptım gel falıma bak gibi , koltuğun yeri değişecek perde asılacak gibi ev işleri için Annemden rica edip beni çağırıyor. Dertleşirken duygulanıp ağladı göğsüme yaslandı teselli ediyordum öptu beni şok oldum penisimi okşayarak çıktı üstüme bir an ben de karşılık verir gibi olsum kaybettim kendimi ama toparlandım huzur vermedi vicdanım kocası,çocukları bunu hak etmiyordu. Ben bekarım evet istekliyim şu an Allah korkum olmasa ilişkiye gidebilirdik ama senin tatlı, masum çocukların var... Ayrıca eşin çok iyi sıcakkanlı namuslu çalışkan sevgi dolu bir adam yüzüne bakamam ona bunu yapamam dedim ben bu kadar alçaklaşamam yalvarırım benim günahına girme dedim. İlkin ben olayım bir daha söz seni asla zor durumda bırakmam dedi duygularımla hormonlarımla oynuyor.. Beni teslim alacak bu gidişle çok zorlanıyorum ne uyku ne bileyim var msjları bakışları tavırları... Geleceğin zaman tek kelimen yeterli şofbeni yak desen hazırlarım herşeyini diyor. Zinaya gireceğim ama kadın benim şeytanım oluyor uykusuzum hayal etmekten düşünmekten ne yapacağım yahu
Güncellemeler
+1 yıl
Yahu İnsan gibi cvp verin ben burada kıvranıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Asansöre bindiğimizde , bize geldiğinde, yardım istediğinde beni elleriyle, tavırlarıyla, konuşarak tahrik ediyor durdan anlamıyor yalvardım ona dur nolur günah dedim gülüyor gıcık gıcık...
Komşumuzun karısı resmen beni tahrik ediyor çocuklarına ve kocasına yazık acıyorum onlara.. ne yapmalıyım?