Bu kadin travesti nasil bu hale geldi dogustanmi yoksa sonradan mi böyle oldu?

Mahallemizde hasan ve sevgi adında iki kardeş vardı sevgi tam biir erkek hasan tam bir kız gibiydiler ama sevgi23 yaşında kendine geldi ve bir arkadaşımızla evlendi fakat hasan ismini alev olarak deiğiştirdi hasan mahallede kızlarla konuşur arkadaşlık yapardı sevgi maöa gelir çıktığı bitr arkadaşımız daha vardı ona hesap sorar bıçakla tehdit ederdi hatta birkeresinda minübüste sevgi ile kız arkadası fortçuya denk gelmişti ama sevgi emaneti adama çekip tehditle minübüsten dışarı atmıştı helal olsun demiştik
Slikon taktiriyo kadinlik horman haplari kullaniyo kil tugden kurtuluyo ciddi bir operasyon var genelde ankarada oluyolar bu ameliyatlari pipisini kestirende var kestirmeyende genelde kestirmiyolar hem aktif hem pasif oluyolarr. travestileri tercih edenler genelde ap gaylardir karsilikli sevismek icin tercih edilirler ya da cok abaza olup kadin bulamayanlarin ugrak noktasidir Ankara bu isin tam yeridir cok guzel travestileri vardir
Evet bu kisi ankarada yasiyo zaten
Ben travestiyi anlayabiliyorum hemen. Kadın olmak çok daha farklı ya, görünüş yetmiyor.
Sonradan öyle olmuş..
Travesti de kadındır yalnız :D
@MarilynWomanson biliyorum 😂
elleri yüzleri ele veriyor... gerçi çok çıtı pıtı olanlarda var ama ses işi bitiriyor :)
Cevap
25Cevap
Kimse doğuştan travesti değil, bilimsel olarak kesindir ki östrojen seviyesi her erkekte yaklaşık aynıdır ve testosteron her zaman ağır basmaktadır. Bu da doğuştan gelmediğini, kişisel tercih olduğunu açıklar
Sonradan zikini kestirende var kestirmeyende memelerininigne ile ya da silkonla sisriyolar sonrada kadin hale geliyolar ama cogu kadindanda coknguzel oluyolar
travesti değil bildiğin p*rno film oyuncusu. kadın olsa sağlam çökerler buna.
@MarilynWomanson adlı arkadaşın bencelerini okursan faydalı olur senin için.
Tesekkurler
Onlar erkek... penisleri var ve anal yaparlar... vücutları estetikli fakat penisleri duruyor
Ilac ve ameliyat.. bunlarin icinde apart egzoz var..
https://www.kizlarsoruyor.com/uye/divamistresss ... bu kisi de travesti olabilir ;)
Ameliyatla kadina benziyolar iste bazilarida zaten kasin hormonlarininaliypr erkegin hormonunu bastiriyolar
Tipi musait, kendine iyi bakmis sonradan bu hale geliyor.
Erkegin silikon memeler yaptirarak, sakallarini killarini alarak kadin olma durumu
işin enterasan tarafı çoğu travestinin vucudu kadınlara taş çıkarır
Hahahaha merak ettiğin şeye bak :D dönme işte
Neden merak saldin sonradan dönme tabi
doğuştan böyle bişey olamaz erkeklikten kız olmus
doğuştan olunmaz sonradan böyle olmuş
Doğuştan
Tipe gel yaa
Erkek ten dönme ışte
Sonradan
İçinden gelir
bu neya igrenç
sonradan