ben hiç denemedim, isteyen de olmadı. zaten çabuk üşütürüm bir de giymesem direkt zatüre.
sorudaki amaç sırf meraktı. dağılabilirsiniz :p
Neden gezsin . Külotu kenara sıyırmak zor bir işlem değil ki. Parmağını takarsın kenarına çeker diğer tarafa. Bazen tam araya da yerleştirmek mümkün. Tamamen zevk işi.
Bilmem kendi tercihi..ama beni etkiler..Özellikle süper mini etekle Aracımın yan koltuğunda otururken sanırım mAdrenelin 1500 basar...
benim erkek arkadaşım benden bir keresinde bunu istemişti. Rahatsız bişey baya
manyakmısın bee... sen allah bilir kız değilsin...
nerden biliosunuz canım merak edemez mi?
neyi merak etcek...be ?
Cevap
26Cevap
Ya niye kızıyorsunuz. Hayata biraz maceraperest bakın. Eşiniz ile bir gece taksim de otel rezervasyonu yapın. Gidin bir barda eğlenin. Etek giyin altınızda iç çamaşırı olmasın. İçin dağıtın sonra otelinize gidin. En azından ayda ya da iki ayda bir yapın baya eğlenceli oluyor
kamu malı olmadığı için kimse istemez sanırım. arkadaşım amaç burda kışkırtmak ise zaten günümüzde çok iyi yapılıyor. mini etek giyse ne giymese ne cıplak dolaşsa daha iyi o nedenle allah akıl fikir versin ne diyim. cehennem çok büyük ve yerde baya var..
ben gezmesine izin verirdim, düşüncesi bile çıldırtıyor insanı.. :)
eğer öyle bir şey yapmışsam
demek ki ben pezevengim
yok ben donumu seviyorum..donsuz rahat etmem :D
partnerim de öyle çıplak olmasın ya..salak mı ne :D
her zaman olmaz ama bazı istisnai durumlarda olabilirdi izin verirdim ayrı bir heyecanı olur onunda
Külotsuz erkekle gezer misiniz diye okuyan tek kişi miyim acaba?
bi' erkek fantezilerini her daim iç çamaşırı varmışcasına kurar..
o etek takılırda çıkarsa altından o zaman görürüm seni :D
yok pantolon giymeyi tercih ediyorum recep abi yine fake uyelik almissin hayirli ossun
cevaplara göre kendini tatmin edeceksen. san al cevabın kralı. giyme ki ilk fırsat olan yerde girmesi kolay olur...
sen hiç giydinmi kilotsuz etek çıkıp dolaştınmı kilotsuz nasıl hissetin endini
geçen seneki kız arkadaşım hiç külot kullanmazdı her an sexse hazırdı avm de bile canımız isterdi hemen kaldır sapla pratik olurdu
merakın gitti yani
peki başka merak ettiğin bişeyvar mı?yardımcı olayım size
mesela açıp göstereyimmi size
bamyanı kendine sakla :D
bamyamı bilmiyorum bakıp öyle karar versen ben daha çok amerikan salatalığına benzettim... bu konuda yardım et bana nolur
Düşünsene sen külotsuz gezdiğini bir an görevli geldi ya da tamirci kapıyı yanlışıkla açtın :D ne olur sence ?
nolcak bir şey olmaz. ne bilcek altımda var mı yok mu. te allaamm yaa..
ha ben komple cıplak anladım tamam ozaman sorun yok.
gezenler frikikte verirse sonucunda laf yerse kızmasın
bu soru türk kızları ve iskoç erkeklerine gelsin
Sen istermisin sen evde komple cıplak olucan.Eşin ya da sevgilinde komple cıplak olcak öyle yemek yiceksiniz.
kesinlikle isterim tahrik edici olur ama bayanlar evlenince giymezmiş:(
ben etek giymem bebek :)
Etek giymeyen kiz olurmu ?
olur tabi neden olmasın bence iğrenç ötesi bir şey insan o saçma iğrenç şeyi nasıl giyer anlayamıyorum gerçekten iğrenç geliyor bana :(
ayrica nicksize sana söylüyorum burdan oraya ağzının ortasına bir korum hayvanlığın bedelini görmüş olursun okey ? git yoluna salaakk.
Giyme zaten başka kizlar hemen seni süzerler yakişmişmi yakişmamişmi :)
:) bu huylarından da nefret ediyorumn sanane kardeşim yani ona ben karar veririm seni ilgilendiren kısım ne dimi? :)
şunları gizlenmeden neden soramıyorsunuz ya?
bi anda arkadaşlık istekleri fırladığı ve mesajlar dolup taştığı için
benim partnerim mini etek giyemez
Külotsuz çıkmam ablası, partnerimde çıkmasın.
kendi fikrini neden yazmadın
Donsuz asla
usutur falan gerek yok asd
hayır istemem böyle bişi.
ar damarım çatlamadı
uzun etekle isterim eevet:)
iğrençleşmeyin be
o daha dayak yemedi
kizlar sinirlendi :D :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar