Evlendiğimizden beri ( 4 ay 9 gün ) haftada 3 kere hep misyoner pozisyonunda seks yaptık.
Açıkçası sıkıldım ama bunu paylaşamıyorum onunla.
Nasıl çözüm bulabilirim?
Açıkçası sıkıldım ama bunu paylaşamıyorum onunla.
Nasıl çözüm bulabilirim?
öhömm 😛
hemen giriyorum.. (yani konuya)
onu yönlendirebilirsin, senin duruşuna göre o da pozisyon alacaktır..
1- Kadın erkeğin üstünde ata biner gibi durur, dizler kırıktır. Yerden ya da eşinden destek alarak aşağı – yukarı hareket eder.
4.bp.blogspot.com/.../image017.gif
2- Kadın arkaya doğru eğilir ve yerden destek alarak yukarı aşağı hareket eder.
3.bp.blogspot.com/.../image018.gif
3- Dogy.. lakin burada hareket merkezi kadın ve erkeğe aittir.. Şöyle ki; ritmik hareketlerle kadın geriye doğru hareket ederken, erkek tam yol ileri..
2.bp.blogspot.com/.../image041.gif
4- kadın arkaya doğru eğilir ve yerden destek alarak yukarı aşağı hareket eder. Bu pozisyonda bütün yük erkekte olduğu için ağır kadınlarda erkeğe rahatsızlık verebilir.
3.bp.blogspot.com/.../image018.gif
gibi gibi...
görücü usulümü?
Hayır
o zaman birbirnizden gizliniz saklınız yoktur. anlatmadan bile ona kaş gözle belli etmen lazım. o belki senden çekindiği için böyle devam ettiriyor. tüm şey sende bitiyor. guzel bir gece ayarla , mesela mumlar olsun odada , güzel bir koku, hafif bir yabancı müzik. o zaman bişeyler kendiliğinden oluverir
Konuşmak bunu söylemek seni basit veya onun gözünde değersiz yapmaz yık bu algıyı istediğin varsa şeffaf bir şekil de söyle ki bağınız artsın
Ömrümüzün sonuna yeticek kadar fazla pozisyon yok ama
Cevap
66Cevap
oohooo siz de yani nasıl iradeli insanlarmışsınız. bak burda pozisyonları yazmıştım. ordan bakın. www.kizlarsoruyor.com/.../a47803-seks-pozisyonundan-karakter-analizi
Paylaşmana ne gerek var. Bir anda altındayken yana dönüver. Sonra bir dönüş daha, al sana 3 pozisyon. Sonra işi bitip yanına uzanınca biraz dinlendirip üzerine çık. Al sana bu da dördüncü. Arada sırada eşin koltukta otururken yüz yüze kucağına otur, bu da sıradaki olsun. Biraz aktif olun, daha zevkli olur.
paylaş. iletişim kur eşinle. Veya başlayacağınız zaman yatma hemen sırtüstü, yatağın kenarında domal, bırak o gelsin, birşey demene gerek kalmaz zaten :)
Kolayı var seks esnasında yer değiştiren üzerine çek kucağına otur biraz da renklendirmek senin elinde Dogi pozisyonuna geç birazcık renklendirir kocan Belli ki öküzün biri
Sozlu olarak paylasman gerekmez ki sen degistir pozisyonunu o sana uyacaktir
Bence Biraz Sen Yönet Isteklerini Belli Et Yoksa Sogursun Bu Daha Vahim
biraz kntrolu sen eline alsan, sen aktif olsan mesela o seni altına almadan sen onun kucağına otursan felan sevişme esnasında.. gibi?
