İlk seksten çok korkuyorum acı yüzünden. Buna ek olarak sevgilim vücudumu beğenir mi vs. bir sürü kafaya taktığım şey var ama çok istiyorum.
Hazır hissetmek için ne yapmalıyım?
Hazır hissetmek için ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Burasi sana zina ederken nasil rahatlayacaginin aklini veren olum vaktini sasirmis dedelerden tut da, kendi kiz kardeslerini eve hapseden ama versen soluksuz yapacak riyakar p. clerle dolu. Dedeler, torunlarinizi yapin da rahatlayin bari. Burada elalemin kizlarina akil verip kendinizi iktidarliliginiza inandiracaginiza.. :D Sana gelince, cevap yorumlarini okudum. Iki gun sonra tekmeyi yeyip oturmaya raziysan git yat. Yeter ki burada aglasma yatti da birakti da aman hamile miyim? diye. Herseyi goze al, oyle yap.
O kezbanlardan olmadığım için sıkıntı yok. Sevgilimi şu an seviyorum ve birlikte olmak istiyorum. Skor peşindeki beyinsizlerden olmadığını biliyorum, ayrılma sebebimiz olur da ilerde ayrılırsak hiç seks yapmadan ayrılmış çiftlerden farklı olmayacak zira zaten onunla ileriye dönük planlarım yok.
Ileride birine baglanirsan ve o kisi bekaret ararsa? Bu isin donusu yok. Iyi dusun tasin. Beden senin, ruh senin ama sonunda hepimiz Allah'a aitiz. Dine inanmiyorsan bilemem. Sadece gelecekte temiz kalmis ve kendi gibi birini arayan bir erkegi sevdigini hayal et...
Bekaret arayacak kadar saçma bir insana bağlanmam mümkün değil. Yavru köpek gibi bir erkeğin peşine takılan kızlardan değilim, ailem beni kendime saygı duymayı öğreterek yetiştirdi i ve bekareti önemseyen erkeğin gerçekten sevmesi mümkün değil. Dine inanmıyorum ama dine inanan biriyle ilişkim olmaz zaten.
takmaaa ne acı ne bişey kendini partnerine ver zevkinee bakkk
Dinlediğin o gerzeklerin anlattığı saçma hikayelere asla itibar etmeyeceksin.. Acı diye bir şey yok. Selks huzur veren insanı rahatlatan ve sağlamlaştıran bir işlevdir.. Kızlık zarı yırtılması sadece bir iğne batması kadardır.. Zaten zevk anın da o bile hissedilmez.. Önce erkeğine inan ve onunla seksin zevkine bırak kendini..
Önce bir evlen, zinadan ALLAHTAN korkmuyorsun ama aciycandan korkuyorsun...
Sevgilinle yatarsan ailen normal karsilayacak kadar genismi? cünkü 1. kere yattinmi, her önüne gelnle sevgili olur, bu sefer alisir rahatlikla hemen verirsin..
Ya cidden YETERRR DEFOLUN GİDİN BU NEDİR YA?
Lafim bir yerinimi acitti, rahatsizmi oldun? Bu kafayla devam et, ilerde kullanildikca beni hatirlarsin, geri dönüsün yok, azmissin bir kere acisada verecen..
Cevap
28Cevap
hazır hissetmek için sevdiğin cinsellik yaşayacağın erkeğin seni bu duruma hazırlaması sakinleştirmesi gerekiyor onun yönlendirmesi heyecanını korkunu gidermesi gerekiyor bide kendini fazla kasma akışına bırak anı yaşamaya çalış bu gibi durumları kafanda büyütme sen büyütürsen korkarsın büyütülecek bir durum yok o ilk geceki sevdiğin insanın davranışları önemli öküz odun olursa korkuların daha çok artar ama sana anlayışla yaklaşır seni sakinleştirirse korkularını yenersin
Kendine guven herşeyi oluruna bırak korkacak ve pasif kalacak bisey yok herşey kendiliğinden olur biter. Ayrica bursa aptalca mesaj yazanlarada bakma kaleye alma yok başkasıyla yap yok onu yap bunu yap sacmalaiklarina kulaklarını kapa
pişman olacağın şeyler yapma evlendiğinde eşine karşı mahcup duruma düşersin demedi deme
Eşim bakir olmayacak saçmalamanız
Sıktınız artık ya cinsel yaşam sorularından rahatsız oluyorsanız engelleyin bu ne be? Sizin ne haddinize ahlak bekçiliği yapmak? Başta kocana mahcup olma dedin şimdi kocanın bakir olup olmaması önemli değil diyorsun git ötede zırvala
Benim ne yaptığım beni ilgilendiriyorsa neden eşime karşı mahcup duruma düşeyim? Erkek sorsa bu soruyu aynı şeyi söyler miydin? İkiyüzlülüğünüzü seveyim.
@katlamaci ben orda öyle demedim onun yaptığı onu ilgilendirir demek isitoyrum o yapıyor diye seninde yapman anlamına gelmez
Ya tamam NEDEN ONA KARŞJ MAHCUP OLAYIM diyorum bunu açıkla bana?
@zeyshin boyle kızlar avci kendini bilmez erkeklerin işine yarar seviyorum seni dedimi tamam oysa seni seviyorum demenin yükü ağır ama artik ne yaziki gençler elerinden geleni yapıyor işi bitimi yürü yavrum güle güle oyle insanları yok edeceksin aslinda zavali kızların duygu lari ile oynayip faydalanan adileri
Ulan hep kızlar kullanılan oluyor kafası ne? Bir kere bakir bir erkeğe "O kız seni kullanacak" nutuğu çekin lan? Ama yok. Kızlar seksten zevk almaz bizim tek görevimiz erkeklere zevk vermek olduğunu için kullanılan taraf oluyoruz doğal olarak. Senin gibiler hayatını bir kadınla geçirse bile onu tatmin edemez çünkü olaya kullanmak olarak bakıyorsunuz yazık.
Eşim bakir olmayacak diyorum neyin kafası bu? Dindoşun tekiyle mi evleneceğim bir de? 35 yaşına kadar bakir kalmış herif ağır dindardır onların da alayı sapık
Kafaca, ruhen kendinizi hazır hissedin öncelikle. Gerçekten istediğiniz zaman bu duyguyu yaşamalısınız. Zorlamayın sakın kendinizi, psikolojinizi etkilemesin.
korkuların varsa hazır değilsin demek zaten... acı duyup duymaman sevgilinin cinsellişk tecrübesine ve kadın vücudunu tanımasına bağlı
Bakalim sen onun vucudunu begenecenmi ayrica seks yaparken yavas ve nazik olunmali
sen zaten kafaya koymuşsun neyin hazırlığı sevgilin halleder yorma kendini
Çok sığ bakıyorsun konuya. Hazır hissetmeden nasıl zevk alayım?
Sığlık part 2
Karismak gibi olmasin yapmayin boyle seyler sonra uzulen siz oluyosunuz ki sevgilin coktan kararini vermistir kendi kafasinda vicudunu gormesine gerek yok
kendi kendini korkutuyorsun sen
zaten o gun esin seni rahatlatmak icin sana cok iyi davranacak
Biriyle konusup tecrubelerinden faydalan maksat bulusmak yatmak falan degil
vücudu düşünmez o meraklanma sen rahatmısın ona bak
ağda yaptır tüy kalmasın vücudunda sevgilin sana bayılır :D
sana bir zenci lazım evlilik için.. o acıtmaz.
Vücudunu takmaz ama pürüzsüz se takar
Pürüzsüzse derken
Kilsiz tüysüz olsun yani
boş bu korkular
rahat ol
Laf aramızda benimde var.
ya korkma bu kadar çünkü korkulacak birşey yok
Farklı partnerle alıstırma yap, rahatlarsın
Saçmalama
Öneriydi, sen bilirsin
Evlenmeyi bekle.
Evlenmeyeceğim
Peki.
ilişkiniz ne zaman olacak
Bunlar boşşş. Rahatına bak
Yüzün bebeksi mi
Vücudun zayıf mi
yaşarası ve gör bize sorma 😊
Atya bir bakalim begenurmi begenmezmi ahahah ')
Biraz içki için bişeyin kalmaz
Yaşlar kaç?
20 ikimiz de
Cinayet işlemiyorum :)
Bekareti önemseyen birini benim isteyeceğimi nereden çıkardın?
Hayır, benim çevremde işler böyle yürümüyor. Zaten bakir olmayan bir erkek ikiyüzlü olmadıkça önemsemez. Ha kaldı ki evlenecek olsam katiyen türk olmayacağı için zırvalama.
Hayır.
Kadınlara bakış açınız yüzünden.
Her erkek bekareti önemser demen güzel bir örnek mesela. Bu ülkede bunu önemsemeyen tonla erkek var ama bir zar parçasıyla kafayı bozduğunuz için onların varlığına inanamıyorsunuz. Kadınlar markette satılan mallar olarak görüyorsunuz. Ben kimsenin beni sahip olduğum bir zar parçası için sevmesini istemiyorum çünkü çok da önemli özelliklerim var.
Bahsettiğim şey buydu işte, güzel yansıttın zihniyeti teşekkürler. Başkasının "elinden geçince" 2. El oluyor değil mi? Değersiz yani? Paketi açılmış çikolata gibi. Eşya gibi.
O zaman neden bir türkle evlenmeyeceğimi sorgulamaman gerektiğini bilmen lazım. Bir de sanki çok normalmişsiniz gibi "kadınlara bakış açınız derken" falan diyorsun, komik. Hiçbir kadın bu zihniyete maruz kalmayı haketmiyor.
Offf
Kendin boz
Korkma rahat ol
begenmez..
Git rahibe ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar