Evlendiniz kapıdan girerken eşiniz ayakkabınızı çıkarınca gelinliğinizi çıkarmayı unuttu 😂😂😂belki de sizinle ayaklarınızı beğendiği için evlendi naparsınız 😂Bu gün de hep fetişistlerden çıktı sorularım sitede çok gördüm heralde bugün 😂😂
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyak fetişistleri de çok çeşitli. Kimisi için ayak her şey. Ayağın her şey olmadığını anlayışla öğrettikten sonra ayak fetişi ile geçen bir ömür çok daha saadet vericidir. Hakikaten bu böyle. Ayak fetişisti erkeklerle evlenen kadınların evlilikleri hep uzun sürer. Çünkü ayak fetişisti bir erkek ayaklarından hoşlandığı kadına hayrandır. Onu kimseye değişmez. Bir ayak güzelse uzun seneler güzelliğini korur. Ayak fetişistlerinin ekseriyeti için ayak, orgazma götüren bir araçtır. Yani her şey değildir. Genellikle ergenlik çağındaki fetişistler ayaklardan başka bir şey düşünmez. Ayak fetişisti erkek kibar, nazik, anlayışlı olur. Böyle olmayan biriyle evlilik bir zaman sonra külfet halini alır. Eşinizin ayak fetişisti olmasını dert etmeyin. Hatta aksine böyle bir eş arayın, bulursanız kendinizi şanslı addedin.
Ayak fetişisti erkeklerin hemen hepsinde kölelik arzusu vardır. Bu doğru. Ve kızların ekseriyeti bundan rahatsız. Kızlar istiyor ki, gerekirse erkek masaya yumruğunu vursun. Yani biraz maço olsun. Bu hayal olarak güzelse de, evlilikte her şey istenildiği gibi yürümüyor. Dengeyi tutturmak çok zor. Kantarın topuzu pek çok sefer kaçıyor. Kaçınca maçoluk külfet, eziyet halini alıyor. Halbuki anlayışlı bir koca, eşini tahrik etmese bile soruna da yol açmıyor. Uzun evliliklere bakın hep anlayışlı kocalarla yapılan evliliklerdir.
Ayak fetişistlerindeki kölelik arzusu cinsel bir dürtüdür. Şehvet artınca kölelik hissi de artar. Boşalmayla bu arzu da azalır. Dolayısıyla kölelik aslında yalnızca eşe, sevgiliye, partnere duyulan hislerdir. Herkese karşı ezik olunmaz. Sosyal çevresinde otoriter olan biri dahi evinde eşine köle olabilir. Sahibeliği meslek haline getiren kadınların sözlerine bakarsanız, bir kurumda, işletmede patron, idareci konumundaki kişilerin kendilerine köle olduklarını söylerler. Çünkü bu cinsel bir dürtüdür. Cinsel dürtüler normal insanlarda karşı cinse yöneliktir. Yani köle ruhlu kimselerin sosyal çevrelerinde de ezik olduğunu zannetmeyin.14 Yorumla- +1 yıl
Vay be adam destan yazmış
Cevap sahibi+1 yılEvet uzun oldu. Kızlarımız maalesef çok önyargılı. Bu önyargıyı yıkmak çok zor. Uzun yazdım ki, kafada sorular kalmasın. Belki bunu okuyan birkaçının önyargısı kırılır.
Cevap sahibi+1 yılŞu da var ki, bir erkek yakışıklıysa kızın gözüne hitap ediyorsa ayak fetişisti olsa da dert değil kız için. Belki avantaj. Çünkü bu sayede yakışıklıyı tamamıyla elinde tutabiliyor. Yakışıklı değilsen, bir de ayak fetişisti isen ekstra Çok kötüsün.
- +1 yıl
Sana katılmasam da bir arkadasım vardı çok ileri derecede ayak fetişisti ordan biliyorum onda da vardı ayakların yanında kölelik hem de aşırıydı
En İyi Cevaplar
+1 yılsen taktın bu ayak fetişine :D :D
kız değilim ama erkek olsam ve öyle bir durumla karşılaşsam bir garip olurum :D :D
üleyn şimdi bu benle evlenmeden kaç tane erkeğin ayağına bakıp hayallere dalmıştır filan diye geçiririm içimden :D :D
istemem öyle bir şey yaw :D
fetiş olacaksa sadece bana olmalı :D ilk benle anlamalı fetişini :D :D
garip olurum ben :D misafir çağıramam eve ayaklarına bakmasın diye :D :D213 Yorumla- +1 yıl
Kız değilim ama erkek olsam 😂😂😂😂 o nasıl bişi nesin sen 😂😂
- +1 yıl
cidden o ne la öyle :D :D tersi bir surum olsa demeye çalışmıştım ama ne dedim yaw :D :D
erkek olarak cevaplayacak olursam diyecektim (._.)
oldu mu şimdi :D - +1 yıl
Oldu 😂😂
- +1 yıl
@perseid78 soruyu kızlara sordu ya ondan '' bir erkek olarak cevaplarsam '' diye giriş yapıp aynı durum başıma gelse ne olur anlatmaya çalışmıştım (._.)
yine mi olmadı yaw :o :o :o
ülen nasıl bir oyuna düştük :D çıkılmıyor içinden :D :D :D - +1 yıl
@perseid78 böyle iyi bence :D daha da içinden çıkılmaz hale getirdin sen :D :D
- +1 yıl
Boka sarmış olay 😂😂 ne soru sormuşum arkadaş 😄😄
- +1 yıl
keramet soruda değil benim görüşte :D :D
asıl soru şu: '' ne cümle kurmuşum arkadaş '' :D :D - +1 yıl
Valla ben tamda sizin anlatmak istediğiniz gibi algıladım. Herkesin fikri ne ise zikride odur derler. O hesap :) :)
- +1 yıl
@SibelErdem aynen ablacım :D :D
nihayet söylemek istediğimi ilk görüşte anlayan birini buldum :D :D
çok mutluyum çok :D :D
o değilde geçen yıl temmuz aylarında sana miras kalmıştı biz onu yiyecektik hatırladın mı (._.)
ben unutmadım bak :D :D ortada miras yok belki ama beraber yiyecektik :D :D
hatırladın mı (._.)
unutmadım dee :'( :'(
- +1 yıl
Bak soru soracaktım bir tane daha 😄 seni etiketleyecektim sonra... Unuttum onu 😄
Hatırlatmış oldun 😄
Yarın sorayım bir tane daha 😂😂😂
Yapsın anam ayagimi de sevsin onunlada bir aşk yaşasın 😀
52 Yorumla- +1 yıl
ben bayılırım ayağa :D
+1 yılBenim ayak kokuyo la
13 Yorumla- +1 yıl
Sus duyan toplanır şimdi onun bile manyağı varmış
- +1 yıl
Töbe estağfurullah 😂😂
- +1 yıl
Hob sorun ne
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
26Cevap
+1 yılYa senin şu cins cins cinsellik sorunların ne ya 😂
17 Yorumla- +1 yıl
Bunlar ne ki 😝😝 bn eskiden daha kötü sorular soruyordum 😂
@igrencapacheçikoo Kutay bu en masum sorum değil mi 😂😂 - +1 yıl
Yaparsin sen ole seyler busra :)
- +1 yıl
@igrencapacheçikoo Kabul et sorum güzeldi 😎
- +1 yıl
Kutay zorlana demiş gibi :D at göreyim ozaman
- +1 yıl
Link bulamam şimdi çookk eski en azından 6 ay 😂😂 @igrencapacheçikoo senin hatırladığın bir sorum var mı?
- +1 yıl
Cok mu onemli gecenin korunde cinsellik sorusu takmayin bunlara
- +1 yıl
Dokunmayın kutaya bugün keyfi yok heralde @igrencapacheçikoo git yat uyu ya 😝😝
haha aklıma bişey geldide hacı benim ayakta mantar var:) olduki hani rast geldi ayak fetişisti çıktı basarım mantarı ağzına yüzüne şimdi o düşünsün XD
10 Yorumla
+1 yılHer insanın evveIi suretten ibarettir. Ondan sonra can geIir ki can, manevi güzeIIik, ahIak güzeIIiğidir. Her meyvenin evveIi suretten başka nedir ki? Ondan sonra Iezzet geIir ki Iezzet, meyvenin manasıdır.
027 Yorumla- +1 yıl
Yani konuyla alası nedir bunun :D
- +1 yıl
Büyük AIIah’tan bizIer niye terbiye isteriz? Çünkü terbiyesizIer, AIIah’ın Iütfundan mahrumdurIar. Terbiyesiz, yaInız kendine kötüIük etmez, bütün utanç ve erdem ufukIarını ateşIer.
- +1 yıl
Peki taze dayıcık :)
- +1 yıl
hadi bakalım
- +1 yıl
Geldi mi bebiş :)
- +1 yıl
vah garibim
- +1 yıl
Sen dayı olmucak mıydın? Geçen yol sanırım öyle bir soru sormuştun 3-5 aylık bebeğe ne hediye alınır dayı olcam diye
- +1 yıl
bak kötü yakaladın hahhah :)
- +1 yıl
😎😎😎
- +1 yıl
kötü kız :)
- +1 yıl
İşte böyle yakalarlar sabahtan beri bişiler yazıyon ne dediğini de anlamıyom tamam doğru diyon da konuyla ne alakası var 😝
- +1 yıl
herkez fikri kadar
- +1 yıl
Herkes o 😝😝
- +1 yıl
aaa
- +1 yıl
Görmeyeli ne kdr ukala olmuşun sen
- +1 yıl
tövbe :)
- +1 yıl
Bir taze dayıya yakıştıramadım ayıp ayıp
- +1 yıl
Madem ki rızkı taksim eden O’dur, o haIde şikâyet küfürdür. Sabır gerekir. Sabır, genişIiğe uIaşmanın anahtarıdır. AIIah’tan başka herkes düşmandır. Sen asıI dostu düşmanIara şikâyet eder, haIinden sızIanırsın öyIe mi? Padişah köIeye şikayet ediIir mi? AkıIIı oI.
- +1 yıl
Sitede ne dindarlar gördüm bni kınayıp yedikleri haltlardan utandığım o yüzden burda böyle akıl vermeye çalışman komik oluyor
- +1 yıl
Sus gönIüm! Seni senden daha iyi biIen Rabbinin hükmü vuk’u buIuncaya kadar, Senin nasibin sana uIaşıncaya kadar, uIaşmayanIarınsa senin nasibin oImadığını anIayana kadar sus.
- +1 yıl
Sen görmeyeli kafayı yemişsin
- +1 yıl
Aşk da tıpkı EIif gibidir. İsminde gizIidir, ama okunmaz. O oImadan da besmeIe sese geImez. O her şeyin içindedir ama hiçbir şeyde görünmez.
0 - +1 yıl
Üşenmeyip bütün sorulara aynı şeyleri yapıştıryorsun dimi 😂
- +1 yıl
sorma
- +1 yıl
Belli
- +1 yıl
hadi bakalım...
- +1 yıl
tamam
Yuzu guzelliğde onemlimi bakımlı tuzluk bilekleri beyaz dip not bilekleri beyaz olayını genelde zengin esas kızlar önem verir. neyse oyle ayaklarım kıllı gobeğim değdirmek isterim ozellikle ayakların rahat etirmek için okumuşsa.
02 Yorumla- +1 yıl
Anladıysam arap olayım
Ayakkabiyi cikardi gelinligide sen cikar bir zahmet :))
17 Yorumla- +1 yıl
Bu güzeldi 😂😂
- +1 yıl
Şaka yapmadığını biliyorum benim de çok çok ileri derecede ayak fetişisti arkadasım vardı (bn sürekli topuklu giyerim ) bir gün konuşurken ayakkabının sesinden ayak numaramı ve ayakkabının modelini topuğunun uzunluğunu bildi
- +1 yıl
Her şey vardı onda
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski sevgilim fetişistti alışkınım ben kötü bişe değil :D
38 Yorumla- +1 yıl
Nasıldı peki 😂😂
Cevap sahibi+1 yılValla şimdi keşke sevgilim ayak fetişisti olsa demiyorum değil :D ilk başta iğrenç ve garip geliyodu ama sonra dünyanın zevkini almaya başlamıştım ayaklarımı yalarken gerçekten :D başka sebeplerden ayrılmıştık
- +1 yıl
Ayaklarını yalarken zevk mi alıyordun :D
Cevap sahibi+1 yılöpüyodu yalıyodu evet çok zevkli geliyodu :D Şu an sana ne kadar saçma geldiğini anlıyorum bende öyleydim ama yaşamadan anlayamassın :D
- +1 yıl
Yaşamak istemiyorum şansımı sana devrediyorum inşallah senin olur 😂
Cevap sahibi+1 yılTamam sağol bu kadar önyargılı olma ya :D
- +1 yıl
Ya önyargı değil kuzenimin eski sevgiliside öyleydi biz çocuğu manyak sanıyorduk meğer fetişistmiş 😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim icin sorun olmaz hatta super olurdu bende fetisistim cunku :D
510 Yorumla- +1 yıl
Hadi ya senin neyin var
Cevap sahibi+1 yılbiseyim yok bende ayak fetisistiyim
- +1 yıl
Nasıl oluyor ki o lezbiyen falan msn?
Cevap sahibi+1 yılevet hem lezbiyenim hemde ayak parmaklarına bayılıyorum :)
- +1 yıl
Hadi erkekleri anladım diyelim kardeş sen napıyon parmakları
Cevap sahibi+1 yılbosver
- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Tanisalim :D
+1 yılEyyyy Ayak fetişisti! Edep yahu! Ayağı bırakın! Ayakla seks olmAAAAAaaaazzzzz!! (Uzun asabi adam)
03 Yorumla- +1 yıl
Cenk kızlar bile varmış 😱😱😱
- +1 yıl
47 noku ayağımı görse kaçar herhalde
- +1 yıl
Cenk sen de vur diyince öldürmüşün 47 ney la 😱😱😱
@serhatinho48 bak adam 47 giyiyormuş 😂😂
+1 yılkımse unutmaz merak etme.. kız dedıgın ayakları guzel olmalı
10 Yorumladeğişik fantazileri varmış arkadaşın, ee zevk veriyormu deneyelim mi
01 Yorumla- +1 yıl
Bn ne biliyim fetişistlere sor
Allah akıl fikir versn onlara.
11 Yorumla- +1 yıl
Amin 😂😂😂
+1 yılBir yerine takicak olsam ayak en son tercihim olurdu yane daha guzel oval yerler varken :)
17 Yorumla- +1 yıl
Kutay saat geçince kafa uçmuş senin 😂
- +1 yıl
Ne ucucak ya takacaksak takicak biseye takalim :)
- +1 yıl
Adamlar destan yazmışlar ayağa senin umrunda değil 😂
- +1 yıl
Yokluk cekmedigim icindir :)
- +1 yıl
Yokluğunu köpekler yesin senin 😝😝
- +1 yıl
Iste yemisler o yuzden yok yokluk cekmiyorum :)
- +1 yıl
Aferin sana
+1 yılIyyk iğrenç bişi ya kocam ayak fetişisti olsa deli gibi aşık olsam bile soğurum ya ayak beğenmekte nedir böğk
00 Yorumla
+1 yılAyaklar iyidir ama sirf ayaklari güzel diye evlilik saçma.
00 Yorumla:D:D:D gelinliği unutmamda öpmeye ayaklarından başlayabilrim sonra yukarılara çıkarım
00 Yorumla
+1 yılBunu anlamıyorum ya göğüs dudak kalça bacak ve vajina dururken neden ayak 🤔
00 Yorumlabende seviyorum ayak fetişini ama herkes nedense bilmeden etmeden ön yargılı konuşuyo
00 YorumlaBen fetişim bodoslama sormadan yalarım evleneceğim kızın ayaklarını
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyani ben eşime yapmak isterdim doğrusu neden olmasın ki :)
00 Yorumla
+1 yılBenim de kadınların ayaklarına ilgim var.
20 Yorumla
+1 yılFetişi olan erkeklere öcü gibi bakmayın
00 Yorumla
+1 yılne yaparsa yapsin artik 😂
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. Sesli güldüm çok yaşa emi ;))
03 Yorumla- +1 yıl
Bn de gülmüştüm
- +1 yıl
Olabilirim 😎
+1 yılEşim olmul seviyosam problem olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılayaklarımı ağzına sokarım al sana ayak derim
20 Yorumla
+1 yılsen ayakçı mısın ne bu takıntı ya :D
010 Yorumla- +1 yıl
😝😝😝 bu soruyu görünce aklıma geldi ya 😂😂 acaba beğen kız var mıdır diye 😂😂 öğğğ 😝😝
www.kizlarsoruyor.com/.../q4680756-damarli-ayaklarim-nasil - +1 yıl
valla geçen gün birisi de bana ayaklarını yalamak istiyorum dedi :D
- +1 yıl
Vallahi güldüm buna kaç numara giyiyon 45 mi?
- +1 yıl
43 numara o ne ya 45 giyiyor gibi mi duruyorum :D
- +1 yıl
Yorumdan ayak numaran belli olmuyor 😂😂 ne biliyim eski erkek arkadasım 45 giyiyordu öyle aklımda kalmış ondan 45 ddm 😂
- +1 yıl
valla hiç kıvırma sende ayakçısın :D
- +1 yıl
Hadi ordan 36 numara giyiyorum kendi ayaklarımla bile barışamadım kürek gibi ayaklarınızı napiyim 😂
- +1 yıl
ben bilmem sorular öyle demiyor :D
- +1 yıl
ayakçısın işte inkar etme bücür cadı :D :D :D olmaya da bilirsin (._.) inkar et (._.)
bir ara ayaklarım nasıl diye soru sorup seni etiketleyeyim oraya :D :D
gözün gönlün açılsın :D :D :D - +1 yıl
Iyy pis 😝😝 bn de şu sorudaki gay çocuğu bulup ayaklarım nasıl diye sorduğun soruda etiketleyip başına musallat etmezsem bana da bücür cadı demesinler 😂😂😂
+1 yılfetişleri olan erkeklere öcü gibi bakmayın...
00 Yorumla
+1 yılne olacakkı ya nevar her noktanı yalayabılır yanı
00 YorumlaAyak fetisi nedir ya 😂
02 Yorumla- +1 yıl
Yorumları oku 😂
+1 yılonlarda sever heralde blmıom
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıluyyşş yalarun
23 Yorumla- +1 yıl
Neyi yalıyon abla 😝😝😝
Cevap sahibi+1 yıl@Jaqu-Oo asdasdas 😂
+1 yılBen fetişistim
09 Yorumla- +1 yıl
Ne fetişisti
- +1 yıl
Ayak
- +1 yıl
Çok mu aşırı
- +1 yıl
Bendeki olay bakmaya izlemeye dayali hani aşırisı opmek yalamak falan heralde bilmiyorum
- +1 yıl
Gelinin ayakkabısını çıkardıktan snra gelinliği çıkarmayı unutan var 😂😂 sen yalamıyon mu
- +1 yıl
Dokundugum ve optugum oldu ama yalamadim.
- +1 yıl
Kız ne tepki verdi
- +1 yıl
Nişanlımdı ilkten biraz tuhaf karsiladi ama sonra alisti hosuna gitmeye basladi
- +1 yıl
Di li geçmiş zaman kullandığına göre yaranı deşmeyeyim iyi eğlenceler bay fetişist :)
+1 yıl:D iyhhh
10 Yorumla
+1 yılBosanirim.
00 YorumlaBosanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliğrenç bence
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi