Aslında bunu henüz yeni öğrendim ve öğrenince dehşete düştüm ama çok fazla araştırmadım yani anlamadım nasıl ayaklar ilginizi çekiyor ve sapık gibi herkezin ayagina bakiyormusunuz yoksa sadece esinizin ayaklarinami bakiyorsunuz bide benim ayaklarim 37-38 numara bileklerim ince biraz pembe ve parmaklarim cok duzgun yani bn yazin felan açik ayakkabi giymiyimmi o zaman? bide spor ayakkabidan coraplar filan gözüktüğünde yani ben genelde pembe flan giyerimde onlarda etkiliyormu bide ben topuklu çok severim üstünde yürümek konusundada ustayimdir budami sizi tahrik ediyor? Tarif ettiğim ayağı görseniz ne hissedersiniz? cevaplarınızı bekliyorum teşekkurler.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇoğu erkek Güzel bir kalça, estetik bir göğüs, pürüzsüz bir bacak gördüğünde büyük bir haz duyar.
Küçük ve bakımlı bir ayağa sahip olan kadın gören ayak fetişi bir erkek için ayağa bakmak göğüs seyretmek gibidir.
Bir erkek göğüsü ellemek ya da öpmek ister. Ayak fetişi göğüsten nefret etmez fakat ayak ona daha haz verir ve o da öpnek ve ellemek ister.
Ayak fetişkerinin çoğu güçlü kadınlardan hoşlanırlar. Hükmedilmeyi severler. Sevdiği kadının ayaklarıyla oynamak onlar için lunaparkta oyun oynayan çocuk gibi zevk vericidir. Diğer ayak fetişleri hükmedilmeyi sevmezler sadece ikişki sırasında ayaklarla ilgilrnmekten zevk alırlar.
Ben güzel ayaklı bir bayan gördüğümde doya doya bakmayı ihmal etmem. Güzel bir yüzünüz var şaçlarınız havalı görünüyor derim ancak ayakları güzelse ayaklarınız çok hoş ve bakımlı duruyorda demeyi ihmal etmem.
Kimseyi rahatsız etmekte istemem. Ayaklatına dahi bakmış olsam insan gibi bakarım.
Sevgilimin ayaklarına masaj yapmaktan büyük bir haz alırım. Öpmeyi severim. Fakat ayaklar ilişkimin ana fikri değildir. Ayaklarıyla uzun vakit geçirip kadınımın haz almasından hoşlanırım. Nerede duracağımı bilip diğer erkekler gibi sevgilimle birlikte olurum.
Topuklu ayakkabı içindeki ayaktan. Küçük numaraya, taban kısmında estetik kıvrıma, yuvarlak uzın olmayan tombik parmaklı ve hoş yumuşak topuklara sahip ayaklara hiç bir atak fetiği bakmadan edemez. İmkanı varsa dokunur.
Özet olarak evet ayak fetişi olan erkekler küçük ve bakımlı ayaktan kalça kadar zevk alırlar.18 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler cok aciklayici olmus
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Fakat bana göre diğer erkeklerden farklı değiller. Sadece kadının hangi noktasını daha estetik bulduğuyla alakalı...
Soran+1 yılYani bnce sadece sahip oldugu kadininkilerle ilgileniyorsa sorun yok ama herkesin ayagina bakiyosa sapiktir yani bu her seyde gecerli bacakta fizikte vs
Cevap sahibi+1 yılBen bu şekilde düşünmüyorum. Her kadın yakışıklı erkek gördüğünde bakar. Yazın kaslı bir erkek gördüğünüzde kollarına bakmaz mısınız?
Erkeklerde kadınların kalçalarına ve göğüs dekoltesine bakmaktan zevk alıyorlar önemli olan herşeyi dengede bırakmak. Hayvanca yapmamak. Sevgilinle doya doya vakit geçiriyorsan başkasına bakmaz sevdiğin kadından başkasını düşünemezsin
Soran+1 yılBn her zaman yere bakarak yururum boylece kimseden etkilenmem
Cevap sahibi+1 yılEtrafa bakmayı insanları seyretmeyi yani şehrimi tanımayı severim. Yere genellirle düşmemek için bakarım kafam dolu olduğunda düşünmek istediğimde araç kullanmadan işe giderim. Kulaklığımı takar otobüse minibüse vapura binip düşünürüm. İletişim kurmaktan çekinmem. Bence sende iletişim kurmaktan kaçmamalısın. İletişim kurmak sadece konuşmak değildir. Göz teması ya da insanların dış görünüşleri yüz şekilleri saç yapıları hatta bayan ise makyajı dış dünyayla iletişim yoludur. İç dünyalarını dışa vurma şekilleridir. Tavsiyem insanları gözlemlemen
Soran+1 yılBlkide haklisindir yarin denicem basim yukarda yuricem hep bakalim nasil olucak
Cevap sahibi+1 yılBu sitede kimse kimseyi ciddiye almıyor maalesef. Herkes işin dalgasında. Yorumumu ciddiye aldığın için teşkkür ederim. İyi geceler =)
En İyi Cevaplar
Fetişistim. Karşıdaki kadını efendimiz gibi görüp onun ayaklarıyla ilgilenerek azimsenmeyi seviyoruz bundan geliyor ayak sevgisi. Topuklular çok çeker bizi resim çekip atsaydın değerlendirirdik şu övdüğün ayakları :D Ayakların güzelliğini bizden iyi kimse anlamaz :)
29 Yorumla
Soran+1 yılYa bn ayagimi saklayayim diye ugrasiyorum sen foto at diyosun cakal ya :D
Soran+1 yılManyaksin bnce cvp bulamadim jsjdjdnjsks
Soran+1 yılAyaga ilgi duydugun icin soylemedim gordugun her guzel ayaga ilgi duydugun icin soyledim yani sevdigin kizin ayagina baksaydin sadece sapik etiketi yapistiramazdi kimse
Soran+1 yılHi anladim sapk degilsiniz o zaman dhjsjdjd
Soran+1 yılNe dedimki jsjdjdj
Ayaktan etkilenen insanlar bile varken Allah neden sac telimizin bile gozukmek istememesini anliyorum
54 Yorumla
Soran+1 yılBn kapaliyim zaten bunuda kimseye soramadigim icin buraya yazdim jsjsjdjjz
Soran+1 yılTahrik etmemek icin soruyorum bn burda tahrik etmek istesem fotosunu atardim
+1 yılGizliyi ac bence mesaj kutun dolsun burda ne cok ayak sapigi vardir ah ah 😕
19 Yorumla
Soran+1 yılmesaj kutum dolunca nolcak bana ne faydasi var
- +1 yıl
Sana gostermeli olarak anlatirlar canim nasil birsey oldugunu kendileriyle bizzat konusursun.
Soran+1 yılYok kalsin bole iyi
- +1 yıl
Lan dalga geciyorum zaten sakin acma abaza kayniyor bu site. Bir de kapalisin eyvallah bence daha bulasma bunlara 😁
Soran+1 yılHdjdjdj yok yok acmam zaten merak etme
- +1 yıl
Cok merak ediyorum ya acma tamam mi adsgad
Soran+1 yılLafin gelisi diye bir sey duydunmu hic?
- +1 yıl
Dalga geciyorum sana sardim kanka 😒😁😄
Soran+1 yılFarkettim sorun degil kop o zaman djjdjdj
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
21Cevap
+1 yıltarif ettiğin ayağa boşalınır sen ne diyorsun :) herkızın ayağına bakarız çorap çok etmez ama bileği görünce daha güzel oluyor :) sen devam et topuklu gşymeye biz hastayız opuklulara ayağını öyle bir tarif ettin ki çok merak ettim çok kötsün ya ama zarar gelmez bizden :)
119 Yorumla
Soran+1 yılYani ne giysem dikkatini cekmem
- +1 yıl
her türlü çekersin de neden çeksen nolur :)
Soran+1 yılYani niye sokaktaki alelade adami zevklendiriyim ki
- +1 yıl
ne yazıkki her türlü zevk alır
Soran+1 yılÖhhh bee
Soran+1 yılKapali ayakkabi hiysemdemi yani nerden bilcen belki cirkin ayagim oledemi tahrik olursun
- +1 yıl
evet bilek bile yetiyor
Soran+1 yılBilegide gormesen hem bilegi kapatsam hem kapali ayakkabi giysem
- +1 yıl
olur o zaman
Soran+1 yılAllah razi olsun ya hi zahmet yani hdjsjdj
- +1 yıl
:) :)
- +1 yıl
sen sırf birkaç fetişci için istediğin tarzı giyemeyecek misin
Soran+1 yılNapiyim sence
- +1 yıl
takma kimseyi
- +1 yıl
özgürlüğünü kısıtlamalarına izin verme
Soran+1 yılDiyosun
- +1 yıl
evet :)
Soran+1 yılKararsizim ayagimi karantinaya alasim jdjshdh
- +1 yıl
kimseden zrr gelmez bakar geçerler sen takma
Nedenmi ilgimiz cekiyor bakımlı temiz tuzluk gibi ayaklara kıllı gobeğim değdirmek dusunçenizde olduğum için ilgimi çekiyor erkeklerin kıllı gobekleri ve bakımsız ve okuz halleri kızların bakımlı tuzluk gibi ayakları dusunmesi ya da oyle dusunuyor sandığımız için ilginiz çekiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılAbi killi bir gobeyin olmasi disinda bir bok anlamadim
+1 yılGiymeye başlayınca bu sorularının cevabını çok iyi alırsın. :D :D
21 Yorumla
Soran+1 yılNeyi
Gizli Üye(30-35)+1 yılbide böyle sapıklar var demi mk yakında agaclara otlara sarmaya baslarlar ne yapcaklarını bılemedıler mk :D
12 Yorumla
Soran+1 yılValla sapiklikmi degilmi onu henuz anlayamadim zaten ogreneli iki gun oldu ve evden disari cikmadim :D
Cevap sahibi+1 yılzuha oda iyiymiş :D
+1 yılKarşı değilmiş gibi özendire özendire yazmışsın :))))
19 Yorumla
Soran+1 yılBokunu cikarmadikca karsi degilim ama karikoca arasinda olursa tabiki
- +1 yıl
İyi güzel.. :)
- +1 yıl
Kontrol sende işte..
Soran+1 yılAnlamadim
- +1 yıl
Olayı sen yöneteceksin yani fazla ya da az sen Nasıl istersen öyle olur...
Soran+1 yılHi anladimda yani o daha fazlasini isterse ne bilym yalamak flan iyk hsjsjsj
- +1 yıl
Sen bakacaksın hoşuna gitmezse bitirirsin kimseye birşey olmaz yani :)
Soran+1 yılAnladim tesekkurler
- +1 yıl
Ok... Süper
:D sanki fetişlerin dikkatini cekmeye calışmışsın gibi olmus :D
14 Yorumla
Soran+1 yılNapym sokakta cekiceme burda cekiymde napicami biliyim istedim jshdhjs
Soran+1 yılBn tesetturluyum vucut hatlarimi gormuyolar zaten sadece ozel gunlerde topuklu gitorum yazin acik ayakkabi giyoyorum bu yuzden bni rahatsiz etti bu dusunce
+1 yılooo spor ayakkabılardan çoraplar mı gözüküyor ağzımın suyu aktı.. tabiki böyle bir şey değil araştır araştırmak ayıp değil yargılamak ayıptır
14 Yorumla
Soran+1 yılYa internetten baktim ama birbiriyle celisen bir suru bilgi var hangidi dogru hangisi yanlis ayirt edemiyorum bu yuzden direk soriyim oyle olanlar anlatsin dedim
- +1 yıl
ayak fetişi bir fantezi türüdür.. ayaklara karşı olan bir ilgidir.. kimisinin göğüslere karşı, kimisinin kalçaya karşı kiminin bacaklara kollara ellere derken bu da ayaklara karşı olan bir ilgidir. öpmek koklamak temas hallinde olma durumudur. bunun belirli bir sınırı olmak zorundadır. eğer cinsel hayatının önüne geçiyorsa büyük sorundur.. fantezi olarak kalması gerekiyordur.. yolda yürürken hayvan gibi biri özür dileyerekten popona bakıyorsa aynı şekilde ayaklarına bakarsa bu da tacizdir sapıklıktır ayrıca.. onun dışında gayet masume bir durumdur.. her şeyde olduğu gibi bu durumda abartılırsa sapkınlığa kadar gider.. masum kalınması gereken bir durumdur vs vs. garipsenecek, ayıplanacak ya da büyütülecek bir durum yoktur ortada.. tatlı, sevimli bir durumdur. ayrıca ayak fetişi de değilim kişisel görüşümdür..
Soran+1 yılTesekkurler cok guzel aciklamissin
- +1 yıl
:) ne demek
Ayak fetişizmini öğrenip dehşete düşen kapalı kızın dramı
Samanyolu'ndaki dizilerin ismi gibi oldu ha.10 Yorumlaoyyşsh dedim
şaka la şaka fetişist değilim ben ne bilem12 Yorumla
Soran+1 yılHay allahim ya dedim noluyo dhjdhdjsjjs
Gizli Üye(30-35)+1 yılEwet cok hosuma gider renkli coraplarla birlikta ya da fileli corap bitane foto atar misn bakmak icn
16 Yorumla
Soran+1 yılK. b atamam
Cevap sahibi+1 yılAt bitane nolcak iste
Soran+1 yılHeeee oldu baska
Cevap sahibi+1 yılNolcak bitane sadece
Soran+1 yılBosuna ugrasiyosun Şu an
Cevap sahibi+1 yıltamam o zmn
+1 yılAyak fetişistlerin tam istediği ayak herkesi azdırmışsın shsjsjs
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kesip paça yapıyolar dikkat et:/
21 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılben ayak görünce tahrik oluyor helede çorap varsa desenli hemen kalkıyor benim ki ama asla ayak yalamam
02 Yorumla
Soran+1 yılHer gordugun guzel ayakta oluyomu yoksa ilgilendigin bayandami oluyo
- +1 yıl
Erkeğim ama kadınsı ayaklarım var. Ayak parmaklarımı ağzınızda yalaya yalaya çevirmek, öpmek ve kendinizden geçmek istiyorsanız dm.
+1 yılİstemem yan cebime koy diyosun
12 Yorumla
Soran+1 yılTiskindigim bir sey degil ilerde esim oyle olursa yapcak bir sey yok banane sanki bnmi onun ayagini opcem yani ama sokaktaki alelade adamlarin ayagima bakip zevklenmesini istemiyorum
- +1 yıl
Peki
+1 yılEgo mu tatmin etmeye çalışıyon bu mudur yani?
18 Yorumla
Soran+1 yılOyle olsaydi fotoraf koyardim
- +1 yıl
O kadsr ayrıntı vermeye ne gerek?
Soran+1 yılYani dikkat cekermi cekmezmi nasil anlayabilirim. baska turlunya foto koyucam ya da betimlicem baska binyolumu var bunun
- +1 yıl
Bence böyle bir soruya bile gerek yok çevrendeki kişiliksiz sapık zihniyetlere göre tercihlerinden vazgeçeceksen hayatın bir anlamı kalmaz sen dilediğince giy gez dolaş
Soran+1 yılHakli olabilirsin bn biraz takintiliyimdir
- +1 yıl
Boşver hayat takmaya değmez
Soran+1 yılElimde degil ama yinede sagol zaman ayirdigin icin
- +1 yıl
Rica ederim
Direk bastığın yer olurum :)
210 Yorumla
Soran+1 yılPp den belli oluyo zaten jsjdjdjjd
Soran+1 yılBilmem yani adam karisiyla yapiyosa bananede milletin ayagini kesiyosaniz surekli aapikca yani bu
Soran+1 yılBnce bakistaki niyete bagli bakip zevkleniyosan popoyada baksan ayni kulagada ama sonucta ayak mahrem bir yer degil o yuzden popoyo goguse bakmaktan daha masumca bnce
- +1 yıl
ben ayak fetişini cinsel bir haz duymak için veya cinsel bir haz duyduğumdan yapmıyorum çünkü cinsellikle bir alakası yok sadece her insanın hoşuna giden sevdiği bişeyler kesinlikle vardır bende ayak altında olup hükmedilmeyi sonra da bana hükmedip ayağı altına alan kişinin ayaklarını öpüp yalamayı seviyorum olay bu sadece
Soran+1 yılIlginc
Soran+1 yılOnemli degil
- +1 yıl
Erkeğim ama kadınsı ayaklarım var. Ayak parmaklarımı ağzınızda yalaya yalaya çevirmek, öpmek ve kendinizden geçmek istiyorsanız dm.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSapıklar evet sapkınlık ya
10 Yorumla
+1 yılyaz bana
16 Yorumla
Soran+1 yılSoruya cvp verseydin keske
- +1 yıl
detaylı anlatabilirim diye yazmıştım. sonuçta yeni öğrenmişsin ve bir sürü yalan yanlış şey duyacaksın
Soran+1 yılBurdan anlatsan olmazmi
- +1 yıl
merak etme rahatsız etmem
Soran+1 yılBn bir dusuniym blki yazarim saol yinede
- +1 yıl
tamam sevinirim
- Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı.
+1 yılsadece eşimle yaparım
10 Yorumla Enterasan dunya oldu valla
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHavlu fetişiyim bende baksam olurmu ablam?
03 Yorumla
Soran+1 yılO ne lan
Cevap sahibi+1 yılOnlar nasil ayaktan tahrik oluyorlarsa bende ıslak havlu
Soran+1 yılAdil yani havludanmi hoslaniyon abla anlamadim yaf hsjdjdjjd
Çok şey harika 38 süper
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSapıklık değilde hoş ve cekici
11 Yorumla- +1 yıl
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım