BAKİRE DEĞİLİM evleneceğim adamın haberi yok napıcam ben acill yardım edin?

önyargılarınızı kendinize saklayın. herhangi bir erkekle beraber olmadım.çucuk türü bişey vajinama soktum ve kızlığım 2 yıldır bozuk. ama hiçbir erkekler bel altı şeyler olmadı.çok vicdan azabı yaşadım. ailemin yüzüne bakamadım :( yaptığım cehalet zevk almak için bişeydi ama hata yaptım ve çok pişman oldum :( şimdi bir sevgilim var. o doğulu baya önemli onun için ama söylemeye cesaretim yok. ki bunu kimseye söyleyemem. bunu ölene kadar sır olarak yanımda taşımalıyım. evlenicez yakın bir tarihte. evlenince ortaya çıkacak diye çok korkuyorum. kimseyi kandırmak istemem. ama bende kendimi ve menfaatimi ve geleceğimi düşünmek zorundayım. bana akıl değil bana çözüm üretecek şeyler söyleyin.önemli değil felan filan da demeyein işte. ÖNEMLİ malesef :/ . sizce nasıl o geceyi atlatabilirim.
ben yapay kızlık zarı almayı planlıyorum. ama işlerin yolunca gitmeme endişesi var biyandan içimden vajinam dar zaten ama korkuyorum yinede napçam ben kaçıp gitmek istiyorum buralardan.
BAKİRE DEĞİLİM evleneceğim adamın haberi yok  napıcam ben acill yardım edin ???

bu içimdeki korku bir türlü geçmiyor. napıcam bilmiyorum. ama kaçmak istiyorum çaresizlik çok kötü bişey ://

BAKİRE DEĞİLİM evleneceğim adamın haberi yok napıcam ben acill yardım edin?