Ben de sert seviyorum, partnerimin de rızası oldugu surece canını yakmak, kontrolun ben de olması, onu baştan çıkartıp, kendisine dokunmasına izin vermemek onu delirtmek hoşuma gidiyor, ayrıca bağlama fantazisini ve ilişki esnansında takım elbise giymeyi de seviyorum :)
:D bayanlar arasında sert iliskiden hoslanma çok yaygın farkındayım :) Beni sevdiren de bir bayandı, kendi kendine oluşmadı bu fantazi :) İnsanin normal hayattaki durumundan kesinlikle farkedilemez bu turden hoslanip hoslandmadigi. Çünkü gercek hayatta sakin, duygusal, efendi bir erkek veya tatlı cekingen bir bayan yatakta bambaska biri oluverir, vahsi, hırçınm sert... :)
Bendede kendisi oldu. Sevgilimle bu konuda rahatız ilerde bunları denicez zaten. Fantazilik. Deri elbiseler kelepceler hardseks fetish tarzı sewıyorum :D maske <3
İste cok farklı bisi kimi nefret edıyo ya su domuz maskesni bir vdeoda izleedm bir okdr tahrik oldum anltamam maskeler cok iyi. Nedense cıplk olmk yerine kostm fantzli kıyaft trcih ederim..
:) Maske konusunda emin değilim, çünkü dudaklarımı ve dilimi kullanmayı çok seviyorum. Elbiselere gelince kesinlikle katılıyorum, doğrudan çıplaklığı ben de tercih etmiyorum. Zaten bu türden hoşlananlar direk içine girip çıkıp boşalmaya odaklanmıyo :)
Giderek farkliliarimiz ortaya çikiyo :D Ruh ikizim demekle erken davrandin galiba, ben uzerimde takim varken soyunmadan fermuarı acip disari cikartilmasindan yanayim, tayt falan kadinsi bana gore degil :)
Ben inanmıyorum bir kadının bunlardan hoslandigini. Bunlar bize po#no endüstrisinin dayattigi sacmaliklardan başka bir şey değil. Diğer ihtimal de sen p##no bağımlısı bir erkeksin
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Olmazmı fantazilerden olmazsa olmazıdır deri kıyafetler bayılıyorum bende burda var deri kıyafetler aldıklarımda var burdan. ama kostümler de etkili unutma onlarıda...
En İyi Cevaplar