Youtube'da gezinirken beynimden vurulmuşa döndüm, sıradan dışarıda gördüğümüz kızlardan biri , periscope adlı uygulama'da erkeklerin talimatına göre orasını burasını gösteriyor üstelik kız amator olduğu çok belli bu işi ilk kez yaptığı apacık canlı yayın fenomeni olmak için kendini teşhir ediyor kızlar sizin sonunuz nereye gidiyor üstelik bu sadece bu değil uygulamayı kullanan her Türk kızı sadece soyunuyor yaptıkları tek şey soyunup izleyici çekmek, siz bu kadar basit misiniz yani para karşılığı yapanın bile bir mantığı var siz bu kızın yaptığı şeyi doğru buluyor musunuz?
Periscope'de soyunan Türk Kızları (Resimli) Hakkında ne düşünüyorsunuz?
Einstein bir sözü var"Korkarım ki bir gün teknoloji, insan iletişiminin ve yakınlaşmasının önüne geçecek ve aptal bir nesil ortaya çıkacak” diyor. Işte bu aptal nesil diye bahsettiği bu ve bunun gibiler. Eğitim ailede başlar, ama annede laptop, babada tablet ilgilenilmeyen çocukta telefon olursa, oda gider ilgiyi dışardaki insandan bekler. Örf bilmez, adet bilmez çünkü öğretilmemiştir. Amerikan özentisi olup, nasıl işine geliyorsa öyle yaşamaya başlar. Rahatlık ister, bu tür şeyler ona kötü gelmez çünkü neyin doğru neyin yanlış olduğu bilinci, beynine aklına işlenmemiştir. Kimsenin ayıplayacağını düşünmez çevreside, arkadaşlarıda öyledir. Çocuktan önce ben aileyi suçlu bulurum, sonradan "ah vah, çocuğumun başına neler geldi" diye ağlayıp sızlarlar. Cidden yazık.
zihniyet diyorum zihniyet işte başka bişey denemez buna yani şimdi benim de kız kardesım var o yuzden mesela yolda yururken tek kıza bile yan gözle bakmam bugun ben bakarsam yarın bı baskası bakar ha hoşlanırım orası ayrı bı konu hoşlandıysamda gider söylerim hoşlandığımı ama böyle şeyler hiç hoş değil bence
ben bu uygulamayi ilk ciktiginda kullandim hatta twitterim yoktu bu uygulama icin twitter actim. ilk zamanlar cok guzeldi bir grup arkadaş oluyordu sohbet ediyordun eğlenceliydi. kizlarla sohbet muhabbet vs. bir sure girmedim sonra bir baktim p*rno sitelerinj aratmiyor😂 nasıl silecegimi şaşırdım. insanlarin teshirden aldigi zevki anlamak da zor ustelik
Uygulamayı kullanan her kız mutlaka soyunuyor anlamadım , hani erkeklerin içinde de var karaktersiz üyeler, ama erkek üyelerin %50 öyle diğerleri efendi efendi takılıyor, kızların %100 'ü bu amaçla
Allah ıslah eylesin. mal olma yolunda gyet güzel ilerliyorlar
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Videodaki kişi A. B. Eğer sende tanıyorsan 18 yaşın altında olduğunu çok iyi biliyorsundur. Herhangi bir ithamda bulunmadan önce 2 kere düşünmeni tavsiye ederim.
videoyu izlersen anlarsın sadece. ben asla böyle bir kıza masum demem. kıza **** bile demedim yani diyemedim. hal ve hareketleriini görmen lazımdı sadece
bence de ama sadece bu kız öyle geldi, diğer kızlar baya kashar c-2 motor olmuş durumda. Uygulamayı kullanan her Türk kızı mutlaka soyunuyor çok ilgincime geldi dışarıda namuslu takılıyorlar bide
Ben erkeğim. Kız açarsa ben bakarım. Açmazsa bakmam. Önce nefs tuzağına o düşüyor, ben günahsızım demiyorum. Yan gözle bile baksam günah işliyorum. Niyet önemli bu kızın yaptığı şeytana hizmet etmek. Kİmsenin günahıyla ilgilenmiyorum istediği kadar günah işlesin konu bu değil, 1000'lerce erkeğin önünde kendini yarıçıplak sunmak.
Hesap günü de ben erkeğim dersin! O da aynı şeyi diyordur ben kadınım açarım bakmasinlar nefislerine hakim olsunlar. Onda namus olsaydı acmazdi keza sende olsaydı sende bakmazdin! Suçu ona atacağına nefsine iradene sahip çık erkek olman yapabileceğin anlamına gelmiyor çünkü.
Canım ben baksam da bakmasam da bir kısım kızın periscope uygulamasında soyunuyor olduğu gerçeğini değiştiriyor mu? hayır konuyu benim üzerime yıkmasan sevinirim. her haltın altından çıkıyorsunuz pes.
Kıza çok üzüldüm çok masum masum hiç öyle **** kızlardan değil, aç diyorlar açıyor.. sanki ailesi onla ilgilenmemişte hayata küsmüş o yüzden yapıyormuş gibiydi
En İyi Cevaplar