önyargılarınızı kendinize saklayın. herhangi bir erkekle beraber olmadım.çucuk türü bişey vajinama soktum ve kızlığım 2 yıldır bozuk. ama hiçbir erkekler bel altı şeyler olmadı.çok vicdan azabı yaşadım. ailemin yüzüne bakamadım :( yaptığım cehalet zevk almak için bişeydi ama hata yaptım ve çok pişman oldum :( şimdi bir sevgilim var. o doğulu baya önemli onun için ama söylemeye cesaretim yok. ki bunu kimseye söyleyemem. bunu ölene kadar sır olarak yanımda taşımalıyım. evlenicez yakın bir tarihte. evlenince ortaya çıkacak diye çok korkuyorum. kimseyi kandırmak istemem. ama bende kendimi ve menfaatimi ve geleceğimi düşünmek zorundayım. bana akıl değil bana çözüm üretecek şeyler söyleyin.önemli değil felan filan da demeyein işte. ÖNEMLİ malesef :/ . sizce nasıl o geceyi atlatabilirim. ben yapay kızlık zarı almayı planlıyorum. ama işlerin yolunca gitmeme endişesi var biyandan içimden vajinam dar zaten ama korkuyorum yinede napçam ben kaçıp gitmek istiyorum buralardan. bu içimdeki korku bir türlü geçmiyor. napıcam bilmiyorum. ama kaçmak istiyorum çaresizlik çok kötü bişey ://
BAKİRE DEĞİLİM evleneceğim adamın haberi yok napıcam ben acill yardım edin?
basit kuruntuları büyük bir hale getirmek senin elinde nede olsa, şöyle düşün, senin kimden korkun var? veya kimden çekiniyorsun? sen kimsenin eşyası değilsin, veya kimsenin kölesi değilsin, hesapta vermek zorunda değilsin. seni olduğun gibi kabul edecek birisi lazım, sana hesap soracak, seni yargılayacak veya senin bu hatanı malzeme yapıp devamlı yüzüne söylemeyecek biri gerek. bu yüzden, saklaman veya yalan söylemen elbet ortaya çıkar, benden sana tavsiye, kendine gel ve dürüst biri ol, kimseye yalan söyleme, korkmana gerek yok, canını mı alacaklar? idam mı edecekler? yerlerde mi süründürecekler? işkence mi çektirecekler? saçma sapan kuruntuları bir kenarıya bırak ve yaptığın hatadan pişman olmayı kes, dürüst biri ol, dik durmayı öğren, bu hayatta hatasız bir insan yoktur. herkesin ufak tefek yanlışları, hataları, vardır. sen bir malzeme değilsin. ve kimseyede hesap verecek değilsin.
3
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
benim korkum çocuk değil. ailem den başka kimseden korkmuyorum çünkü :(
Kardeşim sen bakiresin, ama zarlı değilsin. Öncelikle bunu ailene söylemende fayda vardı diye düşünüyorum. Şimdi sevdiğin adama söyleyebilirsin. Dünyanın sonu değil.
Eğer sana güvenmiyorsa ve güvensizlikten terk ederse üste çıkamaz seni suçlayamaz sonuçta hatayla cahillikle yapmışsın zamanında.
Sözüne inanacak biriyse de mutlu olacağın adamdır rahat edersin hiç hileye bulaşma sen bakiresin
3
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
evet bir erkekler temas olmadı hiçbizaman ama eğer öyle bişi olsa onu derdim. ama kendi kendime yaptığım için utanıyorum sen azmıssın felan filan demesi koyar diye korkuyorum duymak istemediğim şeyler duycam diye korkuyorum :/
Sen mast yapmadın mı dersin. Hem bir yaştan sonra arasıra azmak insanın elinde değil. Hem Sen aşırı isteğinden değil bilmediğin için bozmuşsun, kimseye de utancından anlatamamışsın. Bişey dicekse efendi gibi der en fazla terk eder. Korkunun ecele faydası yok
şöyle bir durum var ben sevgilime ilk zamanlar sorduğumda kabul etmezdim kesinlikle dedi ama böyle bir olay yaşamamıştım nasıl görüşlü olduğunu merak ettiğim içindi tek 2 buçuk yıl oldu tam anlamıyla bir birimize bağlıyız bir bütün olduk evlenmek için herşeyi göze alıyoruz ve Şu an bana dediği şu o kadar seviyorum ki daha önce yapmış olsaydın bile gene de göz yumar kabul ederdim sevdikten sonra düşünemiyosun bile kaybetmemek için demişti belki bu olay sana yardımcı olabilir
1
4 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
kusura bakma açıklamanı tam okumadım sadece sorudan yola çıktım bunu ailene söyleme genelde aileler böyle şeylere kötü tepkiler gösterebiliyor bence ama gidip evleneceğin çocuğa anlatabilirsin durumu inanmazsa Kur'an ı al elini koy üstüne yemin et durumu anlat bir güzelce istersen yap ben olsam yapardım
haklısın canım. zaten ebuda beni baya seviyor. benim için sürekli çabalıyor. ona karşı sevgide hissetmiyorum ayrıca. ama bilmiyorum ciddi niyetli olduğu için kabul ettim. ama bu olayı atlatırsam inşaalaah çok mutlu olurumm hergün eziyet ://
benim asıl korkum şu söylesem kabul etçek çünkü beni çok seviyor. kaybetmekten baya korkuyor. ama ilerde ilk kavgada yüzüme vurur canımı yakmak için. bu beni korkutuyor. yoksa sölerim.
