Kaslı erkeklere zaafım var. Çok seksi ve erkeksi geliyorlar. Gözlerimi kaslarından alamıyorum. Sizce bu normal mi? Kaslara fazla takıntılıyım. Erkek dediğin şöyle kaslı olacak ya.
Birde bacaklarını açarak oturuyorlar ya. Kucaklarına oturup kaslarına yaslanmak istiyorum. Kaslı erkekler hoşunuza gider mi kaslarınıza hayran biri?
Şu an yanimda olsaydin seni kucagimdan hic indirmezdim, saatlerce kucagimda ceylan gibi ziplatirdim, sonra ayaga kalkik ayakta kucakta ziplatmaya devam ederdim, seksi ve kus gibisin seni tek kolumla havaya kaldirip havada ceviririm :)
3 yıldır boşandım çocuksuz çok azgınım evlenecek aday bile bulamadım kimseyle birlikte olmadım 3 yıldır mast. yapmakta artık yetmiyor rüya görmek gibisi yok ama o da sık olmuyor dolup taşıyor testislerim😕
O ladar kasli degilim ama iddia ederim cogu kasli erkekten fazlasiyla mutlu ederim Ozellikle 2delige yaptigim orali cogu erkek yapamaz
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
tek sende değil bu takıntı birçok bayanda var. bende bir profesyonel voleybolcu olarak fotoğraftakine yakınım oradan biliyorum özellikle 20-21 yaşındaki kızlar resmen üstümüze atlayacaklar :)
En İyi Cevaplar