Sonuçta ben onu aldatmadım. Ayrı oldugumuz dönemde yaşandı. Ama Şu an sevgilimle barışmışken aklımdan diğerinin geçmesi aldatmaya benziyo. Rahatsızım.
Sevgilimleyken aklımın baskasında olmasını istemiyorum. Ayrılayım mı
Ya canım ergende değilsinki sana akıl veriyim. Sen nerde yaşıyorsun. Bunca kadın , kız öldürülüyor. bu kıskançlık meselesinden. Sevgilime anlatıyım mı? diye sormuşsun. Hadi git anlat ve başına bela al. Seni çekmeyen biri niye sevgilin oluyor? Ayrıl gitsin adama niye azap çektiriceksin ki? Hayatım ben başkasıyla seviştim ama tam yaşamadık kem küm ne gereği var.
Şu görüşünün benim anlattıgım konuyla zerre baglantısı olmadıgını düşünüyorum.
Aksine bence müthiş yorum 👏👏👏
@Cr7onaldinyo "sence".
yo bence bağlantısı var veya konuyu uzatıp gerçekte sormak istediğinden daha fazla soru sormuşsun. Sevgiline istek ve arzun yoksa ayrıl ondan. Başkasını hayal ediyorsan yine ayrıl ondan. Amam sorarsan anlatayım mı? O zaman ben bu yukarıda yazdıklarımın arkasındayım.
o arkadasinla sevisirken ruhlariniza degmisinizdir, ruhunuzla sevismisinizdir, o hazzi baska birinde alamazsin
Yani evet. Sadece sevişme anlamında değildi. Kounşması, aynı şeyleri düşünmemiz... Saatlerce konustuk ve konuştukça ondan etkilendim
iste bunlarin hepsi ruh uyumu, ten uyumu, cunku karsindaki kisi icine sinecek, seni anlayacak
Kesinlikle. Uyumlu olmadıgım, bir yakınlık hissetmediğim biriyle zaten öyle bişey mümkün değil. Sevişmek için his lazım bana göre
bencede kesinlikle oyle. yoksa bu is sadece bacak arasina gir cik gibi birsey degil,
his, mesela onnun gozlerinin icine bile baktiginda icin yanmali..
eig icin tskler
Cevap
20Cevap
sevgiline yol ver bence demekki herşeyin diğer kişiyi istiyor. birde iyi seviştiyse seninle onun yüzünden olabilir.
Sadece cinsellik anlamında da değil. Saatlerce konustuk.. Ve belki de sevgilimden baska biriyle ilk defa bu kadar yakın oldugum, düşündüklermiz uyuştugu için etkilendim.
işte o zaman diyorum sana yanlış kişi ile berabersin.
bende yaptım ayrı kaldığımız dönemde diğerini düşünmüyorum ama ayrı bile olsak yaptığım için vicdan azabı çekiyorum
Dün sevgilimin yüzüne bakamadım. Ayrıldıktan sonra ilk kez buluştuk ve gözlerimi kaçırdım hep. :(
anlatmayı düşünüyor musun ben anlatmayacağım çünkü o barışana kadar bişey olup olmadığını sordu olmadı dedim artık hiç anlatamam
Anlatıcam evet, saklarsam aldatmaya girer. Bu olay yasandıgında ayrıydık ve aldatma sayılmazdı ama şimdi onu düşündükçe sevgilime ihanet etmiş oluyorum
düşündüğünü anlatamazsın
Neden?
geçenki sevişmemizde onu düşündüm mü diyeceksin empati kur nasıl hissettirir
Zihnende olsa ihanet etmişsin zerre gururun varsa onu terk etmen gerek sonra git arkadaşına vurdur..
İşte ben de onu diyorum. Düşünce olarak aklımdan cıkmıyo ve bu durumdan rahatsızım, sevgilimi kandırmak istemiyorum. Durum buysa adam gibi geçip karsısına böyle böyle oldu diyim ayrılmalıyım, 1,5-2 yıllık güvenini söylemeyerek kıramam
Yani ayrılman gerekir sevgiline senin ne sevgin ne saygın var olsaydı ayrıda kalsan bir süre başkasıyla yatmazdın zaten tek gecelik ilişki yaşayan kadınların birini sevmesi falan yok öyle birşey ona bunu anlat ayrıl..
Bazı konularda halı olsan da, katılmadıgım cümlelerin var, saygı duyuyorum. Tek gecelik ilişki değildi, konustugum tanıdıgım biriydi. Sevişmek ikinci planda beni etkileyen konuşmaları ve düşünceleri. Fiziksel özellikler gelip geçici etki yapar ama kafa uyuşması iz bırakır bende
Bu yaşta tek gecelik ilişkinin ne olduğunu bilmemen ilginç daha önce tanıyıp tanımamanın bir önemi yok bir erkekle bir gece ilişki yaşayıp yarın yoluna bakıyorsan başka isimler arama bunun adına her konuşup iyi düşünenle yatarsan tek gecelik kadın olarak hayatını devam ettirirsin..
Kendin söylüyosun, her iyi konuştugunla yatarsan diye. Devamlılık söz konusu değil en azından baska erkekler için. Sonucta o konusup beraber oldugum insanı ben sectim, herhangi diger erkeklerle de bunu yasıyacagım diye bişey olamaz.
Devamlılık söz konusu olmadığı için buna tek gecelik deniyor😃 birdaha yapmam demen de saçma bunu yapmadan önce yapıcanı bilemezdin ama yaptın senin tek gecelik ilişkiden sonra devrelerin yanmış..😃
@Cr7onaldinyo boşuna uğraşma yolun yolcusu olmuş kendi dr biliyo ama kabul edemiyo
@KafkasPrensi... Sadece fikir almaya calısıyorum yol yok yolcu yok
Demekki O Çocuk Daha Keyif Verici Geldi Size Daha Sıcak Samimi
Sana farklı bir heyecan vermiş aklında kalmış
Evet. Sevgilimden baska ilk defa oldugu için farklılık kattı
Çok etkilemiş seni farklı ten farklı koku bunlar normal birde sevgiline kızdığın için sanki dahamı Rs yaparak sevişmiş gibisin
Hırs yaparak
Yok, hırs, intikam gibi olaylara girmedim. Hiçbişeyi sebep olarak kullanmadım. Konuştuk ve seviştik. Sadece o kişinin etkisiyle, bir düşünce bir plan yoktu
Neler hissettin farkı neydi sevgilinle olan ilişkinden
Ben ilk kez sevgilimin oldum. Ve ondan baskasıyla beraber olmadıgım için o bana en iyisi geliyodu, ondan baskasıyla sevişemem gibi geliyodu. Ama gün meğer sevgilimin bir numarası olmadıgını (numarası olmadıgını derken, yatakta iyidir ama ulaşılamayacak kadar harika olmadıgını diyim) anladım, ve asıl etkileyen sevişmesi değil ben konuşmalarımızdan da cok etkilendim, aynı şeyleri düşündüğümüzü gördükçe , mantıgıma uygun cümleleri duydukça onu kendime yakın hissettim. sevgilimle böyle değil. tamam sevgi var güven var ama zıt oldugumuz konular coktu hep benim düşüncelerimin tersini kabul ettirmek için ikna konusmaları yapıyodu. Bu öyle değil, fikrini söyler ve bende onaylarım çünkü aynı fikirde oldugum biri.
Senin burcun ney sevgilinin burcu ney
... benim ikizler sevgilimin balık
Şimdi daha iyi anladım. İkizler kadını çok zeki olur ve anında cevap verir. Mantık önemlidir ikizler burcunda. Soruya soruyla cvp verirler. Güzel ve çekicidir ikizler kadını. Gündemi takip eder ve kendisinden zeki insanları ararlar. Ama balık burcu duygusaldır İkizlere ayak uyduramaz
Evet öyle. Ya 2 yıla yakın beraberiz her konudan konusmak isteyen biriyim. Yeri geldiğinde farklı görüşlerimiz olsun, tartışalım bilmediklerimi o ögretsin, onun hakim olmadıgı konuları ben ögreteyim. Tabiki duygusallık var bende de ama o tartışmıyo, fikir ayrılıgı olmasın diye. Aramız bozulur diye düşünüyo. Oysaki birbirimizin farklılıklarını gördükçe daha iyi tanıyıp baglanırız. Sevgilimin sorunu şu: zır düştügümüz konulardan konusursak aramız bozulur o yuzden bilgim konuların dogru olduguna ikna etmeliyim ki aynı fikirde olalım diye düşünüyo. Diğer konustugu kişinin ise öyle bir kaygısı yok. Ne düşünüyosa söyledi ve benle zıt düşünseydi bile yine söylerdi çünkü endişesi yok. beni kendi bildiğine inanmama ikna etme çabası yok.
Bununla ilgili sana birşeyler yazıp göndericem ama 1 saati bulur biraz işim var şimdi. istersen özelden mesaj at bana ordan göndereyim burdakiler maydonos olmasın bence
O kadar yalakalık yaptın hakkın tabi..😂😂😂
@Cr7onaldinyo ötede play
@Cr7onaldinyo Başkalarının davranışları hakkında gereksiz yorum yapmana bakılırsa oldukça işsizsin. Başkalarıyla uğraş, bişey konuşuyoruz burda
Sen bekarsin farkli bir olay ama evlilerde bu durum cok zaten
Alıştığın bir vucut var senin için ama zamanla başka birisine alışırsın
Hem kendine hem sevgiline yazık edersin hayatı zindan etmek yerine ayrılman daha mantıklı
bence bu ilişkiyi bitirmelsiin
bu akşam konusucam.
sevgilin seni diğeri kadar memnun edemiyor demekki hala onu istiyorsun
Sıradan basit bir kadınsın miden de çok geniş
Ne alakası var? Ben sevgilimi aldatmadım. Ayrı kaldıgımız dönemde olmuş bişeydi. Ayrıca tek gecelik ilişki türünde bakıyosun olaya. Ben konustugumu etkilendiğimi söyledim
Aldatmadın? Ayrıldınız barıştınız arada başkasına verdin bunu saymayın sayılmaz mı diyelim nasıl bir zihniyetin var çok enteresan
İlişki devam ederken hiçbi zaman baska bir erkekle konusmadım bile 1 bucuk yılı aşkın zaman diliminde. Ayrıldıgımızdan sonra oldu idrak edebilme problemi olmayanlar için gayet açıklayıcı.
Sizin gibilere nefes almak haram yüzsün bacım gelmiş kendini savunuyo utanmadan
Sana helalse git sen nefesini al, bizim gibilere laf yetiştirecegine ;)
Yav he he
fantazi işte ne güzel
hertürlü kendini kandırıyosun
Evlerden ırak, düşman başına böylesi..
al ver sonra şöyle şöyle oldu böyle oldu
digeriyle tensel uyumunuz daha iyi demekki
Demek ondan daha iyi becermiş
Desene benle sevişsen başka kimseyle olmazsın:)
Çok iddialısın.:)
Evet, iyi olduğum şeyde konuşurum. Ama iyi olmadığım bir işte ağzımı açmam:)
ortak yönümüz var iyi.
Bunu duymak güzel.
Cinsel arzulu bir bayan mısın?
Kontrollü evet.
Yatakta erkeğin seni kontrol etmesi hoşuna gidiyo mu?
Ben dominantım genelde, yani kontrol ederim partnerimi
Büyük, kalın penis sever misin bu arada?
Selam
sevişmeyin diye boşuna demiyoruz işte
İğrencsin
kendine gel
Bu ilişki biter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar