Kılları yolar gibi çekecem dimi?
Kılları ağda ile alma (Yardım edin )?
Kılları yolar gibi çekecem dimi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İyi oku kardeş anlatıyorum detaylı.
Sesu'nun kahverengi plastik kutularında olan , ağdalarından al. Bak foto attım incele , aynısını al
fs5.directupload.net/images/160220/g53njvr6.jpg
Plastik kutunun koruyucusunu çıkardıktan sonra , bir kaba sıcak su koy. Ama dikkat et ağdanın kapağının boyunu asla geçmesin su ( çünkü su , ağdayı bozar) .. Yarım saat beklet. Güzelce akışkan hale gelsin..
Eline lateks eldiven geçir , tercihen minik bir ceviz büyüklüğünde , ağdadan kopar elinle (yada bir dondurma çubuğuyla çıkarabilirsin) tüylü olan bölgeyi iki ağdalı parmağınla yolar gibi çek. En kolay yöntemi budur..
Sonra sadece ılık suyla bol bol yıka.
Kağıt mendil , ya da yumuşak bir tuvalet kağıdıyla kurulaman yeterli hijyeni sağlayacaktır. Çünkü yukardaki doğal bir ağda sayılır. Sabun gerekmez temizlemek için. Ben kullanıyorum pırıl pırıl yapıyor , cildi. Nerden baksan , 3 hafta çıkmaz tüy. Tabi biz kadın olduğumuz için daha geç çıkabilirde , sen erkeksin. O yüzden daha erken de çıkabilir sende.
Jilet tüyleri sertleştirir. Tavsiye etmem.
Veet 'in ağda bantlarını da kullandım.
Shea yağlı ya da aleo veralı kullandım hep.
Bacak ve kol in ideal ama , genital bölgeye ve koltuk altına bunu kullanmanı önermem. Çünkü "feci" acıtıyor.
Ağda bantı sonrası , kesinlikle cilt aşırı kızarıyor. Ve paketin içindeki temizleme mendilleri yetmiyor. Bunu temizlemek için ise ağda sonrası , bebek yapı almanı öneririm. Onla sil kağıt havluya bebek yapı döküp..
Anüs bölgesi için , genital bölege için klasik sesu ağda.. Vucudun diğer yerleri için ağda bantı idealdir.
Temizleme işlemi tamamen bittikten sonra bebek pudrası sürerek de tahrişi azaltabilirsin..
Teşekkürler. Aklına takılanı sor kardeş..
Şimdi ağdayı sürecem elle mi çekecem yoksa bant ile mi
Ben işte burayı anlamadım. Demek istediğim tam burası. Bu ağdadan alıp bide bant mı alacam?
Hayırr.. Bak yazdığımı iyi oku.
O ılık
O ılık ağda için geçerli , bant bez vs olayı..
Eksik yazdım demin
Eline lateks eldiven geçir , ağdayı kopar. İki parmağınla tüyleri çeker gibi alacaksın. Lateks eldiven hem tüy diplerinin mikrop kapmasını önler hemde ağda acısını azaltır. Ciddiyim. Çünkü ben öyle yapıyorum. Ve cildim çok hassas..
Tamam bunu sürünce kılları elle mi yolar şekilde çekecez? Ama kıllı gevşiyor dimi?
Diğer kız arkadaşların yazdıkları bez olayı apayrı bişi. Ilık ağda için geçerli roll on gibi oluyor onlar. Onlardan alma. Kızlar tecrübeli ağda konusunda , onu beceremezsin sen.
Sen benim yazdığımı baştan sona oku.
Ondan al. Kşasik ağda işte foto bile attım görüşe
Acı felan oluyormu genital ve koltuk altı bölgsinde ve kızarıklık ne kadar sürede geçiyor?
Evet , eldiveli eline ağdayı al.. Tüyleri yolar gibi , tüylerin çıkış yönünün aksine çekerek al :) çok basit
Çok teşekkürler :)
Rica ederim :)
Acıyor evet. Ama benim yukarda yazdığım klasik ağda , en az acıtır.
Ilık ağda , sesu bantlar feci can yakar.
Tahriş ve kızarıklık için zaten görüşüme yazdım detaylı açıklamayı , oku kardeş :)
Canın çok yanarsa , soğuk su tut ağda yaptığın yere.. Ama iyice kurula :) yoksa eline aldığın ağdaya su değdiği an bozulur. Etkili sonuç alamazsın. En güzeli o acıya dayanmaya çalış. Kızlar dayanıyor :)) dene bir , sabır biraz..
Kızarıklık da bu klasik ağdada pek olmaz..
Veet bant baya kızartıyor , 1 gün kalıo bende kızarıklık.. Ama cildim aşırı hassas. Ondan oluyor belkide..
Sesu klasik ağda tahriş yapmaz.
Veet yapar ama.. Tüm ağda bantları tahriş eder.. Aklında olsun.
Klasik en güzeli
Çok Sağol :) Şimdi Koltuk altı bölgesini ve penis ve kasık bölgesini bununla yapacam.
Şimdi ağdayı kıllara sürünce kıllar gevşiyecek mi? Sadece orasını anlamadım elle koparacaz ya o yüzden :)
Ağdayı kıllara sürmeyeceksin.. Kardeş bak eldivenli elinde hep ağda olcak elini sanki kıskaçmış (cımbız) gibi düşünüp tüyleri yolar gibi çekip kopartacaksın :) iyice oku :)
Tamam bide kıllar sertleşip çoğalırmı? yoksa Azalıp zayıflar mı?
Zamanla , kıllar zayıflar ve azalır..
Ama bu zayıflama zaman alır..
Kılları seyrekleştirir , ama klasik ağdadan vazgeçmeyip hep uygulaman gerekir , bu süreçte asla traş bıçağı kullanma.
Birde kıllar ne kadar uzun olsun? Kısa iken mi yoksa 1 cm felan iken mi?
Baya uzun olsun , en az 3 cm kıl uzunluğu olsunki iyi temizlensin.
her kıl için elime ne kadar ağda alayım bide?
Bide sadece genital bölge ve koltu altı kaç ayda kutu biter?
Her kıl için mi? Öyle hesap yapma.
Eline ceviz büyüklüğünde ağda al. Ağdanın heryeri kirlenene dek uygulama yap. Sonra gene eline ceviz büyülüğünde ağda al.
bir kutuyla yaklaşık 6-7 kez tüy temizleme işlemi yapabilirsin..
Bu arada eigleri ne zaman seçiyorsun?
Şimdi 3,4 kutu alacam internetten.
Bitince hep kullanacam.
Bu ağdanın son kullanma tarihi felan var mı bozulma durumu?
Bide elime ağdayı alınca kılları çekerken kıl gevşiyor mu?
Onu anlamadım. Kılları çok sert bir şekildemi çekecem?
Bu arada en iyi görüş seni şeçtim :)
Teşekkürler :))
Evet , çok alma bozulur. Ve ağdayı güneş görmeyen serin yerde sakla.
Kılları sert bir şekilde çekmelisin , yolar gibi :)
Umarım aklındaki soru işaretleri bitmiştir :))?
Aklımdaki sorular bitmiyor kusura bakma :)
Ama sen bana kaç kutu önerirsin koltuk altı genital bölge için?
Kıllar fazla değil bu arada.
1 kutu sadece :) yeterde artar bile..
Hani bide bazen görüyorum kırmızı kırmızı noktalar oluyor mu?
Evet , tüy dipleri kırmızı kırmızı nokta olur. Normal
Genital bölge ve koltuk altında olur mu?
Bide onlar kalıcı mı nasıl kaybolurlar?
Genital ve koltuk altına da olur.. Zamanla tüyler incelir. Ama "tamamen" yokolması için lazer yaptırmalısın. Ancak temelli o zaman çıkmaz..
Kırmızı noktalar , tüyü , kıl kökünden çıkardığı için kızarır. Kalıcı değil.. Bunu soruyorsan. Kendiliğinden geçer 1 güne kadar
Senden çok teşekkür ediyorum. Ağdayı sen bana öğrettin resmen :D
Rica edem :D artık sorular bittiyse kendine iyi bak :))
Byee
Son 1 sorum var :D iki parmağımın arasınsa ağdayı alıp ağda kilenene kadar koparcam dimi?
Sorunun cevabı : evetttttt.
İyi günler
Görüşürüz kendine iyi bak.
Sir ağda satılıyor kartuş şeklinde onu sıcak suya koy çözülsün 20 dk sonra rolon gibi sür bide rulo halinde satılan bezler var makasla kes onları sıcakken yapıştır üstüne bastır elinle çek. Aslında o kartuşu ısıtmak için cihazda var ama illa alman gerekmiyor kaynar suyun içinde bekleyerekte ısınır ama rolon kısmı suya deymicek dik koy. 20-25 günde tekrar çıkmaya başlar
Cevap
0Cevap
Ağda bantları alabilirsin. Elinde ya da fön makinesi ile ısıtıp yapıştırıp çekiyorsun. Biraz pahaliya gelir tabi.
Ağdaya Nasıl dayanabilecek misin😄 4 hafta çıkmaz ağda yaparsan
Dayanırız :D
Kıllar zayıflıyor mu?
Şimdi bana bunun kısa yollunu anlatsana. Şimdi ısıtma olmadan sir ağdamı ne o ne oluyor daha kolay bişey mi?
Peki kaç günde tekrar çıkmaya başlar?
Bide önereceğin iyi marka varmı?
Senden çok teşekkür ediyorum :)
Pardon seni yine rahatsız ediyorum. Şimdi bana onun krem gibi şeyi varya hani kıllı bölgeye sürüyoruz. Sonra bant ile alıyoruz dimi? O Veet e baktım sadece bant vardı sadece o mu lazım?
Ben nett e sir ağda yazdım Veed in sadece bant ı çıktı. Bide böyle kutuda yağ gibi olanı vardı
Birsürü çesit agda var. Agda makinesi agda yagı agda kagdı falan vs set halinde satılıyo o şekilde al. Kullanım Klavuzu oluyo zaten içinde
Ugrasma onlarla lazer epilasyon yaptir kurtul
Uniyi bitireyim hemen :D
1 ayda çıkıyor acısada öldürmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar