evet millet öpüşmek falan değil .. direk birleşme cinsel anlamda.. kaç kişi oldu?
sıfır :( ama yakında yapcam
1-3
3-5
5-10
10 üstü
sıfır ama yapmak istemiyorum :)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Valla üşenmedim saydım. Tam 14 yıllık aktif cinsel hayatımda hatırladığım 8 kişi var. Adını hatırlamadığım da 3 kişi var. Ve bu adını hatırlamadığımın biri de iki yıl birlikte olduğum hatunun arkadaşı, ki zaten kendisi hediye etmişti. :/ Yeminle pisikolojim bozuldu şimdi nasıl unuttuysam.
Sadece elimi tutan olmustu.. onu da bir kisi basardi sadece :D daha fazlasina ben izin vermedim.. dogru bulmadim
Cevap
54Cevap
kimseyle olacaksa eşimle olsun yoksa hiç olmasın...
yaklaşık 60 kızla seviştimbirkaçı bakireydi.
toplamda ortalama 100 çıkma-flörtüm oldu
ve yaklaşık 500 tanesinide reddetmişimdir.
sor şimdi bana mutlu musun eline ne geçti diye? hiçbirşey. keşke hiçbirini yaşamasaydım diyorum
Soru için saydım. toplamda 13 bayanla ilişkim olmuş.
bu işin çetelesini tutacak yaşları geçeli çok oldu :)
F yi seçtim oğlum mavilensin diye 4 erkek daha seçmiş sdjkgsd oğlum ne yalancısınız asdjkg
50+ kesin var, 100+ olmuş mudur bilmem. Çoğu erkektir bunların :P
0 evlenmedim seçeneği olmalıydı. 0 istemiyorumu seçen aseksüeller oluyo sanırım
6 farklı ülkede ve 10'un üzerinde ama hiç biri türk kadınının verdiği tadı vermiyor.
vayyy neden türk?
temizliği, inanmayacaksın ama, tenlerinin kokusu, aynı dili konuşması (genelde arap kadınları ve arapça biliyorum) çok farklı geliyor bana bizim kadınlarımız iyi ki varlar.
yanlislikla carpismak disinda bir kiza dokunamadim ag
Teyze yine mi sen, cinsellik kategorisini açar açmaz soru bombardımanına tuttun ks yi -,- Teklifleri değerlendiririm :s
Bırak birleşmeyi, daha el bile tutmadım. Öpüşme de yok. Dindar ya da utangaç birisi olduğumdan değil. Gerçek aşkı arıyorum da... :D
ay kıyamam ya
Başkaları kıyıyor. :(
Artık sevgilimin olacağına ilişkin inancım kalmadı, bunun için de çaba göstermiyorum. Zaten önceden de dört gözle sevgili aramıyordum ancak en azından şöyle bir göz atıyordum çevreme beğenip yazabileceğim bir kız var mı diye, şimdi o da yok. Sevgili olmak/bulmak zor değil ancak bunu yalnızca sevgili yapmak, yiyişmek için istemediğimden sürekli yalnızdım. Ailem dışında, kan bağımın olmadığı birisince değerli hissedilme duygusunu ne yazık ki yaşayamadım. Bu da ara sıra beni üzmüyor değil ancak başa gelen çekilir.
netten bul
Az olan umudumu birkaç yıl daha sürdüreceğim. Yine tık yoksa sevgili olma anlayışımı değiştirip ben de artık önüme gelene yazacağım, şerit değiştirir gibi sevgili değiştirmeye çalışacağım. Sahte gülüşler, sahte "aşkım"lar ancak en azından yalnız olmazsın. İnsan, yalnız kaldıkça kötü oluyor. Tıbben kalbe zararlı olduğu da kanıtlandı. Sağlığımı da düşünmek durumundayım. Mutluluk hormonu salgılayalım azıcık. :D
cevap veren kızlar kimseyle yatmadık diyor peki bu soru cinsellik sorularını soran kızlar kimler lan :D :D
Saymadim sayamadim mikismeleri
Doymadim doyamadim... :)
Abartmıyorum 30 dan sonrasını saymadım troll diyenleri sallamıyorum
Razı olsun yeter alırım dedikten sonra veririm 8-10 vardır
@Scre4m @BeyazzPudraSekeri biz 0
@Scre4m @BeyazzPudraSekeri Allah bizi öyle pis işlerden korusun
@Scre4m @BeyazzPudraSekeri nin xperi yetersiz yaaa yorum yapamıyo cinsel yaşama :( haberleri var bile bile yapıyolar bu arada A dedim ankette 0 ama yakında yapıcam dedim yani çünkü ilerde kocamla yapıcam son şıkka basmakta anormal bence
hee seks yapan yanıo hırsızlık yapan yanmıo demi :D
@Scre4m @BeyazzPudraSekeri ne diyo bu soran biz ne hırsızlıgı yapmışız
Elini daha tuttuğum olmadı
Not:20 yaşımdayım.
Helal olsun sana güzel insan evlenene kadar yapma sakın bravo
Bazıları örnek alsın
@Görkemmm23 sağol o senin güzelliğin zaten öyle olacak😊
@Fırtına0606 sağol sende😊
Hiç kimse evlenene kadar.
parayla yattıklarımızda dahil mi?
evt
en az 30 farklı kadınla yattım 7si sevgilimdi.. gerçi 9u sevgilimdi diyim. gürcü kızlarda var son 1 yılda
aman aids olma
gümrük memuruyum. bizim kaderimiz bu. bir pilotlar bir gümrükçüler birde kaptanlar... bizler ülkemizi temsil etmeye çalışıyoruz. aıds olmadım daha ama yakında olabilirim gürcülerden korkuyorum. ama yine de elit gürcüyle yatmaya çalışıyorum
Cem Yılmaz ile bir gece yattım.
8 , iyi mi? Peki ya sen?
99 hehhehe
Atma , çetelesini mi tuttun?
söylenmez bereketi kaçar
Eşimden başkasıyla yapmayı düşünmüyorum
Bekarken internet tanışmaları ve :)
Sana kaç lazım hafızz
sufur ama yakında yapamıcam :D
Böyle sorular senden çıkıyor hep 😬
4 kişi aradakiler haric
1 sevişme oda taliplerimi beklerim