Eniştem neden böyle yapıyor alt üst oldum?

Eşimin eniştesi bana sürekli eşini şikayet ederek msjlar attı bu şikayetleri genel olarak cinsellikle alakalı ben kaçmaya konuları değişmeye çalışsamda bir anda kendimi onu dinlerken ve cevap verirken buldum sonra inceden benim eşimle olan ilişkimi sorgulayan sorulara çevirdi daha sonra bana güzelsin şöylesin böylesin demeye başladı ben ne yapsam konudan kaçsam niye kaçıyorsun ne var anlat diyor bu 2013 ten beri böyle düzelir diye bekliyorum ama artık sıkıldım eşim kardeşine gitmek istediğinde gitmek istemiyorum hırçınlaşıyorum üzülüyor nen var ne oldu diyor anlatmak istiyorum tam konuyu açıyorum sonra susuyorum facemi kapattım whatsap engelli mesaj atıyor ona cevap vermeyince arıyor engellesem karısından arıyor ulaşıyor geçen eşim işten dolayı göndermesi gereken bilgileri sen gönder dedi Alo yazdım karım yanımda bozuldum lan sen bana yavşıyorsun ne bu tavır nedir bu Ada'mın kafasındaki ne yapmalıyım böyle devam ederse eşimi kaybetme pahasınada olsa anlatıcam kendimi suçlu hissediyorum iç huzurum kalmadı
Eniştem neden böyle yapıyor alt üst oldum?