Bu senin elinde paylaşma kendin yaptir. Örneğin banyoya çağır öyle sevisme ya da salonda mutfakta tegahta senin o an ben burada seni istiyorum demenle bunlar olur sen alistiracaksin
Önce oral yap ona yala ve kaldır sonrada üstüne otur
Sözle beyana gerek yok herşeyi. Ansızın üste çık bak bakalım ne yapcak
Konuş anlat ona bunu. Korkmadan anlat. O tabularının yıkılmasını sağla
Oo abi gidip nasil adamlarla evleniyorsunzu kk boyle ya biraz hayal gucu fanazi kullanip erkek dedigin baska pozisyon istemeli yani aktif olmali
Yönetmelisn
seks i sokup çıkarmaktan ibaret sanıyor şimdilik. eğer yön vermezsen hiç bir zaman tat alamazsın
Sen yönlendir. Böyle istiyorum de. Tahrikte olur. Zaten boşalana kadae geçen sürede 5 dkdan en az 3 4 poziston olmalı.
Onu anla, çalışan o rahat ediyodur belki. ilişkide eforu erkek daha çok sarfeder bu iki iki daha dört
SEN aktif ol ipleri eline al film izleyin gordugunuzu uygulayin
O duştayken gir banyoya ve degisik pozisyonlar dene 😉
ipleri kendi eline alabilirsin şu pozisyonu deneyelim mi diyebilirsin farklı pozisyonu deneyin onunda hoşuna gidecektir ve değişikliğe açılacaktır
Sen ayarla bunu..
Tam yapacakken yan yat, sırtüstü yat.. Böyle gir bana de...
Yatarken yavaşca üzerine yat sende, üzerine otur...
Film izlemedin mi hiç?
Onu sen pozisyona sok üzerine çık karşısında domal kaşık pozisyonu uygula hic bir erkek değişik pozisyonlara hayır demez
konuşmana gerek yok, misyonerdeyken boynuna sarıl sen üste çık, ya da oral yaptıktan sonra kıpırdatmadan sen üstüne otur, masaya ya da ayakta domal, banyoda kucagına zıpla
sekil şema çok var yeter ki bilin becerin yapın yani
Arkani don trip yapar gibi :) oda domaltir seni byk ihtimal
Icine girmeden bir anda altina al onu ve uzerinde iken al icibe yapis boyununu em
adamı sen yönlendircen kalk şunu yap bende şöyle yapayım dicen. nie erkekten bekliorsn asalak
bu konuşmadaki çekingenlik niye açıkça söylemezsen simdi ilerde cok şeyi yutarsın
konuşmayı dene safmı eşin 10 larca pozisyon varken hemde yeni evliyken misyoner nedir çok sıkıcı
Bunu sen cozmelisin ipleri ine al ve degisiklik yap
Ne bileyim çık kucağına zıpla ya da ayakta yapın kaşık yapın doggy yapın olmazki hep misyoner birde haftada 3 azmış
Tecrübesiz erekek ve kadın bence beraber video izleyin ve o pozisyonları deneyin
yat şöyle de üstüne çıkıp ata biner gibi zıpla dur üstünde 😕
yani aynen haklısın her zaman deyişik pozisyon daha tahrik edici ve zevkli olur
Üste çık sende sırt ustu yatıp ayırma bacaklarını
misal ben ara sıra dikine yatıyorum
misyoner nasıl oluyordu yaa, aklımka gelmedi şimdi
neden paylaşamıyorsun?
Odunla mı evlendin naptın
zorlamı misyoner yapıo sen farklı bşiler yap.
Iste yahut kendin yap değiş poZisyonu
Dur ben geliyim, al sana değişiklik
maç izlerken devamlı pozisyon muhabbeti aç
Paylaşmadan olmaz konuş eşinle
Oha haftada 3 cok degil mi ya..1 defa yeter be
ben böyle istiyorum diyebilirsin
Sen ne yapmak istiyosun
senin sadece onu sevdigini düşünüyor olabilir
Konuşacaksınız açıkca. Başka yolu yok
çözüm yok
seni aldı artık onunsun
söyle ve birazda sen yönlendir
Sen yonetimi devir al:)
Sen hareketlendir biraz
Konuş
başka pozisyonda uzan
paylaşarak, konuşarak çözüm bulabilirsin sadece
fantazi yapmanız gerekli
Sen farklı yat o yapsın süreç değişmiş olur.
söyle cekinecek bişey yok bunda
altına al bide öyle dene hakimiyet sende olsun
Her türlü pozisyonu deneyin
Sen yönlendir eşini.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar