Hiç öğretmen öğrenci aşkı yaşadınız mı? Veya platonik olarak öğretmeninize/öğrencinize karşı bir şeyler hissettiniz mi? Eğer cevabınız evet ise hikayenizi anlatabilir misiniz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yıltam üç yıl onun aşkıyla yaşadım. her anımda onu da hayal ettim yanımda. durdum durdum parmaklarımla aramızdaki yaş farkını hesapladım. bazen 15 çıkıyordu fark bazen de 14. 14 çıktığında çok mutlu oluyordum. iletişimimiz asla normal öğretmen-öğrenci ilişkisi olmadı. çok öte bir atmosferi vardı muhabbetlerimizin. dışarda bile buluşmuştuk bir keresinde. bir gün ders anlatırken parmağında bir yüzük gördüm. öyle üzüldüm ki. iletişim kurmamayı düşündüm. sadece derslerine gidiyordum. ama öyle olmadı gene devam etti muhabbet. her yerde karşıma çıktı, sorular sordu, takıldı, iğrenç leş şakalarını yaptı. msn, facebook derken iletişim mezun olduktan sonra da devam etti. mesela msn'e hep 20:30'da girerdi. dakikası hiç şaşmazdı. mezun olduktan sonra da görüştük birkaç kez. bir gün telefon numaramı istemişti. ben yıllardır numarasını nasıl isteyebilirim diye düşünürken o pattan numaramı istemişti. ben şok ben iptal olmuştum. o an dünya dönmeyi bırakmıştı. onu öyle saf, öyle temiz duygularla sevdim ki. ilk aşkımdı ve hiç ihanet etmedim başkasını görmedi gözüm. hep rüyalarımda gördüm onu. sonra bir gün sınıftan birisi x hoca evlenmiş diye haber verdi. niye söylediyse. evlendi der demez artık onu düşünmeyi bıraktım. bir yıl falan olmadan boşandı. ama o zamanlar iletişimimiz yoktu. sonra ben gene hayallere döndüm. bu sefer onunla evlenmeyi değil ama yolda falan karşılaşmayı bir merhaba demeyi falan hayal ediyordum. hiç ama hiç karşılaşmadık. sonra bir gün 8 yıl sonra telefonuma bir mesaj geldi. evet ondandı. benim kalp 100 km hızla atıyordu. ne desem napsam vs. vs. düşünürken normal muhabbetten sonra o aşık olduğum sekiz yıl hayallerimi süsleyen dünyada tek saygı duyduğum adam bana, burada mesaj atan leş erkekler var ya hani selam tanışalım mı? tanımak istiyorum. üzerinde ne var? gibisinden yazan erkekler var ya. onun gibi gayet YAVVVVVŞAKÇA konuştu ve ben ŞOK ben İPTAL ben VEFAT olmuştum. sekiz yılın bedeli böyle bir saatte ödendi.
iyi bir stalkladıktan sonra aşık ol olacaksan da.144 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten çok üzüldüm. Benzer durum başıma gelmişti. Seni iyi anlıyorum..
- +1 yıl
Bi kere söylediklerinin bir tanesine bile inanmıyorum. İki tanışmak istediğini söyleyen insanlar için nasıl leş dersin iğrenç yaratık.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılmasmaviydi gözleri. ders anlatırken hep benim gözlerimin içine bakıyordu, ilgisi olduğunu anladım fakat evli ve bir kızı vardı. hiç öyle samimi bir muhabbetimiz olmadı ğretmen öğrenci ilişkisinden başka. ben mezun oldum ve onun facebook hesabını buldum arkadaşlık isteği gönderdim 1 hafta bekledim kabul eder diye. normalde bir sürü mezun ve halihazırda okuyan öğrencilerini kabul etmişti arkadaş olarak
beni kabul etmeyeceğini anladığımda isteği geri çektim.810 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar yani. Ama senin ki evliymiş bir şey olmaması daha iyi olmuş.
Cevap sahibi+1 yıltabiki de. ben de öyle düşündüm, o yuvasını kurmuş ve mutlu bir ailesi var. bize de sağlık ve huzur dilemek düşer. duygusal anlamda hiçbir şey yaşanmadı. sadece ilgi duyuyordum o da bana ilgi duyuyordu. ötesi de olmadı zaten. bazen yaşanmayan tadında bırakılmış duygular daha da güzel geliyor insana :)
Soran+1 yılAynen. Aşık veysel ne demiş; seversen kavuşamazsan aşk olur..
Cevap sahibi+1 yılGüzel söyledin. 😌
Soran+1 yılBen değil aşık veysel güzel söylemiş :)
Cevap sahibi+1 yılO zaman söyleyen de güzel söyleten de ☺😊
- +1 yıl
30 yaşında hayatımı adadığım hayatımın odak noktası o. Hala devam ediyor ona olan aşkım.
Aramızda 5 yaş fark var.3 sene oldu ve yaklaşık 1 senedir görmedim. Sürekli yaptıkları aklıma geliyor, her saniye aklımda , rüyalarıma giriyor her gece.. En kötüsü de ona aşık olduğumdan beri her gece kalkar ya ağlarım ya da yazı yazarım. Ben 3 senedir böyleyim ve bu benim kücük kalbim için çok ağır. Ben dayanamıyorum ama daha fazla.. Ben ondan hiç bir şey beklemedim tek isteğim mutluluğuydu.. Ama artık bu acı ve özlem benim beynimi ve kalbimi parçalıyor ayrıca her şeyi denedim psikologlar filan olmuyor olmuyor ve olmuyor..
Size de iyi şanslar :)
Rabbim yardım etsin.. - +1 yıl
O 30 yaşında ve aramızda 15 yaş fark var. Yazım hatalarım için özür diliyorum.
- +1 yıl
@ACICEKENBIRKIZ aynı durumdayız her aklıma geldiğinde ağlamak istiyorum
- +1 yıl
o 35 yaşında benimle aramızda 20 yaş fark var
+1 yılSevdiğim değer verdiğim çok öğretmenim oldu hatta kesinlikle çok iyi bir hayat hayat yaşamaları gerektiğine inanarak onların haklarında iyiliklerini yürekten istediğim kadın öğretmenler oldu.(Mk erkeklerin günahı yok! Sadece o kadınlarda ışık görüyordum) bunun dışında aşık olduğum 1 stajer vardı mk karaktersizi orta okuldayım lan! 14 yeşında oluyorum 2008 de. neyin kafası ama gerçekten bakışları ve ilgisine anlam veremedim neyli lan O? Oçluğuna mı yoksa ilgiden mi bana baktı ve 1 kez ilgilendi bilmiyorum anlam veremiyorum. Onun dışında aşık olmadım ama dediğim gibi özellikle lise de çok fazla iyiliklerini yürekten istediğim 1 Erkek çok fazla kadın öğretmenler oldu. Tabi bunun yanında bir zamanlar arkadaşım olan bir dersaneden hoca vardı. Çok pis bir sözü vardı şöyle: "İnsan sevdiğine... bunu yapar mı" diye beyin yakan bir soru ama olaya o açıdan bakmamak lazım. Belki de daha o arkadaşımla tanışmadan çok önce bu düşünceyle olsa gerek öğretmenlerime karşı arzunun yanında onların iyiliklerini gözetip böyle riskli bir eyleme girmedim. Hatta böyle bir şey oluşmasın diye bile... Çünkü; yanlış eylemler büyüyü bozar ve aşkı değeri sevgiyi öldürürsün. O yüzden hep havada bırakıp değer ve umudu önde tutup sevgiyi canlı tuttum, değer vermeyi... bu davranışlarımın arzularımı beslemesini düşündüm. yoksa 2 seçanek vardı. 1.) arzuların akar ve geçer 2.) arzuların akamaz ve geçer. 3.) daha ünv okuyacan iş bulacan yaş farkını geç (kuzenim ile eşi arasında galiba 10 yaş var) aileler tanışcan sonra evlensen ne kadar yürütcen bu ciddiyetten çok arzusal bir şey. Hoş mu desen Aşk eğlence zevk ve keşfederek mücadele etmeye kim hayır diyebilir çilekli pasta gibi. Benim düşüncem şu an böyle
40 Yorumla
+1 yılLennnn yaramı deştin yaa ilk okulda resmen şefkatle zorla üstümde duran Funda Daş adlı türkçe hocam vardı 5 yıl aradan sonra tekrar görüşmek isterim ama tek bir kere dahi yolda karşilaşmadık bunu merak ettiğin bir soru olduğu için paylaştınsa yardımcı olmak isterim :)
117 Yorumla
Soran+1 yılMeraktan sormuştum bende bir hocamdan hoşlanıyorum da :/
- +1 yıl
hadii yaa pekte iyi birşey sayılmaz aslında :D
Soran+1 yılAnlatmak istemiyorsan sen bilirsin zorlama yok. :) Ama ilginç bir konu sadece dikkatimi çekiyor.
- +1 yıl
bende senin anlatmanı bekliyodum :D :D
Soran+1 yılPek anlatacak bir şey yok aslında ünide bir hocamdan hoşlanıyorum ama hiç konuşmuşluğumuz yok diyebilirim ve sınıftan başka bir kıza takılıp duruyor :(
- +1 yıl
ünv taş gibi herifler vardır :D :D
Soran+1 yılÖğretmen olarak mı?
- +1 yıl
öğrenci bbee :D
Soran+1 yılYok bee hepsi birbirinden tipsiz. Tipi geçtim hala liseden çıkamamış kendini ifade etmeyi bile beceremeyen şaklabanlık yapan tipler hepsi.
- +1 yıl
niye anasını satayım hangi ünv hangi bölüm :D :D
Soran+1 yılgelişim üni. foto. kam.
- +1 yıl
tühhh gelsen dicelye sana ayarlardık birtane sıfır kilometre. d
Soran+1 yılyok ya istemez
- +1 yıl
sen bilirsin teklif var israr yok :D
- +1 yıl
Bende aslıda biz dede öyle bir durum var beni sevdiğini biliyorum zaten bende onu seviyorum çok çok hemde neredeyse 2 yıl olacak çevremdekiler sevgili olduğumuu düşünüyorlar ama yok tbiki bakalım ne olacak yani demem o ki imkansız değil hikayem ise çok uzun ve çok güzel tbiki çimen gözlüm sayesinde ;)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
34Cevap
+1 yılEvet hatta şu an yaşıyorum çok garip bir duygu 9 sınıfa gidiyorum okulun ilk günleri ilk hafta beden dersine giricez geldi onu ilk gördüğümde bir şey hissetmedim 3 hafta ya geldik beden dersinden sınav var ama herkes düşük alıyor neyse sıra bana geldi ben 80 aldım hoca bana doğru geldi üzerime doğru eğildi bana dediki afferin dedi sonra bir anda başkan olmak istermisin dedi ama ben şok ilk defa başkan olucam neyse o gün ona karşı bir hayranlık duydum hep onun odasının önünden geçerim o günden bu yana 2 ay geçti ama şu an hisslerim daha yoğun ve derin oda bana karşı sicak gözde öğrencilerindenim ama sadece bu kadar gerisi yok olmasinda zaten o evli ve 1 çocugu var mutlu o mutlu olsun yeter ama işte içimde ufak bir umut kırıntısı var 2 hafta önce inta dan istek attım ama fake hesaoran attim gördü ama ne kabul etti ne red etti sonra ben bir ümitle gercek hesabiksan isrek attim ne kabul etti ne red bende heralde kullanmıyor dedim hocanin yanina gittim hocam intagram kullanıyormysunuz dedim oda gülerek evet ama çok girmiyorum senin isteğini gördüm senin için kabul etcem dedi bu dedikleritle o kdar mutlu oldum ki anlatamam kalbimde gerçekten kelebejler uçuştu bir dersre sakiz istermisiniz hocam dedim oda ver bakalim dedi tabi bende salağım sakız kutusunu onun eline doğru goturdum 10 tane sakiz döktüm eline güldü sen bana 1 tane bıraksan yeter dedi bende sakizlsri topladım onun eline değen sakızladı yemedjm de atmadım da sakladım sırf onu 1 saat daha fazla görebilmek için basketbil kursuna katıldım her öğlen onun oturduğu cafeye gidiyorum arabasimin plakasini rengini markasini herşeyini öğrendim 1 ay sonra doğum günü şimdiden ne alcağımı düşündüm kendimi durduramıyorum kalbim onu gorduğunde sanki yerinden çıkçak gibi oliyor diğer siniftaki kizlara bu kdar yakin değil nirmalde sert ve ciddi bir yapisi var sadece yakinkarina karşı sicak kanlı şakaxı banada çoğunlujla sicak ve şakacı bu hareketleri beni benden aliyor bana karşı sicak ve şakacıyken diğer kızlara farjlı mesela gecen hafta ben soyunma odasini kitliyordum arkadasim aslı hocaya demiş ki hocam sıra olcakmıyız demiş bedem hocasida bana bu soruyu sadece (ismim) soranilir demiş ya da bunun gibi şeyler 2 hafta once benimle basketbol oynadı ben onun sadece sevdiği bir öğrencisiyim ama o benim sevdiğim adam ama bunları hissetmek istemiyorum o sırf bir kızla kinuştu diye tüm gün ağlamaklı gezdjm beni mutlu ettiği kadar üzüyorda o yuzden hoşlanmaktan aşık olmaha geçmryin
110 Yorumla
+1 yılÖncelikle erkeğim ve 9. Sınıfta başlayan bir aşktı bu ingilizce öğretmenim di sınıfa ilk geldiğinde şey diyordum kim bu ergen felan aradan sadece 2 ay felan geçti bir gün yazı yazıyorum adımla seslendi bana dediki sınıf ödev listesini sen yaparmısın şak diye dondum kaldım bende tabiki hocam dedim her şey orada başladı zaten aradan 1-2 ay felan geçti aramız iyi olmaya başladı ben ilgi duymaya başladım onunla hayallerim şarkı dinlediğim de aklıma onu getirmem felan hayaller kurmam felan yılbaşı günü yazı yazdırıyordu ve bende onun dersinde hep ön sırada oturur dersi dinler onu izlerdim ve yazı yazdığım sıra bana tatlı bir tebessüm ufacık bir gülüşü ile dikkatlice bana bakmaya başladı farkettim 2 dakika felan aynı şekilde izledi beni takılı kaldı gibi bir şey farkındaydım sonra dedimki bir şey mi oldu hocam yok canım dedi yine tatlı bir tebessüm ile sonrasında tahtada yazıyı göremedim söylemesini istedim sonra ver ben yazarım dedi bana bende tamam diyip defterimi verdim yazdı sonrasında her hafta bizim katta ki sınıflar dan çıkarken ben kapının önünde onun geçmesini bekler geçtiğinde güler yüzlü bir şekilde selam verir bende verirdim sonra sınıfta çocuk gibi sevinirdim sonrasında araya pandemi girdi gideceğim bu okuldan demişti bende hiç istemiyordum arabasının plakasına markasına rengine kadar biliyordum gitmesin diye çok ısrar ettim ne mutlu ki gitmemiş instagram dan istek attım geçte olsa kabul etti sonra ben istek attıktan sonra tüm sınıf atmaya başlayınca bir sabah onu rüyamda gördüm hemen kalkıp resmine bakmak istedim ve takipten çıkmış ve çıkarmış ona yazdığımda senlik bir durum değil canım dedi bana tabi aradan 2-3 ay geçmişti evli ve bir kızı vardı okula gelmediğini farkettim arabası yoktu çünkü sonrasında kızının hastalandığını öğrendim okul çıkışı hemen mesaj attım böyle böyle merak ettim sizi geçmiş olsun felan dedim sonra o kendisininde kızınında iyi olduğunu ve merak etme iyiyiz dedi ve aradan 2 dakika sonra tekrardan instagrama girdiğimde istek attığını gördüm dünyalar benim oldu her sabah günaydın derdim dersi olan sınıftan çıkmadan önce kendi sınıfımın önünde onun geçmesini bekler geçtiğinde bana tatlı bir tebessüm ile ayak üstü sohbet etmesini beklerdim tabi bu azda olsa olmuştu her dersi olduğu hafta benimle konuşmasın ya da bana soğuk yapsın o günüm zindan geçerdi ya da benimle değilde sınıftan başka birisiyle konuşsun gülsün eğlensin o gün ölmek isterdim ama aksine bir günümde onunla konuşmuş olayım ya da bana gülmüş konuşmuş sohbet etmiş olsun bütün yorgunluğum giderdi yeniden doğmuş gibi olurdum doğum günümden 3 gün önce hocama dedim ki hocam salı günü doğum günüm kutlayabilirmiyiz felan dedim kutlayın sıkıntı yok dedi halbuki kutlama felan yoktu belki kutlar diye demiştim öyle de oldu salı günü derse gelir gelmez daha kimseye selam vermeden doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere demiştibana teoman 17 şarkısını dinle demişti her aklıma geldiğinde dinlerdim halen de dinliyorum ve o gün dünyalar benim oldu çok mutlu oldum çocuk gibi sevindim bu böyle devam etti ne yazık ki araya pandemi girdi okullar kapandı instagram da duruyordu yazmak için bahane olduğunda asla kaçırmaz yazardım hatta 1 tane paylaştığım resmimi beğenmişti onunla kurduğum hayaller şarkılar resmen onunla yatıp kalkıyorum toplasan 8-10 kere rüyama girmişti çok mutlu oluyordum uyanınca şimdi ise durum biraz farklı oldu onun eski öğrencilerini duraktan okula götürdüğünü ya da durağa bıraktığını evine götürdüğünü öğrendiğimde birazda olsa keşke bende öyle olsam bi kafede otursak konuşsak diye dua etmiştim ama hiç olmadı pandemi sonrasında takipten çıktığını farkettim yazdığımda ise genel temizlik yaptığını söyledi bana tamam demiştim yine vazgeçmemiştim ve geldik 11. Sınıfa artık dersimize girmiyordu sadece nöbetçi günlerinde görüyordum ya da koridor da felan kendimi özel hissetmiştim belki dedim gelir halimi hatırımı sorar konuşuruz sanmıştım ama şu an beni sanki bu sene okula gelmiş birisi olarak görüp davranıyor 9. Sınıftaki öğrencileriyle bazen konuştuğunu adıyla hitap ettiğini görüyor duyuyorum ve bende her seferinde bunu bekledim belki dedim bende onlardan birisi olurum ama malesef ki olmadı halen okuldayım 9. Sınıfta yanında oldum ilgilendim düşündüm yardımlarına koştum mutlu etmeye çalıştım bir gün olsun hiç üzmedim ödevlerini full yaptım kısacası hep yanında oldum özel hissettim kendimi çünkü gerçekten bana diğer öğrencilerinden biraz farklı davranıyordu okulda kimse ona ben gibi ilgilenmedi düşünmedi yardımına koşmadı 11. Sınıfım şu an halen okulda şu an iki yabancı gibiyiz adımla hitap etmiyor sadece bugün bir şey sordu okadar diğer öğrencilerine adıyla hitap ediyor konuşuyor halbuki kendimi özel sanmıştım her onu görüşümde günüm zindan geçiriyor tekrardan 9. Sınıfa dönüyorum dalıp dalıp gidiyorum şarkılar hayaller felan başa sarıyorum ama hiç vazgeçmedim...
80 Yorumla
+1 yılBen yaşadım. Okula bir yıllığına sözleşmeli öğretmen olarak gelmişti 11. sınıftaydım. Sonıf başkanıydım ama her gün geç kalırdım. Tatlı tatlı atışırdık. Yeni mezundu aramızda 6 yaş vardı. O zamanlar aşık olduğumu anlamıyordum. İlk başlarda dehşet gıcık oluyordum. Tabi bütün kızlar peşindeydi. Sosyal medyadan erkek kız çoğu öğrencisiyle takipleşirdi. Bir gün ben de istek atayım nolcak sanki dedim ve attım. Takipleşmeye başladık ardından doğum günüyle ilgili bir hikaye attı ve ben de yanıt verdim doğum gününü kutladım. Her zaman sevgili olana kadar sizli bizli konuştum. Nasılsın değil nasılsınız mesela. Ardından oradan konuşmaya bir başladık pir başladık. O kadar zeki ve bilgiliydi ki beni en çok bu etkiliyordu. Numaralaştık wp üzerinden konuşuyorduk. İsimlerimiz farkli kayıtlıydı okuldakiler anlamasın diye. O hiç kimseye söyleme demişti lakin ben ağzımda bakla ıslanmadığından en yakın veya yakın gördüğüm bir kaç kişiye anlatmıştım. Buluşmalarımız geceye yakın olırdu o da karanlıkta kimse göremez diye yaşadığımız ilçe küçük çünkü. İlk öpüştüğüm erkekti. İlk kez beni o kadar mutlu eden insandı. Asla üzmedi. Aynı zamanda abimle 1 yıl aynı sınıfta okumuş. Bundan çekindi tabi ama ben ikna etmiştim.18 yaşıma geldiğimde benimle evlenmek istiyordu. Onun ailesi erken yaşta evlenmişti çünkü. Benimkiler de öyleydi ama boşanmışlardı ve ben bu yüzden istemiyordum ama çok problem edince he demiştim çünkü o kadar güzel giden her şey bir gün biter kafasındaydım.19 gün sevgili olduk 2 ay felan flört ettik ardından 11 Aralık günü idare tarafından öğrenilmiş ancak ellerinde kanıt yoktu herhalde. Beni bir saat mobinge maruz bıraktılar yani baskıya. Her halimden belliydi çok korkmuştum. Abimin sınıf arkadaşı demiştim sorduklarında üstü kapalı. Alenen sormadılar hep ima ettiler. O da aynı şeyleri söyledi ağız birliği yaptık. O gün telefonumda ki her şeyi sildirdi. Ve ayrılmanın daha iyi olacağını söyledi. Tamam dedim o an ama bir hafta sanki hala onunla berabermişim gibi davranıyordum. Sınıfta yüzüme bile bakmıyordu. Benimle göz teması dahi kurmuyordu. Ara sıra kaçamak baktığında en fazla iki kere yakaladım. Sonra ne mi oldu:Ben 17 yaşıma girdim kutlamadı. Derslerim düştü okulda devamsızlık sınırını siktim attım. Ardından okul kapandı. Ben işte çalışıyordum onu en son okulda hatırlıyorum. Caddeden geçerken gördüm tepeden tuhaf oldum. Markette bir kere denk geldik direkt çıktı ordan. Aşık olduğumu onu kaybettiğimde ve hayatıma kim girerse girsin onu unutturamadığında anladım. Mesajlar attım geri dönsün bana neler hissettirdiğini anlasın istedim. Oysa benim tanıdığım nazik düşünceli beni bir kere bile üzmeyen adam gitmişti sanki bana ben kimseye ümit vermedim felan dedi. Gelgelelim 12. sınıftayken hiçbir şeyden haberi olmayan bir arkadaşımla takipleşiyormuş atandığı yeri söyledi. Meb den okulu buldum yanına gidicektim çünkü 18 dim. Mezun olmama çok az kalmıştı. Her yerden engellemişti beni fake hesaptan yazdım ben X diye neden rahatsız ediliyorum şu an dedi. O gün o cümleyi kurmasaydı ömrümü verirdim ona gerçi hala veririm. Yani anlayacağın yine kavuşamadım. Sonra bundan 4 ay önce felan twitter da stalklarken aynı soyadda bir kızın her şeyini bependiğini gördüm. Ordan engellememişti çünkü o zaman kullanmıyordum. Girdik baktım kızın profil fotosu yan yana onunla kulağından tanıdım. Araştırdım ettim evet evlenmiş aklıma gelen başıma gelmişti. Zaten ailesi evlenmesini istiyordu. Ben de hazmedemedim ve mesaj attım ordan Evlenmişsiniz hocam tebrikler ☺️ diye. Bu mesaja kadar ona bir kere bile hocam dememiştim. Naptı dersen eğer engelledi beni tabiki de. Şimdi o evli mutlu kendi hayatını yaşıyor. Ben ise hala içimde lanet olası ufacık umut kırıntıları ve geceleri onu özler halde buluyorum kendimi. Parfümünün kokusunu unutmadığımı 19 umda fark ettim Üni. Bir çocuk yanımdan geçmişti. Olay ne biliyor musun sen sen ol vazgeç bu sevdadan çünkü mutlu sonla bitmesi imkansız. Kalbine göm ve belli etme ben okul hayatımı en önemlisi kendimi yaktım. Emin ol eğer kaderinse mezun olunca ya da yıllar sonra birlikte olursunuz. Bu ara da yakında 20 yaşım da olucam ve o yine yanımda olmayacak. Boğazımda kocaman bir yumruyla mutlu olsun gerisi boş dedim. Ama geriye bana bıraktığı şey kocaman bir hayal kırıklığı oldu. Bir söz var ya hani Dünyada bir tek insana inanmıştım. O kadar çok inanmıştım ki, bunda aldanmış olmak, bende artık inanmak kudreti bırakmamıştı. Bu cümlenin özetiyim ama eğer şu an karşımda olsaydı ona tek söyleyeceğim gerçek anlamıyla seninle susmayı milyonlarca insanla konuşmaya değişmezdim olurdu...
111 Yorumla- +1 yıl
Ya senin hikayen olmasına rağmen ben niye böyle duygulandım, umarım her şey gönlünce olur.. Çok güzel yazmışsın. 💜
10. Sınıftayken bir tane öğretmenim vardı. Sürekli göz göze geliyorduk gözü sürekli üstümdeydi ama ilk başlarda normal karşıladım klasik öğretmen gözetliyor falan sanıyordum. Sonra derste de çok katılan iyi bir öğrenciydim sürekli bana görev veriyordu ya da bir konu hakkında konuşulduğunda benim görüşlerimi soruyor ve katılıyordu çoğuna sonra bir gün beni yanına çağırdı kitap falan verdi sonra koridorlarda falan nöbetçi bana tebessüm ederken falan denk geldim yoğun bakıyordu sürekli yanımdaki arkadaşım bunu fark etti bana söyledi yani ben normal karşılıyordum klsik öğretmen falan diye arkadaşım bunu fark edince bende ıstemeden utandım sonuçta iyi bir şey değil uzak durdum mesafe falan koydum arama sonuçta öğretmen sonra fark etti bunu derslerde benimle eğlenmek için uğraşıyordu bazen normal davranırken bazen çok değişik bakıyor konuşuyordu sonra son yılın da beni sürekli yanına çağırıyordu çikolata kitap falan hediye tarzı şeyler veriyordu sonra bana iltilaflar etti ben de teşekkür ettim falan sonra bana numarasını verdi ilk önce şaşırdım sonra öğretmen diyerek aldım sonra bu durum tüm okul da yayıldı adım falan çıkmıştı ben de sinirlendim ve çok utanmıştım yani çok iyi bir şey değil bir öğretmenle anılmak nakil vermek istediğim benimle konuştu hoca üzülmemem için müdürün yanına gittim nakil vermek için sonra tekrar konuştu benimle bende yaptırmadım nakil öyle kaldı ben hocadan uzak durdum ama bana hep aynı davranıyordu. Kızlar sürekli bana laf falan atıyordu. Çok kötü bir durum du ya allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın. Bu doğru değil ben bunu savunmuyorum asla ne olursa olsun benim gibi yaşayan kızlara mesajim bazen mesafe koymak iyi birsey.
100 Yorumla
+1 yılOlmaz mı...
Ben lise 2 de okuyorum okulumuza yeni tarih hocası geldi 27 yaşında uzun boylu esmer bir hoca onu ilk gördüğümde sanki hiç erkek görmemişim gibi hissettim normalde derslerde uzaktan eğitimle alakası olmayan ben sadece onun canlı dersine ve tarih dersine yoğunluk vermeye başladım ilk gördüğümde öğrenci zannettim öğretmene hiç benzemiyor o kadar ki genç yakışıklı biri maske olunca zaten öğrenci zannedip aptallık ettim koridorda yürürken sınıftan çıktı bana çarptı öğrenci zannettiğim için "Yavaş olsana canım" dedim pardon dedi öğretmenler odasına gitti sonra biyoloji hocamızı çağırmak için öğretmenler odasına gittim orda oturuyordu neden öğrenci burda oturuyor yasak değil mi dedim biyoloji hocamıza evet dedi öğrencilere yasak ama bu öğretmen dedi kafamı çevirip tarih hocasına baktım göz kırptı o an tık etti beynime ona sert çıktığım için özür diledim o an kalbimden birşey fışkıracaktı o an hissettim ben hocaya karşı boş değildim sınıf defterinden ismine baktım instagramdan buldum kendi hesabımdan takip isteği atmadım utandim başka kız fake hesapları açtım onlardan attım ama kabul etmedi tanımadıklarını etmiyor diye düşündüm ikinci gün ders bitmişti sınıf defterini götürecektim öğrenci işlerine girdigim an karşımda onu gördüm kimse yoktu müdür yardımcısı vs elim ayağıma dolaştı bir elimde sınıf defteri diğer elimde su şişesi ceketim felan vardı ellerim titredi sınıf defteri rafida yüksekteydi boyum yetmiyordu birde ellerim titreyince yerleştiremedim bileğimden tuttu defteri elimden aldı ben koyarım bırak dedi teşekkür ettim o an kalbim duracak gibiydi dersim olmadığı zamanlar bile sırf onu görmek için gidiyorum arkadaşım ona merhaba dediğinde ona cevap verirken bile gözlerimin içine bakıyor onunla hayaller kuruyorum ama bir yandan çok zor platonik olmak hayaller kuruyorsun ama yanında değil gözümü kapatırken o aklımda acarken ilk aklıma gelen o zor gerçekten çok zor.91 Yorumla- +1 yıl
ya çok tatlı ağlicam umarım bende sevdiğim hocayla yaşarım bunu
+1 yılYaşadım hemde çok acı bir şekilde ;
Daha ilkokuldaydım kendisinden nefret ederdim sürekli sataşırdı bana döverdi hatta demir sopayla ama bir kere bile karşısında ağlamazdım çok gururluydum ilk okul bitince biz o şehirden taşınmak zorunda kaldık hiç haber alamadım zaten sevmezdim ta ki liseye geçip Instagram açana kadar takipleştik birbirimizin fotolarını beğendik ben yazdım hocam nasılsınız diye ama geri çektim hemen meğereem görmüş mesajı sonra o yazdı bana canım öğrencim falan konuşmaya başladık hissediyorum bir şeyler ama konduramıyorum çok ilgili geç saatlere kadar yazıyor story atınca kıskanıyor falan kabullenmedim en sonunda sordum hissediyorum bir şeyler ama inş doğru değildir doğru dedi engelledim küfürler falan ettim hatta bi şekilde sevgili olduk aramızda 14 yaş var ailelere söyledik 5 yıl sevgili kaldık artık herkes evlilik bekliyor nişan tarihi falan aldık o istemeye 10 gün kala terk etti beni onun için ne zorluklar çekip aileme herkese yaş farkını kabul ettirdim o beni terk etti...51 Yorumla- +1 yıl
pislikmiş
Merhaba. Evet ben yaşadım. Gerçi biraz platonikti ama. Fencimizdi. Çok hayrandım ona. İlk girdiği gün onunla konuşmaya beni tanıtmaya çalışıyodum. Ki zaten beni tanıyomuş (törenlerden, ya da öğretmenlerle konuşmalarından galiba:) Fen dersini onun sayesinde sevdim. Sırf onun dersi diye. Ben derslerine çalışan ve başarılı bi öğrenciydim. Okulun gözde öğrencileri arasındandım. Belki de o yüzden sürekli bana görev veriyodu, bana güveniyodu. Onunla sürekli sohbet etmeye çalışıyodum. O bahçede nöbetçi olduğu zaman arkadaşlarımı zorla dışarıya çıkartırdım. Başkalarına göre normal bi öğretmen öğrenci ilişkisi olabilir. Ama bana hep yakın davranıyo gibi hissederdim. Şakalaşırdık, deneyleri hep birlikte yapardık. Ondan sonraki yıl ona daha fazla ilgi duymaya başladım. O da bana daha yakın davranıyordu. Ve bana dersle ilgili görevler veriyodu. Dolabından bişey lazım olunca beni gönderiyodu bu beni mutlu ediyodu çünkü onun eşyaları vardı o dolapta. Derslerde neden bilmiyorum ama her kafamı kaldırdığımda bana bakıyo oluyordu. Ama bana bu bakışlar çok derin geliyodu. Derste beni izliyodu çünkü. Hatta bi keresinde teoriyi sormak için bi arkadaşımla yanına gidiyoduk. Başka bi hoca gördü bizi nasılsınız nereye gidiyosun felan diye. Bizde izafiyet teorisinini sormaya gittiğimizi felan söyledik. Tamam o gelene kadar ben anlatim dedi. Sonra o geldi. İkisi bir bize anlatmaya başladı. Diğer hocayı dinlerken o bana bakıyodu. Bu benim çok hoşuma gitmişti. Kafamı ona çevirdim göz göze geldik. Allahım bu dünyanın en güzel duygusu. Bi keresinde de ben okul nöbetçisiyken o da benim olduğum katın nöbetçisiydi. Onunla aynı gün nöbet tutmak o kadar güzeldi ki. Asla unutamam. Ama bu tabiki bazılarına çok saçma gelebilir. Ama bence çok güzel çok özel bişey.
100 YorumlaAyy nasıl anlatsam nasıl anlatsam
başlıyorum artık hadi bakalım
Biliyorsunuz ki pandemi nedeniyle uzaktan eğitim görüyoruz matematik dersimize bu yıl girecek olan öğretmenle zoomda tanıştık bana çok sıcak davrandı yani diğerleriyle böyle konuşmuyor oradan anladım neyse birkaç ders böyle geçti bende bayağı bir derse katılıyorum bu arada sonra bir gün dersimizde hoca whatsapp grubu kurmam için bana numarasını verdi ben hala anlam veremiyordum bana kanı kaynadı falan sanıp boşvermiştim ertesi gün bana günaydın umarım rahatsız etmiyorumdur diye mesaj attı
bende hayır hocam sorun değil bir şey mi soracaktınız diye cevap verdim daha sonra benim hayatımla ilgili birçok soru sordu (bu arada bu olanlar daha yeni hatta en son dün konuştuk) her neyse bu şekilde sohbet tarzına döndü sizce okullar açıldığında her şey belli olur mu umarım sadece bana kanı kaynadığındandır çünkü ben daha önce böyle bir şey yaşamadım gülüşü sesi boyu posu herkesin hayalindeki adam ama ben evli mi değil mi onu bile bilmiyorum hafiften tuhaf geldi ne yapmalıyım eğer aşk gibi bir şeyse öneriniz var mı okullar açılınca her şey belli olacak sizlere de anlatırım olanları31 Yorumla- +1 yıl
Çok merak ettim noldu
+1 yılşu an yaşıyor gibiyim. Başta online derslerde beden hocamızla ep ben konuşurdum adm her dk benimle konuşmak istiyordu arkadaşlarıma falan da dersin ses kayıtlaını dinletince şaşırıyorlardı bu adam sana takmış falan diye. işte okulla açıldı 10. sınıfa geçtim hoca beni nerede görse hep yanına çağrıyor ya da kendi yanıma gelip oturuyor. okuldaki tüm kızlar ona hayran ama o herkesi tersliyor özellikle benim yanımda aslında sert bi adam ama benim yanımda kedi gibi çook anlayışlı. Bana hep sorular soruyor haatım hakkında hatta işte 18 yaşına girip genç kız olacaksın yakında mutlusudur falan demişti sana kutlama yapıcam o gün bilmem ne işte evlenirsin falan hep bu tarz sorular soruyordu sonra ben başka birinden bahsedince hemen kaç yaşında benden yaşlı mı diye soruyordu ben de siz kaç yaşındasınız diyince kaç olmamı isterdin kaç olayım senin için falan dedi ben e fark etme diyince aramıda 5 yaş olsun ben de 20 yaşında olayım deddi böyle odasını falan bana temizletti hatta yanında kalmam için hep saçma sapan şeyler sorup görevler veriyordu. maske takarken falan hep maskemi indiriyor böylr daha güzelsin diyip hep sırıtıyo bana elime falan bakaya çalııyo hatta bi gün biz deneme sınavı olurken benim fotoğrafımı çektiğinden bile şüpheendi. keşek seninle evlerimiz yakın olsa her gün seninle okula gelirdim diyo işte bana özell gitar deri ver parası neyse vereyim diyo ama ben gitar çalmayı bilmiyorum diyince o zn gel birlikte bi kursa gidelim falan emeye başladı daha bu tarz birsürü olay var ben daha 2 günde olanları anlattım ztn ou da 5 gündür sadece canlı görüyorum gerçekten bana olan ilgisi konuşmaları falan çok tuhaf böyle bişey olabilir mi bilmiyoum... yarın neler olduğunu anlatırım unutmazsam
21 Yorumla- +1 yıl
Ee ne oldu hala öyle davraniyor mu
Nerden başlasam bilemiyorum ama sevdiğim bir öğretmenim vardı 7 sınıfta tanıdım kendisini gördüğüm ilk andan hayran kalmıştım yabancı bir ülkeden geldiğim için Türkiye alışmam için yardımcı oldu ve hep bana yakın davranırdı ve ben hep yanına gitmekten korkardım utanirdim
Okul müdürüydu kendisi ve bana göre güzel kalpli bir adamdı. Hep halimi hatrimi sorardı ama o bana hep öğrenci diye bakardı ben ise farklı gözlen bakardım morelim bozuk olunca anında anlardı evliydi ve bir tane çocuğu vardı maalesef ki 7 sınıfı bitirdikten sonra annem beni başka okula yazdırmak istedi ve yazdırda annem kaydimi okuldan sildirmeye gittiğinde annemleri hoş karşılamadı x nerde xi getirin bana demişti annem ise gelmeyeceğimi söylemişti kimse ondan böyle tepki beklemiyordu annemlere ikna etmeyi çalıştı. Ama başarısız ben okulu değiştirmiştim ve sırf bazen onu görmek için orda okuyan arkadaşlarımı ziyarete giderdim bazen görürdü bazen görmezdi veya görmezlikten gelirdi nedenini hala bilmiyorum hikaye çok fazla uzun ama burda bitireceğim. Hala seviyorum ama sevmek istemiyorum elinizde imkan varsa kızlar benden tavsiye ögretmenleri aşk gözü ile sevmeyin.30 Yorumla
+1 yılAy evet ya lisede bir öğretmenime aşık olmuştum. Adam öğrencilerine baba gibi davranıyordu ama ben ona başka bakıyodum. 9. sınıfın ilk günü gördüm onu sadece gülüşünü görmüştüm ama aklıma takıldı. Çok güzel gülüyordu böyle gözlerini kısarak çocuk gibi. Arada kaloriferin yanına ya da camın önüne giderdi o zaman onu ısınmaya çalışan bir kediye benzetirdim. Çok sevimliydi. İnce uzun biriydi. Şansıma 9. sınıfta sınıf öğretmenimiz olmuştu. Mezun olana kadar onu sevdim. O bana sadece öğrenci diye bakıyodu ama ben sırf onu daha çok görmek için gözüne girmek için sürekli çalışıyodum. Hem diğer derslere hem de matematiğe. Kendisi mat hocasıydı. Her tenefüs soru sormaya gider her gün ne giydiğine bakardım. Sınıftan çok öğretmenler odasında durmuşumdur. Aynı zamanda öğretmenlerimle arkadaşlarımdan daha iyi anlaşıyordum bu da işimi kolaylaştırıyodu. Onun ders programını ondan daha iyi biliyodum:) Ama adam hem evli hem de 2 çocuğu vardı. Ne garip ki onu aynı zamanda karısıyla shiplerdim :)))) Benden o kadar büyük olmasına rağmen sevmiştim ve pişman da değilim. Tekrar olsa tekrar severim. O gülüşü ve sesi aklımdan hiç çıkmaz. Bakışları da çocuk gibi. Eridi yine içim:))
50 Yorumla
+1 yılben 9. sınıfta ingilizce öğretmenime karşı bir şeyler hissetmiştim. öğrencileriyle arkadaş gibi olan birisiydi. bana karşı tutumu da keza öyleydi fakat bazı meseleler aklımı çok karıştırmıştı. kendisi okula gelmediğim zamanlar bana hep mesaj atar, koyduğum hikayelere hep yanıt verir ve benimle ilgilenirdi. ilk önce bunları umursamamıştım nasıl olsa o bir öğretmen normaldir diye ama arkadaşlarıma sorduğumda bana yaptıklarının hiçbirini yapmadığını söylemişlerdi. hani birisi kendi çizgisinin dışında davranır ve siz de onu hissedersiniz ya, ben de onu hissediyordum ona karşı. bana ingilizce test kitapları verirdi gizlice, fotoğraf çekilmeyi isterdi, basketbol oynardı benimle. ağladığımda derse girmeyip bana destek olduğu bile olmuştu. ama hala aynı düşünüyorum, o farklıydı bana karşı. ya da ben öyle inanmak istiyorum bilmiyorum.
41 Yorumla- +1 yıl
Peki noldu baya zaman geçmiş ama merak ettim
Öğretmen öğrenci aşkı olamaz. Öğretmen öğrencisini hayat denen inişli çıkışlı yolda karşılaşacağı boğazlar başka yol arkadaşları vs gibi durumlara hazırlama rolü taşır. Öğretmen ile öğrenci arasında kurulabilecek tek ilişki budur. Asla kabul edilemez aşk ilişkisi.
21 Yorumla
Soran+1 yılPeki saygı duyuyorum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılGençlik verdiği o enerji işte çok dua ettim çok istedim kısmet o gitti benim okul bitti üniversite ye geçtim gelse cidden severdim yeniden. Kendisi sevmedi anladım bunu zamanla sadece çok uzun bakıyordu gözlerime bende bundan ümit bulup lay lay lom oluyordum. Şaka değil yeniden görsem yeniden severim.
30 YorumlaMaarif müfettişi bizim okula kontrole gelmişti. Aşık olmuştum ona. O da bunu anlamış olacak ki beni müdür odasına çağırmıştı. Saçların neden jöleli? sorusu bahanesiyle saçlarımı yoğurmuştu. Ondan sonra film koptu bizde.
haşırt.00 Yorumla
+1 yılEvt sayılır benim hoşlandığım bir hocam vardı. Çok popülerdi herkes onu çok severdi. Yani öğretmen öğrenci ilişkisinden daha uzağa gitmedi çünkü sınav senesiydi. Ama ona aşık olan bir tek ben değildim. Bir 4-5 kişi vardır hatta bir arkadaşım derste hocaya "hocam sinirlenince çok seksi oluyorsunuz."(diyen kişi erkek) demişti. Yani öğretmen de karşılık vermedi diyemem ama bizim okulda o işler çok karışık.
20 Yorumla
+1 yılAşkı mı bilmiyorum ama bir öğretmenim vardı aşırı iyiydi aramız sıramı çekiyordu arkadaşlarıyla konuşmak yerine beni dinliyordu derste yazı yazarken ona baktığımda göz göze geliyorduk son dersi olduğunu söylemişti 2 kere falan göz göze geldik ben gülerken ağlamaya başlamıştım sen ağladın gel buraya demişti falan
10 Yorumla
+1 yılLise 1de edebiyat öğretmenime aşık oldum, hayranlık vs değildi resmen aşıktım gözümde dünya sadece onun için dönüyordu bacağını kes dese düşünmeden keserdim, sürekli onu düşünüyordum ders anlatırken sürekli gözümün içine bakıyordu ama evliydi ( arkadaşlar ile konuşurken ona ilgim olduğunu duydu biliyordu yani)
30 YorumlaTam olarak aşk sayılmaz ama güzel bulduğum bir hoca vardı. onun yine bizim okuldan yaşlı biriyle evli olduğunu duyunca çok şaşırdım. onları her gördüğümde kıskanıp, bu kadın bu adamda ne buluyo diyodum :D
21 Yorumla
+1 yılMerhaba benim Felsefe öğretmenimle aramda garip bir durum olultu ben bizim hocayı sürekli görmek istiyordum o yüzden de okulda hocayla karşılaşmaya çalışıyordum neyse sonradan aramız bozuldu yani garip bişey olduğunu sezdi herhalde şimdi de karşılaşmamak için elimden gelen her şeyi yapıyorum ya arkadaşlar ben hocayla aramı nasıl eskisi gibi yapabilirim. Hoca sanırım ondan hoşlandığımı sanıyır:(
00 YorumlaCinsellik konusunda 345 cevap paylaştı. Platonik olarak evet. Orta okulda ingilizce öğretmenime aşıktım. Sınıfın diğer erkekleri ile birlikte... 😃
10 Yorumla
+1 yılValla benjm isim olmaz hocalarla falanda bizim hocanin teki bana yavsiyo gibi zaten asdasdas
13 Yorumla
Soran+1 yılNerden anlıyorsun peki nasıl davranışlarda bulunuyor?
- +1 yıl
Kimseye bisiy demezken benle ugrasiyo gibi mesela saci baglayin falan diyo benimde sacim parca parca baglasamda cikiyo illaki sonra bu her hafta boylemi olucaksin bende boyle oluyo mecburen dedim oda ama ben ya boyle begenmiyosam falan dedi baska zamanda genelde yapiyo bilgisayarda cizim yapiyoruz geliyo yanima bakiyo ugrasiyo gibi soru falan soruyo tuhaf durum 😕😕
Soran+1 yılHım anladım bana da ilgileniyor gibi geldi.
+1 yılevet 3 yıl oldu artık öğretmenimi seveli ancak o evli ve benden çok büyük.
20 Yorumla
+1 yılvallah ben yaşadım matematik sayesinde platonik tabi ki ben matematiği aşırı seven birisiyim orta okul matematik öğretmenim e de öyle aşık olmuştum
00 YorumlaNerede etik olmayan durumlar var hepsi burada 😁 Tüm psikolojik vakalara ait birer örnek var!!!
012 Yorumla
Soran+1 yılYasak olan her zaman çekici gelmez mi insanoğluna?
Soran+1 yılFarklı düşünüyoruz sanırım. Hissettiğimiz şeyleri yaşayamazsak hissetmenin ne anlamı kalır ki? Veya yaşayamıyorsak bile hissetmeye devam edebiliriz isteklerimizin hayalini kurarak yaşayabiliriz. Ama birgün mutlaka hissettiklerimizi yaşamalıyız geç de olsa. Etik veya değil benim düşüncem bu eğer istiyorsan yaşarsın.
Soran+1 yılSaygı duyuyorum düşüncenize bana göre de akıllı insan şu kısacık dünyada hisleri konusunda istediği gibi yaşamalı kendine hakim olmamalıdır. Dediğim gibi farklı düşünüyoruz.
Soran+1 yılBelki de bende vicdan yoktur. Böyle mi yorumlamalıyım? Bir insan öğretmenine aşıksa eğer (konumuz bu olduğu için bu örnekten yola çıkıyorum) sırf etik değil diye hislerini içinde tutup kendini içten içe mahvederse daha mı iyi olur? Kendini yıpratması, sırf etik değil diye psikolojisini bozması Allah'ın verdiği cana eziyet etmesi daha mı iyi? Peki bu günah sayılmaz mı? İnsan neden bile isteye kendine eziyet eder hem de günah olduğunu bile bile? Madem vicdan üzerinden yaklaşacağız konuya o zaman bu açıdan da düşünelim.
Soran+1 yılFikrinizi değiştirmek gibi bir çabam yok zaten. İstediğiniz fikri savunmakta özgürsünüz. Ben sadece konuyu kendi bakış açımdan değerlendirip size aktarmaya çalıştım. Ama sizin algılarınız bu düşünceyi anlamayacak fikirler barındırıyorsa sizi suçlayamam.
- +1 yıl
Algılar, fikirleri algılayamayacak düşünceler vs. Ben bu tarz incitici cümleler kurarak marjinallik adına karşı tarafı zorlayan cümlelerden pek etkilenmem. Algılarım ve düşüncelerim etik olmayan ve doğrularıma ters düşen hiçbir konuda taviz vermez. Algıların ve düşüncelerinle sana mutluluklar
Soran+1 yılDediğim gibi istediğiniz gibi düşünebilirsiniz. İncitici cümleler kurduğumu düşünmüyorum. Sadece düşüncelerimi söyledim. Düşüncelerimizi paylaştık hepsi bu.
+1 yılYasamadim ama eski okulumda moda gibi biseydi o onla o onla
10 YorumlaYok ne öğrenciyken ne de öğretmenken yaşamadım. Hiç etik bir durum da değil zaten.
010 Yorumla
Soran+1 yılOrası öyle ama yasak olan her zaman dikkat çeker.
Soran+1 yılEtiğin eş anlamlısı ahlak zaten. Bir nevi ahlak dışı olduğunu söylediniz. Yasaktan kastım ahlak dışı olandı. Yine aynı yere varıyor söylediğiniz.
Soran+1 yılBirebir olmasa da bana göre birbirine çok yakın. Detaylı düşünürsek tabii birebir örtüşmüyor.
Soran+1 yılSizin düşünceniz bir şey diyemem. Ama olmayacak şey değil bence. İlkokulda bir arkadaşım vardı sürekli hocanın peşinde dolaşırdı. Geçenlerde duyduğuma göre evlenmişler ve gayette mutlularmış. Olabiliyor yani demek istediğim. İlkokul aşkı bile evlilik ile sonuçlanıyorsa üniversite aşkının sonu neden evlilik olamasın değil mi?
Soran+1 yılAnlıyorum.
+1 yılhayır neden mi çünkü benim aşık olcak güzel öğretmenim olmadı 2023'e kadarda olmaz inş.
00 Yorumla
+1 yılBen de dersime girmeyen çok yakışıklı bir hocama deli gibi aşığım onun dersi olan sınıfa girdim onunla işim olmamasına rağmen gelip tam yanımda durdu ve bana o kadar güzel gülümsedi ki tek sorun aramızdaki yaş farkı sizce olur mu
11 Yorumla- +1 yıl
Baya olmuş ama şimdi napiyosunuz merak ettim
Ben direk müdürle yasamistim. Öğretmen çok hafif kalır. Hedefim milli eğitim muduru:))
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlatmanı istesem?
Soran+1 yılDuygusal olarak birşey yaşayıp yaşamadığınızı merak etmiştim.
+1 yılHayır biz kafalarına sıkmak istedik hep şirifsizlerin
00 Yorumlaben 17 yaşında yaşadım...33 yaşındayım yine yaşadım.. roller değişti :)
33 Yorumla- +1 yıl
Oha nasil?
- +1 yıl
neeee
Gizli Üye(25-29)+1 yılTurkce hocamdı plotonık tabıkı adamın kafa yapısına vurulmustum her konuda bılgısı olan birıydı artık ark. tarafından uyarılmıstım cok anlamlı bakıyomusum dıye
10 Yorumla
+1 yılÖğrencilerim bana karşı hisleri oldu ama izin vermedim, etik mevzu
01 Yorumla- +1 yıl
sizin hiç karşılık duyduğunuz olmadı mı
Nerden geldiysem buraya..
Eski animi canlandirdin bundan 2 yil once ogretmenimle iliski yasadim basta cok guzeldi malesef sonu hüsranla bitti21 Yorumla- +1 yıl
ne oldu nasıllll. kaç yaş vardı aranızdaa
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖğretmen öğrenci olmadı da servisçi öğrenci ilişkisi oldu o olmaz mı
12 Yorumla
Soran+1 yılServisçi derken okul servisi mi? anlatabilirsin.
Cevap sahibi+1 yılEvet aynn
+1 yılben öğretmenime aşık olmuştum hep elimden tutuyodu yazı yazdırırken :)
00 Yorumla
+1 yılilkokulda platonık asıktım ögretmenıme :D
20 Yorumla
+1 yılÖğretmenim ama yaşamadım 😀
00 Yorumla
+1 yılÖgretmenim ama yasamadim.
00 Yorumlaöğretmenlerden nefret ederim
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 540 cevap paylaştı.
+1 yılEvet yaşadım hayır anlatamam panpa
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki panpa
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖğretmen bendim 3 öğrenciyi de reddettim
10 Yorumla
+1 yılİlkokulda ıngılızcecıye aşıktım ılk askım.: DDDD
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHala KS kulanıyormusun sana çok ihtiyacım var
00 Yorumlabir gel artık ya üff
00 YorumlaHala yasıyorum aşkkım benım yarın beraberiz ;)
00 Yorumla
+1 yılYok yaşamadım yaşamakta istemem :/
00 Yorumlagenelde filmlerde dizilerde oluyor o
00 Yorumla
+1 yılBana ulasabilirmisin ozelden
10 Yorumla
+1 yılYaşamadım
00 YorumlaHayır yaşamadım
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılöğretmene yaklaşamazdık
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 502 cevap paylaştı.
+1 yılyaşamadım
00 Yorumla Cinsellik konusunda 333 cevap paylaştı. hayır yaşamadım ama anam gibi sevdim
00 YorumlaSeviştik
00 Yorumla
+1 yılHayır yaşamadım
00 Yorumla
+1 yılYok yasamadim 😐
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPlatonik
016 Yorumla
Soran+1 yılAnlatır mısın?
Cevap sahibi+1 yılDersane hocamdı işte durmadan soru sormazsan bahanesiyle yanına giderdim :D
Soran+1 yılAnlattın mı peki hislerini?
Cevap sahibi+1 yılAsla :)
Cevap sahibi+1 yılSonra evlendiğini duydum bir ağladım bir ağladım :'(
Soran+1 yılÜzüldüm senin adına bende bir hocamdan hoşlanıyorum o yüzden sormuştum.
Cevap sahibi+1 yılKaç yasında hocan
Soran+1 yıl32 yaşında bende 19.
Cevap sahibi+1 yılEvli mi?
Soran+1 yılHayır. Sence şansım var mı?
Cevap sahibi+1 yılNeden olmasın :)
Onda bir ışık goruyor musun sana karşı?
Soran+1 yılİşte sorun o. Sınıftan bir kıza daha yakın davranıyor. Benim çok sesim çıkmaz sınıfta, içime kapanığımdır biraz. Neredeyse hiç konuşmuyoruz. Sence yakınlaşmak için ne yapabilirim?
Cevap sahibi+1 yılHocanın başını yakmayin tatlım.
Benim kuzen de öğrencisiyle evlendi okuldan uzaklaştırıldı
Soran+1 yılOlmayacak şey değil ama değil mi? Ayrıca evli de değil ki niye başını yakalım okulu diyorsan zaten adamın birden fazla işi var ve işsiz kalamayacak kadar bilgi birikim ve tecrübesi var. Bunu bildiğim için bencillik yapmıyorum böyle bir şey düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılAnladım canım imkânsız değil
+1 yılHayır bea😊
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri