Merhaba arkadaşlar 3 yıllık bir ilişkim var ve 3 gün sonra hazır olduğumu söyleyeceğim. O bana bu isteğini 2 kere dile getirmişti ama ben tepkisi koyunca geri adım atmıştı. Hepimiz olgun insanlarız evlenmeden yatma falan diyeceksiniz ama bu benim kararım. Jartiyer alacağım şu şekilde bunların fiyatları ne kadar oluyor? Öyle marka falan almayacagim sadece bir gecelik işte? Burada 55 demiş ama yinede bir sormak istedim
Bir kere önce kendi vücudunu tanıman gerekiyor. Yani jartiyer çorabını kullanabilmen, jartiyerin çorapla birleştiği yeri iyi ayarlaman lazım. Çorap kenarları dantelli ya da düz olsada dokunduğunda hoş bir his verecek. hem sana hemde partnerine. Ayrıca kalçalarına yaklaştırman gerekiyor. Bacak boyunuda topuklularla destekleyebilirsin. Jartiyerin gerginliği çorabı taşıdığı gibi eğilme hareketlerinde sana gizli bir haz verecek şekilde olmalı. Külot seçimide çok önemli. Kıl bırakıyorsan bunu belli ederken vajina dudaklarınıda göstermeli. Kalçalarınıda ortaya çıkarmalı. Mümkünse göğüslerinede güveniyorsan, göğüs uçlarını belli eden kalıplı sütyen ya da büstiyer kullanmalısın. Çok hafif ile şuh arası makyaj yapmalı, oje ve tırnaklarına dikkat etmelisin. ve dişlerin mümkün olduğu kadar beyaz olmalı.
Ben iç Giyim satıyorum 50 den baslıyor 200 tl ye kadar var böyle takımlar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Jartiyeri görünce ben bile heyecanlandım, sevgilin çok şanslı gerçekten, boy ve kilo kaç senin fiziğin nasıl, jaritiyer manken fiziklilerde çok seksi duruyor :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
3 yıldır boşandım çocuksuzum çok azgınım evlenecek aday bile bulamadım kimseyle birlikte olmadım 3 yıldır mast. yapmakta artık yetmiyor rüya görmek gibisi yok ama o da sık olmuyor dolup taşıyor testislerim zaten böyle sorular neden soruyorsun
En İyi Cevaplar