ama sen başkasıyla olmamışsın ki sonuçta kazara olmuş sen hatta ağda yaparken falan oldu de en güzeli ona o daha önce hiç birileriyle birlikte olmuş mu genelde erkeklerin çoğu bakir değildir o öyle yüzüne falan vurmaya kalkarsa ben bilerek biriyle bişeyler yapmadım en azından de o yaptıysa da karışıl olarak onun yüzüne vur
Sakın söyleme bir erkek evleneceği kadını tanimadiysa kan gelmedi diye şüphe duyuyorsa hiç gerek yok böyle bir adamla devam etmeye. Ama onun için çok önemli diyosan aynen yapay zarlar var okumuştum daha önce yarım saat önce falan yerlestiriosun sonra kan varmış gibi boya akıyor. Ama sakın söyleme
4
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
bir tek sen anladın beni varya :/ diyemem anlamıyorlar işin ucunda ailem var. bunu kimseye diyemem anlamıyorlar beni :/
@MoreAlone sen evleneceğin kadının ne tipte ne karakterde biri olduğunu biliosan zaten kesinlikle şüphe etmezsin ama o kadar geri kafalı insanlarımız varki hemen kötüye yorumluyor o yüzden bu tür insanlara böyle şeyleri söylemezsen daha rahat edersin. Anlattı diyelim adam tamam dedi ilk tartışmada ilk şeye bunu yüzüne vurabilir bu tür sorunları engelleme amaçlı bu tip beyaz yalanlar şart
@MoreAlone ogrenmese nolucak sonuçta bu kız kimseyle beraber olmamış kimse diyip demezki bu adama karın altıma yattı diye o yüzden yalan soyleme sinde sakınca yok
Ya sen kötü bişey yapmiyosun. Ben erkek olsam içimde şüphe olacağına bişey yokmuş gibi huzurlu olmak isterim. Ortaya çıkar yazan olmuş ortaya nasıl çıkacakmış ki bu sonuçta kimseyle beraber olmamışsın. Rahat ol. Ama daha önce dediğim gibi söyleme kötü sen olursun çünkü
sen salakk mısın? geri kafalıymış adam bakir be onun temiz kız almaya hakkı yok her önüne gelen patlak ile mi evlensinler. bu soru da bile namuslu kız kalmadığının bir kanıtı daha işte
Yarın öbür gün daha aşırı öfkeler ile yargılanmak istemiyorsan en kısa zamanda söylemen gerekir eğer ki zamanın da nefsine yenik düşüp böyle bir durum yaşamış olsan da seni bunun ile yargılamak yanlıştır. Geçmiş değil gelecek yaşanır Ve hayatınızda mutlu beraberlik için ortak düşünceleriniz ve kararlarınız gerekir bedeninde olup biten değil.
Yalan söyleme istersen çünkü onu senin kendinin bozabilmen için çok fazla ön hazırlık yapman lazım, çok istekliydim bir anda girdi, oldu değil. Sen yapamazsın onu, yapabilmen için ilaç bile alman gerekli, kafan bir dünya olacak. O yüzden aniden oldu elimle bozdum olayı yalan. Birisiyle yaptığının göstergesi bu. Kendi kendine bozmanın aşaması öyle değil.
Oyle bisey mi varmis? Cehaletten ölcem artik.. sebebi gercekten buysa seviyor ve guveniyorsa zaten sana inanir.. sahtekarlik yapma.. ortaya cikar elbet..
4
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
bende istemiyorum kimseyi kandırmak ama mecburum :/
Iyi de esnek zar diye bisey var hic dokunmasan da kanama olmayabilirdi. Napacktn o zmn direk babanin evine mi yollayacakti. Kimseyle beraber olmadysan niye korkuyosun. bnu hisseder ztn. Ister istemz urkek olursun bnce her erkek anlar bnu.
Canim gerdege girmeden biraz kan ayarla minik sisede onu tuvalete veya banyoya saklarsin iliskiye girdikden acimis gibi vajinani tutarak tuvalete git sakladigin yerden cikardigin sisedeki kanla vajinandan akacakeniyi birlestirip pembemsi bir karisim olustur bu avucun ortasi gecmesin ic camasirina bulastir. bazi yerde temiz bir bez koyarlar bunun icin ona bulastir. cinselligi biliyormuus gibi yaparsan utangaclik yapmazsan cakar.
Canim kan geldimi? Sen kucuk ince bir sey sokmussun o bozmaz oraya yaklasik 2 cm capinda bir sey girmeyince patlamaz, kizligim patladi diye ondan diyorlar,
Hiç okumadım başlığa göre cevap vereceğim. Bunu ona evlenmeden söylemelisin, aksi halde gerdek gecesinde öğrendiği zaman kötü olabilir. İlişkinizi dürüstlük üzerine kurun, kabul ediyorsa eder, etmiyor ve yargılıyorsa da bu senin için iyi bir şey.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
deseydim zaten bu soruyu sorma gereği duymazdım. zor durumdayım malesef :/
Şöyle yapabilirsin basitçe. Evleneceğin günü regl günlerine çakıştır ve durumu belli etmeden idare edebilirsin, bayanlar bu konuda daha yardımcı olabilir.
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
anlarmıki acaba zaten vajinam dar. kimseyle hiçbirzaman olmadım.
o adamın yerinde olsam ben söylettirirdim sana ben asla kullanılmış bir kız istemem ne kadar pişman olursa olsun ben temizsem evleneceğim eşim de temiz olacak işte o kadar. bakir erkekleri gavatt yerine koymaktan vazgeçin.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
nasıl söylettirebilirsinki. ? ben de bakir biri istemiyorum. ama çok seviyor bırakmıyor peşimi ailemle tanıştı zorla bişi yaptırmıyorum o can atıyo napimmm
öyle bir söylettiriim ki ilk başta geçmişini araştırırım olmadı eski sevgililerinle görüşürüm o da olmadı bekaret testine sokarım ama arkadan mı yaptın ağızdan mı yaptın onu öğrenebilmek biraz zahmet ister tabi ama yine de öğrenirim. ayrıca şunu sormak istiyorum. bakire olsan dahi bile mi bakir istemiyosun? neden bakirler ezik midir senin göznde sapık mıdır abaza mıdır?
doğruyu söyle ona söylerken ağlama ciddi ol gölzeının içine bak ve ona dogur oldugunu hisetır biz dogulu erkekler sert görunsekte aslında içimizde kuş mısalı bir ruh vardır acıma ve merhamet vardır emın ol inanacaktır kafasına takmıyacaktır
Sen kaç yașındasın ya bak canım șimdi kızlık zarı bir bakirelik olayı değildir hani șimdi sende kızlık zarı var ya o iște seni doğduğun belli bir yașa kadar seni dıș etkenlerden mikroplardan korumak oçin vardır belli bir yaștan sonra sana bir yararı zararı yok eğer sen bir erkeklen ilișkiye girersen o zaman bekaretin gider ve bu kızlık zarı kızlarda değișkenlik gösterir esneklik bakımından sen kendin bir sey yaparsin veya bir erkeklen iliskiye girersin ama kızlık zarı yırtılmamıș olabilir veya zedelenmiș olabilir bir yandan bir kaç kere 4-5-6 artık ne kadsr ilișkiye girersin daha sonradan yırtılabilir veya doğum yaptığında yırtılır ama șu var ki sen bir erkeklen iliskiye girmediysen bekaretin hala duruyor sen istersen kendin oynayarak kızlık zarını bozabilirsin sorun yok asla ama sen bir doktora git istersen bir göstert duruyor mu durmuyor mu diye zaten doktordan baska kimse anlamaz onu doğulular buna çok önem veriyor neye onem veriyorlarsa beyinsizler iste
sende söylemezsin o zaman bak yine diyorum sana senin bekaretin hala duruyor bir şey olmadı bunu bil yeter gerisini de kendin bilirsin ben bir şey diyemem
onu kaybetmek istemiyorsan söyleme bu saatten sonra çünkü Doğuluysa gerçekten evlenmez senle. ama bunun bir çaresi var mı onu bilmiyorum belki farketmez oda illa kan gelecek diye bişey yok.
vajina dar zaten. kimsele birlikte olmadım bel altı hiçbişi olmadı olmazda. kendi aptallığım ahmaklığım sonucu böyle bir durum oldu. ama psikolojim bozulmasından korkuyorum
biraz rahat olurmusun... bu kadar fazla endişe etmeyin bu zar olayını artık... seni seven öyle kabullensin he öyle biri değil kabul etmez diyorsan da kandır, o zaman yapay hap şeklinde olan kanama görüntüsü veren şeylerden al kullan çok basit..
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
rahatım ben ama vicdanım sızlıyor. kimseyi kandırmak istemem. keşke oda biriyle birlikte olsaydı buna üzülmezdim okadar ama napıcam ben :(
söylesen inan bana şimdi olmasa ilerde pişman edecek seni mutlaka... bu tip şeylerde en güzeli gizli kalamsıdır... ve sanmaki o hiç yapmadı her erkek mutlaka yapmıştır yapmadıysa zaten promlem vardır...
evet. şimdi sahiplense bile ilk kavgada bunu suratıma vurcak. ve bu benim için çok ağır kaldıramayacağım bir itham olur çok korkunc sonuçlar yani :////
ben kimseyi sevmiyorum beni seven 2 kişi var. biri karadenizli biride doğulu ALLAH ım ya 2 side çok önemser öyle şeyi. nasıl anlatabilirim. hemen yanlış anlarllar ya aileme söylerlerse ya bir tartışmada hemen birisine anlatırsa öldürürüm kendimi :((
@StudThing ben dedidimki düşüncelerinizi kendinize saklayın bana fiklir çözüm bulun dedim. ergenlikte yaptığım bir aptallık çok azap çektim. kandırmakta istemiyorum. ama ben bunu kimseye anlatamammmm
Tamam ozaman takma? Sende hemen uste cikiyorsun be. Ona gelmiyorsun buna gelmiyorsun ne yapacaksın? Ilk once ne istedigini kafanda kur sonra boyle fikirler edin abim benim.
Arkadaş görüş meselesi kusura bakma ama benim için o kadar önemli değil yani bu olay karşındaki erkek ne kadar temiz ki senin bakireliğine kafası takılcak? onu söler misin bana
3 seçeneğin var ya söyleyeceksin ya diktireceksin ya da gerdek gecesini adet gününe denk getireceksin ki bundada düğünden bir bok anlamaz kıvranır durursun
kızım ben kimseyle olmadım anlamadın galiba çölsem bir erkekle öyle bişi yapmam. zoruma gidende anlatmak istemeyişimin bir nedenide bu kendi kendimi bozdum ://
orasini bilemem ama güveniyorsa sana sorun cikarmaz insallah. Bence diktiriyim falan deme, ögrenirse asil o zman süphelenir daha kötü olur. acik aci söyle birsey yapmadim de. o anlar zaten...
Geç olmadan söylemelisin bunu görmezden geleceği kadar iyi birisiysen sevmişse bir hatadır gözüyle bakar belki olur belki olmaz hayırlısı bir de geciktirdiğin her gün daha da b*ka sarar
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
ya ben bunbu kimse ye söyleyemem. bunu yanlışlıkla yaptım 2 senedir hala kendimle vijdan azabı yaşıyorumm
Senin başkasıyla olma fikri adamı daha çok üzer bu durumda yoğun arzularının olduğu bir dönemdi başkasıyla olmaktansa böyle yaptım de
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
inanmaz ya da şüpheli olabilir. çünkü onla uzun süredir yakınlaşma gibi bişi dahi olmadı. oda daha önceden kimseyle birlikte olmamış. ama bende bir erkekle bile olmadım. bunu o yüzden gizlemek zorundayım
o adamın vebali ömrün boyunca omuzlarında olucak taşıyabilceksen yaptır yapay zar
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
ben zaten 2 yıldır vicdan azabı yaşıyorum kendime bile bunun cevabını veremiyorum. ona bu yalanı söyleyip yine vicdan azabı çekmek istemiyorum. ergenken aptalca bir hata sonucu oldu. ben kandırmakta istemiyorum kimseyi ama 2 kişi var ikiside çok seviyor beni napim evlenmiyimmi :///
Ya bazen kan olayi hemen iliskiye girer girmez olmuyor sen oyle de sonrada banyoya felan git orda yap yani baska caren yok cunku ama soyleme bakire olmadigini sonucta istemeyerek olmus bsey
Git diktir. Sonucta bir iliskin olmadi. Kimseyede hesap vermek zorunda degilsin. Gunaha girmedin. Haram islemedin. Bir kaza oldu bitti. Caresine bak iste. Hic kendini üzme.
kız öyle pişmanım ki. zamanında çok darbe yedim çok mutsuzluklar yaşadım ama bölesi dert içimde olmamıştı. bende hala üzülüyorum ama çaresiz olmak çok kötü
@havasizyastik bak mesele şu aslında söylemekte sıkıntı yok. beni çok sevdiği için kaybetme korkusundan kabul edecek. ama ilerde ilk kavgada yüzüme vurur. kalbimi kırar. sürekli bu olay olur. sıkıntı hani buyüzden sölemek yanlış :/
En İyi Cevaplar