Eşimin eniştesi bana sürekli eşini şikayet ederek msjlar attı bu şikayetleri genel olarak cinsellikle alakalı ben kaçmaya konuları değişmeye çalışsamda bir anda kendimi onu dinlerken ve cevap verirken buldum sonra inceden benim eşimle olan ilişkimi sorgulayan sorulara çevirdi daha sonra bana güzelsin şöylesin böylesin demeye başladı ben ne yapsam konudan kaçsam niye kaçıyorsun ne var anlat diyor bu 2013 ten beri böyle düzelir diye bekliyorum ama artık sıkıldım eşim kardeşine gitmek istediğinde gitmek istemiyorum hırçınlaşıyorum üzülüyor nen var ne oldu diyor anlatmak istiyorum tam konuyu açıyorum sonra susuyorum facemi kapattım whatsap engelli mesaj atıyor ona cevap vermeyince arıyor engellesem karısından arıyor ulaşıyor geçen eşim işten dolayı göndermesi gereken bilgileri sen gönder dedi Alo yazdım karım yanımda bozuldum lan sen bana yavşıyorsun ne bu tavır nedir bu Ada'mın kafasındaki ne yapmalıyım böyle devam ederse eşimi kaybetme pahasınada olsa anlatıcam kendimi suçlu hissediyorum iç huzurum kalmadı
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl"Alo yazdım karım yanımda bozuldum lan sen bana yavşıyorsun ne bu tavır nedir bu Ada'mın kafasındaki " bu kısmı anlamadım sanki başkası yazmış?
Eniştene düzgün ve ciddi şekilde de ki, bak ağabey! bana yazmandan özel sorular sormandan çok rahatsız oluyorum artık yazma. bir daha asla yazma" de. değişmezse eşinle güzelce sakince konuş
Yalnız 3 yıldır devam ediyor demişsin ve bir süre sonra sende ona eşinle yaşadığın cinsel sorunlardan bahsetmişsin. Neden 3 yıl bekledin yani 3 yıl bu ya 3 ay değil. Neden anlattın özelini? Sanki yazmadığın eksik şeyler varmış gibi geliyor bana. Birşeyler daah var ama anlamadım hadi hayırlısı..!02 Yorumla
Soran+1 yılSürekli mesaj atan arayan o geçen sigorta işlemleri için bilgileri eşim sen gönder dedi bende Alo dedim daha istediğin bilgiler diyemeden karım yanımda yazdı ona sinir oldum yavşayan o ayrıca rahatsız olduğumu saçma sorular ve gereksiz muhabbetler olduğunu belirttim evet yazmaya 2013 te başladı 2-3 ay yazmadım açmadım tel sonra ablamın faceden yazdı ablamla konuyor gibi yazdım ablam ben yazmıyorum ha diyince şok sürekli araya 6 ay 5ay falan girdi yani sürekli görüşme yok zaten farklı şehirlerdeyiz ayrıca özelimi anlatmadım anlatmamda o anlattı soruyu okurken kaçırmışsın konuya öyle girdi
Cevap sahibi+1 yılpeki özür dilerim yanlış anlamışım
En İyi Cevaplar
Başta anlatcaktin irtibatı kesmen lazım o adam sapik
010 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım baştan ne olduğunu anlasam bu duruma gelirmiydim
Soran+1 yılRica ederim
Soran+1 yılHayır ararsa yazarsa eşime vericem teli zora sokmak Nasıl oluyor görsün bakalım inşallah yapabilirim
Soran+1 yılEngelli karısından kızından ya da iş telden arıyor
Soran+1 yılTamam teşekkürler
ayrılma pahasına evet en son anlatmalısın herşeyi çünkü üstüne kalıcak durum ama onun öncesinde adama tuzak kur fake bir face hesabı aç adama yürü ordan sonra fotoğraflarını çek karısına yolla başkasıyla aldatmş olur vuhuu bnce süper plan :D
04 Yorumla
Soran+1 yılTamam bunu yaptık diyelim benden resim isterse ne olucak bunu başarsam ağzına... Ve Zafer benim
Soran+1 yılTamam sağol 👍🏻
Bence içtenlikle anlat eşine. Suçun olmadığını ona gösterirsen sana inanır
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
35Cevap
Cinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sana kafayı takmış ve sen sessiz kaldıkça bir tepki vermediğin için senin de gönlün var anlamı çıkarmış şimdi bastırıyor.. Hemen aşilede aklı başında birine durumu anlat işe ek koysun.. Yoksa kötü şeyler olur.. Bu güne kadar sakladığın için eşinde sana tavır koyabilir... İlk zamanda hemen buna tavır alacaktın.. Yanlış yapmışsın..
05 Yorumla
Soran+1 yılAilede orta yolu bulabilecek sağduyulu insan yok kafayı taktığının farkındayım ama öyle olsa benim yanımda eşine öyle mükemmel davranır mı? bir araya gelince yalnız kalmamı dört gözle bekliyor bende gitmiyorum eşim farkında gibi ilk Zaman ben kardeş gibi abi olur öyle düzelir falan filan diyerek toparlarım yardımcı olurum sandım ama şimdi çıkamıyorum
Soran+1 yılFarkındayım kafama koydum anlatmayı bakalım Nasıl olur araya koyabileceğimiz insanlar iyice karıştırmaktan başka bile yapmazlar
Soran+1 yıl@Errrrrrr kimmiş o
+1 yılsessiz kalirsan daha da kotu olur bu esine anlat butun olani biteni sakince ve artik aklibasinda biriyse anlar ve konusmazlar olur biter ama boyle giderse buyuk ihtimal seni biyerde kistirip tecavuz bile edebilir boyle insanlar var yani ve esine soylersen esinin tepkisini merak ediyorum sakinde ona de ki boyle boyle anlat nekadar uzatirsan meseleyi okadar kotuye yol alir
00 YorumlaYap gitsin de çok uzun sürmüş 2013 nedir arkadaş en baştan sen postayı koysaydın bir daha arayamazdi zaten sendede va hata kardeş
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle haklısın
Bu adamın niyeti seni yatağa atmak böyle yaparak senin zaaflarını arıyor
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun
+1 yılKeşke hiç bu konulara girmeseydin ve adamla uzun süre dert ortaklığı yapmasaydın geç olmuş ama sen neresinden dönersen kârdır söyle eşine
21 Yorumla
Soran+1 yılUzun süreli yıl. Olması yanıltıyor 3 yılda belki 10 defa anca muhatap olmuşumdur
valla anlatırsan eşine işler daha da boka sarar... adam da nasıl bir ahlak varmıs onun yerine adam gibi konus lafdan anlar öyle bir tip belkide sen kactıgın iciin seni kovalıyor kafasındaki düşünce bence oda istiyorda naz yapıyor diyebilir
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Cinsellik konusunda 502 cevap paylaştı. kocanı niçin aldatıyorsun
yazık değilmi
tavsiyem boşan sonra ne yapıyorsan yap113 Yorumla
Soran+1 yılNe aldatması Allah korusun ya ne dediğinin farkındasın demi
Soran+1 yılPardon dost derken özel konuşmadım ne aradıysa abim aradı ablamdan aradı işten aradı dedim aynı ortamda bulunmamaya gayret ettim evet baştan anlatmadığım için suçluyum kabul haddini bil ona göre konuş
Soran+1 yılNe gerizekelısın Ada'mla yalnız kalmadım yatmadım özelime girmedim o yazdı bende ya düzelir abi ablam öyle değildir abi ilgini artır demek nezamandan beri aldatmak oldu
Soran+1 yılÖğrensin ben kendimi bildikten sonra sen kendin gibi sanıyorsun herkesi ondan bu kudurmaların
Soran+1 yılSorumu okumadan yorum yaptığın okadar belliki ne gizli dostum var nede aldattım çok şükür
- +1 yıl
kızım senin iyiliğin için konuşuyorum
senle tartışacak değilim
tavsiyemi dinle
bir daha o adamla konuşma
aldatmak sadece tensel yakınlaşmayla olmuyor
kocandan gizli konuşmakta aldatmaktır
tavsiyem kimsenin özelini dinleme
kimsenin ayıbınıda takip etme
karıyla koca arasına girme
söz taşıma karşı cinsin derdini dinleme
fuhşa yaklaşma !
kocana bu durumu anlat
eğer yanlış anlaşılmaktan korkuyorsan
o adam sana hala iletişim kuruyorsa
ona allahtan kork de
yine ısrar ederse kocana bu durumu tüm samimiyetinle anlat
yok anlatamıyorsan boşan
Soran+1 yılSağol yaparım zaten iyi okursan neyin mücadelesini verdiğimi anlarsın ayrıca herzaman eşime eniştesinin aradığını belirttim oda benim gibi abi die aklına bile getirmedi sağol genede
- +1 yıl
sert konuşuyorsam daha büyük bir belanın içine düşmemen için
sen belki güzel düşüne bilirsin veya önemsiz görebilirsin
ama karşı taraf bu konuda zayıf olabilir
sonuçta kocana her konuda bilgi ver
kocandan gizli olduğunu farkedersen
direk kocana bilgi ver konuşmanın detayınıda ver
Soran+1 yılHaklısın teşekkürler tavsiyelerini ciddiye alıcam
Neden cevap verdin ki herife? Hataya hatayla karşılık vermişsin. Sen olumlu bir şeyler söylediysen durum vahim.
08 Yorumla
Soran+1 yılOlumlu cevap alamadığı için kudurdu ya
- +1 yıl
Bak hiç konuşma bir daha o herifle eşine de anlat adam akıllı. Ben bu herifin garip hareketlerini yakaladım falan de. Bundan sonra hiç bir şey olmasa bile araları çok iyi olsa bile eşin seni seviyorsa sırf senin huzurun için arayı soğutur. Nasıl evlisiniz de hala birbirinizden çekinceleriniz oluyor ki anlamıyorum.
Soran+1 yılÇünkü onlar enişte bacanak değil kardeş gibiler gibileri bile fazla
Soran+1 yılBen Ada'mla beraber değilim Allah korusun ne diyorsun ya
Soran+1 yılİzmir ve Denizli küçük şehri büyük şehrimi olur ya
+1 yılVay serefsiz kopek, boylelerin kafasina sıkmak lazim, bosuna nefes aliyorlar. Once guzellikle uyar, rahatsuz okdugu soyle, olmadi esinle paylas, artik adami oldurur mu yoksa surundururmu bikemem.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖldürür
direk olarak kaçamak yapmadan geçiştirmeden bu konudaki rahatsızlığını anlatmalısın
06 Yorumla
Soran+1 yılAnlattım ben rahatsızlığımı dile getirince uyuz aptal canım oluyorum
Soran+1 yılO oluyor kendi nosundan ulaşamıyor karısından kızından evden işten çıldırmak üzereyim
Soran+1 yılAynen dediğin gibi yapıp mesaj attığında eşime baksana kim atmış demek lazım
Buna küfür edilir şerefsiz herif zarf atmışsın işte kadın istemiyor bırak git ama sen unut verdi isen bilmem
06 Yorumla
Soran+1 yılUmut vermek evet cevap yazmam bile onun için umut olmuş baksana ben eşime aşığım ya onu çok seviyorum bence eşime olan ilgimi kaldıramıyor kafamı karıştırıyor
Soran+1 yılGüven problemi birbirimizi bukadar severken onun üzüldüğünü görmek istemiyorum
Soran+1 yılaynen inşallah
Gizli Üye(36-45)+1 yılZamanında yapmadıklarının bedeli ağır olur... hafif bir bayansın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiraz gecikmişsin ama neresinden dönersen kar, anlat kocana
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlatmayı inan çok ama çok istiyorum bir cesaretimi toplasam
Cevap sahibi+1 yılToplayacaksın ilerde daha büyük bir sorun olarak karşına çıkabilir, uygun bir şekilde anlat
Cinsellik konusunda 539 cevap paylaştı. Şeytan işte ne fesat bir insan ben öyle eniştenin varya neyse 😐😐
00 Yorumla
+1 yılırz dusmani serefsiz malesef ki bnmde tanidigim kisiler var o turden esine anlatma ama adami tehdiy et yuz verme sogur bence
00 Yorumla3 senedır cınsellık mı anlatıyor? esının enıstesı derken sızden buyuk mu
013 Yorumla
Soran+1 yılEvet büyük benden konuya karısıtla problemleri olduğunu söyleyerek başladı
Soran+1 yılHergün konuşmadık 3 senede 10 defa anca okadar kaçabildim ben 28 o 37
Soran+1 yılNasıl yani?
Soran+1 yılÖyleyse boşasın karısını gitsin içinden Nasıl biri geçiyorsa alsın ortalık evlenmek isteyenlerle dolu ne diye evli insanlarla uğraşıyor hem öyle olsa biz yanındayken karısına okadar ilgili mükemmelmiş gibi davranır mı
Soran+1 yılDiyor dokunma olmadı dediklerine olumlu cevap alsa herhalde dokunmaya gelicek
Soran+1 yılzaten bunu hissettiğimde meseleye uyandım ya sohbet derken ne sohbet edicem şimdi şu yüklediğim proğramı çözersem konuşucam bakalım derdi neymiş
+1 yılSenin ağzını aradı sende tuzağa dustun senle beraber olmak istiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılYok Can'ım daha neler görüyor nekadar Mutlu bir yuvam olduğunu
- +1 yıl
Zamanla göreceksin
Gizli Üye(25-29)+1 yıl3 senedir nasıl devam edebildin hiçmi eşiniz telefonlarınızı kurcalamadı
03 Yorumla
Soran+1 yıl3 senede hergün muhatap olmadık 10 defa falan eşim benim bende onun tel karıştırma gibi huyumuz yok
Cevap sahibi+1 yılValla görümcenede eşinede söyle yoksa sana iftira atar yuvan dagılır ona bişe olmaz
Soran+1 yılHaklısın böylede düşünmek lazım offf off
Anlat zaten bukadar saklaman bile sana zarar kac yildir konusuyorduk derse ne diycen
00 YorumlaCinsellik konusunda 1b cevap paylaştı. Daha fazla geç kalmadan anlat istersen
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Anlatsaydın keşke ilk başta
18 Yorumla
Soran+1 yılKeşke ah keşke
Soran+1 yılAynen ben herzaman postamı koydum sadece o usanmıyor benim hatam korkaklık edip eşime anlatmamam
Soran+1 yılAnladım tamam teşekkürler
adam sana resmen ilerliyor kardeş
013 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum gittiğimizde karısına bir iltifatlar ilgiler anlamıyorum ya artık bişe algılayamaz oldum bence hasta
Soran+1 yılNeymiş o?
Soran+1 yılHayır anlatmadım zaten o yüzden kudurdu ya o nun şikayeti oydu ben benim özelim konuşmak istemiyorum ayrıca gayet mutluyum görmüyormusun dedim diye coştuya
Soran+1 yılBunu hiç düşünmedim haklısın valla
Soran+1 yılNeymiş o önemli olan ben özelden yazmayı bilmiyorum ayrıca hiç yazmadım
Soran+1 yılSağol arkadaşım fikrini buraya yaz ben özel yazmıyorum cevapta vermiyorum
Cinsellik konusunda 404 cevap paylaştı. aman dikkatli ol açma telefonlarını
011 Yorumla
Soran+1 yılAçmıyorum karısının telden kızının Telden evi işi arıyor
Soran+1 yılBilmiyorum ablama senden aradı dedim niye kendinden aramıyor şaşırdı haberim yok dedi
Soran+1 yılhaklısınız
- +1 yıl
Sana kolay gelsin ama şunu yap bence konuşmadan önce telefonunun kayıt etme özelliği yoksa önce konuşmalarınızı kaydet elinde delil olsun insan konduramaz eşine sen 1-0 önde ol sonra konuş bekle bir defa daha yaparsa o zaman harekete geç ama sen uygulama kur telefonuna kayıt edecek bir uygulama
Soran+1 yılSes kayıt uygulaması ıpone için var mı bir proğram bildiğin
Soran+1 yılTeşekkürler
Soran+1 yılTamam inşallah
Cinsellik konusunda 406 cevap paylaştı. enişte ölüyü diriyi geçmiş sana gelmiş
00 Yorumla
+1 yılHocam 2013ten beri aklin nerde?
03 Yorumla
Soran+1 yılEşimde işimde nerde olucak huzurum kaçmasın diye sustum oda sonuç ortada
- +1 yıl
Ara konus hala rahatsiz ederse esine durumu acikla
Soran+1 yılNe arıycam be pisliği ararsa teli eşime tutuşturur derdini sen dinle derim anlatsın bakalım insanı zora sokmak Nasıl oluyormuş
+1 yılseni etkilemeye çalışlıyor hadsiz köpek..
04 Yorumla
Soran+1 yılKafamı karıştırmadı değil pislik
- +1 yıl
o zaman sende onun gibi hadsiz bir pisliksin
Soran+1 yılKafa karışıklığı pislik olmayı mı gerektiriyor sende insansın bunu yaz bir kenara
- +1 yıl
eğer böyle birşeyde kafası karısan ben olursam bende pisliğğn teki olurum. iyilik kötülüğün ölçütü ben değilim , ben yapınca bir davranış iyi olmaz
Def et gitsin pezevegi dinleme
10 Yorumla
+1 yıleniştene tecavüz etmek lazım!!!
02 Yorumla
Soran+1 yılBence hadım en iyi çözüm
- +1 yıl
ama sende artık onla bu tür yazışmalara girme
Gizli Üye(36-45)+1 yılenişten kimin kocası nedir yakınlık bağı?
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@SırrıYok teşekkürler açıklamana.
soran bayan; neden duruş göstermeye çekiniyorsun bu adama?
Soran+1 yılkaçmam konuşmamam aynı ortamlarda bulunmamam duruş değilmi
Cevap sahibi+1 yılbunu anlamıyorsa daha ciddi net adımlar atmalısın. Haddini aşıyor ne cüretle. canım sıkıldı benim burdan.
Bencede anlat
21 Yorumla- +1 yıl
Anlat. demesi kolay yol. göstersene kadına
+1 yılNe karaktersiz insanlar var
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen bunuda sende kardeş
- +1 yıl
Bununda senden deken?
Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. sana kafayı takmış bence
00 YorumlaEşime soylerim de
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeç bile kalmışsın şerefsizin telini ver bana
00 Yorumla
+1 yılEşin senden duymalı
03 Yorumla
Soran+1 yılDemi yanlışta olsa benden öğrenmeli
- +1 yıl
Şimdi anlattıklarina göre sen bisey yapmamışin. Israr eden o. Ve yarın eşin es kaza bir mesajına denk gelse seni onla samimi algılayacak. Karısı çok mu çirkin?
Soran+1 yılEşim rastlasa daha kolay anlatırım gibi geliyor ya ben açmak istesemde açamıyorum konuyu hayır ablam çirkin değil bira bakımsız diyelim çokta iyi bir insan çokta seviyorum
Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı. O adam seni çözmüş
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
+1 yılsuc sende
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden bende cevap yazdım diye demi haklısın ne bilinen abim abim dediğim Ada'mın niyetini
- +1 yıl
kardesim kocandan baska hic bir erkekle konusmaman lazim kocanin konustugundan haberi yok adam acik acik senin agzini yoklamaya calismis ustelik cinsel konulara girmissin suc komple sende kb
Soran+1 yılYa ben cinsellikle ilgili bişe anlatmadım o konuyu o açtı o konuştu
- +1 yıl
kardesim konustuysa emin ol senden yuz bulmustur direk bu ne cesaret cinsellige gircek
Soran+1 yılOkadar uzun değil orda dur işte öyle bişeye cesaret edemez etsin msjları ilk karısına atarım
- +1 yıl
kardesim neyse sen bildigini yap
Cinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. Uzak dur
01 Yorumla
Soran+1 yılDuruyorum zaten
uzak dur
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılsana yürüyor
00 Yorumla Uzak dur eşine söyle
00 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri